|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Hmm czy też macie wrażenie,że ta suknia w ogóle nie pasuje do tej pani figury?
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks... odnośnie uprzedzeń do ludzi... widzisz... ja od pierwszej chwili nie lubiłam Judi... Moim zdaniem coś jest w takich pierwszych wrażeniach
![]() Jak mi się nie chce tyłka ruszać... masakra... |
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, wyjątkiem jest Maya, bo wie że ją znam na żywo
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś zdecydowanie jest nie tak. W ogóle ta pani ma figurę jak trójkąt, więc na pewno powinna unikać takich krojów.
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź, jak możesz nie wiedzieć takich rzeczy... wstyd mi za Ciebie. Cytat:
|
||
|
|
|
#2556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :sli na:
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak taaaaak.Stratuj mnie za to i wytrzaskaj bo tyłku
|
|
#2558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kopenhaska to w ogóle nie jest dla ludzi. Mdleją po tym babki jedna po drugiej. Gdyby jakiś lekarz chciał zrobić badania i tą dietę na własnych pacjentach zastosować to nie mógłby tego zrobić, bo to nieetyczne (pierwsze, nie szkodzić). Samemu na sobie niestety wolno eksperymentować, tylko po co? Cytat:
![]() Cytat:
AjĆ, AllEE SooOsSna
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbychu...tu Włodek. Siedź cicho bo nici z oglądania młodych laseczek!
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam nie mówiłam... już kiedyś chciałam ale mi wylatywało z głowy, teraz sobie przypomniałam jak zdjęcia zobaczyłam.
Znajoma (siostra mojego kolegi z piaskownicy) brała ślub w święta, no i nasza rodzina dostała zaproszenie (bardziej z grzeczności niż dlatego że nas tam chcieli ale nie ważne). Nie spodobało mi się coś co było napisane. No bo zaproszenie owszem, ładne, jakiś tam wierszyk, jakieś coś a na końcu coś mniej więcej takiego: "Młoda para podpowiada i zarazem prosi by zamiast kwiatów w kopertę włożyć grosik". Jakoś tak. I powiem Wam... mnie wydało się to trochę niesmaczne. Bo daje do zrozumienia, że każdy kto przyjdzie, ma dać pieniądze... No kurcze nie wiem, ale nie podoba mi się coś takiego
|
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :sli na:
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Tia, chciałabyś :P
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej. Tak trochę nie na temat ale mam pytanie, czy któras z Was używała może kiedyś zel dermatix na blizny? Na ulotce jest napisane,zeby deliaktnie wmasowac i zostawic do wyschniecai, a slyszalam znowu, ze powinno sie wcierac i wcierac dluuugo. Zel jest drogi i dermatolog powiedziala ze tyllko on sobie poradzi z blizna, tylko nie wiem, czy dobrze stosuję..
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam własnie "PM" na Polsacie i tak sobie myślę... jakie to naiwne (jak Błażej traktuje Sabinę)... laska się poniża bo go kocha, on sobie z niej robi jaja... Szantażuje...
Jakby mi facet z takim hasłem wyjechał że mam robić wszystko co on kaze to by po ryju dostał i tyle by mnie widział. |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mnie boli a sąsiad z góry bezczelnie wierci. I jeszcze mi telewizor zagłusza.
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić stąd wiadomość ku publice chcemy z winem mieć piwnicę niekoniecznie z winem sławnym coś z półsłodkich i półwytrawnych albo lotka nam kupujcie w nasze szczęście inwestujcie " |
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I LOVE U!!
|
|
#2568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ola co Ty oglądasz?
|
|
#2569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi się wydaje fajny taki wierszyk. Sami się ostatnio zastanawialiśmy czy dołączyć karteczkę z takim tekstem do zaproszenia. I dalej mam mieszane uczucia.Moi Rodzice i Teściowie mówią,że to dobry pomysł- goście nie będą mieli tylu problemów z wymyślaniem prezentów. Z drugiej strony nie wiem,czy to ładne
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Same ambitne produkcje moja droga...
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Moim zdaniem to nie jest ładne. Jeśli goście będą chcieli to spytają czy wolicie pieniądze czy prezent, a jeśli nie to trudno. Ale mi się wydaje że to jest dosyć niesmaczne na dzień dobry mówić "dajcie kasę". Bo wygląda to tak, jakby Wam zależało na pieniądzach a nie na obecności gości. |
|
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
motylku byłam na weselu tym i większości się podobał ten pomysł tylko starszym osobą nie . Ale pora młoda też dostała kilka kwiatków od tych starszych osób
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie tez mi się tak wydaje. A takie wierszyki,że zamiastkwiatków chcemy lotka to też?
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia. Ja bym chyba nic takiego nie zamieszczała w zaproszeniu. Bo to tylko i wyłącznie dobra wola gości czy chcą dac pieniądze, prezent czy kwiatka. I chyba trzeba im zostawić ten wybór. A tak z innej strony... Znam parę która zamieściła karteczki, żeby zamiast kwiatów przynosić zabawki i przybory szkolne które oddadzą do domu dziecka... Piękne... |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, ale w tych wierszykach nie chodzi o to, żeby zamiast prezentów ludzie kasę przynosili, czy wino, tylko zamiast kwiatów. I jak dla mnie to jest git - jak mam wydać 100 zł na kwiaty, które zwiędną i nie będą nawet radości dawały Młodym, to wolę im dać te 100 zł, czy kupić flaszkę wina. Sama też bym nie chciała mieć kwiaciarni w domu
Ale mam koleżankę, która ilością kwiatów, była zachwycona, bo mówiła, że jeszcze w zyciu tyle nie miała i nie będzie mieć. Także rzecz gustu
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy mieli wierszyk na tym filmiku zaproszeniowym, który robi tż, że wolimy wino zamiast kwiatów, o pieniądzach nic nie będziemy mieli
![]() A starsze osoby, które nie obejrzą filmu pewnie przyniosą standardowo kwiaty |
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to nietaktem jest pisanie dajcie kasę. I ile rymów by w tym nie było to taki jest przekaz. Zwłaszcza, że już mało kto daje prezenty w postaci pościeli czy żelazek. Raczej wszyscy wolą dać kopertę i nie biegać za prezentem. Ale już informowanie gości, że zamiast kwiatów wolelibyśmy coś innego albo żeby nic nie wręczać to już ok. Bo faktem jest, że goście wydają te 30-60 zł na kwiatki a potem się to wrzuca do bagażnika, niszczą się i nikt się nimi nie cieszy.
Kolega zamiast kwiatów poprosił o czekoladki. Wyobrażacie sobie ile potem ma człowiek czekolady? Normalnie miesiąc czekoladowy
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-02-25 o 14:45 |
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie mi nie chodzi o wierszyk,że w prezencie chcemy kasę,tylko własnie o tym bukiecie. Nie chcę kwiatków. Wolę coś,co mi zostanie na dlużej.Moja Mama była na ślubie,gdzie Państwo młodzi dali spis książek jakie by im się przydały i każdy sobie coś zarezerwował-wszystkim sie to podobało,bo kilka dni wcześniej kupili te ksiązki,które będą na zawsze (i wpisali do nich dedykacje czy życzenia) i nie musieli już w dzień Ślubu biegać po kwiaciarniach
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, rzecz gustu... ja tam wolę kwiaty
|
|
|
|
#2580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nawet"Emkę" przestałam oglądać, bo stwierdziłam, że polskie produkcje są dla mnie za ambitne
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.