|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9
kochane moje gadułki!!
życzę wam wszystkim kolorowych snów, miłej nocki, wygodnego łóżka, ciepłego mężczyzny u boku i pełnego nocnego relaksu!! ![]() ja się nie wysypiam, bo jak mój wraca z pracy o 6.40 to ja potem już dospać do tej 7.30 nie mogę... i padam wieczorem na twarz.. bleee.. nie lubię nocek!
#4382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja już wydałam tomik, ba, tomiszcze, ale w niewielkim nakładzie 2 egzemplarze, stoja zakurzone w empiku w Parzymiechach a co lepsze-czipsy czy orgazm? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na nikogo nie liczyłam, bo ludzie są chamscy, nawet rodzina się szczypie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Lena
|
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
poka
![]() ![]() a bratowej się ![]() ![]() idę się pluskać, bo chipsy na kolację to nie był dobry pomysł i teraz mnie brzusio boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zadomowienie
|
Cześć Wam! Dzisiaj z TZem byłam na przejażdżce po część do samochodu. zaczepilismy się do pizza hut na festiwal pizzy
![]() ![]() Ja też dla nich raz zgrzeszyłam, ale warto ![]() Cytat:
![]() ![]() Żeby nie było, ze tylko grzeszę - śmigam właśnie na stepperku i ogladam KSD ![]() Swetie powiedz, ze planujesz jesdzcze powiększyć rodzinkę i się przyda!
Nasz ślub Edytowane przez Lanai Czas edycji: 2010-02-24 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
nadrabiam dzisiejszy dzień od południa
![]() natalontko dużo zdrówka życzę ![]() wiosenny Deszcz jak już będzies zmiałą ten pierwszy raz z depilatorem za sobą, to daj znać. Mój G kiedyś chciał mi "zrobić dobrze" żebym się nie męczyła z maszynkami i chciał mi kupić depilator, ale broniłam się rękami i nogami ![]() Micia wierze, że to będzie dla Ciebie trudny okres, ale musisz swoje życie poukładać na nowo. Póki co niestaraj się spotykać z nim na siłę (jak piszeszo sprzedaży sukni0 daj sobie odpocząć i uspokoić się emocjom. Buziaki Kochana, pamiętaj, że i tak zawsze jesteśmy z Tobą ![]() Honilonko w końcu miałąm czas przeczytać twoją opowieść. Cały czas jak czytałam to miałam gęsia skórkę i łezki w oczach ![]() ![]() ![]() ![]() dotta no jak masz więcej kasy to rób zaproszenia, ja tam kupie hihi, bo jestem antytalencie ![]() A z chichraniem mam to samo :lol; hihi jak złapię głupawkę, to aż mi łzy lecą ze śmiechu ![]() buterfly wierzę Ci, jest środa a ja ju z nie mam siły do pracy takli młyn ostatnio. Ludzie dowiedzieli się, że kasa niedługo przyjdzie i masowo wnioski składają ![]() niunia masz rację. Niektóre te imiona to ![]() ![]() Kochana, wy chcecie mieć dzidziusia jescze przed ślubem, bo nie wiem czy mnie coś ominęło ![]() Też zauważyłam ilośc postów ![]() isabele obronił się brat? elunka masz świętą rację z tym wszystkim. Ja tez się stresuję, że nie wyrobimy finansowo. fakt, że początkowo będziemy mieszkali z rodzicami G, ale żyć też trzeba, przeciez nie mogę być na łasce teściów ani swoich rodziców, a nawet bym nie chciała. Ale dzisiaj usiedliśmy sobie z G i zaczęliśmy rozmawiać o meblowaniu pokoju, ustawieniu narożnika, to wątpliwości odchodzą. Nie mogę się doczekać, kiedy już zawsze będziemy blisko ![]() Feme ja to bym jej nawet na śłub nie zaprosiła. nie wiem czy w ogóle bym jej o tym powiedziałą. swetiess niezłyy sen ![]() elumi oby więcej takich ludzi ![]() ![]() jolka oby kotka szybko doszłado siebie ![]() karolinusienka to możesz pierścionek przetorpić do obrączek ![]() cobra myślałam dziś o Tobie. o jej niedobrze że źle z dziadkiem. 3mam ![]() T'ai mam tak jak Ty. Gdyby nie rodzice moi i G nie robilibyśmy wcale wesela, a na pewno nie w 2011 roku. Pewni kilka lat póxniej... ![]() Bmeg ja też mam odrost, ale moja fryzjerka nie chce mi nakładać rozjaśniacza częściej niż raz na 3 miesiące ![]() ![]() Ufff, udało mi się ![]() u mnie w pracy jakiś sajgon. ludzie przyłażą. Nawet mnie bezrobotna opieprzyła przez telefon.Bo odebrałam i mówię "urząd pracy słucham", a ona do mnie "czy to powiatowy urząd pracy w oławie" więc mówię, że tak, a ona "to dlaczego pani nie wita interesantów tak ładnie, że Powiatowy urząd pracy w oławie słucham?" a ja jej na to "bo się pani dodzwoniła do kard, jakby pani zadzwoniła na centralę to bym tak panią przywitała" (chciałam jej powiedzieć "bo mi się nie chce" ale szefowa słuchała ![]() ![]() Później szybko do G. Miałam dostać na obiad pierogi ruskie jakieś mrozone, ale teściówka przez przypadek wyjęła z kapusta i musiałam jest takie Wigilijne ![]() ![]() podpisałam tą umowę i za miesiąc będe nieco bogatsza. A wiecie może jakie składki się odprowzdza od umowy zlecenie? tzn pracuję normalnie na etat więc wszystkie sa odprowadzane, ale dodatkowo na zlecenie w innej firmie mam dostać 250 brutto, ile to będzie na rękę?? dobra laski uciekam spać, bo jutro znów do pracy ![]() Aha, ide jutro do gin, bo jak dzwpniłam w styczniu, to kazała przyjść dopiero teraz. dobranoc ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2010-02-24 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
sweety nie zadawaj mi tak trundych pytan
![]() ![]() to ja chce jeden egzemplarz z dedykacja ![]() ![]() TŻ mnie katuje aktualnie tym (tzn leci w samochodzie zawsze;p) Jeśli nap...sz żonę, bo zupa była za słona Bym cię dorwał, zap...lił i pod domem pochował Prosto z Teofilowa chwila moralnego kaca Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Lena
|
phi.. ja sie bratową nie będę przejmować.. brata wezmę pod włos i on mi nieba uchyli..
zresztą moja bratowa to jest dopiero gagatek.. od początku mnie denerwuje.. odkąd mój brat ją poślubił.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- jestem zacofana.. nie słucham radia.. ale teksty pierwsz aklasa... ![]()
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-02-24 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jolka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P juz sobie poszedl, bo jutro ma pobudke o 5 rano, gdzie ja o tej porze bede sie przewracac na drugi bok ![]() obejrzał ze mna majke, i musialam mu tlumaczyc co i jak sie dzieje bo chcial byc w temacie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
ma.ko usmialam sie z tej telefonicznej rozmowy
![]() ![]() ![]() ostatnio M. opowiadalam gdzie bym chciala pracowac po studiach to sie smial: bo ja to urzad miejski,pracy,sad czy cos podobnego.gdzie panie sa zazwyczaj takimi su... ![]() ![]() i powiedzial,ze pogada z w7ujkiem, ktory w urzedzie miejskim pracuje ![]() ![]() Lanai paprykowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
#4399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Lena
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
aj... i jeszcze mnie ząb boli... miałam iśc do dentysty, ale z braku funduszy nie poszłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Mustique bo to nie lecdi w radiu
![]() to O.S.T.R prosto z plyty czy sa tu moje ziomy????????? ![]() wiecie co jest najgorsze???ze slucham tego i zaczyna mi sie podobac,nawet na koncerxcie bylismy i bylo super haha ![]() musze sobie kupic sexy bojowki i jakas bluze z kapturem taka hip hopowa ![]() TŻ juz kupilam ![]() ![]() ide sie w koncu pluskac karolinusienka nie nerwuj mnie-ja wstaje o 5:30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
niunia ja tez sie musze zapisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
a ja gdybym była teraz w ciąży to ciuszków kupować bym nie musiała. bo tyle tego jest po Zosi... nawet bratowa mówi, żę ubranka czekają na kolejne dziecko
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już od sierpnia chodze z jednym zebem. teraz mam isc znowu na zdjecie, ale na zdjecie dostaje skierowanie od razu do prywatnej przychodni, gdzie pracuje syn dentystki i za zdjecie 20 zl. plus do tego leczenie, bo na kase to sie nie da ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Lena
|
aa to co innego.. jak hip hopa słuchałam w liceum.. nie sorry to był rap..
![]() ![]() u mnie ubrań w rodzinie od czorta.. może w końcu bratowe sie skapną żem w ciąży i oddadzą.. ![]()
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co byś chciała z mojej skarbnicy? nic dukanowskiego niestety nie mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.