|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
jeśli odejdziesz zabierz oddech bez ciebie nie będzie mi potrzebny.
Jeśli chcesz kogoś zabić, zabij to co kocha, a sprawisz że umrze on tysiąc razy.. jej nie kochał. Chciałaby żeby było inaczej. Lecz co mogła zrobić? Nic. Marzyła by się obudzić i żeby było tak jak kiedyś . Kiedy byli razem. Beztrosko darzyli się uczuciem. Pokochała Go jak nikogo innego. Lecz On nie odwzajemnił uczucia. Kochał ją. Ale nie tak jak Ona. Nie do końca życia... Jej oczy...były bezmyślne, puste, dwie kałuże, w których odbijał się księżyc. Żadnych tajemnic, żadnej prawdy, tylko rozpacz. Wiedziała, że te myśli będą tak samo bolesne jutro i we wszystkich jutrach jej życia. Miłość nie może zmienić się w jednej chwili w obojętność. Wspomnienia powracają i uderzają, wywołują dręczący płacz, zaciskają pięści w żelazne uchwyty. Jestem malutkim kwiatkiem wyrwanym z obojętności i wsadzonym w skałę. Schyliła się, szukając butelki, w której byłoby jeszcze cokolwiek. Piwo, wino - obojętne. Potrzebowała etanolu Odciął skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę. Mam wrażenie, że miłość ode mnie ucieka, jakby nie czuła się mile widziana. A jednak jeżeli przestanę myśleć o miłości, będę niczym.
#4622 |
Rozeznanie
|
marikab - kradnij słońce ^^ nie pozostałam Ci dłużna
![]() cuteladyx3 - <33. Kofeina w RedBullach - <33. Mrs Unfabulous - hehe wiem ^^ on lubi tak czasem. ah. :P i wgl to okradłam perełkę ![]() Kaaate90 - czyżby pierwsza pochwała od Cb ? ![]() ![]() sanderson93 - "myszka" to chodzi o mnie miśku ? ![]() ![]() LonelyDay - dziękuje bardzo ![]() ![]() ![]() _________________________ _______ - No ładny masz język ^^ w smaku pewnie truskawkowy ![]() - skąd wiesz ? ;> - Strzelałem ![]() ![]() ![]() Kocham Cię jak wariat.! ![]() Bo wiesz już nawet kapsel z tymbarka uważa, że ' jesteśmy sobie przeznaczeni ', a ty dalej będziesz mówił swoje ? Mr. ten właściwy.! ![]() - A wiesz co...mam Cię gdzieś.! - super. a gdzie ? - w serduszku ![]() - opisz mi swój ideał. - ideałów nie ma... - więc nie masz marzeń ? nie wyobrażasz sobie kogoś dla kogo mogłabyś zwariować...? - Nie muszę ! - jak to ? - ja już zwariowałam...
#4623 |
Zakorzenienie
|
Kaaate90 - dziubku mój! <33
sanderson93 - dziękuję! Słoneczko! ;*** _________________________ ___ `wolałabym żebyś zobaczył mnie nagą niż płaczącą. nie raz najadłam się wstydu.. ale świadomość, że jesteś ode mnie silniejszy zabiłaby mnie. `każdy wali wódę, nie każdy usłyszy ratuj. `kiedyś Cię lubiłam, a teraz mnie wku rwiasz. `parę razy w życiu miałam farta, ten ostatni raz, to była szansa, śmiałam się. lecz teraz nie chcę już do tego wracać, taa.. po tym ostatnim razie tak sobie obiecałam. `szczęśliwy nie jest ten, kto ma wszystko. szczęśliwy jest ten, kto docenił to, co ma. `szczęście ma Twoje oczy. pragnę w nie patrzeć. <3 `masz prawo do dobrej zabawy, do najbardziej ciężkostrawnych myśli. `nie potrafisz cieszyć się życiem.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-02-25 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O jeju! ![]() ![]() ![]() ![]() Po co mam robić casting na Księcia mego serca, skoro żaden z Was mi się nie podoba.
Będę piękna, szczupła, seksowna i oryginalna. Przecież jest tylko jedno życie. Po tym co Cię spotkało, chciałabym kupić Ci szczęście. Śnił mi się dzisiaj. W czarnym garniturze, pakował się. Nie spojrzał na mnie nawet przez sekundę. Już wiedział. Stałam w korytarzu ze splecionymi rękoma. Nie pytałam o nic, patrzyłam, wiedziałam, że stracę największą miłość swojego życia, ale nie próbowałam jej zatrzymać.
![]() |
#4625 |
Przyczajenie
|
"...mam ochotę zrobić to, o czym nawet nie powinnam myśleć "
![]() ' tak trudno biec gdy brak już sił ' ' poddać się? NIEE to gorsze od porażki ! My gramy do końca ' ![]() " ... kochanie do góry głowa bo jesteś ze mną, jeszcze będzie czas by odpoczywać to na pewno ... " ' tak... jeszcze wczoraj prawił komplementy i szli trzymając się za ręke... a dziś? dziś mówi jej że pięknie wygląda w tej sukience....' " w mojej głowie wszystko to, czego nie powinno tu być..." ![]()
#4626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________ "Czasem po prostu chciałabym się do Ciebie przytulić, bez żadnego konkretnego powodu. Pójść do parku, usiąść pod drzewem i patrzeć w niebo.. Powiedzieć coś, cokolwiek. Bo wiem, że mogę rozmawiać z Tobą o wszystkim. Spojrzeć w Twoje oczy, dotykać Twojej twarzy, ust pocałować. Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna istota, bezpieczna w Twoich ramionach.. Chciała bym zapomnieć o tym co było i żyć chwilą obecną. Pragnę czuć, że jestem Ci potrzebna, wiedzieć, że jestem jedyna. Chcę się z Tobą drażnić, pokłócić, tylko po to, by później czule pogodzić.. I tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
grise - moje grisiątko
![]() ![]() __ Moim jedynym zmartwieniem jest to ,że nie tak jak większość ludzi umiem wymusić uśmiech .
Podbiegłam do jednej z gwiazd i powiedziała mi że nie jesteśmy sobie pisani ,być może miała w jakimś sensie rację .
#4628 |
Raczkowanie
|
dziękuję tym, które kochają, okradają, pamiętają itd. <3
______ chciałam skoczyć z krawędzi chodnika na ulicę.
zastanawiałam się czy zdążysz mnie złapać. on: jesteś zazdrosna? ona: ufam Ci. 75% młodzieży jest szczęśliwa, resztę nie stać na narkotyki. ![]()
#4629 |
Rozeznanie
|
grise - a Ty jesteś moim promyczkiem no <3 uwielbiam
![]() Istotka z Bajki- ciesze się , że się spodobał ![]() nie było mnie dla nikogo . po raz pierwszy w życiu uczyłam się czerpania radości z bycia samej .
problemem nie jest sam problem , lecz moje podejście do niego . potem już nigdy go nie zobaczysz i będziesz musiała przez następne pół roku wyobrażać sobie rozmowy , w których on cię błaga o powrót moda na randki w parku , wśród żółtych i pomarańczowych liści już minęła . teraz nastała moda na samotne , długie , zimowe wieczory z herbatą , pod kocem i z książką obowiązkowo o romansie .
#4630 |
Rozeznanie
|
sanderson93, beautiful_lie
![]() ![]() mandarynka <3 Guziki xD bo my sie kochomy ![]() myszka23101 może i pierwsza, ale napewno nie ostatnia, bo zabrałam nastepną porcję ![]() SloTkaMonia, ZamknijsięJuż, grise okradam ![]() We're not getting any younger, and I
won't look back 'cause there's no use. Nie stajemy się młodsi, a ja nie będę patrzeć w tył, bo to nie ma sensu.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zadomowienie
|
remembrance
![]() sanderson93 ![]() I kocham Cię, ale to już zupełnie inna sprawa. Istna sałatka emocji: radość, wstyd, zdziwienie, zaskoczenie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Raczkowanie
|
!! . bo patrząc w Jego oczy widziałam cholerną miłość, gdy na mnie spoglądał. <33
` . cokolwiek zrobisz, z każdym dniem będę Cię Kochać jeszcze bardziej <3 ;* Pijesz bo piją? czy pijesz, by zabić chwilą inną chwile? tak. dziś leżąc na podłodze, doszłam do wniosku, że jesteś najważniejszy. cóż. kto, jak nie Ty, sprawia, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech? kto sprawia, że słowa "kocham Cię" nabierają większego sensu? kto sprawia, że dostaję palpitacji serca? kto sprawia, że dla mnie pojawia się słońce nawet w najgorszą zimę? Ty. dlatego jesteś dla mnie wszystkim. ;** melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów. ♥ kochaj nieprzytomnie ! Och, sprawiasz, że kręci mi się w głowie ;D ej! kuszę Cię wzrokiem ewidentnie. ej! wiem, że nie przejdziesz obojętnie ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za pochwały, bo przy nadrabianiu coś tam mi mignęło. To naprawdę motywujące.
![]() ![]() CookieCrisp, keeendy, Dorota Coma, cirri, blondi69, kamisha, Missi_16, Toogether93, ruda wiewiora, dresowa, Nensie, Kofeina w RedBullach, daciaaaaaa, Drift, Mrs Unfabulous, papergirl, ratatamm, remembrance, TiS, beautiful_lie, chocapic, Chocolaaate, agattee, Guziki xD, IhateU, grise, Sharmila, NieZTejBajki, Primadonna, Panna Bezczelna, latin, ZamknijSieJuz, TajemniczaPanna, One for all, mandarynka, Kaaate90, XxValedictionxX, RobCoChcesz, dontgivemenames, boundlessly, Paulishia, z innej bajki, parchinka, panna_miodowa, agrr, always be yourself, BananowaBrazylijka, beMine, Cholerna_Realistka, Cholerycznaa, Extremalna, hotiie, Issuee, Kamma1507, Kinderka13, lall, letes, Magari91, RealGirl89, Tusilla, Wreeednia, _Panna_Migotka_, _Pf, caroline2324, cherriies, Frizzelicious, Lolja, me9so3horny, nydee, snowball, UpsentMinded nooo to chyba o nikim nie zapomniałam ![]() ![]() ![]() _____________ jestem tylko kolejnym człowiekiem, którego nikt nie kocha... człowiekiem, który pragnie takiego uczucia jakim jest miłość.
na zdjęciach momenty, a w sercu pamiętnik.
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-02-25 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Rozeznanie
|
Magari91, kamisha - dziękuję. uczucia odwzajemnione stuprocentowo
![]() otojest - łał. ![]() ![]() ![]() marikab - kradnij kradnij ![]() ![]() Siatkarka18 - a ja kocham Ciebie <33 ![]() Chciałabym, aby zrobili mi pranie mózgu. Choć na chwilę byłby czysty od niecnych myśli o tobie. dystans nigdy nie oddziela dwóch serc, którym naprawdę zależy. Zauważyłam, że wszystko co jest takie proste w świetle księżyca, w świetle dnia już takie nie jest. Taka miłość, skarbie, zdarza się tylko na ekranach kin. Każda zła sytuacja może mieć w sobie coś pozytywnego. Nawet zepsuty zegar dwa razy dziennie pokazuje dobrą godzinę. Dałeś mi skrzydła, a później powiedziałeś, że latanie jest nielegalne. po prostu położę się i pozwolę moim zmartwieniom zasnąć.
![]() |
#4635 |
Raczkowanie
|
Siatkarka18 - Dziękuuuję <33
czasem myślę o nas w kategoriach pary. i choć tak tracisz w oczach to coraz bardziej cie pragnę . siedząc w domu dopić wódkę. to przestało juz być smutne. jesteśmy młodzi, łapmy chwile! stokrotko wyglądasz słodko. pójdźmy do mnie na herbate, poleje sie szampan. Kochamy, tracimy, pragniemy, żałujemy, wracamy, tęsknimy,zakochujemy, nienawidzimy, lubimy, przyzwyczajamy, spożywamy, spóźniamy,wydalamy, piszemy, gramy, myślimy, umieramy, nadużywamy, palimy, pijemy, uzależniamy, upajamy, radujemy, smucimy, śmiejemy, płaczemy, rozpaczamy, uczymy, śpiewamy, myjemy, biegamy, jeździmy, tańczymy, mokniemy, opalamy, znosimy niewygody, zarabiamy, bankrutujemy, machamy, dotykamy, przytulamy, całujemy, krzywdzimy, naprawiamy, niszczymy, nucimy, gotujemy, znęcamy, rozmawiamy, krzyczymy, smsujemy, dzwonimy, wylegujemy się, śpimy, kradniemy, oddajemy, nie zgadzamy, sprzeciwiamy, dyskutujemy, śnimy, przebywamy, wychodzimy, zamykamy,znikamy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Kate 90, Siatkara 18, Bo Ja Kocham - dziękuje smerfetki <3. złote jesteście nie mówiąc o waszym talencie <3.
. Leniwy promień tworzy tą iluzję .. ja i ty .
Ray Lazy crea questa illusione .. te e me. Jesteś jak burza która niesie piórko..delikatny jak wiatr.. Tu sei come una tempesta che porta delicato come una piuma .. vento .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zadomowienie
|
agg_18 - a ja Twoje
![]() ![]() czarnaalbk - nie jestem i bez dyskusji ![]() Istotka z Bajki - jak takie opisy tworzysz to trudno nie okraść ![]() ![]() Kofeina w RedBullach - bez powodu bym tego nie robiła ![]() RobCoChcesz - ![]() sloTkaMonia - w ogóle Ci nic do mnie nie brak ![]() ![]() myszka23101, without_demur - ![]() ![]() _ZaagubiOna_ - wystarczy, że uznasz, że Ty jesteś talenciarą, a ja nie i po problemie ![]() chcialam byc, dresowa, Guziki xD ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____________________
Ile znaczy słowo wybacz, przy tym, co zrobiłeś z Nami? - Serce zapier***a jak szalone. - Jak to? - No kiedy na Niego patrzę. - To nie patrz. - Kiedy nie mogę. Nie wszystko musi być krwawe. By było dobre, musisz zdać sobie sprawę, że czasem trzeba pokonać własną bestię. Pożycz swoje buty. Opowiedz mi kim jesteś. - Co robisz? - Piszę reklamację. - A co Ci się zepsuło? - Moje serce. Miało być nowe, zawsze szczęśliwe i miało kochać. Dostałam zranione, smutne i bez opcji na miłość. Nie widziałam Cię dwa dni, teraz już wiem. I tak nawet na schodach nie mówiliśmy sobie "cześć". Byłam gdzieś, chyba w szkole, nawet tego nie pamiętam. Podbiegłam, bo widziałam, że pod klatką stoi karetka. Posadzka była lepka. Matka Cię przytulała, klękła. Po chwili spostrzegłam, że ma kręw na rekach. Łzy, ból, kolor purpury w kroplach - leżałeś tam. Chyba też byłeś samotny.
#4638 |
Rozeznanie
|
Marikab -Okradaj
![]() Lemonessences, Nensie Trzy utalentowane Dziuubki ![]() myCh - Wracaaaaj ! ![]() Opisos: 'Okej, mówisz mi, że HipHop umarł? Bzdura! Wracają ludzie w kapturach Okej, mówisz , mi , że umiera kultura, Bzdura! Wracają ludzie w kapturach' ' Takie jest życie, nauczy Cię jak nauczyciel, mści się o świcie' -Skor - Ludzie w kapturach 'W teatrze niemych lalek' Mooje : Dajcie mi działkę dobrego rapu, Jego i będę mogła odlecieĆ ![]() O Miłości się nie mówi, MiłośĆ się czuje ... <3 Cisza, spokój, wibracja w telefonie i wszystko wraca do normy ![]() Pouczymy się fizyki ... ? Przyciąganie i te sprawy ![]()
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2010-02-25 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------ malinowe życie zaplątane w gumę do żucia. okruchy nieba uczepione rzęs. po prostu idź za nią nie zastanawiaj się przecież mówiłeś że ją kochasz . podpisane inicjałem ' jesteś moim ideałem ' . "zarysowaliśmy swoje własne dno i czas za to zapłacić. dobrze wiesz, że nadszedł ten czas." bo są ważni - mniej ważni - nieważni. a Ty przyporządkuj mnie gdzie chcesz. byle szczerze. z Tobą nawet szukanie przeterminowanych jogurtów w Tesco jest romantyczne ♥ So tell me, when you hear my heart stop. | Więc powiedz mi, kiedy usłyszysz, że moje serce już nie bije. sens w bezsensie, czy bezsens w sensie ? -.- napisz mi wzór na reakcje spełnienia marzeń .. nie żebym mówiła, że się zawiodłam czy coś ... prosił o wybaczenie mówił że się zmieni
wybaczyłam lecz nie dostrzegam zmian .. -idź do nie -po co ? -przecież ona Cię kocha!! -a może ja nie kocham jej .
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Wtajemniczenie
|
po pewnym czasie okazuje się,że z osobą, z którą rozumiałeś się bez słów, teraz nie znajdziesz wspólnego języka.
bo myśli, że nic się nie stało... a stało się. bardzo dużo się stało. może to śmieszne,ale czekam mimo że wiem,że się nie doczekam. wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia . czas wcisnąć STOP. kup mi wino i pozwól mówić . ten, z którym dzielę niebo i w nim chcę grzeszyć. najpiękniejszy uśmiech na świecie. i cokolwiek się zdarzy wiem, że mam Ciebie.
#4641 |
Rozeznanie
|
Kaaate90 Siatkarka18 - myszunie jak ja was kocham.okradajcie i ja tez sobie pozwolę
Nasze wspomnienia są do mnie przywiązane
Łatwo jest tęsknić za tobą bo jesteś w mojej głowie milion razy na dzień Pod przykryciem dajesz mi uczucia które uwielbiam W dniu jak zwykły znowu obudziłam się za późno Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-25 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
a ty wspaniała ![]() ------------------------------------------- "42% czytelniczek Glamour twierdzi, że kondom odbiera przyjemność z seksu. też tak myślisz ? to spróbuj kochać się, mieszkając z noworodkiem !" ![]() ![]() ![]() nie pytaj mnie . even though told me this would be nothing but a waste of time . she was right . /nawet jeśli wiedziała, że to nic nie da i tylko zmarnuję swój czas. miała rację./ my new nickname is 'u idiot' ! /moja nowa ksywa to: ty idiotko./ I thought I saw your potential . /myślałam, że widzę w tobie potencjał./ .
#4643 |
Wtajemniczenie
|
`Podejście zdrowe hardcorowe to nie cover _________Dwa - Cztery na dobę wszystko co najlepsze Takiego ataku nikt nie odeprze ;] `w ciało wetrę słodkie balsamy, dla Ciebie będę królową nocy ![]() `Są chwile których nie da się zapomnieć... `Będąc dobrym, stajesz się tym złym `to jest tak, że to co się ma docenia się wtedy gdy się to traci.. `Można mieć nadzieję, ale nie można nią żyć.... `możesz iść szybciej niż nie jeden chciałby biec...
![]() |
#4644 |
BAN stały
|
ratatamm, marikab, latin, siatkarka18, chcialam byc, _mandarynka, IhateU- upolowałam
![]() latin- ćwiczę Słonko ćwiczę + dietka od stycznia juz jakies 7kg mniej, do wakacji musze zrzucics sadlo ![]() Chcesz zobaczyć co to znaczy doznać prawdziwego luksusu? Zapraszam więc do mojej sypialni
„Walcz!”- szeptał jej zawsze do ucha Anioł -Słuchaj maleńka, nic z tego nie będzie, nie zostawię JEJ! -Pieprzony „bohater” jednej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 - Słońce ,ale Ty jesteś cudowna ;***
_ Serce czy może rozum ?
#4646 |
Zakorzenienie
|
zamknij oczy i patrz.
chcę się tanio sprzedać i móc w końcu utkwić w Twym szczęściu. ja i Ty. na stole. w barze. przy wszystkich. lutowa idiotka. spływam po Tobie tysiącem szklanych łez. sfazowała się dziewczyna i zdechła. taka a nie inna. ot co. działam świadomie. przestałam liczyć na farta. nad brzegiem słów doszukuję się tego najszczerszego. poprostu moje serce uwielbia tatuaże.
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
Niewidoczna historia zakłamanej miłości. cobainowa - Twój ostatni opis mnie powalił. ![]() One for all - ten o młodziezy i narkotykach.. już mam w opisie. ![]() Siatkarka18 - jak ja Cię kocham. ![]() Nensie - mega! ![]() marikab - no dopuszczam do siebie taką możliwość, ale wiesz.. z samej grzeczności, czy szacunku do relegijności innych mogła to zrobić.. dresowa - na zdrowie! ![]() Istotka z Bajki - jak spadłaś to tyłek do góry i kolejną dawkę opisów poproszę. ![]() grise - Ty jesteś cudowna. <33 sanderson93 - zdórwko. ![]() oldschoolowa panna - ja Ciebie też okradam. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
marikab motywujesz jak cholercia
![]() grise nie wierzę ![]() ![]() myszka23101 odwzajemniam <3 ![]() Siatkarka18 kurczę ja w twoim serduszku ![]() ![]() Pochwały od takich talentów jak Wy są naprawdę motywujące dziękuję ![]() ![]() _______________________
brakuje mi słów. ty wiesz, skąd to wszystko. żal ucina ci język kradnie twój mózg czyni cię niemym gdzie podziały się magiczne dłonie ? Twoje dłonie. to się porobiło. miłość zdradziła nadzieję. przespała się z rozsądkiem. reasumując marzenia oraz możliwe w realizacji plany wychodzi na to, że w tej kwestii jesteśmy ładunkami elektrycznie obojętnymi.
#4649 |
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous - proszę, kolejna porcja
![]() ![]() Nie chcę być kochana i nie chcę nikogo kochać. Moment... Powiedz mi jak ja to robię, że wszystko zawsze wychodzi na moje? Kolejna noc... Nie wiadomo gdzie spędzona. Ale jestem szczęśliwa. On spał po imprezie w jednym pomieszczeniu ze wszystkimi. Pił najwięcej i bawił się świetnie, nie miała kaca. Nie latał za żadną dziewczyną, wszystkie prosiły go o szybki niezobowiązujący numerek, choć nie był przystojny. Obudził się, gdy jakaś Diva namiętnie całowała go w szyję, bawiąc się gumką od jego majtek wystających ze spodni.
#4650 |
Raczkowanie
|
![]()
Się pojawiam zatem.. posesyjnie.. szczęśliwa studentka kolejnego, 6 sem...
![]() i buziak dla Tych, które lubia ![]() ![]() i opisy: 1. "I hate when you are late for something important" /Nienawidzę kiedy spóźniasz się na coś ważnego/ 2. "I hate when people that know nothing about you & talk about you.." ![]() /Nienawidzę kiedy ludzie, którzy nic o mnie nie wiedzą mówią o mnie/ 3. "A girl kisses 2 guys - she's a whore; a guy bangs 5 girls - he's a legend... " ![]() /dziewczyna, która całowala się z 2 gościami - jest s*ką gościu, który zaliczył 5 panienek - jest legendą../ 4. "Omg I missed you today!" "Really? Cuz you NEVER talk to me at school." ![]() /Omg tęskniłem za Toba dzisiaj! Na prawdę? A nigdy się do mnie nie odzywasz w szkole../ 5. Fuck Valentine's... I want Ballantine's! ![]() /tłumaczyc chyba nie trzeba/ ![]() 6. "If you like her, tell her because she won't wait forever." /Jeśli ja lubisz, powiedz jej, ponieważ ona nie będzie czekała wiecznie../ 7. "I wanna scream "GET THE F*CK OUT MY WAY" When I'm behind slow people" ![]() /Chce mi sie krzyknac "wyp*erdalac z mojej drogi" gdy ide za powolnymi ludzmi../ 8. "After an arguement I think about clever things I should have said" ![]() /Po kłotni myśle o mądrych rzeczach, które powinnam powiedziec../ 9. "Never Having Enough Time To Do All The Nothing You Want" ![]() ![]() /Nigdy nie mam wystarczająco czasu aby zrobic wszystko 'nic' co bym chciala/ 10. "I'd love to stay and chat but you're a total idiot.." ![]() /Z chęcią bym została i pogadała ale jesteś kompletnym idiotą../ 11. lufa,przetyczka sprężyny powrotnej, prowadnica, blokada suwadła,suwadło,metalowy szkielet,magazynek... 12. Jesteś spokojny jak las, a ja się trzęsę jak liśc.. ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2010-02-25 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.