|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
czesc
![]() wlasnie wrocilam od lekarza no i......... bobas ma 0,54 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide sie teraz polozyc bo mnie muli strasznie ![]() ps. dzieki dziewczyny kochane jestescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Kotek raz jeszcze gratuluję
![]() ![]()
#1593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Paulinko teraz doczytałam o mieszkanku, przepiękne jest
![]()
#1595 |
Zadomowienie
|
Gosiu oto link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
Hihi wlasnie sie dopisalam do jednego z zamowien na buty, mam nadzieje ze dojdzie do skutku ![]() Edit: Paulinko piekny dom, super ze trafiliscie na taka okazje ![]() Agusiu a chesz drastyczna zmiane wygladu czy subtelna? ![]() Koteczku super wiesci ![]() ![]() ![]() ![]() Martus zdjecie butkow wkleilam wczesniej, teraz mi przyszly bo to z allegro. Monai jestes jakas koncertowa maniaczki hihi ![]() ![]() Kinus tu masz dokladniejsze zdjecia: http://www.allegro.pl/item899330347_..._czolenka.html, jak dorwe sie do aparatu to zrobie na nodze. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-25 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Sofciu jeszcze nie wiem, tak się cały czas zastanawiam. Grzywki takiej typowej gęstej jak Twoja sobie nie zrobię, miałam już kiedyś, ale że u mnie włosów mało i do tego cienkie, to bym musiała non stop w upiętych włosach chodzić...
Narazie jestem na etapie "coś bym zrobiła z włosami ale sama nie wiem co". Tak szukam fryzurek różnych, ale nie wiem kompletnie co by mi pasowało
#1597 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Sofciu w tej sypialni będziemy spac ![]() ciszę się, że są tam pojemne i zabudowane szafy...wkońcu pomieszczą moje ciuchy ![]() najgorsza tylko przeprowadzka ale pozbywamy się wielu rzeczy to będzie tego mniej do przewożenia... sprzedajemy komputer stacjonarny a gratis dajemy biurko i krzesło - to już mniej gratów, poza tym trochę ciuchów przebiorę do wywalenia i stare pościele... na pewno znajdzie się coś jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie było mnie kilka dni, musiałam odpocząć, bo to choróbsko mnie strasznie wymęczyło ![]() ![]() Anusia fajna torebka Izazusia widocznie Ten Pan nie wie jakiego dobrego pracownika stracił ![]() Sofcia mam nadzieję, że się ze mną zaprzyjaźnisz, co bym mogła zobaczyć Twoją fryzurkę ![]() Agunia ![]() ![]() ![]() Kotecku trzymam ![]() ![]() Kina udanej przeprowadzki ![]() Mooonik no właśnie w taką wiosenną pogodę poszłabym z małym na spacer, a tak pałeczkę przejęli moja siostra i z moim tatą Katarzinko siostrzyczko Ty moja jak tam po pierwszym dniu w pracy, jak córeczka zniosła rozstanie z mamusią? ![]() Paulinko fajne mieszkanko, podoba mi się kuchnia i kominek będzie ![]() Gosia my ostatnio u mojej mamy jedliśmy ten kebab z marynatą, ogólnie dobry, ale bez żadnej rewelacji ![]() Marta to w takim razie trzymam ![]() Daget gratuluję współpracy z fotografem, jak znam Twój talent to na pewno będzie owocna dla obu stron ![]()
#1599 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kogoz to moje oczy tutaj widza. I Trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() Uuuu ja to sie do tego nie nadaje, we fryzurach ufam swej fryzjerce.... Cytat:
![]() 2. Tortille robil moj mezus, z przepisu znalezionego w necie i raczej wyszly jak mace a nie jak placki do tortilli. 3. Nie dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oooo to znaczy ze blondyneczka do nas wrocila ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Zadomowienie
|
Aguniu ja mam grzywe z polowy glowy bo inaczej by mi sie nie ukladala dobrze. Moze taka na skos: http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura496935.htm Wloski moglabys miec dluzsz niz ta dziewczyna.
Paulinko do takiego domku to bym sie przeprowadzala z radoscia hihi ![]() ![]() Malutka wspaniale ze juz lepiej sie czujesz ![]() Zaprzyjaznione ![]() Nasza pomelowa randka we trojke zakonczona sukcesem - pomelo pochloniete ![]() Edit: Daguś w podpisie sa tylko watki ktore sa mi znane ![]() Moze do Koteczkowego rzutu niedlugo dolaczy kolejna ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-25 o 20:52 Powód: Bo Dagula napisala |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() i ![]() nie ma chyba lepszej wiadomości, niż taka... uważam, że ciąża to prawdziwy cud ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mówisz... hmmm... muszę koniecznie spróbować ![]() słodkich snów dziewczynki ![]() edit: święte słowa ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-02-25 o 21:00 Powód: bo jakoś długo pisałam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Witam Was wyglądając mniej więcej tak ![]() Sofciu dzięki za rady, taką grzyweczkę też kiedyś miałam i się zastanawiam, czy do tego nie wrócić. Nie wiem tylko co z długością reszty włosów ![]() Gosiu mówisz że bob by pasował? Hmmm, trzeba nad tym pomyśleć ![]() Może jeszcze mi któraś coś podpowie plosię ![]()
#1605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To oczywista oczywistość że jest nim Dawidek Malutkiej
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Zakodowane
![]()
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tak na szybko bo zaraz przychodzi malz z pracy i jedziemy zapisac sie na egzamin do WORDu ![]() powiedziilismy wczoraj mojej mamie ![]() ![]() ps. no i mam nadzieje ze zapoczatkowalam drugi baby boom ![]() buziolki dla Was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
![]() Tak sobie wchodzę przez przypadek na wizaż a tu patrzę - odblokowany ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Podoba mi sie ta sukieneczka czerwona z all ![]() 3. dziekuję ![]() Piękne to wasze nowe mieszkanko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuje ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||||||||
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ANIOŁKI Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Załącznik 2902879 Załącznik 2902880 Załącznik 2902881 Ale to sporo bym musiała uciachać, a z kolei szykują nam sie wesela i sama nie wiem, bo chciałabym zapuścić do fajnej fryzurki. Cytat:
Chciałam obwieścić, że miałam przyjemnośc Pamelkę spotkać...no i przyznaję pychoota! CO nie oznacza, ze z randek pomarńczowych zrezygnujemy... ![]() Cytat:
![]() A wiadomość o waszych staraniach bardzo mnie cieszy...powiekszy nam sie grono słodziaków... A teraz sie pilnuj, bo ja z ta pałka nie zartowałam... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam piastki za to, żeby plamienia zniknęly. ![]() Cytat:
![]() A ja dziś miałam prackę popisać troszke,a szwagierce sie popsuło autko, więc zawiozłam ją. Pojechałyśmy obie i jeszcze mama była z nami. Połaziłyśmy po sklepach, poszłyśmy do mojej drugiej szwagierki i o 16 wylądowałam w domu. Nic mi sie teraz nie chce. Wypiłam gorący kubek i wgryzłam się w Pamelę. kasienko gdzie sie ukrywasz, pazurki miałaś pokazać? ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zadomowienie
|
Tu ja aniołeczek
![]() Dagus blog zapowiada sie niezle ![]() Aguniu co do dlugosci wlosiat - to najkrotsze takie aby dalo sie je spiac albo mozesz zaszalec i zrobic bobka ![]() Martus oj bo Dawid nam tu zaraz wygarnie - przeciez on trzyma to cale panienkowe towarzystwo! ![]() Kotek hi hi takie lzy szczescia sa piekne.... Slyszalas o tej aferze w WORDzie w K-ce? ![]() Anusia czescie by tak mogli cos usprawniac ![]() Butkow nie oddam! Kocham je tak ![]() Izka ta pierwsza fryzurka b. fajna ale zebym miala tak ulzone wlosy to chyba musialabym spac w walkach na glowie ![]() Teraz bedziecie miec wieksza rożnorodność randkową - żeby życie miało smaczek raz pomarańczka raz pomelaczek ![]() Fajnie taki towarzyski dzien - ja szykuje dzien kobiet z kumpelami i to naprawde z przutupem! ![]() ![]() ![]() Kasica Ty babochu - przyłaź no tu..... Bo Cie postraszę moim kozim kopytkiem! Bąbelki ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-26 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No fajna fajna i też nie mam chęci spać w wałkach, nawet ostatnio dłuuuugi czas nie prostowałam włosków..nie chce mi się...chciałabym jakoś wycieniować, żeby same ładnie się układały. Znam ten gryps... ![]() Gdzie sie pochowały pozostałe Aniołki, czyżby weekendowały... a ja jutro na uczelnię. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dzisiaj wyglądam właśnie tak, w nocy synek nam taką akcję zapodał, że sama już nie wiedziałam o co mu chodzi, nic nie pomagało, a spać nie chciał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1615 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() weekend czas zacząć ![]() byliśmy wczoraj na koncercie, fajnie było, spotkaliśmy znajomych, wypiliśmy po piwku i wróciliśmy do domu, tym razem o normalniejszej porze ![]() Dostaliśmy zaproszenie na wesele do naszego kumpla, co prawda się trochę zdziwiłam, że już proszą jak wesele w maju, ale się okazało, że kumpel wyjeżdża w delegację na cały kwiecień do UGANDY ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A myślałaś może o takiej grzywce jak ma M.Żmuda( zdjęcie niżej) ?? ah i ciekawy pomysł na nazwę bloga ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szare botki świetne! i zegarek tyż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oby ![]() Soffi aniołeczku jakie te butki zamówiłaś ![]() Malutka jak tam nóżka? Możesz już chodzić dobrze? ![]() Izuś babskie spotkanko było ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
A no tak myślę nad tym bobem i dochodzę do wniosku, że raczej to nie dla mnie, bo moje włosy się dokładnie tak jak malutka piszesz lekko podkręcają. Taką grzywkę jak Trzebiatowska też już miałam
![]() ![]() Włosy obciachać nieco i tak muszę, bo już mi się końcówki rozdwajają. A myślałam, żeby je skrócić nieco bardziej, żeby suszyło się szybciej. Jakaś taka fryzurka rozwichrowana nieco mi chodzi po głowie, żeby się sama układała ![]() ![]() Malutka cieszę się, że tytuł blogu się podoba ![]() ![]()
#1617 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() koza poszczuła kozim kopytkiem i trza było przyfrunąc ![]() -Sofka do spodni te kozie nawet oblecą ![]() ja zamówiłam nastepne ![]() ![]() Paulinko- super chałupka! ![]() ![]() ![]() ![]() Mońciu- podoba mi się wszystko!!! a w zegarynce sie zakochałam ![]() Sylwuś- współczuję szaleństwa związanego z zębami synka ![]() ![]() Kocurze!!! mega mega sie ciesze i trzymam zacisniete paluchy zeby wszystko bylo dobrze! ![]() ![]() Aguniu- ja sama w kwestii fryca mam problem... ![]() nie wiem nadal czy zapuszczac grzywe czy ciąc... i na razie zapuszczam- bo nie wiem co robic ![]() ide na nk na Ciebie popatrzec ![]() wróciłam... zgadzam się co do grzywki ![]() masz szczuplutka, pociągła twarz i z pewnością bedzie Ci grzywka pasowała przy cienkich włoskach zrobiłabym ją od samego czubka głowy żeby była grubsza, a jeśli zdecydujesz się na taką z boku to zrób ją z drugiej strony niż przedziałek który masz teraz ![]() tak ogólnie to chyba najfajniej wyglądałąbyś w takiej luźnej fryzurce http://www.fothost.pl/upload/08/29/16955a01.jpg http://i30.tinypic.com/20q1gee.jpg przy której nie ma znaczenia czy masz wyprostowane włoski czy podkręcone ![]() no nie wiem... tak Cię widzę ![]() bob- super fryc- ale wg mnie świetny dla osób z gęstymi włosami i lejącymi ![]() ![]() tu moje ostatnie vel wczorajsze mini nabytki : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2617 pazury poniżej- dokładniej ![]()
#1618 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej babole
![]() bylam przeziebiona ale juz lepiej sie czuje dzieki Bogu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za wasze staranka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1619 | ||
Wtajemniczenie
|
ja to Ci nie pomogę... ale widzę, że dziewczy y działają
![]() Cytat:
![]() odpoczywajcie ![]() Cytat:
![]() bob - ja mam boba, ale moje włosiska to takie właśnie jak mówi Kasienka. grubaśne, dużo ich i proste ![]() ![]() pazuresy - bardzo ładne ![]() no i trochę teraz moich żalów... mogę ?? ![]() mam ochotę wyć... byłyśmy (we 2) dziś w pracy na dywaniku u szefowej ![]() ![]() ![]() mówię Wam, nikt w życiu mnie o coś takiego nie oskarżył, mówiąc po ludzku - maltretowanie w przedszkolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z tego też powodu jeszcze nie śpię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzieki, na razie rozszyfrowuje jego tajne programistyczne zakamarki... hihihi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ach zapomnialam. Agulek co Ty tam masz w tych ustawieniach blooga ze ja nie moge Ci wpisac komentarza bez zakladania konta na bloxie? A chcialam o fiskusie pogadac ![]() Ide ogarnac mieszkanie Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-02-27 o 08:20 Powód: Skleroza |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.