|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Niby czemu? Rodzice już własnym dzieciom pomóc nie mogą? Skoro mają pieniądze, chcą to czemu nie?
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole chce schudnac, ale nie mam: czasu siły motywacji możliwosci jako takich ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- aniolek, sliczna jestes! i wcale nie jestes gruba! (szczerze, to dałabym Ci wiecej lat, niz 20, ale figure masz bardzo ładna mi sie nie podobaja takie chudzielce, a ty wygladasz bardzo zgrabnie i nie widac po tobie, zebys była gruba;* )
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie.Mój Tata zaczął krzyczeć,że on sobie nie wyobraża jak ma jedynej córce sukni nie kupić.Pewnie,że mogłabym sama,ale skoro takie już mamy ustalenia odnosnie finansów to nie widzę potrzeby,żeby się ich wstydzić. Takie osoby jak Fistaszek mnie rozwalają. Jeśli nie mielibyśmy pieniędzy to zapewne zupełnie zrezygnowalibyśmy z wesela. Ale skoro jest taka możliwość to nie czuję się z tego powodu gorsza,mniej dojrzała itp...Mam się kajać,bo mam pomoc ze strony Rodziców?
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot to .Broniłam Was kiedyś na panny młode 2010 ale teraz wiem, że one miały racje. Młode dziewczęta dla których ślub znaczy tyle co super impreza byleby droższa. Oczywiście nie wszystkie bo jest tu kilka takich, które podziwiam za wytrwałość w związku i za to, że wiedzą co to prawdziwa miłośc mimo przeciwnośc i losu. *Insane jest bardzo dojrzała emocjonalnie i to poprostu da się wyczytać z tego co pisze to tyle i nie jestem tu by się kłócić. Pa. |
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku piekne zdjęcie przecież
Aha-moje jest w wysłanych
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
dodam tylko, że oddzywają się te właśnie o których napisałam źle
|
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
Kolejna zazdrosna osoba, jak już same wiecie kto. Co w tym złego, że rodzice fundują wesele, skoro ich na to stać, w sumie to taki ostatni wydatek na dziecko, które odchodzi z domu. Moi powiedzieli, że w miarę możliwości zafundują wesele, w razie czego brat zaoferował się, że pomoże. Ostatnia rzecz, a mnie powalają na łopatki takie wypowiedzi, osób czepiających się o nie wiadomo co, skoro temat dawno już zamknięty. Koniec, kropka.
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jesteś śliczna
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh, ludzi sie nigdy nie zrozumie ![]() :cool :ps jesli ja miałabym organizować sobie sama wesele i sama zapracować na mieszkanie, to slub wziełabym majac 50 lat co innego, jak bym zarabiała z 6tys na reke. wtedy to głupio bym sie czuła, zeby naciagac rodzicow na takie wydatki, ale w obecnej sytuacji, bez pomocy rodzicow daleko nie zajde....
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To,że jest się majętnym nie oznacza,że jest się niedojrzałym.A każdy robi takie wesele,na jakie go stać. Co do Ins to oczywiście się zgadzam. Z resztą nie do końca. Widzę,że wzorem swojej kolezanki nas prześladujesz
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Sponsorować mogą ale 60000 to chyba lekkie przegięcie za wesele.
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie mówię tu o sobie, ale nie obrażaj Motylka jeśli jej nie znasz. Ja rozumiem, że rodzice chcą zafundować wesele. Nie wiem jak będzie w moim przypadku, pewnie będą chcieli pomóc przy weselu. I nie uważam, żeby którakolwiek z dziwczyn była w fikcyjnym związku. Wchodzisz na forum, żeby się pośmiać Brak Ci przyjaciół? Szkoda mi Ciebie.
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) nie jest w jego typie b) był wcześniej ze świetną laską c) ona ma jakiegoś hyzia na punkcie odżywiania bo to studiuje (Gwizdak, Ty taka nie jesteś słońce, ona ogląda każdy produkt z ośmiu stron i się wymądrza) d) i tak uważam, że to taka dziewczyna z braku laku bo nawet mu nie kupiła prezentu na urodziny ani na święta Cytat:
więc będą mieć okazję do zabawy. No i nie widzę w tym problemu bo teraz tata się wyprowadzi na działkę a ja zamieszkam z przyjaciółką i odejdzie bardzo duża suma, którą płaciliśmy za mieszkanie w Poznaniu. To jest dwanaście tysięcy miesięcznie; nie wiem na co tyle idzie więc jeśli oszczędzą tyle miesięcznie to czemu mam odmówić kiedy wyprawią mój ślub ? Brat ich zawiódł kiedy nie zaprosił na absolutorium, wesele wyprawia sam, nie chce dostać nic w prezencie ślubnym... no a po co są pieniądze jak nie na takie coś ? Żeby ciułać albo wydawać na żelki ?z takimi pensjami to Twoi rodzice na pewno nie zarabiają lepiej, więc dlaczego oceniasz inne dziewczyny skoro sama nie masz takiej sytuacji ? Ty wydałaś pieniądze żeby kupić mieszkanie a inne mają wesela. Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-24 o 20:58 |
||
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Dla Ciebie. Wszyscy mają robić wesela za 20 tys., bo Tobie się tak podoba?
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
Nie napisałam, że mi sponsoruje. Jakbyś czytała uważnie to wiedziałabyś, że planuję uzbierać pieniądze. Napisałam, że w razie czego mi pomoże. I napisałam wcześniej, że może wynieść nie więcej niż 60tys. Ale nie powiedziałam ile będzie kosztować. Po co podczytujesz, żeby wyśmiewać się z innych. Wiedziałabyś, że do ślubu to mi jeszcze daleko! I tylko się zastanawiałam ile to jmoże wynosić, na podstawie cen u mnie w okolicy. Koszty i tak będą obcięte, jak pisałam wcześniej! Nie uważam się za osobę wyrahowaną, tak samo jak Motylka
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
a kto Ci powiedział , że całe wesele rodzice będą sponsorować . w każdym regionie inna cena organizacji wesela jest.
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-02-24 o 21:01 |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku nie wyglądasz na swój rozmiar! Absolutnie. Po reakcji Twojej mamy wnioskowałam, że ważysz 120 kg, masz 2 głowy i ziejesz ogniem. No, że smoczycą jesteś
A nie jesteś Jaka miła niespodzianka ![]() Na pocztę wysłałam moje genialne foto z miną kota srającego na pustyni Wzięło mnie na wspomnienia z wakacji
|
|
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Motylku, widziałam już kilka Twoich zdjęć, no ale napatrzeć sie nie mogę, śliczna jesteś
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś jeszcze bo chce iść stąd a nie chce przegapić obelg pod moim adresem
|
|
|
|
#2216 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Ja przekręcam tak samo jak Ty. Obrażasz, ale ja już się licytować nie będę. |
|||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, nie wiem, co twoja mama chce. Owszem, nie jesteś gabarytów modelki w rozmiarze 34, nie przypominasz ani troche anorektyczki, ale masz ładną figurę, superowy dekolt i cycusie
Wyglądasz zdrowo, a nie jak spaślak...Wiecie co... Takie osoby jak fistaszek manifestują swoją wielką niezależnosć. To jakieś dziwne czasy teraz nadeszły. Dawniej było normalne, że rodzice finansowali wesele, a młodzi co najwyżej obrączki i ubrania. Może to wynika z tego, że teraz są wesela w salach, samemu tak naprawdę nic się nie robi - jedzeń, przystrojeń sali, nie myje się garów po weselu. Gdyby tak strasznie niezależne pary zabrały się do robienia wesela "po staremu", nie byłoby, że pomoc finansowa i fizyczna rodziny jest śmieszna, niedojrzała. Carmi, jaki tam srający kot na pustyni... Raczej jak osoba, która siedziała na tronie i została zaskoczona
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-24 o 21:07 |
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że chociaż bana nie przegapisz za te ataki; my się wam nie wpychamy i nie krytykujemy (a jeśli kiedykolwiek tak będzie to nie w takich słowach)
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-24 o 21:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

. Zawsze mnie takie osoby powalały na łopatki.
wpuscisz mnie do domku?

.

.
i nie mówię tu o sobie, ale nie obrażaj Motylka jeśli jej nie znasz. Ja rozumiem, że rodzice chcą zafundować wesele. Nie wiem jak będzie w moim przypadku, pewnie będą chcieli pomóc przy weselu. I nie uważam, żeby którakolwiek z dziwczyn była w fikcyjnym związku.
13.03.2008
A nie jesteś