|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
nie przejmuj się ![]() ale za to o godz.00.00 uczyłaś się matmy ![]() ![]() to jest silniejsze ode mnie ![]() Dzień dobry ;*. zasnęłam dopiero po 1 ![]() idę oblukac farmę i do nauki ![]() miłęgo dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień Dobry. Dziś się uczę, całe ferie przeleżałam, tyle czasu zmarnowałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() Macie może jakiś pomysł na prezentacje maturalną "Pokolenia literackie po 1939r. Scharakteryzuj je na postawie najwybitniejszych przedstawicieli" pomocy,nie wiem jak się do tego zabrac a juz prawie marzec ![]() Aneczko ja mam jutro sesję w południe :P coś w stylu hipisowskim i myślę nad drugą częścią sesji:P coś w stylu hmm nie wiem jak to ująć ale chodzi o krótką kurtkę jeansową ,bluzkę z napisami,boskserkę,oczy pomalowane na ciemno i usta czerwone :P mam taka wizję no ale nie wiem jeszcze jakie tło do niej ![]() a ty robisz sesję na jakiś konkretny temat?:P czy spontan?:P Edytowane przez cao Czas edycji: 2010-02-25 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy wie, hm... myślę, że on po prostu nie rozumie aluzji. muszę powiedzieć wprost. poza tym, macie tak czasem, że jak ktoś za bardzo się stara, to rzygać wam się od tego chce? bo ja bym wolała, żeby wszystko było spontaniczne, a nie... ![]() a może my po prostu się nie dogadamy i już? wiesz, wg mojej też ![]() zaniosę ![]() Cytat:
![]() nie wiem jak to ując. bo ja chcę gwiazdkę, tylko inną. ![]() ale siedziała na farmie ![]() kurnik sobie powiększała. ![]() kocham Was. poszłam dziś do kina ![]() To skomplikowane całkiem fajna komedia romantyczna, ale zupełnie inna, niż typowe komedie romantyczne. Bardziej to się mieściło w schematach komedii z wyjątkowo śmiesznym wątkiem miłosnym ![]() fajne, bo inne, można obejrzeć jak ktoś ma ochotę się odmóżdżyć i pośmiać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczera rozmowa powinna wszystko wyjaśnić i nie ma się czego wstydzić. Ja tak zawsze wszystko załatwiam i nie ma nieporozumień. To już wiemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poza tym, mówił, że robił już czwarte podejście w życiu do Pana Tadeusz i dalej nie przeczytał. Ostatnio jak go widziałam to zachwalał polonistykę ![]() ![]() i tu ciągnie tyko licencjat, a od października bierze inny kierunek..bo mówi, że polonistyka średnio mu się podoba. Cytat:
![]() ![]() siódemka tylko trochę dziwnie brzmi, ale ogólnie pomysł mi się podoba ![]() tylko człowieka nie ma dwa dni, a wy już spamujecie. tylko trochę pocytowałam, bo tak to nie było czego ![]() ![]() spać mi się chce ![]() a, i Justyna ![]() ![]() ![]() no, także pozostają zupki ekologiczne ![]() idę się łuczyć, tylko farmę oporządzę. klikajcie mi w kurniks. jeszcze 5 friendsów potrzebuję. ;*
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już lecę. Mi jeden friendsik do kurnika pozostał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jutro są jego urodziny i takie mam obawy ze to nie dzien na tego typu gadki. mysle sobie czasem, ze skoro w tym sie nie mozna dogadac, to problem jest gdzie indziej. ![]() lubie się powtarzać ![]() Cytat:
![]() wiem, że dziwnie, nie wiem jak to po polsku napisać ![]() Cytat:
![]() chyba nie mogę jeszcze Ci kliknąc. wieczorem pewnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Koocham McFlurry lionowe ![]() Martyna, pewnie masz racje co do 'jakości' tego jedzenia, ale to jest takie dobre ![]() Jeju ale świetna piosenka w promo 13 odcinka 90210 ![]() ![]()
![]() |
#4840 |
♥
|
mtyna sama pracowałam w wakacje w maku. widok przyrządów po kilku partii przygotowywania mięsa do hamburgerów itd ohyda- sam smalec (?) bleee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i jak tam Twoja nauka? ja robię powtórki z matmy ![]() znaczy uczę się, zasypiam na pół godzinki, budzę się i znów uczę ![]() matematyka to dobry środek nasenny ![]() są gusta i guściki ![]() z reddsów to ja lubię : na 1. miejscu jabłkowy, na 2. cytrynowy, a na 3. malinowy, wypiję go chociaż niechętnie ![]() ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nas kobiet mężczyźni nie zrozumieją ![]() to mi ochoty na nie zrobiłaś ![]() ![]() dzień dobry i miłego dnia ;* melduję się i zmykam, mój komputer świruje. do wieczorka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lion dla mnie za słodki ![]() a kurczakburgery masz na myśli nie te ze strefy dobrych cen? te ze strefy maja ostry sos, a te zwykłe faktycznie są dobre... to jedyna rzecz, jaką stamtąd lubię ![]() zaraz zobaczę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tych innych to jeszcze nie jadłam, ale u mnie nawet maca nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Siema Żbiki ;*. pouczyłam się mogę isc na farmę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
szczerze to nie mam pojęcia co wziąć,wzielam ten temat bo lubie II Wojnę Światową:P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
#4847 |
♥
|
a od 1 marca w maku za 3 zł będą mini tortille różnica między duża: nie będzie ostrego sosu tylko ketchup + sos majonezowy i nie będzie pomidora , a i będzie ser potarty zamiast plasterka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja nie chcę innej filologii, bo nie mam głowy do języków, zresztą na takiej filologii angielskiej czy niemieckiej wykłady mogą być prowadzone w obcym języku i to mnie przeraża. Cytat:
Wiem w jakich klasach będę pisała polski, matmę i obcy ![]() zdziwiłam się, że nie piszemy na sali gimnastycznej, ale dyrektorka stwierdziła, że jest tam zła akustyka i będziemy w normalnych klasach pisać. Ale wszystkie informacje zostaną wywieszone dopiero 8 marca. ![]() Ale mnie dzisiaj Stypendystka wkurzyła. ktoś zabrał polonistce z biurka kartkę z np i pytała wszystkich po kolei. No i stypendystka się oburzyła, że polonistka nie zdążyła przepytać całej klasy, tylko skończyła na niej. I jeszcze jak polonistka zmieniła temat ona mówi "no, niech pani dalej pyta, niech pani przepyta całą klasę a nie pół" ![]() no co za kobieta! Po polskim ci, którzy dostali 1 zrobili sobie kółko wzajemnej adoracji i narzekali, czemu inni nie poszli do odpowiedzi, jakby to była nasza wina, że nie zdążyła nas przepytać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mówiłam o tych rzeczach 'na gorąco'. tż mówił, że kotlety czasami cały dzień leżą na grillu. albo do tortilli każą im dawać stare mięso 'bo i tak nikt nie poczuje'. a że pracuje w Macu gdzie jest duże zamieszanie, mnóstwo ludzi (na jednej zmianie chyba 30-40 osób pracuje) i do tego ruch jak na autostradzie ![]() to nikt sie nie czai. ja na PG. ![]() Cytat:
w ogóle chyba pojadę z klasą na te targi do Gdańska. jeszcze chcemy zahaczyć o teatr. na spektakl "tramwaj zwany pożądaniem" w teatrze Gombrowicza. (ja i G. wybrałyśmy na co chcemy jechać, bo klasa jak zawsze ma w ![]() ![]() wydrukowałam już ogloszenie, ze szukamy klasy, która z nami pojedzie. Może akurat ktoś się zgłosi. ![]()
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Wpadłam do Was ![]() Ruszyłam z nauką do matury, ale łatwo nie jest. I juz tylko 2 miesiace. Jakby któras z Was interesowaly kolczyki hand-made to piszcie na priv ![]()
#4851 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety prawdziwe ![]() świetny demot swoją drogą! Cytat:
u mnie wiadomo tylko gdzie R piszemy, bo to niewiele osób, więc zawsze ta sama sala. dwie te same. chociaż nie wiem jak z tymi przedmiotami, z których ludzi więcej zdaje. a terminy poznamy po 4 marca, mimo, że chyba do 4 szkoła ma podać ![]() a ta stypendystka to dobra jest w mordzie widzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czy jak sie gdzies zarejestruje... to można się wyrejestrować ![]() ja to i tak teraz nie mogę, bo jest rejestracja na semestr letni. przynajmniej była. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Przyczajenie
|
Hejka dziewczyny!!
Mozecie mi doradzic czy jest szansa skladac papiery na Politechnike jezeli matme zdaje na podstawie a dodatowy iologie podst. Chcialam isc na IS na pol.sw. |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się narazie zarejestrowałam i tyle. wybrać można jeden kierunek narazie: zarządzanie II st. co mnie nie dotyczy. wynalazłam sobie kolejny kierunek.. ![]() zarządzanie na PŁ. chociaż i tak się nie dostanę. aaa i jednak idę na zaoczne. to już chyba jednak postanowione. w czerwcu wybieram się na kurs barmański I stopnia, jutro jadę zawieźć próbki(wiecie czego) do sanepidu, muszę sobie uzupełniać luki w cv.
![]() |
#4854 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wolę wódkę ![]() Dokładnie, dzisiaj dokończyłam Tango Mrożka (litości, co za @$#%@ z niego ![]() ![]() ![]() Mogę spałować? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17438009]dobrze że to tylko 5 minut ;p nie przejmuj się ![]() ale za to o godz.00.00 uczyłaś się matmy ![]() ![]() Miałam miły wieczór z Panem Kiełbasą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale już się rejestrujecie? Aż sama oblukam ![]() Zgadzam się z Karoliną, powiedz wszystko prosto z mostu. Z nimi tak trzeba ![]() Cytat:
![]() Idę na farmę i biorę się tym razem za... niemiecki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolega jest na zarządzaniu, ale na IFE ininglisz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę na stronę PŁ i też się zarejestruję, a co ![]() ![]() Poklikam zaraz w Wasze stajnie i kurniki, i w moje proszę grzecznie klikać ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-25 o 17:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zadomowienie
|
Czołem Towarzyszki!
Czujecie ten rześki powiew wiosny? Powiem Wam, że w tym roku pierwszy raz w życiu nie chcę maja. Przeboleję brak urodzin, ale skoczmy sobie od razu do czerwca ![]() Miałam dziś próbną maturę z angielskiego, taką pierwszą pierwszą (i chyba ostatnią ostatnią). Oczywiście napisałam na 280 słów ![]() Mama: To po co przekraczałaś, jak wiedziałaś jaki jest limit? Ja: Jezuuuuuuuuuuuuuuu, bo to się nie da tak idealnie trafić. Bez sensu są te limity. Zresztą i tak się mieszczę. Mama: Jak się mieścisz jak 250?! Ja: Bo jest granica tolerancji. No bo co, ktoś ma 251 i ma mieć 5 punktów w plecy? Mama: A jak masz pięć kroków do przepaści to za szóstym spadasz i nie ma zmiłuj. Ja: o_o' |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na stronie Uniwersytetu Medycznego w Wawie system rekrutacyjny dopiero zacznie działać 4 maja np. ![]() nie mów, że się nie dostaniesz ![]() myślę, że jeśli ta praca to coś pewnego, idziesz na kurs, to... studia zaoczne nie są takim złym pomysłem. z tym, że patrząc z drugiej strony, na dziennych miałabyś wolne weekendy i wtedy mogłabyś pracować, bo jednak w weekendy praca w pubach itp. ma większy sens ![]() kurczĘ. jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mają pracę ![]() Cytat:
![]() ale jedno piwo podobno dobre dla nerek ![]() to chyba dobrze, że chce ![]() ![]() powiem ![]() jeszcze apropo sikania... zastanawiam się co zrobić, żeby móc na maturze iśc do toalety, bo ja wiem, że nie wytrzymię ![]() a jak będę miała okres... to już w ogóle ![]() nie wyobrażam sobie tego... Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co za głupia pin.da ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jeszcze się wstrzymam z rejstracją. Cytat:
![]() Cytat:
dopiero pierwszą taką próbną pisaliście? to ładnie ![]() ![]() siemka ;*. kurcze troszkę się dzisiaj porozciągalam i teraz mięśnie mnie bolą ![]() idę dokończyc zaraz arkusz z matmy. ;* |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale wcześniej czułam powiew zimy, stojąc całą pierwszą lekcje na podwórku, bo myślałam, że nauczycielka zrobi kartkówkę ![]() Cytat:
![]() Sekretarka powiedziała, że "zrobią na prezent na Dzień Kobiet" w postaci wywieszenia terminów matur ![]() Chodzą plotki, że dyrektorka tak ustawiła ustne matury, że cała matura kończy się w mojej szkole 13 maja ![]() Super, przynajmniej będę mogła znaleźć sobie pracę na 2 połowę maja ![]() Cytat:
![]() Myślę, że z każdego pokolenia powinnaś wybrać conajmniej dwóch najbardziej charakterystycznych artystów no i cechy danego nurtu. Pokolenie Pryszczatych- Tadeusz Nowak, Tadeusz Konwicki Możesz wspomnieć o działalności Szymborskiej w ZMP, jednak zrezygnowała jeszcze przed tym jak zaczął przynosić złą sławę '56- Mrożek, Bursa(i jego wspaniałe wiersze ![]() Nowa Fala i zasada mówienia wprost- Barańczak, Ewa Lipska BruLionu- poza cenzurą, Marcin Baran, Jacek Podsiadło Myślę, że bardziej powinnaś się skupić na cechach charakterystycznych danego nurtu niż na wybieraniu konkretnych utworów. Oczywiście powinnaś wybrać utwór, który najbardziej charakteryzuje ten urt, ale nie skupiaj się na analizie wiersza. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja założyłam na Polibudzie Gdańskiej, na razie też nie ma rekrutacji, od maja się zaczyna. Cytat:
IS pol.sw. -.- na politechniki biorą wszystkich, więc jej sens składać, o ile chcesz to studiować. Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym, za zaoczne trzeba płacić, no i weekendy zajęte nauką, od rana do nocy. no i Dorota, pisalaś, że się nie dostaniesz. na zaoczne (dużo) niższe progi są ![]() ja sobie załatwię zaświadczenie od lekarza, że mogę mieć wodę, chusteczki higieniczne i mogę wyjść na siku. ![]() a przecież jak jeszcze kataru dostanę.. to co? w rękaw będę smarkać? albo połykać ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.