|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Będę zamawiać u tego http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6317230 Nigdy od niego nie zamawiałam ale na pewno jest w porządku patrząc na ilość pozytywnych komentarzy
szukałam takiego, który miałby kilka rzeczy na których mi zależy i się udało Będę brała kurację Joanny dla mamy, maskę Joanny, Romantic i może serum z AB Wiem, że zgłupiałam ale w sumie aż tak bardzo dużo kosmetyków nie mam ![]() Właśnie popijam kawę
|
|
|
|
#572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o chryste, wspólczuje i sie nie zecyduje nigdy na takie zamówienia prawie nic nie zalatwilam u lekarza
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() znowu nie mam czasu nadrabiać, wczoraj w pracy, rano w urzędzie, a zaraz na basen jade.. może wieczorem się uda
|
|
|
|
#574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja już spałam
![]() Cytat:
Od siebie mogę polecić szampony Farmona Radical i serię Herbal Care. W Polsce to zawsze coś wymyślą. Tu można przepisywać żywcem z książki, tylko trzeba to uwzględnić w Bibliografii. Poza tym w bibliotece można książki kserować do oporu... za darmo. Cytat:
Gej 100% ![]() Cytat:
Cytat:
Mój TŻ zawsze wzbudzał sensację swoimi ogolonymi pachami na siłowni (jak jeszcze chodził ). Raz nawet ktoś go zapytał czy to ma jakiś związek z religią Inna historia. Miałam w pracy kolegę, który miał duży problem z trądzkiem. Brał na to jakieś leki, które strasznie wysuszały skórę, więc musiał ją nawilżać nawet kilka razy dziennie, czyli czasem w pracy. Któregoś dnia dziewczyny przyłapały go na kremowaniu. Od tamtej pory stał się obiektem kpin i głupich żartów. Kolejna rzecz. Faceci nie wyobrażają sobie jak można robić siku na siedząco. Przecież to niemęskie. Przecież trzeba stać nad kiblem i bryzgać moczem po ścianach, desce, podłodze i wszystkim dookoła. O tym to nawet kiedyś było w telewizji jako sensacja, że kobiety w Niemczech zmusiły facetów do siadania na sedes Mi się rzygać chce jak widzę czasem jakąś reklamę. Super przystojny facet, półnagi, wysmarowany olejkiem, cały wywoskowany, poprostu chodzący sex. Nagle podnosi ramię, a tam busz
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
I co i co? I dupa, uczyć się nie mogę, nic mi do łba nie wchodzi
![]() Bejjka współczuję ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
O matkooo ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Miki bierz od razu dwa opakowania Joanny miód i cytryna ![]() ja też muszę sobie kupć, bo mi się skończyła
Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2010-02-25 o 12:05 |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka właśnie odwołała kawkę więc mam więcej czasu żeby zająć się swoimi włoskami
![]() I popsikam naparem z ziółek, który już sie parzy. Ale najpierw coś zjem, bo zdycham z głodu
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet przecież faceci w starożytnej Grecji cali się golili i smarowali oliwą, coby na igrzyskach dobrze wyglądać Moim zdaniem wtedy mężczyźni byli cywilizowani Więc chyba nie muszę mówić, jak moim zdaniem jest do teraz odkąd Europa została schrystianizowana
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak ja się dziś wyrobie po powrocie z pracy, zanim sie spakuje do tej szkoły
![]() musze naolejować włosy jeszcze, a o 6 rano pobudka jaaaaaaaaaa ![]() Ale tu cicho
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Jedna z najbardziej obrzydliwych rzeczy wśród letnich widoków oprócz maksymalnie popękanych pięt i nawet nie wiem czego jeszcze bo wolę sobie nie przypominać...Dzisiaj testowałam minerały po raz pierwszy- niestety nie piałam z zachwytu. O ile podkład ok- z kolorem trafiłam idealnie, to korektor mi się nie podoba, ani róż do policzków (tu się akurat pomyliłam z kolorem). Podkład daje lekko pudrowe wykończenie, co nie za bardzo mi się podoba . W dodatku powłaził w wągry na nosie. Na co dzień używam podkładu Lirene City Matt i korektora Miss Sporty i jestem zadowolona, myślałam że po EDM będzie cudownie, niestety nie było. Ale dam jeszcze im szansę bo to było dopiero 1 użycie, a poza tym nie mam profesjonalnych pędzli.Byłam też dziś u fryzjera. Fryzjerka mnie zaskoczyła. Sama zaproponowała, że podetnie mi tylko dolną warstwę włosów, z górną nic nie zrobi bo nie mam zniszczonych włosów. W ten sposób zejdę z cieniowania. Teraz moje włosy wyglądają jakby były obcięte w linii prostej (po suszarce), ale skalp mam jeszcze nie przetłuszczony. Jutro nałożę za to olej.Kupiłam biustonosz Ale się rozpisałam
|
|
#581 |
|
Konto usunięte
|
Miałam kiedyś kolegę w technikum, który używał podkładu
, miał problemy z trądzikiem i biedny chciał to zakamuflować, kiedyś dał się nam nawet namówić na pomalowanie rzęs , miałyśmy trzech chłopaków w klasie i wszyscy byli bardzo zadbani |
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki miki
Zaraz bede zamawiac u tego pewniaka, co podalas, bo ma to co chcialam (moze sie jeszcze skusze na wazeline poziomkowa )
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki żart. Całej książki przepisać nie można ![]() Prace samodzielne są oceniane lepiej. Dzięki temu mój TŻ jest najlepszy na roku i wszyscy profesorowie o nim gadają. Na uniwerku już chyba nie ma osoby która by o nim nie słyszała taki jest zdolny. A on jest jedynie przyzwyczajony do polskiego systemu nauczania.
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
kasiamajo ten podklad musial duzo bardziej zwracac uwage na jego twarz niz sam tradzik
![]() U nas tez byl taki jeden w szkole. Kocurzyca u mnie chyba kazdy nauczyciel w szkole opowiadal jak to jest w szkolach hamerykanskich, a w polce. Ponoc mamy sie cieszyc, ze tak duzo wiedzy nam przekazuja A historii o tym, jak to jeden uczen dwojkowy, wyjechal do ameryki, a w szkole mial same 5 Ciekawe na ile w tym prawdy.
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
to jednak w kazdym kraju sa pokrecone przepisy
![]() zapisalam sie juz do dermatologa na kwiecien dobrze ze pomyslalam i zapisalam sie "w ciemno" bez wynikow badan (moglam wczesniej pomyslec) bo inaczej to bym w okolice grudnia sie dostala
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odp. na PW
|
|
|
#587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, za naszymi namowami przestał się malować , za to inny kumpel z klasy kupił sobie takie same adidasy(damskie |
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
asiulka fajnie, że jestes zadowolona po wizycie u fryzjera
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem troche w szoku, ze u was na NFZ sa takie kolejki
![]() U mnie dermatolog tez na NFZ przyjmuje w ten sam dzien co przyjdziesz. Co prawda tylko do 12, ale to zawsze cos. Tak samo pulmonolog moja rowniez na NFZ przyjmuje wtedy kiedy przyjdziesz. Raz tylko spotkalam sie z dluga kolejka. Jak chcialam sie zapisac przy szpitalu do ginekologa. To zapisala mnie za miesiac. (teraz musze sie zapisac do laryngologa, ciekawe czy do tego beda dlugie kolejki) |
|
|
|
#590 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to jest wszystko pokręcone, do chirurga rejestrujesz sie rano i przychodzisz w ten sam dzien, ale juz do dermatologa są kolejki ![]() dobrze ze pomyslalam i juz sie zapisalam a nie czekam az wynik bede miala w rękach ![]() swoją drogą z tym wynikiem to tez jaja, bo odbiera sie to osobiscie w zupełnie innym budynku
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
hehe teraz najdluzej czekam do ortodonoty
Bo niecale 2 miesiace, ale to jest prywatny gabinet, a babka sie urlopuje![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- motylku a co w koncu chirurg powiedzial ?? Bo bylas dzis tak?? |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Diewczyny, może Wy mi doradzicie...
Mój siostrzeniec, miał na skórze plamki, na rękach, na ramieniu, lekarz stwierdził u niego w organizmie pasożyta, dostaje leki. Lekarka pytała, czy ma w domu kota? Bo być może tą chorobę przeniósł kot... Kota ma. Tzn my mamy w domu, ale oni zanim poszli na swoje mieszkami trochę u nas, moja siostra z mężęm, kotkę mamy dwuletnią, moja mała księżniczka... Problem polega na tym, że..Ja mam te same plany na rękach i nie wiem co mam robic
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
tak zadowolona, że za usługę miałam zapłacić 15 zł a dałam 20 i powiedziałam, że reszty nie trzeba ![]() dajecie fryzjerom napiwki?
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
dzieki motylku
![]() Ok dziewczynki ja spadam, musze pisac...;/ ale bede Was podczytywac co jakis czas odezwe sie pod wieczor albo jutro, milego dnia dla wszystkich!
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Anglii też można się dobrze wykształcić i mieć wiedzę. Tylko że dobra edukacja jest prawie nie dostępna dla normalnych ludzi. Szkoły prywatne i szkoły katolickie mają zupełnie inny poziom nauczania niż szkoły publiczne. Po szkole publicznej nie ma nawet co marzyć o dostaniu się na dobry uniwerek jak Oxford czy Cambridge. Podział klasowy rządzi.
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałam na necie coś na ten temat, ale nic takiego nie ma, są jakieś choroby opisane, ale w żadnej nie ma takich objawów jak opisałam...
Przecież całe życie miałam kota w domu, odkąd pamiętam. Nie wiem, co mam robić już... Wiem, że najpier muszę poczekać, aż mały zostanie zbadany, ale jeżeli się okaze, że jest chory przez kota...?
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzis, byl jakis młody i lepszy.
Wyjasnilam mu sprawe ze szwami, powiedzial ze ok, zdejmujemy i mi zdjeli. Zapytalam co z wynikami badan a on zdziwiony ze tamten lekarz mi nic nie powiedział ![]() ale wyjasnil mi, ze czeka sie za nimi nim 2 tygodnie (czyli jeszcze tydzien musze), odbiera sie je osobiscie w zupełnie innym budynku i miejscu z tymi wynikami musze sie znowu do niego rejestrowac i przyjsc a on zobaczy i dopiero potem moge isc do dermatologa....wiec dzis tylko wyjeli mi szwy ![]() z ginekologami u mnie tez sa jaja. Chodzilam to takiego na NFZ z mojego rejonu, rejestrowało sie rano i od reki sie szło, ale nie wiem czy pamiętacie te jaja z rozbieraniem sie PRZED gabinetem itp? potem przypadkowo trafilam do innego oddzialu NFZ w moim miescie, bylam tam na cytologii - zupelnie inaczej, wszystko intymnie w MIŁEJ atmosferze ![]() jak moze pamietacie cos mi tam wyszlo z wynikami i chcialam sie od razu zarejestrowac do lekarza, ale czeka sie ponad 2 m-ce na wizyte ![]() jednak wszystko na NFZ
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Asia bez paniki. Moj brat mial to samo. Najpierw mysleli, ze to grzyb na skorze, potem okazalo sie, ze to jakies pasozyty w nim siedza- a nie mamy zadnego zwierzaka. Robili mu badania krwi, kalu i moczu. Troche trwalo to leczenie, ale nie ma powrotu.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

szukałam takiego, który miałby kilka rzeczy na których mi zależy i się udało
Będę brała kurację Joanny dla mamy, maskę Joanny, Romantic i może serum z AB
Wiem, że zgłupiałam ale w sumie aż tak bardzo dużo kosmetyków nie mam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to jeszcze zamawiałam sobie ciuchy z USA na zbiorowym zamówieniu z Victorii Secret i okazało się, że muszę dopłacić jeszcze podatek vat
i tak z kwoty 350 zł zamowienie urosło mi do 520 zł 
- 82
15.04.2013

(po suszarce), ale skalp mam jeszcze nie przetłuszczony. Jutro nałożę za to olej.