Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 11:26   #571
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
miki, masz zaufanego sprzedawcę z allegro? moglabys pofac linka?
Będę zamawiać u tego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6317230 Nigdy od niego nie zamawiałam ale na pewno jest w porządku patrząc na ilość pozytywnych komentarzy szukałam takiego, który miałby kilka rzeczy na których mi zależy i się udało Będę brała kurację Joanny dla mamy, maskę Joanny, Romantic i może serum z AB Wiem, że zgłupiałam ale w sumie aż tak bardzo dużo kosmetyków nie mam

Właśnie popijam kawę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:28   #572
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
na opakowaniu jest napisane , że 1-2 tabl 3-4 razy na dobę można.. więc się nie spinam skoro mogę wg zaleceń brać 2 naraz zresztą i tak wzięłam tylko 1 do tej pory
ja jestem ostrozna z dawkowaniem leków, odkąd ktos z mojej rodziny znalazł sie w szpitalu bo przedawkował...

Cytat:
a co co zmieniania tych slow.. no wlasnie ja nie zmieniam az tak zeby co 3 slowo. Co najwyzej 1,2 slowa w zdaniu albo zmienie szyk zdania. Ale daje przypis do tego zawsze. Powiedzcie, czy jesli czasami zdazy mi sie ze przepisze slowo w slowo w jakims fragmencie a nie dam cytatu tylko sam przypis to moga mi za to nie zaliczyc pracy?? Prosze o odp.
jak przepiszesz większy fragment SŁOWO W SŁOWO a sprawdzą mi co programem przy rejestracji pracy, to uznają to za plagiat i mogą Ci nie zaliczyc całej

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
a ja się strasznie przed chwilą wkurzyłam nie dość, że licytowałam przedmiot na allegro i w ostatniej sekundzie przegrałam to jeszcze zamawiałam sobie ciuchy z USA na zbiorowym zamówieniu z Victorii Secret i okazało się, że muszę dopłacić jeszcze podatek vat i tak z kwoty 350 zł zamowienie urosło mi do 520 zł a już nie mogę się wycofać, bo tą pierwszą część zapaciłam i rzeczy są w Polsce....mam nadzieję, że są warte tej ceny, bo chyba oszaleję

o chryste, wspólczuje i sie nie zecyduje nigdy na takie zamówienia

prawie nic nie zalatwilam u lekarza

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:47   #573
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry
znowu nie mam czasu nadrabiać, wczoraj w pracy, rano w urzędzie, a zaraz na basen jade.. może wieczorem się uda

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:55   #574
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Ja nie spie. PW Ci pisze, nie mysl, ze o Tobie zapomnialam
A ja już spałam
Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
dzięki za info. Co prawda szampon zawiera SLS, ale nie jest on na początku składu. Dodatkowo cena jest przyjazna, więc trzeba będzie wypróbować
Fitomed nie zawiera SLS tylko SLES, który jest łagodniejszy.
Od siebie mogę polecić szampony Farmona Radical i serię Herbal Care.

Cytat:
a ja sie boje tych programow antyplagiatowych..;/
W Polsce to zawsze coś wymyślą. Tu można przepisywać żywcem z książki, tylko trzeba to uwzględnić w Bibliografii. Poza tym w bibliotece można książki kserować do oporu... za darmo.
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Mój TŻ też goli pachy, co więcej używa kremu do twarzy, rany on jest gejem
Mój kremuje twarz, balsamuje się, używa pilingu do twarzy i ciała itd.
Gej 100%

Cytat:
Nie to samo, Apap to paracetamol, a Ibuprom to ibuprofen, nie można mieszać tych substancji

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Akurat pachy to chyba juz wiekszosc facetow goli. Moj TŻ tez, a i u kolegow widzialam zgolone, albo ledwo co odrastajace
W krajach cywilizowanych, jak Polska na przykład. Z tego co wiem wszyscy moi kumple w PL sie golą. Anglia jest na wyspie do nich jeszcze nie dotarło, że facet nie musi być gejem, żeby się golić pod pachami.
Mój TŻ zawsze wzbudzał sensację swoimi ogolonymi pachami na siłowni (jak jeszcze chodził). Raz nawet ktoś go zapytał czy to ma jakiś związek z religią

Inna historia. Miałam w pracy kolegę, który miał duży problem z trądzkiem. Brał na to jakieś leki, które strasznie wysuszały skórę, więc musiał ją nawilżać nawet kilka razy dziennie, czyli czasem w pracy. Któregoś dnia dziewczyny przyłapały go na kremowaniu. Od tamtej pory stał się obiektem kpin i głupich żartów.

Kolejna rzecz. Faceci nie wyobrażają sobie jak można robić siku na siedząco. Przecież to niemęskie. Przecież trzeba stać nad kiblem i bryzgać moczem po ścianach, desce, podłodze i wszystkim dookoła.
O tym to nawet kiedyś było w telewizji jako sensacja, że kobiety w Niemczech zmusiły facetów do siadania na sedes

Mi się rzygać chce jak widzę czasem jakąś reklamę. Super przystojny facet, półnagi, wysmarowany olejkiem, cały wywoskowany, poprostu chodzący sex. Nagle podnosi ramię, a tam busz

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:04   #575
Asia19x
Zakorzenienie

I co i co? I dupa, uczyć się nie mogę, nic mi do łba nie wchodzi

Bejjka współczuję 500zl!!!!

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Mój TŻ zawsze wzbudzał sensację swoimi ogolonymi pachami na siłowni (jak jeszcze chodził). Raz nawet ktoś go zapytał czy to ma jakiś związek z religią

O matkooo

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Miki bierz od razu dwa opakowania Joanny miód i cytryna
ja też muszę sobie kupć, bo mi się skończyła

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-02-25 o 12:05
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:06   #576
kocurzyca
Zakorzenienie

Koleżanka właśnie odwołała kawkę więc mam więcej czasu żeby zająć się swoimi włoskami. Jeszcze mam na włosach rycynę z migdałowym, kremem vatiki. A i jeszcze rozmarynowy w był. Zaraz umyję i nałożę maseczkę vatka i może jeszcze aussie
I popsikam naparem z ziółek, który już sie parzy.
Ale najpierw coś zjem, bo zdycham z głodu

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-25, 12:08   #577
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Kolejna rzecz. Faceci nie wyobrażają sobie jak można robić siku na siedząco. Przecież to niemęskie. Przecież trzeba stać nad kiblem i bryzgać moczem po ścianach, desce, podłodze i wszystkim dookoła.
O tym to nawet kiedyś było w telewizji jako sensacja, że kobiety w Niemczech zmusiły facetów do siadania na sedes

Mi się rzygać chce jak widzę czasem jakąś reklamę. Super przystojny facet, półnagi, wysmarowany olejkiem, cały wywoskowany, poprostu chodzący sex. Nagle podnosi ramię, a tam busz
Straszne, jak one mogły

Nawet przecież faceci w starożytnej Grecji cali się golili i smarowali oliwą, coby na igrzyskach dobrze wyglądać Moim zdaniem wtedy mężczyźni byli cywilizowani Więc chyba nie muszę mówić, jak moim zdaniem jest do teraz odkąd Europa została schrystianizowana

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:09   #578
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
W Polsce to zawsze coś wymyślą. Tu można przepisywać żywcem z książki, tylko trzeba to uwzględnić w Bibliografii.
to akurat mi sie nie podoba, każdy głupi umie przepisac ksiązke i za to ma dostac tytuł naukowy?

[*] 11.09.2012
Stary 2010-02-25, 12:12   #579
Asia19x
Zakorzenienie

Nie wiem jak ja się dziś wyrobie po powrocie z pracy, zanim sie spakuje do tej szkoły
musze naolejować włosy jeszcze, a o 6 rano pobudka jaaaaaaaaaa

Ale tu cicho

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 12:14   #580
asiulka123
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Akurat pachy to chyba juz wiekszosc facetow goli. Moj TŻ tez, a i u kolegow widzialam zgolone, albo ledwo co odrastajace
Latem częsty widok w autobusie: ręka trzymająca się górnej rurki a spod pachy włosy na 10 cm a feeee Jedna z najbardziej obrzydliwych rzeczy wśród letnich widoków oprócz maksymalnie popękanych pięt i nawet nie wiem czego jeszcze bo wolę sobie nie przypominać...

Dzisiaj testowałam minerały po raz pierwszy- niestety nie piałam z zachwytu. O ile podkład ok- z kolorem trafiłam idealnie, to korektor mi się nie podoba, ani róż do policzków (tu się akurat pomyliłam z kolorem). Podkład daje lekko pudrowe wykończenie, co nie za bardzo mi się podoba Twarz według mnie wygląda na płaską, szarą i bez wyrazu. A korektor podkreślił mi okropnie plamki i ślady po trądziku mimo, że nawet bez makijażu nie są tak strasznie widoczne . W dodatku powłaził w wągry na nosie. Na co dzień używam podkładu Lirene City Matt i korektora Miss Sporty i jestem zadowolona, myślałam że po EDM będzie cudownie, niestety nie było. Ale dam jeszcze im szansę bo to było dopiero 1 użycie, a poza tym nie mam profesjonalnych pędzli.

Byłam też dziś u fryzjera. Fryzjerka mnie zaskoczyła. Sama zaproponowała, że podetnie mi tylko dolną warstwę włosów, z górną nic nie zrobi bo nie mam zniszczonych włosów. W ten sposób zejdę z cieniowania. Teraz moje włosy wyglądają jakby były obcięte w linii prostej I nawet tak dużo włosów nie poszło. Miałam jutro jechać bo bluzkę, ale nie będę myła włosów bo co prawda końce mam jak szczotka od miotły (po suszarce), ale skalp mam jeszcze nie przetłuszczony. Jutro nałożę za to olej.

Kupiłam biustonosz w końcu idealny! Poczytałam trochę o rozmiarach i w końcu trafiłam.

Ale się rozpisałam

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:16   #581
201607180946
Konto usunięte

Miałam kiedyś kolegę w technikum, który używał podkładu, miał problemy z trądzikiem i biedny chciał to zakamuflować, kiedyś dał się nam nawet namówić na pomalowanie rzęs, miałyśmy trzech chłopaków w klasie i wszyscy byli bardzo zadbani
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:18   #582
n0emi
Zakorzenienie

Dzieki miki Zaraz bede zamawiac u tego pewniaka, co podalas, bo ma to co chcialam (moze sie jeszcze skusze na wazeline poziomkowa )
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:18   #583
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
to akurat mi sie nie podoba, każdy głupi umie przepisac ksiązke i za to ma dostac tytuł naukowy?
I przeciwnym razie nikt by studiów nie skończył.
Taki żart. Całej książki przepisać nie można
Prace samodzielne są oceniane lepiej. Dzięki temu mój TŻ jest najlepszy na roku i wszyscy profesorowie o nim gadają. Na uniwerku już chyba nie ma osoby która by o nim nie słyszała taki jest zdolny.
A on jest jedynie przyzwyczajony do polskiego systemu nauczania.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-25, 12:27   #584
n0emi
Zakorzenienie

kasiamajo ten podklad musial duzo bardziej zwracac uwage na jego twarz niz sam tradzik
U nas tez byl taki jeden w szkole.

Kocurzyca u mnie chyba kazdy nauczyciel w szkole opowiadal jak to jest w szkolach hamerykanskich, a w polce. Ponoc mamy sie cieszyc, ze tak duzo wiedzy nam przekazuja A historii o tym, jak to jeden uczen dwojkowy, wyjechal do ameryki, a w szkole mial same 5 Ciekawe na ile w tym prawdy.
Stary 2010-02-25, 12:28   #585
motylek1007
Zakorzenienie

to jednak w kazdym kraju sa pokrecone przepisy

zapisalam sie juz do dermatologa na kwiecien dobrze ze pomyslalam i zapisalam sie "w ciemno" bez wynikow badan (moglam wczesniej pomyslec) bo inaczej to bym w okolice grudnia sie dostala

[*] 11.09.2012
Stary 2010-02-25, 12:33   #586
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
to jednak w kazdym kraju sa pokrecone przepisy

zapisalam sie juz do dermatologa na kwiecien dobrze ze pomyslalam i zapisalam sie "w ciemno" bez wynikow badan (moglam wczesniej pomyslec) bo inaczej to bym w okolice grudnia sie dostala
motylku przepraszam, ze tak zrzędzę ale musialam zadac jeszcze pare pytan zeby byc spokojniejsza i spac po nocach odp. na PW
Stary 2010-02-25, 12:34   #587
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
kasiamajo ten podklad musial duzo bardziej zwracac uwage na jego twarz niz sam tradzik
U nas tez byl taki jeden w szkole.
Chłopak smarował samą twarz, więc miał pomarańczową maskę sięgającą linii żuchwy, za naszymi namowami przestał się malować, za to inny kumpel z klasy kupił sobie takie same adidasy(damskie) jak ja.
Stary 2010-02-25, 12:35   #588
Asia19x
Zakorzenienie

asiulka fajnie, że jestes zadowolona po wizycie u fryzjera

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 12:35   #589
n0emi
Zakorzenienie

Jestem troche w szoku, ze u was na NFZ sa takie kolejki

U mnie dermatolog tez na NFZ przyjmuje w ten sam dzien co przyjdziesz. Co prawda tylko do 12, ale to zawsze cos.
Tak samo pulmonolog moja rowniez na NFZ przyjmuje wtedy kiedy przyjdziesz.
Raz tylko spotkalam sie z dluga kolejka. Jak chcialam sie zapisac przy szpitalu do ginekologa. To zapisala mnie za miesiac.
(teraz musze sie zapisac do laryngologa, ciekawe czy do tego beda dlugie kolejki)
Stary 2010-02-25, 12:38   #590
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

U mnie dermatolog tez na NFZ przyjmuje w ten sam dzien co przyjdziesz. Co prawda tylko do 12, ale to zawsze cos.
Tak samo pulmonolog moja rowniez na NFZ przyjmuje wtedy kiedy przyjdziesz.
Raz tylko spotkalam sie z dluga kolejka. Jak chcialam sie zapisac przy szpitalu do ginekologa. To zapisala mnie za miesiac.
(teraz musze sie zapisac do laryngologa, ciekawe czy do tego beda dlugie kolejki)
W takim razie zazdroszczę, u mnie czeka się miesiącami, do okulisty nawet 5 msc
Stary 2010-02-25, 12:42   #591
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
W takim razie zazdroszczę, u mnie czeka się miesiącami, do okulisty nawet 5 msc
łał
Nie wiem, moze jest wiecej ludzi z wada wzroku niz no nie wiem pluc...
Tak samo w dzien rejestracji przyjal mnie chirurg.
Stary 2010-02-25, 12:43   #592
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
motylku przepraszam, ze tak zrzędzę ale musialam zadac jeszcze pare pytan zeby byc spokojniejsza i spac po nocach odp. na PW
znajde chwile czasu to odp

Cytat:
u mnie to jest wszystko pokręcone, do chirurga rejestrujesz sie rano i przychodzisz w ten sam dzien, ale juz do dermatologa są kolejki

dobrze ze pomyslalam i juz sie zapisalam a nie czekam az wynik bede miala w rękach

swoją drogą z tym wynikiem to tez jaja, bo odbiera sie to osobiscie w zupełnie innym budynku

[*] 11.09.2012
Stary 2010-02-25, 12:49   #593
n0emi
Zakorzenienie

hehe teraz najdluzej czekam do ortodonoty Bo niecale 2 miesiace, ale to jest prywatny gabinet, a babka sie urlopuje

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

motylku a co w koncu chirurg powiedzial ?? Bo bylas dzis tak??
Stary 2010-02-25, 12:52   #594
Asia19x
Zakorzenienie

Diewczyny, może Wy mi doradzicie...
Mój siostrzeniec, miał na skórze plamki, na rękach, na ramieniu, lekarz stwierdził u niego w organizmie pasożyta, dostaje leki. Lekarka pytała, czy ma w domu kota? Bo być może tą chorobę przeniósł kot... Kota ma. Tzn my mamy w domu, ale oni zanim poszli na swoje mieszkami trochę u nas, moja siostra z mężęm, kotkę mamy dwuletnią, moja mała księżniczka... Problem polega na tym, że..Ja mam te same plany na rękach i nie wiem co mam robic muszę iść na badania, zrobić krew, do dermatologa też powinnam iść? Boże, ja wiem, że koty przenoszą choroby, wszędzie tak mówią, ale bardzo o nią dbamy, ma wszystko, jest czysta i w ogóle,przecież mieszka w domu.. Dzisiaj pokłóciłam sie z siostrą, bo ona powiedizała, że jak u małego w badaniach wyjdzie jakaś choroba przenoszona przez kota będzie kazała rodzicom moją księżniczkę uśpić. Ja nie wiem co mam robić

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 12:53   #595
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
asiulka fajnie, że jestes zadowolona po wizycie u fryzjera

tak zadowolona, że za usługę miałam zapłacić 15 zł a dałam 20 i powiedziałam, że reszty nie trzeba

dajecie fryzjerom napiwki?

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:54   #596
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

dzieki motylku
Ok dziewczynki ja spadam, musze pisac...;/
ale bede Was podczytywac co jakis czas
odezwe sie pod wieczor albo jutro, milego dnia dla wszystkich!
Stary 2010-02-25, 12:55   #597
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurzyca u mnie chyba kazdy nauczyciel w szkole opowiadal jak to jest w szkolach hamerykanskich, a w polce. Ponoc mamy sie cieszyc, ze tak duzo wiedzy nam przekazuja A historii o tym, jak to jeden uczen dwojkowy, wyjechal do ameryki, a w szkole mial same 5 Ciekawe na ile w tym prawdy.
Jak byłam w podstawówce to jeden kolega wyjechał z rodziną do hameryki. Regularnie pisał do nas listy i kiedyś wysłaliśmy mu zadanie z matematyki, żeby w szkole zapytał na jakim to jest poziomie w USA. Tobyła 6 albo 7 kl już nie pamietam. A zadanie to było coś z nierównościami. Wysłał nam odpowiedź, ze zadanie jest na poziomie odpowiednika 2 kl szkoły średniej w Polsce.

W Anglii też można się dobrze wykształcić i mieć wiedzę. Tylko że dobra edukacja jest prawie nie dostępna dla normalnych ludzi.
Szkoły prywatne i szkoły katolickie mają zupełnie inny poziom nauczania niż szkoły publiczne. Po szkole publicznej nie ma nawet co marzyć o dostaniu się na dobry uniwerek jak Oxford czy Cambridge.
Podział klasowy rządzi.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-25, 12:55   #598
Asia19x
Zakorzenienie

Szukałam na necie coś na ten temat, ale nic takiego nie ma, są jakieś choroby opisane, ale w żadnej nie ma takich objawów jak opisałam...
Przecież całe życie miałam kota w domu, odkąd pamiętam.
Nie wiem, co mam robić już... Wiem, że najpier muszę poczekać, aż mały zostanie zbadany, ale jeżeli się okaze, że jest chory przez kota...?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 12:56   #599
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

motylku a co w koncu chirurg powiedzial ?? Bo bylas dzis tak??
bylam dzis, byl jakis młody i lepszy.

Wyjasnilam mu sprawe ze szwami, powiedzial ze ok, zdejmujemy i mi zdjeli. Zapytalam co z wynikami badan a on zdziwiony ze tamten lekarz mi nic nie powiedział

ale wyjasnil mi, ze czeka sie za nimi nim 2 tygodnie (czyli jeszcze tydzien musze), odbiera sie je osobiscie w zupełnie innym budynku i miejscu z tymi wynikami musze sie znowu do niego rejestrowac i przyjsc a on zobaczy i dopiero potem moge isc do dermatologa....

wiec dzis tylko wyjeli mi szwy

z ginekologami u mnie tez sa jaja. Chodzilam to takiego na NFZ z mojego rejonu, rejestrowało sie rano i od reki sie szło, ale nie wiem czy pamiętacie te jaja z rozbieraniem sie PRZED gabinetem itp?

potem przypadkowo trafilam do innego oddzialu NFZ w moim miescie, bylam tam na cytologii - zupelnie inaczej, wszystko intymnie w MIŁEJ atmosferze

jak moze pamietacie cos mi tam wyszlo z wynikami i chcialam sie od razu zarejestrowac do lekarza, ale czeka sie ponad 2 m-ce na wizyte
jednak wszystko na NFZ

[*] 11.09.2012
Stary 2010-02-25, 12:56   #600
n0emi
Zakorzenienie

Asia bez paniki. Moj brat mial to samo. Najpierw mysleli, ze to grzyb na skorze, potem okazalo sie, ze to jakies pasozyty w nim siedza- a nie mamy zadnego zwierzaka. Robili mu badania krwi, kalu i moczu. Troche trwalo to leczenie, ale nie ma powrotu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości