|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 - juz czekamy na maluszka:)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze taka młoda jestem, przecież mam trochę więcej niż 18
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe kakusia tez tak stwierdzilismy ze gdyby nam nie odpowiadala ta spacerowka to wlimy kupic wypasna a gondolke pozniej komus damy
|
|
#1654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś na SR było o połogu... Bałam się że Tz nie wytrzyma i wyjdzie bo babka mówiła to tak... wprost... W sumie dobrze, że Tz tego słuchał bo może uświadomi sobie, że nie wrócę do domu pełna sił i energii żeby zajmować się dzieckiem i dodatkowo robić to co zwykle... Mówiła o tym co się dzieje z ciałem, o higienie, o psychice... ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Dostałam odp na maila w spr wózka ale... Bardzo zdawkowa... Nie ma inf o cenie ani o sklepach gdzie można wózek obejrzeć... Już nie mówię o zdjęciach... Jutro znów wyślę maila...
|
|
#1655 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Laski, jakie kosmetyki kupujecie dla dziecka??
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Jeszcze jedna sprawka Lindsley Ty kupilas zestaw startowy butelkowy TT i stąd pytanie, co będzie jeśli smoczki dziecku nie podpasują?? Zastanwiam się, czy nie wziąć samej butli i nie ryzykować z całym zestawem..
|||||||||||||||||||||
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
O firmę czy rodzaj CI chodzi?
Ja planuję z Nivea kupić (od jutra ma być promocja w realu to się pewnie wybiorę chociaż dziś tam byliśmy żeby przeczekać do SR) -płyn do kąpieli i mycia włosków -oliwkę -krem do buźki -krem do pupy I chyba wszystko, sudocrem mam a i dają w szpitalu próbkę (dziś położna mówiła) A zapomniałam się pochwalić - kupiłam dziś synusiowi album na zdjęcia i planuję zacząć od wklejenia tam naszego zdjęcia ślubnego i potem zdjęć z usg Album jest z samoprzylepną folią więc będę mogła pokombinować![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Liczę na to że Mały późno dostanie wgl butlę - latem wodę lub herbatkę, a i nie będzie wybredny... Jakoś nikt mi do tej pory nie mówił, że dziecko nie chciało takiej butli jaką dostało... Ja nie wiem czy teraz się dzieci jakieś inne rodzą czy jak, bo ja piłam ze szklanej butelki ze smoczkiem takim... nie wiem jak je określić ale wiecie jakie 27lat temu były smoczki... takie żółte i bleee...
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie prowadza sprzedazy netem bo nie maja na to czasu;/
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ja mysle ze to czesto nie chodzi o smoczki tylko np. o mleko albo o to ze dziecko sie nie najada....
|
|
#1658 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aha to spoko
bom ja zielona w tej kwestii ![]() Dziękuje ![]() Lindsley ja ostatnio obfociłam usg i sobie bloga zalozyłam i pierdółki wpisuje
|||||||||||||||||||||
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
A ten blog masz taki ogólnodostępny czy tylko dla siebie?
|
#1660 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Lindsley w wersji prywatnej, z pierdołami, żeby pamiętac co i jak i dlaczego
|||||||||||||||||||||
|
|
#1661 |
|
Rozeznanie
|
Ha rozmowiacie o smoczkach otoz mój juz dzisiaj prawie 8-latek
był takim dziwaczkiem wrzeszczał na kazdy smoczek jaki wkładałam mu do buzi o rany po kazdym ryczał jakby go kuło a jak wypił trochę to i tak ![]() I karmiłam go rok piersią o rany co ja z nim miałam siedem światów. w ogóle był bardzo trudny do jedzenia. A te ubraka Darusia to naprawde super i za super cenę. kurcze wy juz o ubrankach i butelkach a ja dopiero na początku przydała by się maumsia początkująca no dziewczynki z planowania |
|
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
.Bela nie martw się, pewnie wkrótce któraś napisze do nas i podzieli się szczęśliwą nowiną. Idę na śniadanko
|
#1663 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego dziewczyny
||||||||||||||||||||||
|
|
#1664 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie jesteśmy jeszcze młode ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobry pomysł z tym albumem - ja mam pełno albumów w domku to też może coś pokombinuję - ale dopiero jak Dzidzia będzie na świecie ![]() - krem przeciw odparzeniom pupci - Sudocrem na odparzenia - żel do ciałka i włosków - balsam nawilżający - oliwka - krem do buźki (i tu zastanawiam się czy kupować dodatkowo krem z filtrami??? )- chusteczki nawilżające Ale ja się z kosmetykami wstrzymuje aż na sam koniec kwietnia - żeby niepotrzebnie nie stały i się nie kurzyły ![]() Zgadnij a co do zestawu startowego Ty pytałaś o smoczki do butelki czy smoczki uspokajające, które też są w zestawie? A poza tym jak TŻ poszedł o 6 do pracy to ja już nie położyłam się spać tylko dostałam jakiegoś powera i zaczęłam sprzątać Wysprzątałam szafki, odkurzyłam je, przemyłam, wszystkie gary umyłam... i opadłam z sił (bo wszystko robiłam z pustym żołądkiem bo musiałam odczekać po żelazie)Już mam plany na sobotę - muszę z pomocą TŻ wysprzątać pawlacze! No ale teraz popijam kawkę i trochę na necie a trochę przy DDTVN siedzę ![]() Smacznego! Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2010-02-25 o 09:50 |
|||
|
|
|
#1665 |
|
Rozeznanie
|
Ja też oglądam DDTVN
. Trochę słabe tematy dzisiaj. Ale uwielbiam tę parę prowadzącą WELMAN&PROKOP.Ja mam tak samo Kakusiu. Jak nie zjem sniadania rano po przebudzeniu to sił mi brakuje i słabo mi się robi.
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do śniadanka to mamy poprostu dobry nawyk
|
|
|
|
|
#1667 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Załączam Wam zdj brzuszka 29t4d
świeża fotka ![]() Do tego fotka 3Bita
|||||||||||||||||||||
|
|
#1668 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
kakusiu chodziło mi o smoki do butelek
|||||||||||||||||||||
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
Zgadnij jaki słodki brzusio, piekny okrąglutki
. Z tym ciastem to przesadziłaś . Tylko smaka robisz
|
#1670 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aixa, mi się też wydaje, że brzuszek duży nie jest
Smacznego ![]() Ależ mnie 2 razy w szyjce zakłuło Sekundowe nieprzyjemne uczucie... W tym czasie miałam ruchy malego koło prawego żebra...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam o wys max rączki i jest to 103cm, o fotelik, o kolorystykę i jeszcze sporo spraw... Właśnie odp mi na kilka tylko Ale się nie poddam, zapytam jeszcze a jak nie uzyskam odp na maila to zadzwonię...Cytat:
Ja nie robię w domku nic poza niezbędnymi... Ale muszę się wziąć troszkę... Jutro i w sob Tz ma wolne i już ma zaplanowane co będzie robił... Poza wrzucaniem węgla do piwnicy ma mi posprzątać werandę na której sobie zrobili magazyn rzeczy nie potrzebnych w trakcie remontu... I chyba na balkon go namówię bo też tam zostawili parę gratów... Ale remont skończony![]() Brzuszek śliczny... ale ten 3Bit Poproszę o przepis
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Zgadnij smaka narobiłas. Czy to ciasto jest bardzo słodkie? Bo ja przy pieczeniu niestety muszę brać pod uwagę preferencje teściów bo oni słodkich bardzo nie lubią a sama całej blachy nie zjem. Daj przepis.
Brzuszek śliczny ja mam wrażenie że wieczorem też już mam taki dużya dopiero 23 tydzień .Coś mi sie przypomina, ze Aldii kiedys pisała o smoczkach do butelki z zTT że sie wcale nie sprawdziły i musiała inne kupić. Ale nie wiem czy nie namieszałam. Spróbuję znaleźć jej wypowiedz. Lindsley mój TŻ ma tak samo zawsze jest czas na posprzątanie. Po remoncie już dawno a w suszarni ciągle pełno sprzetów niewyniesionych. Dziewczyny nie wytrzymam chyba, tak mnie cały lewy bok boli. Już nie mogę sobie miejsca przy biurku znaleźć a leżanki w pracy nie mam |
|
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
Może to już czas iść na L4 ? Nie męcz się niepotrzebnie. W pracy i tak tego nikt nie doceni, że będąc w ciąży długo pracowałaś. Przynajmniej u mnie tak jest.
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba jednak nie miała na myśli smoczki do butelek ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Aixa wiem własnie i coraz częsciej się ku temu skłaniam. TŻ też mi sugeruje żebym się zastanowiła jak długo tak pociągne jeszcze. Tylko co ja będę w domu robić chyba zwariuje ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Czytam siebie i przeraża mnie moje egoistyczne myślenie |
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ładny kształt brzuszka
.My z mężem małymi krokami łapiemy bociana za nogi. Teraz kończę wizyty u stomatologa i idę do gina powiadomić go o naszych zamierzeniach. Już się nie mogę doczekać .
|
|
#1676 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
M.a.r.t.a. pamietam Cię
byłaś na planowaniu W takim razie trzymam żebyście jak najszybciej zobaczyli II kreseczki ![]() Dziekuje ![]() Olayya właśnie, nie wiem czy to nie chodziło o smoczki butelkowe Najwyżej Ciasto jest slodddddkie, wrecz sama slodycz... Przepis glownie stąd http://magicznakuchnia.blox.pl/2009/...sto-3-Bit.html
|||||||||||||||||||||
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
Zgadnij a ty sama piekłaś tego 3bita????
ja myślałam, że to kupne. Nie no słów mi brak
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Mam nadzieje że mnie przyjmniecie do Waszego grona... na tym wątku jestem nowa i początkująca heh...pocichutku bede sie do Was dołączac 5 dni temu wyszły II krechy i w poniedziałek dopiero ide do lekarza ostatnia @ była 19.01 wiec tylko dlatego czekam do poniedzialku na wizyte zeby było coś juz widać modle sie tylko o to zeby było wszystko wporządku... Pozdrawiam gorąco---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Zgadnij_MS AAAleee ciacho ale mi smaka zrobiłas normalnie bede musiala sobie kupić i zszamać jakieś ale napewno nie bedzie tak pyszne jak Twoje aż mi ślinka leci heh
|
#1679 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Gratuluje II kresek i trzymam zeby juz serduszko pikajace bylo widac ![]() Aixa sama, sama i to pierwszy raz choc dla innych to pewnie zaden wyczyn, ale ja i tak sie nim jaram hihi
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2010-02-25 o 14:12 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#1680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sałatka jarzynowa gotowa. Tylko tak patrzę, że cała wielka micha mi wyszła. Jak któraś ma chęć to serdecznie zapraszam.
Lenka 12.03.2010 CC http://www.suwaczki.com/tickers/ug378u69qhqma25s.png Maja Edytowane przez aixa Czas edycji: 2010-02-25 o 14:36 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

ale spotkalam kuzynke ona ma wozek viper -tzn miala i za 250 chciala nam sprzedac wiec odpowiadal nam kolorystycznie, mnie kolami, fakt fatem ze nie najlzejszy ale ja w blokach nie mieszkam i nie musze po zadnych schodach go tachac i dla nas to duuuza oszczednosc a wozek jak nowiuteńki.

a ja jeszcze taka młoda jestem, przecież mam trochę więcej niż 18 

. Tylko smaka robisz
Sekundowe nieprzyjemne uczucie... W tym czasie miałam ruchy malego koło prawego żebra...
Ale się nie poddam, zapytam jeszcze a jak nie uzyskam odp na maila to zadzwonię...
żebyście jak najszybciej zobaczyli II kreseczki