![]() |
#301 |
BAN stały
|
Dot.: Betterware
Nie ma problemu
![]() wysyłali to na maila ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
BAN stały
|
Zapytałem dzisiaj BOK o dostępność katalogów 2/2010.. Prawdopodobnie będą dopiero w piątek tj.26.02 .
Tak więc przed 3-4 marca na katalogi nie ma co liczyć jeśli ktoś jeszcze nie jest szczęśliwym posiadaczem ![]() Z drugiej strony...w pełni wolny weekend...bo nawet katalogów nowych nie będzie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
W marcu wpis za 1,00 zł
![]() Dowolne zamówienie: płyn do naczyć za 0,10gr Zamówienie za min 100pp: komplet toreb na pieczywo za 1,00 zł Za każdego nowe Przedstawiciela zarejestrowanego w marcu, który złoży zamówienie w marcu na min 100pp otrzymamy: zestaw 2 kubeczków w kształcie serca wraz z łyżeczkami za 3,99 zł Wyższy kredyt: 600 zł + 2 otwarte faktury |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
BAN stały
|
Mój sponsor to chyba wymarł...przynajmniej mam taką nadzieję bo od dwóch miesięcy mnie ignoruje z lekka nie odzywając się
![]() ![]() ![]() Może setki zapytań o katalog wpłyną jakoś na szefostwo Betterware Poland i nie będzie takiego problemu za miesiąc? Miejmy taką nadzieję. A jak mi podkupicie wszystkie katalogi w piątek to się na Was obrażę i się więcej nie odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
BAN stały
|
no ja też się na bal oczywiście szykuję
![]() ![]() ![]() A co do sponsorów to uważam, że powinni im odbierać tych ludzi, tzn. ci ludzie, którzy nie dogadują się ze sponsorem powinni mieć możliwość przepisania się do kogoś innego, kto im pomoże, doradzi, zmobilizuje do działania. Takie jest moje zdanie i to wydaje mi sie sprawiedliwe ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- W dokumentach firmowych znajduje się plik - relacja z seminarium z Warszawy. Ważne rzeczy - poczytajcie. m.in. zwiększenie kredytu, dwie otwarte faktury itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a od kiedy jesteś w Betterware i na jakim poziomie obecnie ? ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- to prawda ![]() a jeszcze w tym skrócie z seminarium jest podana kwalifikacja na Bal i na Cypr w przyszłym roku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
YLS Jak Ci idzie zapisywanie??
Ja na marzec mam o dziwo już podpisane trzy wnioski ![]() Zobaczymy co będzie dalej Czyli w sumie będę już miała cztery konsultanki pod sobą ![]() Liczę że wpadnę na 6% w marcu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam na razie 10 osób w grupie ze mną (powinnam mieć teraz mocne 6%, chyba że uda się 9%) ale w przyszłym katalogu chciałabym mieć 15% ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-02-24 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Plan mam taki, że dam ogłoszenie do gazety w marcu i może podczas urlopu od 15.03 podziałam intensywniej. A Tobie gratuluję 4 osób ![]() ![]() ![]()
![]() |
#313 |
BAN stały
|
Z reguły w MLMach istnieje możliwość zmiany sponsora. Muszę popytać jak to jest w ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
BAN stały
|
W związku z moimi problemami ze sponsorem napisałem w grudniu zapytanie odnośnie możliwości zmiany sponsora. Oto odpowiedź:
Kod:
Otrzymaliśmy od Pana pismo w sprawie wyrejestrowania Pana z klubu ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Otrzymaliśmy zgodę dotyczącą wyrejestrowania Pana - natomiast proszę pamiętać, że jeżeli Pana wyrejestrujemy to ponowne zarejestrowanie będzie możliwe po sześciu miesiącach. Proszę dać znak jaka jest Pana decyzja. Na szczęście odezwał się do mnie Menedżer z naszej grupy i nieco poprowadził, abym nie uciekł z ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Dzięki Leszku ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
BAN stały
|
Wiem z praktyki, że można zmienić sponsora - również w Better.
Jednak problem leży w tym, że trzeba uzyskać na to zgodę swojego sponsora. oznacza to, że piszesz podanie do better z prośbą o zmianę sponsora, motywujesz brakiem pomocy, szkoleń, zainteresowania itp. piszesz, że obecny sponsor to ..ten.. a chciałabyś przenieść się pod opiekę .tego i tego.. . Później i jeden i drugi muszą oczywiście wysłać zgody: obecny sponsor zgodę na wypisanie sie z jego grupy a nowy zgodę na przejecie opieki nad tobą i podjęcie się roli sponsora. Można to nawet załatwić mailowo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
BAN stały
|
A jak wygląda wtedy sytuacja Twojej grupy którą już zbudowałaś? Orientujesz się może? Przechodzą z Tobą czy Ty wypadasz z grupy swojego "super sponsora" a oni w niej się przesuwają poziom wyżej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem - z mojej drugiej firmy - to jesli ktos sie przepisze do innego sponsora to grupa zostaje u starego, nie ma mozliwosci przeniesienia. A osoby z grupy nie przesuwaja sie nigdzie wyzej, tylko maja takie poziomy jakie wypracowali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() od 6 lutego jestem również zaangażowana we współpracę z Betterware ![]() ![]() Wcześniej na forum przeczytałam, że jeśli chodzi o zaksięgowanie spłacanego kredytu na koncie betterware to trwa to strasznie długo, jednak u mnie trwało to jakieś 12 h, a zaznaczam, że wysyłałam pieniążki z PKO do WBK co powinno jeszcze bardziej spowolnić przepływ gotówki, jednak po przelaniu pieniędzy wieczorem około godziny 20, miałam już spłacony kredyt na drugi dzień rano ![]() Irytują mnie także braki w magazynie ;/ jeżeli firma wie, że sprzedaje się bardzo dużo produktów to raczej powinni zadbać o ogromną ich ilość w magazynie. Rozumiem mogą się zdarzać braki ale nie do 30 pozycji produktów dziennie ;/ Jeśli chodzi o moją ocenę o produktach mogę śmiało stwierdzić, że byłam lekko zszokowana kiedy otrzymałam pierwsze zamówienie ![]() ![]() Myślę, że moja wypowiedź nie jest zbyt długa ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkich przedstawicieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
BAN stały
|
A moja grupa nie powinna przechodzić ze mną? Mi też dziś powiedziano, że na przejście pod kogoś innego trzeba mieć zgodę poprzedniego Sponsora. Trochę to dziwne
![]() Miałem napisać jak już będzie oficjalnie - w Krakowie mamy Biuro ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Pierwsze w Polsce. Mamy własne miejsce na szkolenia, można zaprosić kogoś na rozmowę, pokazać produkty, katalog. Liderzy mają dyżury. Fajna sprawa, mam nadzieję, że takich biur będzie powstawało więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przecież twoi ludzie podpisali umowę z tobą a nie z twoim sponsorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
BAN stały
|
Witaj kasiunia
![]() ![]() A co do asortymentu Better, to sporo rzeczy jest "made in china", jak w życiu ![]() ![]() Oryginalne angielskie są tylko produkty chemiczne, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kod:
Zależy to od wielkości grupy. Zazwyczaj Przedstawiciel przenoszony jest z całą grupą. Jednak jeżeli jest to duża grupa, przeniesienie nie będzie mozliwe. Decyzje takie podejmuje dyrektor. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
BAN stały
|
Mi nadsponsorka mówiła, że pierwsze oprócz oficjalnego w Warszawie. Dopytam. Tak, wynajęte przez liderów. Nie wiem jak wygląda zatwierdzanie przez górę, ale na Kraków najwyżej jest chyba Pani Agnieszka Sieczkowska-Klimek, więc biuro pełne błogosławieństwo firmy raczej ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Raczkowanie
|
o której bedzie ta dostawa planowana na dzisia????????
nadal nie ma wiekszosci rzeczy!! |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
A jest jakis mail do firmy pod którym moglabym sie cos dowiedziec na ten temat??
przeciez nie bede siedziala przed kompem caly dzien i czekala az bedzie dostawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Kurde szkoda, że trzeba czatować na te braki;/ mogliby podać konkretną godzine a nie co 5 min trzeba wchodzić i patrzeć czy są już uzupełnione braki. Najgorzej jak jeszcze ktoś pracuje w tych godzinach a nie może wejść na internet. Mam nadzieję, że od marca nie będzie tyle braków. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Zawsze pod koniec katalogu jest sporo braków... ale takie braki to jeszcze jako tako da się przeżyć, tutaj przynajmniej mamy podaną datę kiedy mniej więcej się spodziewać, a to co się dzieje w firmach kosmetycznych to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.