Pomocy... Przeżywam koszmar!!! ;/ Problem z laska... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 16:48   #1
elfik1812
Raczkowanie

Angry

Pomocy... Przeżywam koszmar!!! ;/ Problem z laska...

Hej dziewczyny
Mam pewien problem... z dziewczyną z mojej szkoly... dręczy mnie... może mi któraś pomoże jakich tekstów mam do niej uzywać czy coś zeby sie odczepiła?
A zaczęło się to tak że zaczęłam chodzić z jej BYŁYM chlopakiem dalej z nim jestem... ona dręczy mnie już 1,5 roku... bo tyle jestem z chłopakiem wyzywa mnie od ROZ***UND domyślam się ze to ma cos wspolnego z DZIWKA ale ok... chciała mnie kiedyś bić z kolezankami, zlozyłam sprawe na policje lecz pozniej to wycofali... ale jej nawet to nie powstrzymalo... dalej mnie dreczy. meczy mnie juz to taki WRZÓD na tyłku...
moze któraś z was miała lub ma taki problem...? cała jej klasa wyśmiewa się ze mnie... a to jest klasa "k" czyli są tam same KU*** sprawa była rozwiązywana u dyrektora ale to nawet jej nie powstrzymuje... przyznam bylo 2 miesiace spokoju ale znow jest to samo... POMOCY!!! załamie sie psychicznie...
a... ona ma prawie 19 lat! ja 18 (niecale) to chyba zazdrość nie?
elfik1812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 16:54   #2
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa
Dot.: Pomocy... Przeżywam koszmar!!! ;/ Problem z laska...

byłam pewna, że wiek waha się między 13-15
19? patologia..

no najwyraźniej zazdrość o byłego, odbiłaś jej przecież faceta
pogadaj z nim o niej, on wie o wszystkim?
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 16:58   #3
elfik1812
Raczkowanie

On oczywiscie wie o wszyskim .... byl w szkole chyba z dwa razy i tak na nia nakrzyczal ze ona biedna sie rozplakała ale jak wiadac NIC nie pomaga... i tak jak wlasnie to okresliłas patologia ! a wlasnie ... teraz ma chłopaka a sie mnie dalej czepia ...
Stary 2010-02-23, 17:05   #4
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elfik1812 Pokaż wiadomość
On oczywiscie wie o wszyskim .... byl w szkole chyba z dwa razy i tak na nia nakrzyczal ze ona biedna sie rozplakała ale jak wiadac NIC nie pomaga... i tak jak wlasnie to okresliłas patologia ! a wlasnie ... teraz ma chłopaka a sie mnie dalej czepia ...
z kazdym wyzwiskiem i grozba isc do dyrektora, chlopaka, niech interweniują.

jak ją widzisz bierzesz komorke i nagrywac co mowi i co robi.jako dowod.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 17:15   #5
madie
Zakorzenienie

Cytat:
cała jej klasa wyśmiewa się ze mnie... a to jest klasa "k" czyli są tam same KU***
normalnie boki zrywać
Na pewno masz 18 lat??
madie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 17:15   #6
Leseratte
Wtajemniczenie

Co za dziecinada...
Leseratte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 17:36   #7
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madie Pokaż wiadomość
normalnie boki zrywać
Na pewno masz 18 lat??
po przeczytaniu przytoczonego przez Ciebie zdania elfika, tez mam watpliwosci..

elfik, za kazdym razem zglaszaj sprawe do dyrektora, nagranie grozb tej dziewczyny tez jest dobrym pomyslem jako dowod na policji.
Stary 2010-02-23, 17:41   #8
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Wydaje mi się, że masz do tego dziwny stosunek. Próbowałaś z nią sam na sam gadać?

sauer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 17:51   #9
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sauer Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że masz do tego dziwny stosunek. Próbowałaś z nią sam na sam gadać?
najprawdopodobniej to nic nie da, pewnie tamta dziewczyna nawet nie bedzie chciala gadac, a pozniej niewiadomo co bedzie wymyslac, ze elfik jej powiedziala.

Najlepiej ja olewac (wiadomo ze sie latwo nie da ), miec swiadkow i jak cos to na Policje
Stary 2010-02-23, 18:02   #10
elfik1812
Raczkowanie

Dziewczyny ja serio mam 18 lat... ;/ chodze do 2 klasy liceum... nie pomyslcie ze sobie cos wymyslam bo tak nie jest... a wlasnie! juz nie raz probowałam ja nagrac na komorke ale jest za daleko i jest szum na korytarzu więc tato kupił mi specjalny dyktafon! ale nawet on sobie nie radzi moze to dziecinada ale to wyłacznie z jej strony... ja jej zaczepki ignorowałam ale juz nie moge... bylam na policji, u dyrektora, u wicedyrektora i NIC!!! to sama PATOLOGIA wszyscy mowią że to zazdrośc ... o chlopaka .... doradzali mi zeby go rzucić to ich wyśmiałam bo nie mam najmniejszego zamiaru...

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
najprawdopodobniej to nic nie da, pewnie tamta dziewczyna nawet nie bedzie chciala gadac, a pozniej niewiadomo co bedzie wymyslac, ze elfik jej powiedziala.

Najlepiej ja olewac (wiadomo ze sie latwo nie da ), miec swiadkow i jak cos to na Policje

No to tak jak mowiłam byłam na policji ale wycofali sprawe... de*** o i właśnie! nie chce z nią gadać sam na sam bo tak jak napisałaś pozniej będzie wymyślać niewiadomo co... więc lepiej nie ryzykuje... miałam problem również z 2 dziewczynami z mojej "byłej" klasy bo się przeniosły do innej ale z nimi dwoma gadałam i było ok... a one też miały bunty za tego chłopaka bo jedna i druga myślały sobie niewiadomo co... ;/

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Kiedyś dzwoniła do mnie na wakacjach i mowiła że będę leżała 2 metry pod ziemią... zastraszała... :/ bałam się jak nigdy niczego... mówiła że mnie zabije... jak składałam zeznania na policji to też to podałam... policja najwyraźniej ma mnie w czterech literach...
Stary 2010-02-23, 18:13   #11
lemonka
Zakorzenienie

dziewczyna nie może znieść tego, że jej z nim nie wyszło.. a osobie z jej bliskiego otoczenia się z nim układa.. pewnie uważa się za najlepszą pod słońcem, w szkole gra pierwsze skrzypce.. ale właśnie takie osoby najłatwiej zranić.. teraz odgrywa się na Tobie, niestety..
trochę dziwi mnie postawa nauczycieli, pedagoga, dyrekcji.. zareagowali? coś zrobili w tym kierunku by ustawić ja do pionu?
policja.. złożyłaś na nią doniesienie tak? czyli ona też była wezwana na komendę w celu złożenia wyjaśnień.. możesz oczywiście ciągnać to dalej jeżeli chcesz.. koleżanka miała podobną sytuację, tyle tylko że jej groził jej były chłopak, raz skoczył na nią z łapkami.. złożyła doniesienie na policji, on sie wyparł..oni umorzyli sprawę, ona się odwołała i skierowała ją do sądu..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 18:16   #12
Kasza Manna
Zakorzenienie

ok, ale czego od nas oczekujesz, jakiej pomocy?
Skoro piszesz o składaniu zeznań na policji, to Twoja pytanie (z pierwszego postu) o teksty, jakimi ją zmusić do odpuszczenia jest chyba bez sensu.
Stary 2010-02-23, 18:25   #13
elfik1812
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
dziewczyna nie może znieść tego, że jej z nim nie wyszło.. a osobie z jej bliskiego otoczenia się z nim układa.. pewnie uważa się za najlepszą pod słońcem, w szkole gra pierwsze skrzypce.. ale właśnie takie osoby najłatwiej zranić.. teraz odgrywa się na Tobie, niestety..
trochę dziwi mnie postawa nauczycieli, pedagoga, dyrekcji.. zareagowali? coś zrobili w tym kierunku by ustawić ja do pionu?
policja.. złożyłaś na nią doniesienie tak? czyli ona też była wezwana na komendę w celu złożenia wyjaśnień.. możesz oczywiście ciągnać to dalej jeżeli chcesz.. koleżanka miała podobną sytuację, tyle tylko że jej groził jej były chłopak, raz skoczył na nią z łapkami.. złożyła doniesienie na policji, on sie wyparł..oni umorzyli sprawę, ona się odwołała i skierowała ją do sądu..

Nauczyciele i pedagog reagowali ale oni wszyscy jak z koziej du** trąbka a dyrekcja? NAWET O NICZYM NIE WIE nie chcieli tego roztrząsać czyli ja mam się męczyć-tak to zrozumiałam. złożyłam na nia doniesienie na policji ale umozyli to zeby nie poszlo do sądu bo BY SIĘ DŁUGO CIĄGNEŁO... po tej policji był jakiś czas spokój ale znów się zaczeło...

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

KaszaManna ... oczekiwałam jakiegoś wsparcia ... ale spox z twojej strony :| chciałabym żebyście mi jakieś napisały teksty zeby sie zamykała chociaż na chwile...
Stary 2010-02-23, 18:32   #14
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

19 lat i chodzi do szkoły? nie powinna byc na studiach? czy ja juz sie pogubilam?

zachowujesz się jakbys nigdy nie miala jakis sporów z rówieśnikami. "jakich tekstow mam uzyc" domyslam sie, ze jak ona Cie wyzywa to Ty stoisz i milczysz? O.O jeżeli tak, nie dziwie się, że Cie 'katuje'.

chłopcze na jedną noc.
: mrał :
oranzadkawproszku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 20:16   #15
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oranzadkawproszku Pokaż wiadomość
19 lat i chodzi do szkoły? nie powinna byc na studiach? czy ja juz sie pogubilam?

zachowujesz się jakbys nigdy nie miala jakis sporów z rówieśnikami. "jakich tekstow mam uzyc" domyslam sie, ze jak ona Cie wyzywa to Ty stoisz i milczysz? O.O jeżeli tak, nie dziwie się, że Cie 'katuje'.

A jak ktos ma urodziny w styczniu albo lutym ? Ma 19 lat? Ma. Chodzi do szkoly? Chodzi

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 20:22   #16
lemonka
Zakorzenienie

no to nie wiem na co czekasz.. jeżeli to nic nie dało.. a ty uważasz, że olanie tej sytuacji może doprowadzić do czegos zlego, że coś Tobie grozi.. to idź sama, bezpośrednio do dyrekcji, zgłoś problem, opowiedz o zgłoszeniu na policji i o braku zmian w zachowaniu po interwencji nauczyciela..

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 20:56   #17
201610041047
Konto usunięte

Cytat:
wyzywa mnie od ROZ***UND domyślam się ze to ma cos wspolnego z DZIWKA ale ok...
ktoś mnie oświeci o jakie słowo chodzi? bo mnie to bardzo zaciekawiło. wzbogacę swój słownik o nowe określenie (a nuż się przyda)

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
chciałabym żebyście mi jakieś napisały teksty zeby sie zamykała chociaż na chwile...
proponuję zacząć od "zamknij się na chwilę"
201610041047 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 21:08   #18
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cukierka Pokaż wiadomość
ktoś mnie oświeci o jakie słowo chodzi? bo mnie to bardzo zaciekawiło. wzbogacę swój słownik o nowe określenie (a nuż się przyda)

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

nie moglam sie powstrzymac ;d

ps to widac, pomyliłam się ale to nie zmienia faktu, że zachowujecie sie jak 5latki z podwórka...i jeszcze ten podpis calego wątku "przeżywam koszmar"
dziwne jest też to, że Twój chłopak nie reaguje powinien...przecież to jego była.
gdybym była na Twoim miejscu raz, drugi strzeliłabym po buzi i by sie skończyło, a jeżeli nie to strzeliłabym i 3 raz. Nie pozwolilabym wejść sobie na głowe

chłopcze na jedną noc.
Stary 2010-02-24, 09:46   #19
caameroon
Rozeznanie

GG do caameroon

Cytat:
chciałabym żebyście mi jakieś napisały teksty zeby sie zamykała chociaż na chwile...
Co Ty elfik chcesz 1,5 roczne "katusze" załatwić paroma ciekawymi tekstami i będzie po sprawie? Otóż to nic nie da?! Problem jest w tym, że widocznie jesteś (choć nie wiem tego na pewno ale wynika to z Twojej prośby do nas, którą zresztą zacytowałam) łatwym obiektem, na którym można się wyżyć, zwyklinać i nic nie zrobi...

A co na to Twoi rodzice? Ja na Twoim miejscu po tych wszystkich nieudanych próbach zakończenia sprawy poszłabym prosto do dyrektora z rodzicami i poprosiła o wezwanie rodziców tej laski razem z nią do szkoły na rozmowe, a jeśli zostało by to zbagatelizowane (w co szczerze wątpie: rodzice, dyrektor= postęp w sprawie) to zagroziłabym dyrektorowi, że pójde do telewizji: uwagi albo gdzieś.. (to jest teraz bardzo popularne, nawet jeśli byłyby to tylko slowa). REPUTACJA szkoły ZAWSZE cierpi na takich rzeczach, może by się wystraszyli. Ale swoją drogą to jest bardzo dziwne, że jeszcze czegoś takiego nie zrobiłaś.. Tylko myślisz, że 1,5 roczne wyzywanie i pogruszki skończą się bo jej 2,3,8 raz jakoś odpowiesz.

" ..bo życie trzeba przeżyć, a nie przeczekać! "

Edytowane przez caameroon
Czas edycji: 2010-02-24 o 09:47
caameroon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 11:19   #20
Wroclovianka
Zakorzenienie

Taa...A czemu Twoi rodzice nie poszli jeszcze do szkoły i nie zrobili takiej zadymy, że cała szkoła by się trzęsła w posadach

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 14:56   #21
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

tamta dziewczyna ma chyba poważny problem ze sobą.
1,5 roku boleje nad tym, że jesteś z jej byłym?
przecież ma swojego.

a jej obecny chłopak wie o tym, że ona Cię nęka z powodu byłego?

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 15:01   #22
kamila901
Zakorzenienie

Wojna o faceta
Sama jestem niewiele starsza od Was, ale nie rozumiem jak w tym wieku można myśleć w ten sposób... Gdybyście były w gimnazjum, jeszcze byłabym w stanie to zrozumieć- tłumacząc, że to taki głupi wiek... Ale litości... obie jesteście- jakby na to nie patrzeć DOROSŁE... :/
Poza tym, wnioskuję po Twoich postach, że nie jesteś bez winy (nie chodzi mi tylko o odbicie chłopaka, ale czy Ty przypadkiem jej nie prowokujesz?).

kamila901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 19:44   #23
elfik1812
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamila901 Pokaż wiadomość
Wojna o faceta
Sama jestem niewiele starsza od Was, ale nie rozumiem jak w tym wieku można myśleć w ten sposób... Gdybyście były w gimnazjum, jeszcze byłabym w stanie to zrozumieć- tłumacząc, że to taki głupi wiek... Ale litości... obie jesteście- jakby na to nie patrzeć DOROSŁE... :/
Poza tym, wnioskuję po Twoich postach, że nie jesteś bez winy (nie chodzi mi tylko o odbicie chłopaka, ale czy Ty przypadkiem jej nie prowokujesz?).

Ja prowokuje? niby jak? ani się na nią nie patrze! a... sprostuje :P nie odbiłam jej chłopaka tylko chłopak juz z nią zerwał a ja zaczełam z nim chodzić pozniej a... i ja nie walcze o chłopaka broń Boże tylko ona jest jakaś głupia i ma jakieś problemy ze sobą

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez 0nasty0 Pokaż wiadomość
tamta dziewczyna ma chyba poważny problem ze sobą.
1,5 roku boleje nad tym, że jesteś z jej byłym?
przecież ma swojego.

a jej obecny chłopak wie o tym, że ona Cię nęka z powodu byłego?

Jej obecny chyba nie wie

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Cukierka Pokaż wiadomość

wiesz co to za slowo? R_O_Z_J_E_B_U_N_D_A!

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez caameroon Pokaż wiadomość
Co Ty elfik chcesz 1,5 roczne "katusze" załatwić paroma ciekawymi tekstami i będzie po sprawie? Otóż to nic nie da?! Problem jest w tym, że widocznie jesteś (choć nie wiem tego na pewno ale wynika to z Twojej prośby do nas, którą zresztą zacytowałam) łatwym obiektem, na którym można się wyżyć, zwyklinać i nic nie zrobi...

A co na to Twoi rodzice? Ja na Twoim miejscu po tych wszystkich nieudanych próbach zakończenia sprawy poszłabym prosto do dyrektora z rodzicami i poprosiła o wezwanie rodziców tej laski razem z nią do szkoły na rozmowe, a jeśli zostało by to zbagatelizowane (w co szczerze wątpie: rodzice, dyrektor= postęp w sprawie) to zagroziłabym dyrektorowi, że pójde do telewizji: uwagi albo gdzieś.. (to jest teraz bardzo popularne, nawet jeśli byłyby to tylko slowa). REPUTACJA szkoły ZAWSZE cierpi na takich rzeczach, może by się wystraszyli. Ale swoją drogą to jest bardzo dziwne, że jeszcze czegoś takiego nie zrobiłaś.. Tylko myślisz, że 1,5 roczne wyzywanie i pogruszki skończą się bo jej 2,3,8 raz jakoś odpowiesz.

Nie masz racji ze jestem latwym obiektem... bo rodzice mowili mi ze mam ja ignorowac to ignorowalam... :/ i dzięki za rade! teraz napewno pozaluje
Stary 2010-02-24, 19:45   #24
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Jej obecny chyba nie wie
to skoro ona Ci zatruwa życie, to może Ty zatruła byś troche jej?
jej obecny chłopak chyba nie byłby zadowolony, może w końcu by do niej dotarło, że ma sie zająć własnym chłopcem i życiem?
może to trochę niegrzeczne, ale chyba już jedyne wyjście, z którego musiałabyś skorzystać, bo inaczej laska chyba nie da Ci nigdy spokoju.. a ile ona z nim jest w ogóle?

lexie
Stary 2010-02-24, 19:52   #25
elfik1812
Raczkowanie

Cytat:
to skoro ona Ci zatruwa życie, to może Ty zatruła byś troche jej?
jej obecny chłopak chyba nie byłby zadowolony, może w końcu by do niej dotarło, że ma sie zająć własnym chłopcem i życiem?
może to trochę niegrzeczne, ale chyba już jedyne wyjście, z którego musiałabyś skorzystać, bo inaczej laska chyba nie da Ci nigdy spokoju.. a ile ona z nim jest w ogóle?

Ja tam nie wiem ale nie będę gadała czy pisała do jej chłopaka przecież to tempe jest i jedno i drugie więc skorzystam z rad caameroon
Stary 2010-02-24, 19:52   #26
oranzadkawproszku
Wtajemniczenie

no prosze.
a mi sie to kojarzy z jakas bujką, bądź napadem łysoli na bank.

chłopcze na jedną noc.

Edytowane przez oranzadkawproszku
Czas edycji: 2010-02-24 o 19:54 Powód: literówka
Stary 2010-02-24, 19:58   #27
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Ja tam nie wiem ale nie będę gadała czy pisała do jej chłopaka przecież to tempe jest i jedno i drugie więc skorzystam z rad caameroon

ja tylko podpowiadam, chciałaś jakiś porad, po to założyłaś wątek.
może i jest tępe, ale jakbyś nie zauważyła, ona też tępo postępuje,
więc w akcie obrony, mogłabyś też coś takiego zrobić.
aczkolwiek zrobisz jak uważasz.

lexie
Stary 2010-02-24, 20:00   #28
elfik1812
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oranzadkawproszku Pokaż wiadomość

no prosze.
a mi sie to kojarzy z jakas bujką, bądź napadem łysoli na bank.

Patrzyłam nawet na google co to znaczy te słowo oznacza jakiś stan po jakiejś imprezie a ona se coś wpoiła do łba i tyle

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
ja tylko podpowiadam, chciałaś jakiś porad, po to założyłaś wątek.
może i jest tępe, ale jakbyś nie zauważyła, ona też tępo postępuje,
więc w akcie obrony, mogłabyś też coś takiego zrobić.
aczkolwiek zrobisz jak uważasz.

A nie nie! zle zrozumiałaś mówiłam że tempa jest ta dziewczyna i jej chłopak
Stary 2010-02-24, 20:08   #29
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
A nie nie! zle zrozumiałaś mówiłam że tempa jest ta dziewczyna i jej chłopak
no napewno

lexie
Stary 2010-02-24, 20:11   #30
elfik1812
Raczkowanie

Cytat:
no napewno

Będę próbowała coś z tym zrobić i napisze wam co z tego wszystkiego wyszlo ;P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości