|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Niby tak, mamy na życie tysiąc siedem chwytów.. czarnaalbk - to na zdrowie. ![]() sanderson93 - oj ja bym nie powiedziała, że po niezauważonej. wydaje mi się, że nie jedna się o Ciebie upominała. ![]() ![]() Kofeina w RedBullach - super opisy dziś dodałaś! ![]() myszka23101 - ta Twoja rozmowa z przyjacielem.. jak to nazwać.. r e w e l a c j a! <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
I obiecuję Ci, że kiedyś mnie nie poznasz. I będziesz tak cholernie o mnie zazdrosny<3
#4563 |
Raczkowanie
|
grise - ja już nawet nie musze mówić, że cie uwielbiam! powinnaś to wiedzieć
![]() ![]() lękam się jednak utraty złudzeń, więc wolę pozostać w świecie marzeń. tak jakby cały świat zamarł. nie było ani bólu. ani cierpienia. ani rozczarowań. zostało tylko puste spojrzenie i bezgraniczne pragnienie śmierci. by w ciągu tej jednej chwili wszystko skończyło się na zawsze. usiąść i uczyć się o świecie istniejącym poza naszym obecnym, teraźniejszym światem problemów.
![]() |
#4564 |
Zadomowienie
|
"Kiedy ostatnio słyszałeś, jak ktoś mówi "kocham cię!", nie dodając tego nieuniknionego (choćby i milczącego) "jak przyjaciela"? Kiedy ostatni raz widziałeś dwoje ludzi patrzących sobie w oczy i nie pomyślałeś: taaa, akurat? Kiedy ostatnio słyszałeś jak ktoś ogłasza: "Jestem naprawdę zakochany. Do szaleństwa!", i nie skomentowałeś w myślach: pogadamy w poniedziałek rano? A co okazało się noworocznym przebojem kinowym?"
"Każdy musi się kiedyś zakochać, a on zakocha się w kobiecie sukcesu, która będzie piękna i mądra." "Masz tyle do zrobienia, kto ma czas na romantyzm?" " - Kiedy przeglądasz listę facetów, z którymi byłaś, to On jest tam jedyny bez sensu - powiedziała. I myślisz, o co w tym chodziło?" "Modelarze to szczególny gatunek. Są o szczebel wyżej od kobieciarzy, którzy przelecą wszytko, co nosi spódnicę. Modelarze nie mają świra na punkcie kobiet w ogóle, tylko modelek. Kochają je za urodę i nienawidzą za całą resztę." "Myślisz sobie, kto może być ładniejszy od modelki. Ale one nie są bystre, są pokręcone i popieprzone, są o wiele łatwiejsze, niż można przypuszczać. Przelecieć modelkę jest o niebo prościej niż zwykłą dziewczynę. One to robią cały czas. Tak się zachowują zwykli ludzie, kiedy są na wakacjach. Są poza domem, więc robią to, czego normalnie by nie robili. A te dziewczyny są ciągle poza domem, bo podróżują z miejsca na miejsce. I dlatego takie są."
#4565 |
Rozeznanie
|
jak na kobietę prawie 19sto letnią staram się być rozsądna i poukładana.
los może się wypchać. Puszczać od nowa zegary, otwierać szampana, oddychać. Nie było Cię tak długo, że przestałam liczyć dni. Żyję dzisiaj samą kawą, a pomimo tego chce mi się cholernie spać. nie rozpoznałbyś miłości nawet gdyby wyskoczyła z krzaków i kopnęła Cię w dupę. nawet najlepsze sejfy, drzwi antywłamaniowe, klatki nie uchronią Cię przede mną. Nie umiem sobie wyobrazic, ze zakochuje sie w mezczyznie, ktory nie potrafi zacytowac 10 przyslow, 5 filozoficznych aluzji i wymienic nazwisk 3 kompozytorow. Człowiek jest przerażającym stworzeniem masą mierników, wskaźników i rejestrów. Potrafimy odczytać tylko niektóre i to najczęściej niedokładnie. Najważniejsze to nie popaść w depresję. Nie traktować trudności jako kary, tylko jako dar i rozwijanie możliwości.
#4566 |
Wtajemniczenie
|
bierz co chcesz
![]() ![]() ______ Chcę Cię mieć, chcę kochać nie śnić, chcę coś dać, chcę coś brać. Chcę mieć i wiedzieć, że mam. Chcę umierać z pragnienia gdy nie będzie Cię blisko. Chcę wiedzieć, że noc beze mnie pustką jest dla Ciebie. Chcę spać bez snów. Tylko z Tobą być. Tylko z Tobą śnić na jawie marzeniami. Chcę umieć trwać. Chcę tulić nie tylko ciało ale i duszę. Chcę nie przestawać myśleć. Chcę abyś i Ty chciał. ;* Więc patrz w moje oczy, one są odzwierciedleniem mojej duszy. Szczęście polega na tym, całe szczęście by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-02-25 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Przyczajenie
|
I chyba wiesz co ?. zachorowałam właśnie na Ciebie. I znowu sms,
I znowu mam nadzieję, że to Ty. lecz nadal muszę cierpliwie czekać. Z dnia na dzień kradłeś moje serce, a później oddałeś je takie bezużyteczne. Byłeś dla mnie gorącą czekoladką. Pewnego dnia spróbowałam Cię. chodź mama ostrzegała by nie dotykać wrzątku bo się oparzę. taki nieobliczalnie , nieosiągalny Pan. założyłam pamiętnik tylko i wyłącznie o Tobie. na wszystkich kartkach napisałam Twoje imię. codziennie wyrywałam po jednej kartce. a wszystko po to by wiedzieć, że kiedyś nasz czas się skończy tak jak kartki. By móc Cię oglądać bez limitu siedzę na parapecie. wpatrując się w Twoje okno, bawię się żaluzjami. w kołysce fantazji. Kicham miłością, jestem na nia uczulona. wybacz. pamiętam tą naszą niewiarygodną, nieśmiałość. by się zbliżyć do siebie graliśmy w levele. a pierwszy level to pokochac się bezgranicznie, ale nawet do tego nie doszliśmy. W bajce niewyobrażalnych nieszczęść. Leżąc na łóżku, wpatrując się w sufit a w ręku wyłączony telefon. Tylko wtedy ona poczułą się wolna, przenosząc się w świat wyobraźni. byłam dla Ciebie Aniołem Stróżem, ale po kilku dniach wykopałeś mnie z tej roboty. Taki dwuznaczny, nieosiągalny świat. móc znów dotknąć Cię, móc znów poczuć Cię. I zachłysnąć się Twoim oddechem, o taak. Z daleka od Ciebie snuję marzenia. I wiesz dlaczego tęskne ?. Bo smak zostaje na długo. Mój misiek jako jedyny jest zadowolony, bo ma mnie znowu tylko i wyłącznie dla siebie. już nie musi się z nikim dzielić. gdy mnie zobaczyłeś wbiłeś wzrok w ziemię. tak jak gdyby nic nas, nigdy nie łączyło. Zamiast pisac wzory na tablicy rysowałam serca, dziwne. czasami dobrze, że chodzę do szkoły. bo tylko tam mogę się na Ciebie napatrzeć. pochlonietanimtotalnie. ; * Edytowane przez pochlonietanimtotalnie Czas edycji: 2010-02-25 o 08:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 |
Przyczajenie
|
płakała całymi nocami. cierpiała jak nigdy wcześniej. ból emocjonalny rozdzierał ją od środka. jednak, przed nim, udawała szczęśliwą. tłumiła w sobie rozpacz. uśmiechała się, imitowała radość. a na jego pytanie, co u niej, odpowiadała, że genialnie. nie chciała go usatysfakcjonować. wolała udawać szczęśliwą, niż tłumaczyć każdemu co jej jest.
podobno pasowaliśmy do siebie. teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności. nigdy nie pomyślałabym, że będę przez Ciebie cierpieć, że będę płakać kiedy nikt nie widzi, że będę analizowała wszystkie wspólne chwile, wszystkie Twoje słowa i szukała w nich kłamstw. nigdy nie pomyślałabym, że odejdziesz po tym wszystkim. najtrudniej uleczyć się z miłości, która przyszła nagle. siadałam przy komputerze, czekałam 3 sekundy, ledwo zdążyłam się ogarnąć, a już witałeś mnie gwiazdką przy dwukropku. teraz monotonia, zero wiadomości. i mówi, że on jej nie obchodzi, że nie chce go znać, ale jej oczy mówią coś zupełnie innego. nienawidzę poranków. zawsze przypominają, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. ___________________ Nienawidzę, gdy ktoś mówi, że życie jest piękne. Po prostu cholernie mu zazdroszczę, że jest w stanie powiedzieć coś takiego. Że ma ku temu powody. Edytowane przez remembrance Czas edycji: 2010-02-25 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zadomowienie
|
Dzień pachnie uśmiechem. Twoim uśmiechem. Niczyim uśmiechem. RobCoChcesz Istotka z Bajki takagwiazdka - okradzione. ![]() + remembrance - genialna! ![]() Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-02-25 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
Kochaj.
Nie karz mi czekać, ja też mam serce. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że jesteś najlepszą rzeczą dla mnie. Ostatnio w ogóle ze mną nie rozmawiasz i nie potrzebujesz mnie tak jak kiedyś ''Moje wargi delikatnie poszybowały do przodu, by powitać smak Twoich.. Ostrożnie odsunąłeś moja usta. -To się nie uda - Ale... - Przepraszam- oparłeś czoło o moją pierś, A ja wplotłam ręce w kieszenie Twoich jeansów. Precyzyjnie pokryłam całą powierzchnię dziury w spodniach. Podniosłeś wzrok i w ciszy mi się przyglądałeś. Ten bezruch to jak pustka w środku, nic... Zbliżyłam swój nos do Twojej skóry i lekko pocierając, próbowałam Cię ożywić... Podniosłeś moją dłoń i położyłeś na kolanie - To koniec...''
#4571 |
Wtajemniczenie
|
kamisha, grise, Kinderka13, Almost lover - odwzajemniam wszystkie wasze uczucia, z nawiązką oczywiście
![]() Jesteś jak postrzelone serce. Dopiero na końcu uświadamiasz sobie co jest dobre. Gdyby znaczenie słów było tak proste jak ich wymowa dziś wszyscy mówili by 'kocham'. Sprzedałeś twarz na małym bazarze, gratis dorzuciłeś wspomnienia. Oddaj też serce. Kogo teraz będzie rozpamiętywać?
#4572 |
Raczkowanie
|
a TY jaki masz dzisiaj cel?
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Rozeznanie
|
RobCoChcesz <3 destroyed our secret universe...remembrance ![]() snide1 gdzieś ty?? chocapic <3 chcialam byc <3 agatka944 <3 ouu ![]() Zussska czemu zablokowana? wracaj ![]() myszka23101 ![]() Larav ![]() Guziki xD <3 cookiecrisp <3 ZamknijSieJuz czytam już 4 raz każdą część ![]() zniszczyłeś nasz sekretny wszechświat... This is how we'll dance when, When they try to take us down. Tak właśnie będziemy tańczyć, Kiedy spróbują nas zniszczyć. Somewhere weakness is our strength. Gdzieś tam słabość jest naszą siłą.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Raczkowanie
|
wygodnie Ci . - gdzie ? - w mojej każdej myśli.
- lek na miłość nie istnieje . - istnieje . - co to ? - obojętność i arogancja. nie ważny jest honor, Ciebie obchodzisz tylko Ty i swój interes pomiędzy nogami. jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią. jeśli godnością nazywasz picie, ćpanie i wulgaryzm to chyba nie jestem Ciebie godna. nie mogła pogodzić się z faktem, że osoba darzona przez nią niezwykłym uczuciem, osoba która powinna ją kochać nie zauważa Jej. czuła się bezwartościowa jak zabawka. było ich wiele, ale ideałem zawsze byłeś Ty. czekałam wiele lat teraz te swoje big love możesz wsadzić sobie w dupe. to nasza druga randka a sprawy łóżkowe dla Ciebie to zabawka. Mrs Unfabulous a kradnij też kradnę ![]() dontgiveenesames, istotka z bajki, parchinka, ruda wiewióra, ihateU, remembrance, rób co chcesz, seventh heaven, almost lover, myszka, minimum4znaki, kofeina w redbullach, grise, takagwiazdka, kamisha, drift, Kaaate90, CookieCrisp, chocapic, Guziki xD, Zamknij się już, agatka944, chciałam byc, tajemnicza panna, abunee, paulishia, dresowa, beautiful lie, larav, z innej bajki, 12 stonka, zagubiona, fallen angel, panna miodowa, kama 2704, bad romance, Missi16, CaMa, Borowiczanka, martiska, marikab,blondii69, papergirl, kinderka13,lemonesences, without_demur, envious . nie spamiętałam wszystkich nicków zapomniałam zapewne o kilku ![]()
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() całkowicie pasują do mojej sytuacji. a szkoda. opis: no i znowu tęsknie. płacze nocami do poduszki,ledwo oddycham, już nie potrafie inaczej.. ![]() ___________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 'najtrudniej uleczyć się z miłości, która przyszła nagle.'
remembrance. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
boje się tych samotnych dni, bez Ciebie.
moją łzy oddalają nas od siebie, `jeśli miłość coś znaczy to musi dać znak` |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Rozeznanie
|
. . . . .
nigdy nie będzie idealnie. zawsze znajdzie się jakaś 'życzliwa' dusza, która wszytko rozpier_doli. nie rezygnuj z marzeń. po nieudanej próbie zawsze można spróbować jeszcze raz. szkoda czasu na smutek i narzekanie że jest się samotnym.trzeba cieszyć się z tego co się ma. z każdej drobnej rzeczy. bo może właśnie ktoś Cię za to pokocha. za optymizm i chęć do życia. 'i tak warto żyć!' kocham wpatrywać się w Twe kocie oczy.
#4578 |
Wtajemniczenie
|
trochę mnie tu nie było, ale nadrobiłam
![]() gubiłam się we wszystkim, gubiłam się we własnej codzienności. to nie jest tak, że nie cieszyłam się z powrotu do domu, to po prostu oznaczało powrót do codzienności, jakże niechętny powrót. sama nie wiem czy wolałabym nadal tkwić w niczym, w jakiejś przeklętej próżni czy mieć w myślach, że nic już nie da się zrobić. tak na prawdę chciałam uciec, nieważne gdzie-oby z kimś kogo znam. uciec i zatracić się tak, jak jeszcze nikt. czas uciekał, a ja nadal tkwiłam w niczym. zaraz będę musiała zobaczyć te same twarze, które tak dawno widziałam, wrócić do wszystkiego czego tak nie lubię, a chwilami da się znieść. niechętnie, tak cholernie niechętnie. i może to nie jest nic nadzwyczajnego, ale zawsze coś. tępo patrzę w ekran telefonu. już po północy-myślę. jeszcze trochę, jeszcze trochę posiedzę i się popatrzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Raczkowanie
|
To już siedem godzin i piętnaście dni Odkąd odebrałeś mi swoją miłość... Nic nie może powstrzymać płynących łez Powiedz, skarbie, gdzie popełniłam błąd? Mogłabym obejmować każdego chłopaka, wiem Lecz oni jedynie przypominaliby mi ciebie
#4580 |
Raczkowanie
|
LonelyDay - dziękuję bardzo, okradam. ;***
Mrs Unfabulous - ty ode mnie ? ![]() ![]() ![]() Paulishia - <33 Mój. Takie małe słowo, ma tak duże znaczenie. Irytuje mnie to. Irytuje mnie to, że ktoś pomaga przejść staruszce na ulicy, że ktoś kupuje bilety w kiosku, że rzuca uszczęśliwionemu psu kij. Irytuje mnie to, że wszyscy żyją jakby nic się nie działo.
A przecież zawalił mi się świat. Przecież odszedłeś. Znowu Cię widzę. I znowu mój poziom endorfin niewyobrażalnie wzrasta.
![]() |
#4581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki kochane! ; * ![]() ![]() -------------------------------------------------- pewna piękna pani gdy się kończył dzień w przekraczanie granic zabawiała się . chciała by ja posiadł cały wielki świat . podłapałeś ten zestaw mądrych min ? wszystkie gorsze dni wpisać do CV . I'm searchin` the missing part of my heart . /szukam brakującej części mojego serca./ wear your heart on your sleeve, make things hard to believe . /twoje tak śmiesznie przebrane serce robi rzeczy, w które trudno uwierzyć./ fuck it! ![]() /pieprzyć to!/ the end for u and me . darkened screams of agony . /koniec dla ciebie i mnie. zaćmią krzyki agonii./ -------------------------------------------------------- p.s. coś o tym, że nie pasuję 'do tych czasów' ? po ang.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-02-25 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
Missi_16, martiska - dziękuje robaczki ♥
.
Dławię się ostatnim dechem powietrza uchodzącym z ciebie.. Soffocando l'ultimo respiro di aria fuoriesce da voi .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oldschoolowa panna -Słoneczko <3 ____ 'A wiesz co może oznaczać uśmiech dla innych ?Czystą satysfakcję by go odebrać.
![]() |
#4584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wieeelki buziak dla Was ; * dziękuję! ___________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia: czyjeś ciało i ziemię całą , a zostanie tylko fotografia..
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Raczkowanie
|
Z "Księżyca(...)":
- Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje się to niemożliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazówki sekundowej zegara wywołuje pulsujący ból. - Byłam taka zajęta udając zajętą. - Jedyna ludzka istota z którą kiedykolwiek szczerze się zaprzyjaźniłam... okazała się nie być ludzką istotą. - Nie był to koniec świata. Świat skończył się już dawano - teraz zniknęło z powierzchni ziemi to, co udało się po katastrofie odbudować. - – Życie jest skomplikowane – westchnęłam. – Tak – mruknął. – A dziewczyny okrutne.
#4586 | |
Raczkowanie
|
- miło że Ci się spodobał ale już został dodany i ma właściciela... ;||
< 333 Cytat:
![]() ![]() Czułam się przeraźliwie krucha, jakby można było mnie zniszczyć jednym słowem. bo niektóre jednorazowe rzeczy zrządzeniem magicznej chwili lubią się powtarzać. tylko nie trzeba ich wyczekiwać.jeśli będą miały przyjść-to przyjdą. -odłóż tą butelkę.. - i co? mam tęsknić na sucho..? kiedyś o mnie zapomnisz. tak jak zapomina się jak smakowała wczorajsza kawa. Twoje życie jest w moich oczach. a wieczorami siedzimy na dachu i jemy gwiazdy plastikową łyżeczką .
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Raczkowanie
|
na zdrówko i mam nadzieje że sytuacja się zmieni ![]() Nie ma to jak obłuda..Zawsze można się jej wyrzec Wiesz co ja już nie chce żeby miłość mnie rozgrzewała, bo ja się poparzyłam nie jednokrotnie Nie on nie zostawił mnie.On poprostu się ode mnie odwrócił i odszedł... Nie ma znaczenia czy koniec szczęśliwy,tragiczny czy żaden...koniec to koniec ![]()
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2010-02-25 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz czas na moje pochwały. IhateU, larav, guziki xD, dresowa, _mandarynka, seventh heaven, oldschoolowa panna, takagwiazdka, kaaate90, cookiecrisp, chocapic.. w s p a n i a ł e, okradam Was co chwila. ![]() ![]()
![]() |
#4589 |
Raczkowanie
|
oldschoolowa panna, daciaaaaaa, sanderson93, remembrance, dontgivemenames , abunee, _ZaagubiOna_, myszka23101, minimum4znaki ---> ale się nakradłam *__* . wspaniałe jesteście <3.
________ Tkwisz w moim sercu jak drzazga w palcu. Zakochałam się w wyobrażeniu o Tobie. Bardzo trudno jest mu spojrzeć w oczy. Choćby dlatego, że zasłaniają je jego loki. Ona chce nieść nadzieję innym pomimo tego, że swoją już dawno straciła. Bardzo ostry pojedynek - serce kontra rozum. Ulica szczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje. dziękuje. dziękuje. <3 wy też jesteście cudowne. ![]() *** z chłopakiem o ciemnych oczach dni nigdy nie były podobne do siebie. będę tam w noc spadających gwiazd. tu na osiedlach gdzie życie traktują jak burzę. ludzie wchodzą na skarpę obejrzeć zamek i wydaje im się, że przeszłość była lepsza od teraźniejszości.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.