|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
zacznę od
![]() jak można tak bezlitośnie produkować.... człowiek do wieczora wpracy, wraca na kompa, a tu tyle do nadrobienia... o nie! protestuję macie rację! bez względu na Wszystko biorę mojego przyjaciela na mojego świadka i już ![]() Hawwa - za Ciebie i za tatę ![]() remedios - :kciuki za TŻta ![]() Ola spokojnie, cycki wrócą tylko musisz je co wieczór masować ![]() Kama!!!!!!!!! Ty i te Twoje opowieści o wypiekach wieczorami..... przyleję Ci w sobotę no i nie wytrzymałam i zjadłam 3 kawałki ciasta... brutal!Aniołku - śliczna dziewczyna z Ciebie... ja nie wiem co ta mama od Ciebie chce...:/ łooooo matko!!! już wiem skąd tyle stron... otóż uważam że komentarz fistaszka był bardzo niemiły i nie na miejscu.... nie ocenia się cudzej kieszeni.... każdy robi tak jak uważa.... w moim przypadku rodzice nie mają za wiele pieniędzy bo żyją w kredytach a mimo to mama od nowego roku rzuciła palenie i odkłada pieniądze które by wydali na papierosy właśnie na wesele..... pomimo tego że jej powiedziałam, że zarobię i odłożę na to wesele sama.... rozpłakała się i powiedziała że cokolwiek chce mi podarować bo jestem ich jedyną córą... więc fistaszku bardzo Cię proszę nie oceniaj nas jeśli dokłądnie nie wiesz jaka jest u każdej z nas sytuacja... to jest barzo nie fair i ja na przykład czuję się urażona....! |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja marzę o cieplejszym odcieniu ciemnego blondu,ale jakoś mi nie może wyjść. Ostatnio chciałam karmelkowe to wyszły rudawe. Chyba mi prędzej włosy wypadną niż uzyskam wymarzony kolor.
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
a ten kolor co miałaś na poprzednim avatarze to jak się nazywał ?
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem...poszukaj jej,bo gdzieś Ci uciekła...
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem który
![]() Nie pamiętam poprzedniego avka nawet
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
przestań jej tak odpyskowywać tylko rób to co ja i zgłaszaj każdą brzydką wypowiedź
jak będą dwie uwagi na ten sam post to na pewno jej coś zrobiąa na poprzednim avatarku się opierałaś rączką na przedzie blatu jakiegoś i była Twoja buzia za tą łapką Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-24 o 22:20 |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam tyle, gdybym miała robić wesele na siłę w jakiejś remizie strażackiej czy na sali na ogródkach działkowych, bo taki bym miała budżet, to bym wolała nie mieć żadnego wesela
Ale nieeeee, lepiej brać co jest, pokazać, że "da się" a potem wyżywać się na innych za swoje niespełnione marzenia
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm a czy usunięcie tego pigmentu nie zrobi mi siana?Mam cieniutkie i delikatne włosy i nieźle się musiałam natrudzić,żeby po dawnym farbowaniu na jasny blond wróciły do stanu jakiejkolwiek używalności. Ostatnio byłam właśnie u fryzjerki.I coś nam nie wyszło Pora zmienić na inną...albo innego
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to tak samo myślę, tylko dobitniej, ale nie wyrażę tego chyba, bo boję się bana |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Satynowy ciemny blond. Frezyjko nie czuj się urażona. Te wszystkie niemiłe słowa nie były przecież do Ciebie
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
carmelku - mimo minki (która jest zabójcza) zdjęcie pierwsza klasa! bardzo mi się podobasz
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku jestes jeszcze??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś marzy o remizie, to spoko. byłam na kilku takich weselach i nie mój klimat - tyle ale objeżdżanie kogoś, bo chce mieć coś innego jest... no właśnie
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnia moja wypowiedź do Ciebie. Klasa Motylka polega na tym, że pomimo Twoich obraźliwych słów ptrafi odpisać Ci w grzeczny sposób. Nie wiem co w ym śmiesznego. Nie chce mi się więcej bawić, w takie gierki. Motyl jeszcze raz wielkie brawa
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to nie jest też tak, ze jak się pójdzie do fryzjera to się będzie miało od azu kolor o jakim się marzy, jeśli ktoś chciał by z czarnego zejść do blondu (zależy jaki jest naturalny kolor włosów, czy były wcześniej rozjaśniane) tzn da się, ale włosy są wtedy w strasznie złej kondycji, nie da się zapuścić, bo kruszą się końcówki itp
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale radzę CI naprawdę żebyś poszła do fryzjera z tym ,nic na własną rękę. Ja miałam kiedyś ciemną śliwkę i poszłam do fryzjera i niestety ale stopniowo musiałam rozjaśniać by dojść do blondu. Wlosy wiadomo,że będą w jakimś stopniu zniszczone ale jak będzie to dobrze zrobione to tak źle nie będzie![]()
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieważne.... ja pozwólcie zostanę poza tą dyskusją.... szkoda mojego czasu......... po prostu jest mi przykro takie rzeczy czytać...
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
napiszę szybciutko cos i zmykam
ponieważ zapalenie pęcherze kiedyś miałam bardzo często to teraz bronie sie przed tym następująco codziennie wieczorem piję pół litra wody z sokiem z jednej cytryny poza tym do płatków dodaję suszoną żurawinę no i zawsze w pogotowiu mam furaginę a jak jednak mnie złapie to moczę tyłek w gorącej wodzie wypijajac w miedzyczasie duzą ilośc płynów
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
no to właśnie było Ci w tym ładnie
![]() dla mnie to jak marzyć o wyjechaniu latem na działkę z uciążliwą kuzynką niż nad morze z ukochanym TŻtem. Nie ? Zawsze marzy się o czymś klasę wyżej a jeżeli trzeba zrobić w remizie to nie przez marzenia tylko budżet. Ale nie krytykowałabym dziewczyn jadących z TŻ na Kanary, mówiąc że lepiej wypocznę ze Zdzisławą. |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
zażyłam kąpieli i jestem
słucham Cie moja Droga ![]() Kawka dzięki
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-02-24 o 22:30 |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu, Madziu dziękuję
Na pewno pójdę z tym do fryzjera,ale muszę trochę odczekać,bo moje włosy ostatnio za dużo przeszły.Póki co próbuję "magicznym" sposobem Justynki doprowadzić moje włoski do lepszego stanu. Do fryzjera wybiorę się na pewno po powrocie z Włoch ![]() Idę spać,bo trzeba przecież wstać do pracy,a ja ostatnio taka niewyspana chodzę- ostatnio wysiaduję w pracy 60 godzin tygodniowo + nauka. Ble. Modlę się o tę nową pracę Dobranoc
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

Wielkie brawa dla Ciebie Motylku za klasę 

za Ciebie i za tatę 

13.03.2008

jak będą dwie uwagi na ten sam post to na pewno jej coś zrobią

nieważne.... ja pozwólcie zostanę poza tą dyskusją.... szkoda mojego czasu......... po prostu jest mi przykro takie rzeczy czytać...