Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 13:50   #631
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
łeb mi pęka od tych nerwów...Idę zrobić kawkę i do nauki siadam :Jezyk:

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Nie uraziłaś mnie, wkurzyłam się tylko. Ale ok, w nerwach różne rzecz człowiek mówi/pisze.
Więc jest ok, luzik, bluzik

Ja też sobie zrobię kawkę i sobie razem wypijemy
Za zdrówko kotka i siostrzeńca.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:54   #632
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Otóż to, za zdrówko Ole!

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

i za moje zdrówko też, bo jak okaże się, że jestem chora to... Nie będzie miło

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:56   #633
201607180946
Konto usunięte

Ja też golę łapki, nie cierpię u kobiet włochów na rękach
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:02   #634
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Ja też sobie zrobię kawkę i sobie razem wypijemy
Za zdrówko kotka i siostrzeńca.

ja tez bym się napiła kawki, ale już włożyłam saszetkę herbatki do kubka

a ja nie golę włosów na rękach mam jasne i praktycznie niewidoczne
ale są takie, które mają ciemne, przeważnie brunetki. fakt, wtedy to wygląda nieestetycznie.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:04   #635
Asia19x
Zakorzenienie

Moja siostra kiedyś sobie ogoliła i jej urosły....ciemniejsze i dwa razy więcej mi na rękach nie przeszkadza, na brzuchu, udach tak

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Ja też mam jasne, bo ogólnie jestem "jasna", ale da się żyć z bladą karnacją, opalona wyglądam brzydko

Nogi mam miałe jak mąka jestem człowiek-mączka

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 14:05   #636
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Ja też golę łapki, nie cierpię u kobiet włochów na rękach
Mi w większości przypadków specjalnie nie przeszkadzają. Swoje własne mam jasne, cienkie i krótkie, wiec postronne osoby moga je dojrzec tylko pod swiatło, bo wtedy "swieca" A usuwam je dla własnego dobrego samopoczucia. W ogóle kiedyś się zastanawiałam ile mogłoby kosztować wywoskowanie całego ciała (sic!) u kosmetyczki. Bo golenie maszynka daje mi tylko dzien radosci
Stary 2010-02-25, 14:06   #637
201607180946
Konto usunięte

Włosy toleruję tylko na głowie, takie moje małe zboczenie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Mi w większości przypadków specjalnie nie przeszkadzają. Swoje własne mam jasne, cienkie i krótkie, wiec postronne osoby moga je dojrzec tylko pod swiatło, bo wtedy "swieca" A usuwam je dla własnego dobrego samopoczucia. W ogóle kiedyś się zastanawiałam ile mogłoby kosztować wywoskowanie całego ciała (sic!) u kosmetyczki. Bo golenie maszynka daje mi tylko dzien radosci
Zazdroszczę blondynkom
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:06   #638
n0emi
Zakorzenienie

Ale nasciagalam od miki Zamowilam sobie joanne miod i cytryne, joanne serum na koncowki i joanne kuracje rzepa + wazeline poziomkowa
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:08   #639
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Włosy toleruję tylko na głowie, jakieś moje małe zboczenie
Lepsze takie zboczenie, niż bardziej drastyczne

W ogóle to przyszłam do domu specjalnie po to, żeby ponadrabiać zaległości uczelniane, bo mam okienko, a siedze na wizazu
Stary 2010-02-25, 14:09   #640
otako
Zakorzenienie

Smerfetko - widziałam Cię rano w TV (przed samym wyjściem z domu, akurat miałam włączony telewizor jak się szykowałam i trafiłam w sumie przez przypadek ) bardzo dobrze wypadłaś miły masz głos fajnie zobaczyć i usłyszeć chociaż jedną z Was

Motylku - ale u Ciebie robią problemy z rejestracją dziwne... ja właśnie idę zaraz do chirurga i na szczęście nie ma takich problemów. Wiadomo, że trzeba się kilka dni wcześniej zapisać, ale dostaje się numerek i się idzie na konkretną godzinę, nie trzeba koczować od rana i czekać aż łaskawie przyjmie.
Pamiętacie mój "wypadek" autobusowy? na początku grudnia mi nogę przycięło w MPK, i dopiero dzisiaj kończę leczenie - po prawie 3 miesiącach praktycznie co tydzień, co dwa musiałam chodzić do kontroli, chyba bym zwariowała, jakby było tak jak u Motylka
Teraz tylko wypełnię kwity i czekam na $ z ubezpieczenia

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:15   #641
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Ale nasciagalam od miki Zamowilam sobie joanne miod i cytryne, joanne serum na koncowki i joanne kuracje rzepa + wazeline poziomkowa

Uuu cud, miód i malina maseczka i serum boskie

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Smerfetka - nasza wizażowa gwiazda

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

W ogóle to przyszłam do domu specjalnie po to, żeby ponadrabiać zaległości uczelniane, bo mam okienko, a siedze na wizazu

Ja od rana się próbuję uczyć, ale oczywiście siedzę na wizażu

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 14:16   #642
anusiuniaa
Zakorzenienie

dziewczyny czy nisim fast przyniósł Wam większy przyrost niz np. rycyna czy Vatika?
Stary 2010-02-25, 14:19   #643
Bejjka
Zakorzenienie

Asiu, a może to nie od kota tylko mały zaraził się gdzieś indziej i teraz sam zaraża weźcie kota do weterynarza i wszystko się wyjaśni być może będzecie musieli ją podleczyć.....ja ma trzy koty, jednego tżet znalazł jak był kociakiem i myśleliśmy, że nie przeżyje taki był zainfekowany i zapasożytowany. wystarczyły dwa miesiące i kot niczym nie różnił się od swoich rówieśników a teraz to taki bydlun i okaz zdrowia, że hoho
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:41   #644
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Motylku - ale u Ciebie robią problemy z rejestracją dziwne... ja właśnie idę zaraz do chirurga i na szczęście nie ma takich problemów. Wiadomo, że trzeba się kilka dni wcześniej zapisać, ale dostaje się numerek i się idzie na konkretną godzinę, nie trzeba koczować od rana i czekać aż łaskawie przyjmie.
Pamiętacie mój "wypadek" autobusowy? na początku grudnia mi nogę przycięło w MPK, i dopiero dzisiaj kończę leczenie - po prawie 3 miesiącach praktycznie co tydzień, co dwa musiałam chodzić do kontroli, chyba bym zwariowała, jakby było tak jak u Motylka
Teraz tylko wypełnię kwity i czekam na $ z ubezpieczenia
sama rejestracja u chirurga polega na koczowaniu przy tel od 7 rano, zeby sie zapisac i dostac nr. Dzis np próbowalam dzownic od 7, o 7.45 sie udalo
u chirurga zapisuja na konkretny dzien jak sie dzowni rano, nie mozna np dzien wczesniej sie zarejestrowac

u dermatologa dzownie kiedy chce i mnie zapisuje bo i tak czeka sie pare m-cy w kolejce

u ginekologa gdzie chodzilam byly najwieksze jaja (tam bez kolejki paro miesiecznej) wchodzilo sie do poczekalni, pozniej byl pokoj REJESTRACJA i tam przy okazji sie rozbieralo przed gabinetem, ALE jak ktos wszedl "z ulicy" i chcial sie zarejestrowac to nie wolno ot tak zapukac i wejsc do rejestracji

tylko trzeba w poczekalni z kobietami które juz przeszły rejestracje sie siedzi i czeka az pani łaskawie wyjdzie i z ciekawosci zapyta czy jest ktos do rejestracji

jak ktos sam z siebie wejdzie, zostanie wyrzucony

sama osobiscie czekalam kiedys 1,5 GODZINY do samej rejestracji a bylo juz ze 20 kobiet w kolejce.......wkurzylam sie i poszlam do domu wtedy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:41   #645
asiulka123
Zakorzenienie

mówiąc Joanna miód i cytryna macie na myśli odżywkę czy maseczkę?

Stary 2010-02-25, 14:44   #646
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Asiu, a może to nie od kota tylko mały zaraził się gdzieś indziej i teraz sam zaraża weźcie kota do weterynarza i wszystko się wyjaśni być może będzecie musieli ją podleczyć.....ja ma trzy koty, jednego tżet znalazł jak był kociakiem i myśleliśmy, że nie przeżyje taki był zainfekowany i zapasożytowany. wystarczyły dwa miesiące i kot niczym nie różnił się od swoich rówieśników a teraz to taki bydlun i okaz zdrowia, że hoho
Takie własnie głupie myślenie, bo lekarka powiedziała, że od kota to teraz wszyscy myślą, że od kota, a jeszcze badania tego nie wykazały, przecież to chore ja też mogę być chora, dlatego idę po skierowanie w pon na badania

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 14:45   #647
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Kochane, a ja jakim jestem typem urody ?
Latem
Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Powiedzcie, czy jak pisalyscie Wasze prace i korzystalyscie z jakiegos fragmentu z ksizaki to zmienialyscie co3 slowo???Pozniej oczywiscie wstawiam przypis. ktos mi tak nagadal, ze trzeba tak zmieniac i tak robie ale to straaaasznie duzo czasu zajmuje.. a ja sie boje tych programow antyplagiatowych..;/
Albo parafrazujesz, albo cytujesz; jesli przepisujesz cos doslownie z ksiazki to zawsze musisz zaznaczyc, ze to jest cytat
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
to akurat mi sie nie podoba, każdy głupi umie przepisac ksiązke i za to ma dostac tytuł naukowy?
Zgadzam sie z Toba, motylku
Cytat:
Apropo golenia się całosciowo - jeny, jak ja to lubię Czasem, jak mam więcej czasu (czyt. raz na pół roku), to daję czadu i się golę CAŁA. Łacznie z brzuchem i innymi miejscami, gdzie i tak tych włosków nie widać. A potem sie smyram cały dzień z zachwytem
Wow. Ja bym sie nie odwazyla, moj testosteron napewno by mi zaraz oddal z nawiazka (jestem taka dziwna blondynka, co ma reszte wlosow czarna a wszystkie bardzo mocne). Wlosy na rekach mi szczesliwie zjasnialy wiec juz sie nimi nie przejmuje. Ale ja to jestem leniem i jak jest zima, to moge przez miesiac nog nie golic, o

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2010-02-25 o 14:49
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:47   #648
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Maseczke
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:50   #649
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Asiu, nawet dorośli ludzie często łapią różne syfy, bo dotykają brudnych rzeczy a potem albo jedzą, albo np. obgryzają paznokcie itd.
Dzieci łapią też często od innych dzieci.
A nawet jeśli to od kota, to pewnie wystarczy kotu dać jakąś tabletkę od robali, czy co on tam może mieć i po kłopocie.

Ja bym całą rodzinę uśpiła, gdyby chcieli mi kota uśpić Jeśli ktoś naprawdę chce się go pozbyć, to niech go odda w dobre ręce. Usypia się chore, cierpiące zwierzęta

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 14:52   #650
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Maseczkę oczywiście
odżywka też chyba taka jest, o ile się nie mylę.

bejjka muszę Ci powiedzieć, że piękna kobieta z Ciebie i masz piękne brwi, no takich ładnych to ja nie widziałam, idealne są przyciemniasz je czymś?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-02-25, 14:56   #651
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Maseczke
ja bardzo lubię odżywkę z tej serii jest bardzo lekka i nie obciąża
maseczka ma cyclomethicone i boję się, że obciąży mi włosy

w ogóle to jestem zła na siebie
chcialabym jechać jutro na zakupy kupić chociażby białą bluzkę bo jak dostanę skierowanie na rozmowę kwalifikacyjną w sprawie stażu to nie mam dosłownie nic eleganckiego. Ale rano muszę zrobić zakupy i ugotować obiad, normalnie to ubrałabym się wcześnie rano, gdy nie ma ludzi i pojechała a potem zrobiła obiad, ale oczywiście część domowników kończy pracę wcześniej i wiadomo zaraz po przyjściu chcą jeść obiad. Boję się, że się nie wyrobię, może jestem źle zorganizowana, ale na zakupy to wole jeździć rano, nie lubię gdy za mną w kolejce do przymierzalni stoi nie wiadomo ile osób sobota na zakupy odpada bo sprzątam z mamą a w sobotę jest dużo ludzi w sklepach
normalnie zaraz nie wytrzymam

Stary 2010-02-25, 14:57   #652
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Akurat pachy to chyba juz wiekszosc facetow goli. Moj TŻ tez, a i u kolegow widzialam zgolone, albo ledwo co odrastajace
Ja miałam kilku znajomych, którzy nie golili. Latem, jak mieli podkoszulki bez rękawów to nie podchodziłam do nich na odległość mniejszą niż 1 metr :P
Ale większość facetów na szczęście goli. Uff

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
a ja się strasznie przed chwilą wkurzyłam nie dość, że licytowałam przedmiot na allegro i w ostatniej sekundzie przegrałam to jeszcze zamawiałam sobie ciuchy z USA na zbiorowym zamówieniu z Victorii Secret i okazało się, że muszę dopłacić jeszcze podatek vat i tak z kwoty 350 zł zamowienie urosło mi do 520 zł a już nie mogę się wycofać, bo tą pierwszą część zapaciłam i rzeczy są w Polsce....mam nadzieję, że są warte tej ceny, bo chyba oszaleję
520 zł?! A nikt słowa wcześniej nie powiedział o podatku VAT? Jak to możliwe?

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Właśnie popijam kawę
O, fajnie Ja sobie muszę nową kupić. Chociaż jeszcze trochę mam. W ziarnach. Trochę mi mama wczoraj zmełła

Cytat:
Raz nawet ktoś go zapytał czy to ma jakiś związek z religią

Anglicy muszą być obleśni :P Część śmierdzi w supermarketach, nie golą się... Bleee :P

Cytat:
Diewczyny, może Wy mi doradzicie...
Mój siostrzeniec, miał na skórze plamki, na rękach, na ramieniu, lekarz stwierdził u niego w organizmie pasożyta, dostaje leki. Lekarka pytała, czy ma w domu kota? Bo być może tą chorobę przeniósł kot... Kota ma. Tzn my mamy w domu, ale oni zanim poszli na swoje mieszkami trochę u nas, moja siostra z mężęm, kotkę mamy dwuletnią, moja mała księżniczka... Problem polega na tym, że..Ja mam te same plany na rękach i nie wiem co mam robic muszę iść na badania, zrobić krew, do dermatologa też powinnam iść? Boże, ja wiem, że koty przenoszą choroby, wszędzie tak mówią, ale bardzo o nią dbamy, ma wszystko, jest czysta i w ogóle,przecież mieszka w domu.. Dzisiaj pokłóciłam sie z siostrą, bo ona powiedizała, że jak u małego w badaniach wyjdzie jakaś choroba przenoszona przez kota będzie kazała rodzicom moją księżniczkę uśpić. Ja nie wiem co mam robić
1. Uświadomić siostrę, że KOT JEST TWÓJ, A JEJ NIC DO NIEGO. Nie pasuje, to niech dziecko trzyma daleko od Kota.
2. Zbadać Kociątko. Weterynarz powinien wiedzieć, co i jak.
3. Podjąć ewentualne leczenie. Do czasu otrzymania wyników badania trzymać siostrę i jej dziecko na odległość 10 metrów od siebie i Kota.

Howgh.

Cytat:
Tylko że dobra edukacja jest prawie nie dostępna dla normalnych ludzi.
Normalnie cudownie... ;/

Cytat:
No pewnej mojej znajomej uśpili. Poszła go uśpić bo ja ugryzł. Vet stwierdził, że kot jest niezrównoważony psychicznie i go uśpił. Dziwne bo kot gryzł tylko ją. Mnie uwielbiał. nawyzywałąm jej od morderców i do dziś się nie odzywamy.
O_o Dobrze zrobiłaś.

Cytat:
Zazdroszczę blondynkom
Ja dzięki temu, że jasne włosy mam, nogi ogoliłam może 3 razy w życiu. Wieeele lat temu. A tak nie golę w ogóle i mam gładziutkie.
Za to włosy na głowie cienkie i szybko się przetłuszczające przez to. Coś za coś :P
Stary 2010-02-25, 14:57   #653
szmyrk
Zakorzenienie

Mam 3 min. do rozpoczecia zajec i dalej mokre wlosy Musze siegnac po TZtowa suszarke do wlosow,nienawidze suszarek

Ale za to sniadanko bylo pyszniutkie
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:01   #654
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Wow. Ja bym sie nie odwazyla, moj testosteron napewno by mi zaraz oddal z nawiazka (jestem taka dziwna blondynka, co ma reszte wlosow czarna a wszystkie bardzo mocne). Wlosy na rekach mi szczesliwie zjasnialy wiec juz sie nimi nie przejmuje. Ale ja to jestem leniem i jak jest zima, to moge przez miesiac nog nie golic, o
Oj, ja też jestem leniem. Też mi sie zdarza nog przez miesiac nie golic zima Dlatego ciesze sie, ze mam mało widoczne włoski na ciele, bo sobie moge na to pozwolic nie wygladajac jednoczesnie jak jaskiniowiec Ale jak własnie mam wiecej czasu dla siebie to sie bawie już po całości
Stary 2010-02-25, 15:07   #655
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Mam 3 min. do rozpoczecia zajec i dalej mokre wlosy Musze siegnac po TZtowa suszarke do wlosow,nienawidze suszarek

Ale za to sniadanko bylo pyszniutkie

Ja też nienawidzę suszarek. Mam po nich włosy jak wiedźma Na szczęście tylko u fryzjera mam styczność z suszarką.

Stary 2010-02-25, 15:20   #656
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
bejjka muszę Ci powiedzieć, że piękna kobieta z Ciebie i masz piękne brwi, no takich ładnych to ja nie widziałam, idealne są przyciemniasz je czymś?
ach, dziękuję
coś Ty, niczym nie przyciemniam. z natury mam takie mocne i ciemne co niby jest fajne, ale było koszmarem w dzieciństwie, bo brwi mi się zrastają w jedną na szczęście szybko odkryłam pensetę

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
520 zł?! A nikt słowa wcześniej nie powiedział o podatku VAT? Jak to możliwe?
w sumie to moja wina, bo nie doczytałam w wątku tylko podczepiłam się pod zbiorowe zamówienie i myślałam, że będę musiała tylko doplacić za przesyłkę i dziś doznałam niezłego szoku pocieszające jest to, że za rzeczy zapłaciłam wcześniej (przed zamowieniem) a dziś dopłaciłam tą resztę....mam nadzieję, że rzeczy (jedwabna sukienka i kaszmirowy sweter) okażą się warte swojej ceny i nie będę musiała ich opchnąć na allegro
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:24   #657
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Ja też nienawidzę suszarek. Mam po nich włosy jak wiedźma Na szczęście tylko u fryzjera mam styczność z suszarką.
Ja w ogóle suszarki nie używam od bardzo dawna. W ciągu ostatnich czterech lat (jak nie dłuzej) użyłam suszarki może 5 razy... Ale ostatnio myślałam nad zainwestowaniem w taką porzadną suszarkę. Z zimnym nawiewem i z jonizacją. Dyfuzorem też bym nie pogardziła. Ale na razie i tak nie mam za bardzo funduszy, więc się powstrzymuję

Myslicie, że jak zjem jeszcze jedna suszona sliwke, to mnie przeczysci? Zjadłam już 6 i nie wiem, czy ryzykować, czy już sobie darowac
W ogóle uwielbiam śliwki. Kiedy zaczyna się na nie sezon to musze walczyc z sama soba. Kiedys zjadłam cała wielka miche sliwek na raz i nie skonczyło sie to zbyt dobrze...

Edytowane przez ChihPyh
Czas edycji: 2010-02-25 o 15:26
ChihPyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 15:28   #658
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Bejko to faktycznie pech , też bym się nieźle wkurzyła
Stary 2010-02-25, 15:37   #659
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Zaryzykowałam ze śliwkami. Zjadlam jeszcze trzy... Teraz mi się chce jeść...
Stary 2010-02-25, 16:09   #660
Magdzia94
Zakorzenienie

Witm Już jestem Fajnie się bawiłam, zrobiłyśmy sobie nocny marton filmowy więc nie jestem wyspana.
Kupiłam wczoraj jeansowe spodnie w Vero Modzie za 40 zł bardziej wpadające w szary. W mojej Naturze nie było promocji na masełka.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości