|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
ładna masz figurke, naj
![]() i co laski, przenosimy sie do klubu, czy tutaj nadal piszemy??? znacie jakies sposoby na ujedrnienie biustu?? madzia wczoraj pisała o cwiczeniach, a znacie moze jakies dobre kremy, ktore działaja??? bo mi sie obwisłe cycki robia;(
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ja do różanych rajstop planuję nosić taką sukienkę, tylko troszkę dłuższą. Sa takie w H&M. http://www.asos.com/Asos/Asos-Ruched...t=-1&clr=Black
|
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetna sukienka
|
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
No no Naj - masz sie czym pochwalic, a taka bluzeczka jeszcze uwydatnia twoje atuty. Fajna.
![]() Widzialam zdjecia Aniolka i myslalam ze spadne z krzesla To ty naprawde??? po twoich opisach ile to ty nie wazysz i narzekaniu twojej mamy jaka jestes gruba, to wyobrazalam sobie ciebie...hmm inaczej.DUZO inaczej Fajna, sliczna dziewczyna z ciebie. Moze mama ma cos z oczami?
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Naj fajna ta bluzeczka a Ty super w niej wyglądasz. I jeszcze ta cena
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Wy o tym śniegu gadacie.. a u mnie serio śnieg padał w nocy i troszkę go nasypało
już myślałam, że wiosna idzie.. buu![]() remoncik mieszkanka ku końcowi się zbliża, tylko narazie brak zabudowy kuchni no i brak mebli w salonie.. ale ważne, że ściany są i podłogi więc w weekend wrzucę foty na maila
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba każdy wygląda dobrze, albo nieźle w jakiejś tam określonej wadze i po co to zmieniać? Skoro dobrze się czujesz w swoim ciele... Dziwi mnie tylko podejście Twojej mamy, dziwnie się kobieta zachowuje. A, nie mówiłam Wam. Byłam wczoraj u dentystki z tym zębem co mam wrażenie, że coś się dzieje. Zrobiła zdjęcie, poruszała, stwierdziła "rzeczywiście, ruchomość w stosunku do innych zębów jest bardzo duża". Na zdjęciu wszystko jest ok, w pysku wszystko mam ok więc pytam co z tym zrobić, a ona "nic". I ok... nic nie zrobię bo nie wiadomo co zrobić, ale mnie to irytuje bo jak coś jem to czuję, że on się rusza. Tak więc, jadę za tydzień do domu (piątek robię sobie wolny
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz wychodzę po prezent dla TŻta na naszą 4 rocznicę
gotowy do odbioru |
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Przestańcie o tej pogodzie jak ja w pracy siedzę
![]() Buuuuu Carmi fajna sukienka,znam ten fason.Ale on orkopnie psozerza ramina,więc nie dla mnie
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi bardzo fajna ta sukienka
![]() Naj bardzo fajna ta bluzeczka ![]()
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuuu a mi przyszły moje Etnies'y!! Są boskie! Jutro w końcu mam wolne to zrobię fotkę.I jeszcze tych moich z Quazi
|
#2536 |
|
Wtajemniczenie
|
A w ogóle to powiedziałam wczoraj TŻtowi, że chcę iść na spotkanie z koleżankami z forum
Najpierw zrobił takie oczy -> , a później się spytał: "A o czym Wy będziecie gadać? O paznokciach?" Jak to dobrze, że on jest nieświadomy na jakim wątku się udzielam
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
To ja z kolei byłam pewna,że TŻ byłby przeciwny,żebym jechała na takie spotkanie gdyby nie.............
Fakt,że on sam chce ze swojego forum paintballowego jechać "Na wojnę polsko-czeską".Gdzieś tam jadą grać do Czech na cały dzień. Znam jednego chłopaka z tej ekipy i TŻ też tylko jego zna na żywo. No to jak powiedziałam TŻowi o Naszym spotkaniu to on: " A jak to będą jakieś zboki z internetu?". A ja mu na to,że w takim razie jego koledzy od painta tez mogą być zbokami z internetu ![]() Czuję,że mam przyzwolenie ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Jutro:P
|
#2540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wreszcie. I odpiszę pokrótce. Może wygrzebuję wczorajsze posty ale co tam. Kto mi zabroni?
![]() Cytat:
a) nie za szybko uprzedzasz do ludzi b) nie mieszasz w cudze sprawy Wybacz ale to dziecinnie brzmi. Może i był wcześniej ze świetną laską ale widać uznał, że woli inną. Jego sprawa i nie wszyscy pragną do szczęścia tego samego. Poza tym jak bliski kolega to nie jest to nadal jego związek jest jego prywatną sprawą. A by kogoś lubić/ nie lubić to trzeba tę osobę choć trochę poznać. Bardzo się cieszę, że koledzy mojego tż nie zachowują się w ten sposób wobec mnie. A mogliby bo jego poprzednia dziewczyna była inna niż ja z wyglądu i charakteru, znaczy się ja nie jestem w jego typie. Poza tym ona była ich wspólną kumpelą i nadal się z nią spotykają a ja jestem z innego miasta i ogólnie obca baba. Tylko, że koledzy mojego faceta to ludzie koło 30stki, mają dojrzalsze podejście i miło mnie przyjęli w towarzystwie. A z tym mieszkaniem to chodziło o 12 tys na rok? Bo mocno się zdziwiłam tą ceną. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój nie ma nic przeciwko spotykaniu ludzi z netu. Pewnie dlatego, że mnie tak poznał
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-02-25 o 13:47 |
||||
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee no Wy jesteście straszne! Jak można 20 stron naprodukować w jeden dzień? Normalnie zaraz
![]() A tak na poważnie to czuję, że się sporo działo jak mnie nie było, więc...tylko się witam i lecę doczytać
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia ale masz fajny podpis
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
" no czyli za stary jest mówiłam Ci , dla Ciebie on też za stary jest , ale nie ma czym się martwić może Ci się jeszcze odwidzi pójdziesz do pracy może jakiegoś znajdziesz młodszego ... nie ma co gdybać . " denerwuje mnie ta baba .Jestem ciekawa gdzie ona była gdy przechodziłam załamanie , kto był przy mnie ? TŻ kto mnie do lekarza zawiózł ? TŻ kto pierwszy raz do gina wysłał? TŻ wszystko on , słyszałam jaka wdzięczna mu za to jest , ale ciągle słyszę , ze z tego nic nie będzie jak tata się pytał , czy ma zacząć zbierać na wesele to powiedziałam wstępną datę , to ona parskła śmiechem Tak samo z zaręczynami nie wierzy ... denerwuje mnie już coraz bardziej ! ![]()
|
|
|
|
#2545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
http://moda.allegro.pl/item929541402...za_600_zl.html
a to to ja nie wiem co to jest...
|
#2550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

wiedziałam,że takie zdjecia zrobisz 

świetna sukienka
To ty naprawde??? po twoich opisach ile to ty nie wazysz i narzekaniu twojej mamy jaka jestes gruba, to wyobrazalam sobie ciebie...hmm inaczej.DUZO inaczej
już myślałam, że wiosna idzie.. buu

, a później się spytał: "A o czym Wy będziecie gadać? O paznokciach?" 
denerwuje mnie ta baba .