Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 20:26   #4381
Feme21
Wtajemniczenie

Dot.: Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9

kochane moje gadułki!!

życzę wam wszystkim kolorowych snów, miłej nocki, wygodnego łóżka, ciepłego mężczyzny u boku i pełnego nocnego relaksu!!

ja się nie wysypiam, bo jak mój wraca z pracy o 6.40 to ja potem już dospać do tej 7.30 nie mogę... i padam wieczorem na twarz.. bleee..
nie lubię nocek!

Feme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:27   #4382
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
sweety kiedy wydasz tomik poezji?
a ten pierwszy tekst to z hip hopa chyba zapozyczylas?
zabka slodka

niunia roldogi????pachnie m itu jedzonkiem.dobrym jedzonkiem

sluchajcie chipsy lays prosto z pieca-MNIAMI-prawie mialam orgazm

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Mustique masz kolyske dla Antosi? marz eo kolysce dla dzidzi albo takim wiklinowym lozeczku
tak, z hip hopa kiedyś kolezanka mnie katowała tą pieśnią i musiałam chcąc nie chcąc zapamiętać
ja już wydałam tomik, ba, tomiszcze, ale w niewielkim nakładzie 2 egzemplarze, stoja zakurzone w empiku w Parzymiechach
a co lepsze-czipsy czy orgazm?
Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
życie nie jest sprawiedliwe po za tym co to jest 500 poematów wobec mych usług
wiesz co, to ja chyba wyłożę te półtorej tysiaka na Bidżeja profesjonaliste bo mi braknie rymu i co blada
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:29   #4383
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
tak, z hip hopa kiedyś kolezanka mnie katowała tą pieśnią i musiałam chcąc nie chcąc zapamiętać
ja już wydałam tomik, ba, tomiszcze, ale w niewielkim nakładzie 2 egzemplarze, stoja zakurzone w empiku w Parzymiechach
a co lepsze-czipsy czy orgazm?

wiesz co, to ja chyba wyłożę te półtorej tysiaka na Bidżeja profesjonaliste bo mi braknie rymu i co blada
nie to nie
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:30   #4384
lula177
Zakorzenienie

ide spac pa laski

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:32   #4385
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
firmy Graco... ale czy mi bratowa da.. bo jak już jej raz wspomniałąm to sie jakoś dziwinie wykręcała..

jutro wkleję!
a to piczka
ja na nikogo nie liczyłam, bo ludzie są chamscy, nawet rodzina się szczypie jak coś dostałam od kogoś to super, ale powiem Wam, że najwiecej dostałam od koleżanki i to wcale nie jakiejs super bliskiej tylko takiej "zwykłej". A jak już ja coś mam po Szymonie to zaraz mi wszyscy dyrygują, że to mi już niepotrzebne to dam tej, a to tej no i weź tu powiedz "nie dam"
Stary 2010-02-24, 20:32   #4386
dottta
Zakorzenienie

Dobranoc wszystkim.
Stary 2010-02-24, 20:33   #4387
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ide spac pa laski

dobranoc..
Stary 2010-02-24, 20:33   #4388
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
prezent od ojca.. samodzielnie wystrugał...
poka w sumie ja też mam teścia stolarza, więc trzeba mu co nieco dać do zrozumienia

a bratowej się w głowę i odda wózek bez sprzeciwu

idę się pluskać, bo chipsy na kolację to nie był dobry pomysł i teraz mnie brzusio boli

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:34   #4389
Lanai
Zadomowienie

Cześć Wam! Dzisiaj z TZem byłam na przejażdżce po część do samochodu. zaczepilismy się do pizza hut na festiwal pizzy a mój TŻet tak się nastroił na przygotowania ślubne, że zaciągnął mnie do apartu i oglądaliśmy obrączki

Cytat:
sluchajcie chipsy lays prosto z pieca-MNIAMI-prawie mialam orgazm
Ja też dla nich raz zgrzeszyłam, ale warto które jadłaś, solone czy paprykowe?

Cytat:
ja się stresowalam i tak w 8 mcu to juz wszystko mialam gotowe bo sobie wkrecalam ze urodze przed terminem...a tu spóźnienie a to wózek bedziesz miała od bratowej w sensie po jej dziecku? jaki?
Własnie właśnie, opowiadaj mnie kręcą dziecięce tematy

Żeby nie było, ze tylko grzeszę - śmigam właśnie na stepperku i ogladam KSD

Swetie
powiedz, ze planujesz jesdzcze powiększyć rodzinkę i się przyda!

Edytowane przez Lanai
Czas edycji: 2010-02-24 o 20:35
Lanai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:35   #4390
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

nadrabiam dzisiejszy dzień od południa hihi

natalontko dużo zdrówka życzę

wiosenny Deszcz jak już będzies zmiałą ten pierwszy raz z depilatorem za sobą, to daj znać. Mój G kiedyś chciał mi "zrobić dobrze" żebym się nie męczyła z maszynkami i chciał mi kupić depilator, ale broniłam się rękami i nogami

Micia wierze, że to będzie dla Ciebie trudny okres, ale musisz swoje życie poukładać na nowo. Póki co niestaraj się spotykać z nim na siłę (jak piszeszo sprzedaży sukni0 daj sobie odpocząć i uspokoić się emocjom. Buziaki Kochana, pamiętaj, że i tak zawsze jesteśmy z Tobą

Honilonko w końcu miałąm czas przeczytać twoją opowieść. Cały czas jak czytałam to miałam gęsia skórkę i łezki w oczach Wszystko było takie piekne jeju jescze raz Ci serdecznie gratuluję AAa no i wyglądaliście bombowo. Zdjęcia tez super, będziecie mieli śliczną pamiątkę

dotta no jak masz więcej kasy to rób zaproszenia, ja tam kupie hihi, bo jestem antytalencie
A z chichraniem mam to samo :lol; hihi jak złapię głupawkę, to aż mi łzy lecą ze śmiechu

buterfly wierzę Ci, jest środa a ja ju z nie mam siły do pracy takli młyn ostatnio. Ludzie dowiedzieli się, że kasa niedługo przyjdzie i masowo wnioski składają

niunia masz rację. Niektóre te imiona to gdybym dostałą na imię jedno z nich, to albo bym się pocięła albo nie wiem co. I od razy po osiemnastce bym je zmieniła
Kochana, wy chcecie mieć dzidziusia jescze przed ślubem, bo nie wiem czy mnie coś ominęło
Też zauważyłam ilośc postów

isabele obronił się brat?

elunka masz świętą rację z tym wszystkim. Ja tez się stresuję, że nie wyrobimy finansowo. fakt, że początkowo będziemy mieszkali z rodzicami G, ale żyć też trzeba, przeciez nie mogę być na łasce teściów ani swoich rodziców, a nawet bym nie chciała. Ale dzisiaj usiedliśmy sobie z G i zaczęliśmy rozmawiać o meblowaniu pokoju, ustawieniu narożnika, to wątpliwości odchodzą. Nie mogę się doczekać, kiedy już zawsze będziemy blisko

Feme ja to bym jej nawet na śłub nie zaprosiła. nie wiem czy w ogóle bym jej o tym powiedziałą.

swetiess niezłyy sen

elumi oby więcej takich ludzi klaski kochana

jolka oby kotka szybko doszłado siebie

karolinusienka to możesz pierścionek przetorpić do obrączek hihi

cobra myślałam dziś o Tobie. o jej niedobrze że źle z dziadkiem. 3mam żeby wszystko było dobrze. Ale namotałam.

T'ai mam tak jak Ty. Gdyby nie rodzice moi i G nie robilibyśmy wcale wesela, a na pewno nie w 2011 roku. Pewni kilka lat póxniej...

Bmeg ja też mam odrost, ale moja fryzjerka nie chce mi nakładać rozjaśniacza częściej niż raz na 3 miesiące ehh, za miesiąc dopiero ide do niej

Ufff, udało mi się
u mnie w pracy jakiś sajgon. ludzie przyłażą. Nawet mnie bezrobotna opieprzyła przez telefon.Bo odebrałam i mówię "urząd pracy słucham", a ona do mnie "czy to powiatowy urząd pracy w oławie" więc mówię, że tak, a ona "to dlaczego pani nie wita interesantów tak ładnie, że Powiatowy urząd pracy w oławie słucham?" a ja jej na to "bo się pani dodzwoniła do kard, jakby pani zadzwoniła na centralę to bym tak panią przywitała" (chciałam jej powiedzieć "bo mi się nie chce" ale szefowa słuchała ) ludzie to są debilni

Później szybko do G. Miałam dostać na obiad pierogi ruskie jakieś mrozone, ale teściówka przez przypadek wyjęła z kapusta i musiałam jest takie Wigilijne i popijałam je mlekiem
podpisałam tą umowę i za miesiąc będe nieco bogatsza. A wiecie może jakie składki się odprowzdza od umowy zlecenie? tzn pracuję normalnie na etat więc wszystkie sa odprowadzane, ale dodatkowo na zlecenie w innej firmie mam dostać 250 brutto, ile to będzie na rękę??

dobra laski uciekam spać, bo jutro znów do pracy
Aha, ide jutro do gin, bo jak dzwpniłam w styczniu, to kazała przyjść dopiero teraz.

dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2010-02-24 o 20:37
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:36   #4391
lusesita23
Zakorzenienie

sweety nie zadawaj mi tak trundych pytanjedno prowadzi do drugiego,ciezko stwierdzic

to ja chce jeden egzemplarz z dedykacja

TŻ mnie katuje aktualnie tym (tzn leci w samochodzie zawsze;p)

Jeśli nap...sz żonę, bo zupa była za słona
Bym cię dorwał, zap...lił i pod domem pochował
Prosto z Teofilowa chwila moralnego kaca
Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 20:36   #4392
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
nie to nie
ale chyba nie czujesz sie dotknieta? jeśli tak to perdona me
Stary 2010-02-24, 20:39   #4393
Mustique
Lena

phi.. ja sie bratową nie będę przejmować.. brata wezmę pod włos i on mi nieba uchyli..

zresztą moja bratowa to jest dopiero gagatek.. od początku mnie denerwuje.. odkąd mój brat ją poślubił.. taka jakaś wielka pani... tego nie da, tu nie pójdzie.. dobrz eże dzieci chociaż normalane... po tatusiu

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:

jestem zacofana.. nie słucham radia.. ale teksty pierwsz aklasa...

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2010-02-24 o 20:40
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:39   #4394
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty, żebym się wstydziła mojego wyrafinowanego "kunsztu" ja je robię tak dla siebie, bo mi się podobają, ale one są krzywe jak wieża w Pizie chociaż 1 mi równy wyszedł
Cytat:
da się załatwić coś specjalnie dla Ciebie
ja tez chce tylko nie takie jak dla dotttci

Cytat:
Ja mam 4 zeszyty przepisów, pozbierane z całej rodziny i nie-rodziny i jeszcze mnóstwo książek kuchcikowych ale nie ma kiedy gotować
podziel sie przepisami z Twoich zeszytów

Cytat:
Napisane przez kaska87
dzieszczyny pocymacie kciuki za mnie ale to długa trzymanka bo aż tygodniowa pliszzz
sie robi

jolka aby kicia szybko wrocila do siebie

Cytat:
Napisane przez dottta
będę piękna właśnie nałożyłam farbę na włosy
a to sie tak da???
Cytat:
Napisane przez Mustique
prezent od ojca.. samodzielnie wystrugał...
o jaaa najwazniejsze masz a reszte sie uzbiera powoli

P juz sobie poszedl, bo jutro ma pobudke o 5 rano, gdzie ja o tej porze bede sie przewracac na drugi bok
obejrzał ze mna majke, i musialam mu tlumaczyc co i jak sie dzieje bo chcial byc w temacie wiec sie postaralam jak moglam i pozniej uslyszalam takie "ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a" heehhehe
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:40   #4395
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanai Pokaż wiadomość
Cześć Wam! Dzisiaj z TZem byłam na przejażdżce po część do samochodu. zaczepilismy się do pizza hut na festiwal pizzy a mój TŻet tak się nastroił na przygotowania ślubne, że zaciągnął mnie do apartu i oglądaliśmy obrączki

Ja też dla nich raz zgrzeszyłam, ale warto które jadłaś, solone czy paprykowe?

Własnie właśnie, opowiadaj mnie kręcą dziecięce tematy

Żeby nie było, ze tylko grzeszę - śmigam właśnie na stepperku i ogladam KSD

Swetie
powiedz, ze planujesz jesdzcze powiększyć rodzinkę i się przyda!
Wszyscy o tym wiedza, tylko że "teraz mi niepotrzebne". a może ja chcę miec wszystko w dobrym stanie, a jak to obleci całą rodzinke to zrobie z ciuszków ściery do podłogi
Cytat:
sweety nie zadawaj mi tak trundych pytanjedno prowadzi do drugiego,ciezko stwierdzic

to ja chce jeden egzemplarz z dedykacja

Jeśli nap...sz żonę, bo zupa była za słona
Bym cię dorwał, zap...lił i pod domem pochował
Prosto z Teofilowa chwila moralnego kaca
Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca

wspaniały tekst, te rymy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 20:41   #4396
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko usmialam sie z tej telefonicznej rozmowy ale dobrze jej powiedzialas nie wiedzialam ze pracujesz w PUP - ja tez bym chciala

ostatnio M. opowiadalam gdzie bym chciala pracowac po studiach to sie smial: bo ja to urzad miejski,pracy,sad czy cos podobnego.gdzie panie sa zazwyczaj takimi su... a ja bym byla anielska, szczupla i blyskotliwia

i powiedzial,ze pogada z w7ujkiem, ktory w urzedzie miejskim pracuje trza uruchamiac powoli znajomosci

Lanai paprykowe meeega byly...szkoda,ze mala paczka,ale w pt kupie duza
Stary 2010-02-24, 20:42   #4397
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
nadrabiam dzisiejszy dzień od południa hihi

natalontko dużo zdrówka życzę

wiosenny Deszcz jak już będzies zmiałą ten pierwszy raz z depilatorem za sobą, to daj znać. Mój G kiedyś chciał mi "zrobić dobrze" żebym się nie męczyła z maszynkami i chciał mi kupić depilator, ale broniłam się rękami i nogami

Micia wierze, że to będzie dla Ciebie trudny okres, ale musisz swoje życie poukładać na nowo. Póki co niestaraj się spotykać z nim na siłę (jak piszeszo sprzedaży sukni0 daj sobie odpocząć i uspokoić się emocjom. Buziaki Kochana, pamiętaj, że i tak zawsze jesteśmy z Tobą

Honilonko w końcu miałąm czas przeczytać twoją opowieść. Cały czas jak czytałam to miałam gęsia skórkę i łezki w oczach Wszystko było takie piekne jeju jescze raz Ci serdecznie gratuluję AAa no i wyglądaliście bombowo. Zdjęcia tez super, będziecie mieli śliczną pamiątkę

dotta no jak masz więcej kasy to rób zaproszenia, ja tam kupie hihi, bo jestem antytalencie
A z chichraniem mam to samo :lol; hihi jak złapię głupawkę, to aż mi łzy lecą ze śmiechu

buterfly wierzę Ci, jest środa a ja ju z nie mam siły do pracy takli młyn ostatnio. Ludzie dowiedzieli się, że kasa niedługo przyjdzie i masowo wnioski składają

niunia masz rację. Niektóre te imiona to gdybym dostałą na imię jedno z nich, to albo bym się pocięła albo nie wiem co. I od razy po osiemnastce bym je zmieniła
Kochana, wy chcecie mieć dzidziusia jescze przed ślubem, bo nie wiem czy mnie coś ominęło
Też zauważyłam ilośc postów

isabele obronił się brat?

elunka masz świętą rację z tym wszystkim. Ja tez się stresuję, że nie wyrobimy finansowo. fakt, że początkowo będziemy mieszkali z rodzicami G, ale żyć też trzeba, przeciez nie mogę być na łasce teściów ani swoich rodziców, a nawet bym nie chciała. Ale dzisiaj usiedliśmy sobie z G i zaczęliśmy rozmawiać o meblowaniu pokoju, ustawieniu narożnika, to wątpliwości odchodzą. Nie mogę się doczekać, kiedy już zawsze będziemy blisko

Feme ja to bym jej nawet na śłub nie zaprosiła. nie wiem czy w ogóle bym jej o tym powiedziałą.

swetiess niezłyy sen

elumi oby więcej takich ludzi klaski kochana

jolka oby kotka szybko doszłado siebie

karolinusienka to możesz pierścionek przetorpić do obrączek hihi

cobra myślałam dziś o Tobie. o jej niedobrze że źle z dziadkiem. 3mam żeby wszystko było dobrze. Ale namotałam.

T'ai mam tak jak Ty. Gdyby nie rodzice moi i G nie robilibyśmy wcale wesela, a na pewno nie w 2011 roku. Pewni kilka lat póxniej...

Bmeg ja też mam odrost, ale moja fryzjerka nie chce mi nakładać rozjaśniacza częściej niż raz na 3 miesiące ehh, za miesiąc dopiero ide do niej

Ufff, udało mi się
u mnie w pracy jakiś sajgon. ludzie przyłażą. Nawet mnie bezrobotna opieprzyła przez telefon.Bo odebrałam i mówię "urząd pracy słucham", a ona do mnie "czy to powiatowy urząd pracy w oławie" więc mówię, że tak, a ona "to dlaczego pani nie wita interesantów tak ładnie, że Powiatowy urząd pracy w oławie słucham?" a ja jej na to "bo się pani dodzwoniła do kard, jakby pani zadzwoniła na centralę to bym tak panią przywitała" (chciałam jej powiedzieć "bo mi się nie chce" ale szefowa słuchała ) ludzie to są debilni

Później szybko do G. Miałam dostać na obiad pierogi ruskie jakieś mrozone, ale teściówka przez przypadek wyjęła z kapusta i musiałam jest takie Wigilijne i popijałam je mlekiem
podpisałam tą umowę i za miesiąc będe nieco bogatsza. A wiecie może jakie składki się odprowzdza od umowy zlecenie? tzn pracuję normalnie na etat więc wszystkie sa odprowadzane, ale dodatkowo na zlecenie w innej firmie mam dostać 250 brutto, ile to będzie na rękę??

dobra laski uciekam spać, bo jutro znów do pracy
Aha, ide jutro do gin, bo jak dzwpniłam w styczniu, to kazała przyjść dopiero teraz.

dobranoc
co do umowy zlecenie to tylko podatek odtracaja.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:43   #4398
kaska87
Zakorzenienie

dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 20:43   #4399
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ale chyba nie czujesz sie dotknieta? jeśli tak to perdona me
dogłębnie i bezwzględnie Teraz będziesz musiała mnie długo przepraszać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 20:44   #4400
Mustique
Lena

Cytat:
Wszyscy o tym wiedza, tylko że "teraz mi niepotrzebne". a może ja chcę miec wszystko w dobrym stanie, a jak to obleci całą rodzinke to zrobie z ciuszków ściery do podłogi

wspaniały tekst, te rymy
wiadomo ubranka dzieci najszybciej sie niszczą.. moja mam nie lubiła też dawać ubranek innym,... ale u nas dzieci była kuipa, to mysmy z siebie zdzierali ubrania.. ale parę egzemplarzy schowała dla potomności.. teraz fajnie je wyciagać i oglądać..
Stary 2010-02-24, 20:45   #4401
niunia32
Zakorzenienie

aj... i jeszcze mnie ząb boli... miałam iśc do dentysty, ale z braku funduszy nie poszłam.

Malinka

Haniusia
Stary 2010-02-24, 20:45   #4402
lusesita23
Zakorzenienie

Mustique bo to nie lecdi w radiu
to O.S.T.R prosto z plyty

czy sa tu moje ziomy?????????

wiecie co jest najgorsze???ze slucham tego i zaczyna mi sie podobac,nawet na koncerxcie bylismy i bylo super haha

musze sobie kupic sexy bojowki i jakas bluze z kapturem taka hip hopowa
TŻ juz kupilam

ide sie w koncu pluskac

karolinusienka nie nerwuj mnie-ja wstaje o 5:30
Stary 2010-02-24, 20:45   #4403
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

sie robi

a to sie tak da???

P juz sobie poszedl, bo jutro ma pobudke o 5 rano, gdzie ja o tej porze bede sie przewracac na drugi bok
obejrzał ze mna majke, i musialam mu tlumaczyc co i jak sie dzieje bo chcial byc w temacie wiec sie postaralam jak moglam i pozniej uslyszalam takie "ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a" heehhehe
a co? wątpisz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 20:46   #4404
lusesita23
Zakorzenienie

niunia ja tez sie musze zapisac jak patrze jak M. sie meczy z tymi zebami to brrrr...3 lata nie chodzil i 6 do zrobienia, 1 wyrwany
Stary 2010-02-24, 20:46   #4405
niunia32
Zakorzenienie

a ja gdybym była teraz w ciąży to ciuszków kupować bym nie musiała. bo tyle tego jest po Zosi... nawet bratowa mówi, żę ubranka czekają na kolejne dziecko

Malinka

Haniusia
Stary 2010-02-24, 20:48   #4406
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a co? wątpisz?
nie skadze
nigdy w zyciu
Stary 2010-02-24, 20:48   #4407
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
niunia ja tez sie musze zapisac jak patrze jak M. sie meczy z tymi zebami to brrrr...3 lata nie chodzil i 6 do zrobienia, 1 wyrwany

ja już od sierpnia chodze z jednym zebem. teraz mam isc znowu na zdjecie, ale na zdjecie dostaje skierowanie od razu do prywatnej przychodni, gdzie pracuje syn dentystki i za zdjecie 20 zl.
plus do tego leczenie, bo na kase to sie nie da

Malinka

Haniusia
Stary 2010-02-24, 20:48   #4408
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja swojego zaciagnelam ale teraz mi dziekuje, bo przynajmniej go juz nie boli i ma swiety spokoj jeszcze przed slubem na odkamienie go wezme
Stary 2010-02-24, 20:49   #4409
Mustique
Lena

Cytat:
Mustique bo to nie lecdi w radiu
to O.S.T.R prosto z plyty
aa to co innego.. jak hip hopa słuchałam w liceum.. nie sorry to był rap.. i mam aż dwie płyty z tego okresu..

u mnie ubrań w rodzinie od czorta.. może w końcu bratowe sie skapną żem w ciąży i oddadzą..
Stary 2010-02-24, 20:49   #4410
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

sie robi

a to sie tak da???

nie ma innych jaj
a co byś chciała z mojej skarbnicy? nic dukanowskiego niestety nie mam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości