|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
nie żebym w pedanterię wpadła ale w końcu ludzie w sobotę przychodzą
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- jak ja przyszłam to nikogo nie ma
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4206 |
|
Zadomowienie
|
A ja odebrałam mój monitor z reklamacji
bye bye 15" Moje dzieci po spacerku wyspane, zadowolone a je ledwo na oczy widzę... sprawiedliwość. No i co mnie dzisiaj na maxa zasmuciło, od kuzyna taty synowa zmarła miała zaledwie 30 lat i osierociła 4 miesięczne dziecko ![]() Straszna tragedia w piątek pogrzeb. Ja nie idę bo nie znałam jej ale to jednak moja dalsza rodzina
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bo ide usypiac dziecko o 20 wiec pewnie wroce o 21 nie to zebym usypiala ja godzine
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przepraszam za ciekawość ale chorowała ??Cytat:
u nas babka w klatce obok zmarła.A wczoraj jak byłam z KUbą na dworzu to pogotowie tam przyjechało na sygnale i wchodzili z tym czymś do wentylacji to sobie pomyslałam, że nieciekawie
|
||
|
|
|
#4209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za level ![]() Cassie nie fajnie sie slyszy o takich rzeczach, jak śmierć młodej matki. Ja jestem! Jeszcze tylko prasnę Małża na jutrzejsza rozmowę i jestem wolna jak pingpong w locie
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Tun1a - czyżby rozmowa kwalifikacyjna mężowca jutro się szykuje
moje już śpi (a może powinnam powiedzieć jeszcze )
|
|
|
|
#4211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już 2 w tym tygodniu ![]() Moja tez jeszcze spi
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
to może coś się ruszy...w każdym razie
|
|
|
|
#4213 |
|
Rozeznanie
|
Tun1a kupiłaś tą bramkę w netto?
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tos mnie podsumowala. anya - tobie ta wyspe powinni zabrac . Ze ci tak nie wstyd flejtuchu - wpadam w odwiedziny, a tu obiad - owszem, gotuje sie w dwoch garnkach a tu obok walaja sie jakies stare puszki. Dobrze, ze ci posprzatalam, bo konsekwencje wizyty sanepidu bylyby powazniejsze niz 'tylko' poczestowanie sie kapusta ![]() Fajnie maly wymiata: http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4 Edytowane przez spicegirl Czas edycji: 2010-02-24 o 20:44 |
|
|
|
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
Prawdę mówiąc nie wiem.
Moje dzieci już śpią a ja siedzę przy komputerze. Też sięzaraz zwijam do łóżka bo ledwo na oczy widzę. No i ja żadnej nie okradłam a mi wyspę obrobiły
|
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() filmik odtwarzam ale głosu nie mam...przerzucę się potem na laptopa to posłucham ![]() ja nie |
|
|
|
|
#4218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze mną (osobiście ) było takdo końca podstawówki miałam oczęta duuuże i niebieskie w średniej szkole zrobiły się jakieś takie szare i jak szłam po dowód osobisty nie bardzo wiedziałam co wpisać bo mama mówiła niebieskie tato zielone a rodzeństwo szare (tak m/w lub odwrotnie nie pamiętam) teraz mając prawie 30 mam oczy niezaprzeczalnie (prawie) zielone i już więc chyba mogą sie oczka zmienić i później niż do roku ![]() Cytat:
do mnie przychodzą jakby 26 marca i się wzięłam wycfaniłam zaprosiłam ich od mojej mamy pod pretekstem, że niby tam miejsca więcej co jednocześnie jest faktem a prawda jest taka że ani sprzątać ani gotować mi się nie chce
|
||
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
No bo sie rozplacze zaraz
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
może i dobrze że głosu nie masz bo ja
gra Facet fajnie ale wokal boskie po prostu ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- załatwiam Kai żłobek od września 2010 i już się boję ![]() u nas jest jeden żłobek "od urodzenia" (opieki społecznej )i dwa od półtora roku i te dwa przyjmują łącznie 50 dzieci!!! na 100tys. miasto!!! ale mamusia moja zna panią która "rozlicza" żłobki z kasiory w urzędzie (bo to państwowe) więc jest 99% szans, że przyjmą mi Kajkę - oby, bo drugi rok nie wiem czy damy radę z pracą "kołować" aby się Kają zajmować
|
|
|
|
#4221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo nieee...ja dziękuję...chrzciny były u teściowej...początkowo urodziny też ale nie nie...dziękuję Cytat:
a co do żłobka u nas też jedno...takie malutkie,....w bloku...może ze 20 dzieci tam jest
|
||
|
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Wtajemniczenie
|
Się nie nabijaj, jak kubie mega gornek to też se lajsne leżaczek. A co
|
|
|
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
Spice brawo dla Juleczki
ja tęskniłam bo często na wyspę twoją zaglądałam ale nie pamiętam czy coś pożyczyłam, tylko sprzątałam puszki i butelki rozwalone miałaś po wyspie a ty tutaj ludzi ścigasz za bałagan a sama nie lepsza Cassie przykre wieści ![]() Buziaczek współczuję śmierci babci dzisiaj mija miesiąc od pogrzebu mojej babuleńki ![]() Idę usypiać Nikosia wala się teraz z tatą po łóżku i pewnie zaraz jakiegoś guza wychaczy . Zjadł 250ml kaszki mleczno ryżowej zapił cycem odbiło mu się tak że mało mu klaty nie rozerwało a i tak nie zasnął.
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym nigdy nie zrobiła ![]() może dlatego, że teściowa w kawalerce mieszka ![]() hihihiiiii |
|
|
|
|
#4227 | ||
|
Zakorzenienie
|
i do tego parasol
tun1a a kiedy można w 3 garach gotować ??Cytat:
![]() Cytat:
ma 2 pokoje... moi rodzice mają 4 ale sytuacja skomplikowana (była)
|
||
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
też za przykładem naszych bobasów idę w kimono
ps. dziś zostawiam rozszczelnione okno w kuchni zobaczymy czy to coś da (jak narazie dało tyle, że pierwsza pobudka zamiast po 22.00 była o 20.30 )psII. Wasze bobasy jedzą po 250 ml kaszki???? ![]() moja Kaja 125-130 ml wody i 5-6 łyżek kaszki do tego wiecej nie zje |
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
mąż się sam naciął...wczoraj mówi..."Gdyby nie to, że masz okres..."
ja : "A kto powiedział, że mam ?? " On : "no bo mówiłaś, że się zbliża" ja "No to mówiłam, że się zbliża a nie że mam "ale tak mnie wkur...a ostatnio,że i tak nic nie będzie...nie ulegnę P.S gdzie monix
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
moja "kapeluszowa"
tym bardziej że mieszka 40 km dalej i rzadko ją widzę a często dostaję "paczki" to z sukienką to z bluzeczką
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

bye bye 15"
miała zaledwie 30 lat i osierociła 4 miesięczne dziecko 

za level
)

tos mnie podsumowala. 

ja tęskniłam bo często na wyspę twoją zaglądałam ale nie pamiętam czy coś pożyczyłam, tylko sprzątałam puszki i butelki rozwalone miałaś po wyspie a ty tutaj ludzi ścigasz za bałagan a sama nie lepsza