|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
ja kiedys pracowalam wiec wydawalam fuuuuuuuuure pieniedzy na kosmetyki, bo mieszkam z mama wiec kasa byla tylko dla mnie, teraz niepracuje wiec ciagne od mamusi, albo sprzedaje cos w czym niechodze, sa rozne sposoby, promocje- hostessing, ankiety, jak sie zglosisz do ankiety to za glupie 15 minut dostaniesz 50 zl ;P
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez malutka89 Czas edycji: 2010-02-25 o 12:36 |
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie, nie oburzajcie się, nie zazdroszczę Wam, ale średnio co trzeci dzień czytam " oo muszę to kupić" a to nie są tanie kosmetyki i dziwi mnie że rodzice wam tak dawają.
Ale tez będziecie kiedyś same na siebie pracować to docenicie wartość pieniądza. Teraz 5 razy sie zastanawiam czy wydać na podkład 50 zł a nie kiedyś szło sie do mamusi i mówiło daj mi
Edytowane przez whiteChoc0 Czas edycji: 2010-02-25 o 12:44 |
|
|
|
#3966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I teraz oszczędzanie mi sprawia większą frajdę niż wydawanie choć i tak wydaje całkiem sporo na "rzeczy konieczne" ![]() Ale to prawda, na swoje własne pieniądze patrzy się inaczej
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
powrociłam i melduje ze pod Poznaniem czuc wiosne pełna para cielputko bardzo
nie czuje potrzeby zeby sie komus tłumaczyc tak samo jak nie interesuje mnie skad inni biora ale wydaje swoje zarobione przez siebie pieniadze wiec... oczywiscie oprocz zakupow spozywczych przyplatał sie błyszczyk i gazeta
|
#3968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
proszę tylko nie DAWAJĄ ![]() ja jestem na utrzymaniu rodziców, kilka razy podejmowalam się pracy ale oni ciągle wyskakiwali z tekstami - po co Ci to, przeciez masz na wszystko na co potrzebujesz, po co chcesz byc na łasce obcych ![]() no to studiuje zaocznie (za studia placą rodzice) ale pomagam w domu i w ogóle nie czuję się wyrodną córką mam wyrzuty gdy za duzo od nich ciągne, bo niestety czesto jest tak ze czasem nie mam wydatków, a jak juz mam to na kazdym polu
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
pod wrockiem tez wiosna
tylko kilka takich klesków ze sniegu zostało ![]() ale dzis mnie wszystko irytuje!! TZ jak zwykle ma jakies durne podejrzenia jak chce sie spotkac z kolezanka co chwile sms - ze pewnie mnie gdzieś wyciągnie, że pewnie będziemy gadac o facetach bla bla.. juz nie mogę tego znieść!!!!!!!
|
#3971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myslałam, że tylko mój ma taką wybujałą wyobraźnię... biedna, rozumiem CIę doskonale ![]() ja melduję, że na Ślaśku również wiosna wisi w powietrzu ![]() w koncu nabieram jakiejś energii..
|
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() napaisalam ze nie bedę odpisywać dopoki nie napisze normalnego smsa, chocby to mialo trwac rok!!energia owszem, ale ciezko sie teraz uczyć ![]() dziękuję tejj?
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie spie wstalam przed 13 :PCytat:
![]() no tak, to ja, przyznaje sie bez bicia. Ale nie ciagne od rodzicow..od razu mowie galerianka tez nie jestem, sponsora nie mam poprostu w tamtym miesiacu jechalam w wyplaty za grudzien, a w tym jade z wyplaty za zalegly urlop od taka filozofia ![]() Haahahha, to tejjj to uzywa moja kolezanka z inowroclawia ![]() ![]() A no i dzien dobry ![]() pieeeeeeeeeekne pogoda
|
||
|
|
|
#3975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś przyodziewam legginsy nie wiem jak Wy
|
|
#3976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i kilka razy się zdarzyło, że TŻ przeczytał jakieś rozmowy, smsy, które dla mnie nic nie znaczyły, a jednak miały dwojaki charakter..Więc ja nie mam wyboru czy godzić się czy nie.. bo niestety ja mu nie mam nic a nic do zarzucenia, choćbym nawet bardzo chciała.. ale w wakacje był okres gdzie już naprawdę przesadzał, nawet jak szłam z psem, to musiałam się nasłuchać jego przypuszczeń... wtedy powiedziałam dość, ale zrozumiał, wszystko się ułożyło, a teraz pod tym względem jest już okej, ale wetdy już moja psychika była znacznie nadwyrężona i gdybym dalej to tolerowała to nie wiem.. Chociaż teraz jak gdzieś idę z kumpelami, czasem też się muszę nasłuchać ![]() Jeśli Twój TŻ nie ma powodów do takich podejrzeń to może porozmawiaj z nim, wygarnij mu co Cię boli.. wiesz zwykle afcetowi trzeba wszystko powiedzieć.. bo to takie stworzenia niedomyślne
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Jakis taki ich slang. Ja np, mowie, ale pojazd, jak cos jest glupie, i jakies tam takie inne. A oni jeszcze tam mowia, ze np. puszcze muzyke na całą pyde. czyli na maksa. Albo... kocham cie z całej pydy. Jak widac co rejon to inaczej
![]()
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o i Agus poszła po całości, spowiada się jak przed komisją śledczą, od razu widać, ze dziewczyna porządna, nic nie ukrywa, nie kręci, śpiewa jak z nut |
|
|
|
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
A uzywacie szamponow john frieda do wlosow blond ? Dobry ?
![]() nie sa po nim wlosy przyklapniete ?
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież ja nawet nie mogę nawet napisać, ze kupilysmy sobie po piwie bo zaraz będzie - na pewno na tym nie poprzestaniecie itd ale wlasnie mu wygarniam i co najwazniejsze - nie tluamczę się. Po prostu mierzy mnie swoją miarą chociaż obiecał zmiane..Cytat:
Wkurza mnie to jak murzyni mowią do siebie 'dog'
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co mam do ukrycia? Nic chcesz, to wiesz wiesz jak jesst ;D
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja zaraz do pracy... i zero pomysłu jakby się tu ubrać
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie leciutkie słoneczko i nareszcie topi się wszystko !!!!! ![]()
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
tejj
no gwara gwara nawet nie pomyslałam ze to moze bycnie znane gdzies w innym rejonie
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
wrocilam yeyeyeyeye
![]() poznań sie rozplywa hehe slonko swieci jupi (wkoncu wczoraj na forum o to blagalam ) i kupilam jak Daria gazetke hihihi i kupilam serum na zniszczone koncowki z apteczki babuni i kupilam buty na malej platformie brązowe zwykle a u mnie pieniadze raz są raz nie ma i tyle ;p |
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jak tam gorąco, ślicznie,tylko mokro trochę i mi całe buty przemokły, ja już w wiosennej kurteczce wyskoczyłam
|
#3987 |
|
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Tej mówi się chyba w Wielkopolsce
Przyjaciółka studiuje w Poznaniu i opowiada mi o niektórych nowo poznanych słowkach, dzięki niej dowiedziałam się co to "ćmik", "kef" , "Tej" Kociaczek: ja od jakiegoś czasu boję się iść do fryzjera, za każdym razem proszę, żeby mi podcięła minimalnie końcówki i za każdym razem wracam z włosami prawie o 1/4 krótszymi Ostatnio babka mi obcięła tyle włosów, ze poryczałam się w domu jak porównałam przy lustrze. Miałam prawie 50 cm, a po zmierzeniu miałam ledwo 42 , już nigdy więcej nie pójde do tej baby! A grzywkę najczęściej robię na ukos, miałam pare razy prostą, ale szybko rosną mi włosy i po jakimś czasie nic zza niej nie widzę A z ukośną niestety problem z wicherkiem wrr
|
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie dzisiaj w płaszczu gotowałam ale nie mam nic z garderoby na wiosne albo wszystko za duze albo za małe w szafie
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj ładna pogoda, ja po zakupach i jestem szczęśliwa ![]() Poszłam z mamą i mówię, że chce jakieś gatki sobie kupić a ona "ale kup pełne i w ogóle" Ja, że robi się coraz cieplej więc nie będę kupować pantalonów czy nie wiadomo czego i kupiłam sobie 2 pary stringów i takie koronkowe sexy bokserki oraz 2 paletki potrójnych cieni do powiek No i skrzyp i pokrzywkęjeszcze wieczorkiem pobiegam to w ogóle będę meeega szczęśliwa! |
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos nie moge sie przekonac
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

.

Ostatnio babka mi obcięła tyle włosów, ze poryczałam się w domu jak porównałam przy lustrze. Miałam prawie 50 cm, a po zmierzeniu miałam ledwo 42 , już nigdy więcej nie pójde do tej baby!