|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
haha taaa;d;d
oj powiem szczerze, ze mialam depresje na poczatku ferii, ze mnie dres nie chce itd..;p ale teraz to po mnie splywa, nie widze go, zapominam pomalu i jest coraz lepiej.. ![]() nie wiem co bedzie jak go zobacze, ale..:p oj jak milosc ma mnie znalezc to mnie znajdzie, a jak nie to trudno..;] za pare lat zrobie furore, ze jestem dziwica.. ![]() a Yes jak tam z tym TNT ?
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2010-02-24 o 22:02 |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
haha no bez bani teraz to każdy myśli że nie ma dziewic w naszym wieku chyba że pasztety ;D tzn. większość facetów tak mówi ;p
|
|
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
masz obowiazek isc
![]() pozwol mi nie mowic nic slucham wlasnie
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
ej czajcie moją galerie, jak myślicie za mocna ta szminka? na ręce inaczej wyglądała T_T mam mine jak p**eb (wiem wiem jak zawsze!
)
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz jakie ustkaa!!;d haha ;d nie no nie wiem czy to wina swiatla, ale jak jestes taka bladziutka, to nic nie widac tylko usta;p a Ty tak na codzien chcesz chodzic ;> bo jak na jakies inne okazje, to moze byc;P sexyyy;d;d
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
haha
nie, tak na wyjścia jakieś ;d bo mam taką zgaszoną czerwień jeszcze no ale teraz chciałam mocniejszą, ale miała być ciemniejsza i nie taka ostra a na ustach wygląda inaczej A blada w sumie jestem, ale ja mam fetysz na punkcie jasnej cery więc wiesz, dla mnie to + ;d |
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
aa;d hehe;d oj raz sie zyje, jak juz mialas czerwien i ja lubisz, to tam ton ciemniejszy czy dwa nie robi az takiej roznicy:P
|
|
#3728 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale fakt niektórzy robią to na pokaz..;/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój TŻ mówi,co chce dostać na 18;p bo juz kupił prezent ,ale jeśli chce mogę sobie jeszcze coś dobrać:P Aaaaa za 11 dni moja 18 nie licząc dzisiejszego dnia,bo juz koniec prawie;pTa szminka dla mnie zdecydowanie za mocna,nie pasuje do Ciebie,no chyba ,że na tej fotce ale na niej jest taka wulgarna,ale niestety na minus
|
|||||
|
|
|
#3729 |
|
Zadomowienie
|
Hej dUpy
właśnie skończyłam pakować prezent dla kumpeli na 18. Ipewnie pójdziemy na wyżerkę hihi. Już czuję to sadło przez 15 min go nie odpakuje ^^ Idzie wiosna! Ptaszki śpiewają
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj wykładam towar w markecie i do mnie poddibja jakiś kolo (23-25 lat) i do mnie 'dasz sie zaprosic na kawe' a ja taki szok i 'nie' a on 'nio to na soczek' a ja 'nie' a on 'no to pozniej' a ja 'nie' i tak chyba z 10 razy zadal pytanie a ja ciagle tlyko 'nie' no i poszedl. ;
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przecież Ty na wsi mieszkasz
![]() Cytat:
chyba, ze to tylko tak na tym zdjęciu![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
tzn śpiewały xD
lecę bo net mi się zwiesza i mnie wnerwia
Edytowane przez Carillon Czas edycji: 2010-02-24 o 23:04 |
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
ok ok, też mi się wydaje że za mocna, dzięki
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie troche za mocna ; p
|
#3735 |
|
Rozeznanie
|
http://mainhg.demotywatory.pl/upload...by_haxiros.jpg ojaaa jak mnie to dokładnie opisuje
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktoś mi tak powiedział,że dziewicą właśnie Nie ma sprawy wieśku:P |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
niiiiie widzialy! ;d
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam, u kumpla było prze... fajnie.
Ściełam włosy, na długość z max. 5 cm, ale mam grzywke... Pierwotnie miala byc na bok, ale chyba cos babce nie wyszla i jest taka delikatna normalnie, ale na bok też sie da zaczesac. Teraz po zdjeciu czapki wygladalam troche jak ta Mendi Mur (nie wiem jak to sie pisze... ta babka ze szkoly uczuć). Wszyscy mi mówią, ze super wygladam, tylko mama powiedziala, ze "no.. może być" i że ta grzywka jest za dluga i bedzie mi do oczu wpadac... Ech. Na poczatku bylam z niej niezadowolona, bo na dlugosc itp. mam wszystko ok, ale pozniej w kiblu dalam ja do gory bo sie malowalam troche i jakos tak sama lepiej opadla, a do tż powiedzialam, ze kupie opaski i juz nigdy nie pojde do fryzjera, a on, ze oszalalam chyba, i że super wygladam, bardzo mu sie podoba... ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- To ile ty masz wzrostu? Mi sie zawsze wydawalo, ze jestes wysoka, tak z fotek na nk... Wgl to jestes strasznie podobna do mojej kolezanki (ktora zreszta niedawno poznalam), tzn. tez jasne włosy, ciutke podobny typ urody itp. i ma tak samo na imie jak TY!!! ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- To ile ty masz wzrostu? Mi sie zawsze wydawalo, ze jestes wysoka, tak z fotek na nk... Wgl to jestes strasznie podobna do mojej kolezanki (ktora zreszta niedawno poznalam), tzn. tez jasne włosy, ciutke podobny typ urody itp. i ma tak samo na imie jak TY!!! ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Ad1. Ta co ty, to zart, ale ja mam sny z tym kumplem, juz chyba w nich z 5 razy Tż'ta zdradzałam... Ad2. Taka duza ramke, takie serce i na dole dwa male serduszka z metalu, z boku miejsce na dlugopis (mam tam takie serduszka pluszowe na patyku) wszystko na drewienkowej podstawce... No i czekoladki z napisem "Od serca", ale pyszne były
|
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
aa niee no ja mam 1,75 m
ale tam byl taki motyw: Cytat:
heee o mnie chyba myślą: nie warto się schylać.. masz jakies jej zdjęcie, nk czy cus?;p moze to moja rodzina jakas..:P
|
|
|
#3741 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide spać dobraaaanoccccc
![]() Lili fajne prezenty ![]() Wiem,ze żart,wiem:P ale tak jakbys u kumpla miała z TŻ ten ![]() Ej jestem chora i tak mnie bolą kości i mięśnie... ![]() Chyba umre zaraz
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
się pochlastam..
R. niby zaproponował spotkanie, znaczy wyszło coś w stylu, że żeby mógł coś zobaczyć to musimy się spotkać i On tą opcje wybiera. tyle, że jak się spytałam jak mam to wszystko rozumieć to nie odpisał :| idiot będzie udawał, iż zasnął. phiiiiiii!!!!!!!! |
|
|
|
#3743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
szkolaa ... fakeeen . .. ;/
Jutro piatek i melanzu poczateek ;D Rajciu mam nadzieje, ze nie bedzie dzisiaj padac ... NIE CIERPIE BIOOO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- http://www.papilot.pl/article/7716/R...na-wiosne.html Niektore z nich sa takie przesliczne ^^ |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Moje uszanowanie...
Kłaniam sie nisko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Oluśka- szukalam na nk, ale chyba nie ma profilu ![]() Co do wzrostu, to super, ja mam 172 i chcialabym być niższa ![]() Ent- ten kumpel poszedl z moja koleznka na papierosa, bo ona chciala zapalic, a mysmy z tż zaczeli sie miziac na kanapie, polozylismy sie itp. ciumkay, a oni wpadli i powiedzieli ze nas widzieli, bo tutaj jest taras i jak oni tam stali, to przez okno nas obserwowali, ale rozumieja wszystko ![]() Kredzia- w Venezianie mozna kupic takie... Weszlam na ta strone vintageshop.pl i tam byly takie zolte w motylki... identyczne widzialam w Czestochowie w Venezianie, wiec inne pewnie tez maja... ciulowo drogie sa te rajstopy na tamtej stronce... |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
ku waaaaa! jaki bezsens właśnie tz do mnie zadzwonił i powiedział że jego matka odwaliła kaszanę bo nie da mu kasy na prezent dla tej dziewczyny co idziemy na 18stke, i ze nie idzie na impreze. Ku waaaa!!!!!!
|
#3747 | |
|
Zadomowienie
|
Hej!!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
pokłócił się z matką chyba. no ale jakos to postaram się rozwiązać.
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Lipka troche... Ja ide za tydzien w piatek na 18 do kumpla tz... Oczywiscie tz o prezencie nic nie gada, ale spoko, to jego kumpel, ja sie nie mieszam, luz...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

chyba, ze to tylko tak na tym zdjęciu