|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
Cytat:
![]() Ja na razie wypróbowałam jabłko i banana - a tak swoją drogą - to urządzenie jest świetne Cytat:
![]() Hm, ciekawe czy tak łatwo pęka, czy ktoś się tak wyjątkowo starał?
|
|
#3992 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Frida pracuje...Texasik powinna chyba niedługo wrócić
![]() no tak - nocne zakupy w Tesco - największa rozrywka młodej mamy Cytat:
Cytat:
też muszę kupić Dzień dobry ![]() mam dzisiaj w planach sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie ale bede zaglądać bo uzależniona jestem No a poza tym byłyśmy ostatnio z Martynka w bibliotece i znowu Coben mnie wciągnął
|
|
#3993 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do hasla o Svi, chyba troche przesadzilas Nie chce juz bic piany, mozesz mnie tez ignorowac, ale zasady kultury jakies istnieja, nawet na forum. Cytat:
Cytat:
a jak to sie nosi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sylka jak romantycznie Kocham takie historie!!Dzien dobry mamusie! Juz piatek. Yeah! ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
Ja juz wczoraj posprztalam, co prawda tylko jedno pietro, ale zawsze cos
|
|
#3994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() aaaa o północy obudził się ale na cycusia ![]() pożegnałam się i poszłam ![]() Cytat:
![]() Za to płacze w niebogłosy przy blenderze ![]() Ide zaraz poczytać w klubie o Waszej miłości Cytat:
A my bez kąpieli przez spanko Antosia ![]() Cytat:
Dziewczyny mają rację, w miarę możliwości zaglądaj do nas, będziemy czekać i chętnie czytać co u Was Też mam na oku Cybexa Cześć No i Antoś przespał do 5.45, czyli tylko 30 min przed moją pobudką wstał. Obudził się dwa razy o północy i 3 na cyca i żadnych zabaw nie było No jestem w szoku, takiego spania jeszcze nie było - od 16.30 do 5.45 ![]() Chyba było mu potrzebne Teraz idę położyć go na drzemkę, bo już marudzi i potem coś zjeść zajrzę niedługo.
|
|
#3996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby wapaliłaNo tak od małości trzeba dziecku wpajać chęć do książek,a gdzie indziej jak nie w bibliotece ![]() Cytat:
Też się cieszę A ja się dopiero zabieram za sprzątanie ![]() Witajcie kochane Mąż z teściową pojechali po teścia do szpitala,wiec dzisiaj gotuję obiad dla wszystkich ![]() Póki co zabieram się za sprzatanie ![]() Dzisiaj u nas ma być 10 stopni ciepła Miłego dnia |
||
|
|
|
#3997 |
|
BAN stały
|
Hej mamusie
dziś już lepiej ale nie wiem co zjeść żeby było ok . no i żeby Amelka się nie zaraziła co za cholerstwo, wyłazi co kilka dni, przeciez mąż chorował tydzień temu... no nic pozostaje to przeżyć. czy wiecie co mogę wziąć jeśli karmię piersią na żałądek??dziś mąż trochę w domu to chociaż mnie trochę odciąży od Amelki. na pacerek razem pójdziemy miłego dnia mamusie morska witaj |
|
|
|
#3998 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się ze wszystko w porzadku Cytat:
![]() pieknie Antos przespał nockę i można by rzec,że popołudnie teżZregenerował siły ![]() Kończymy 7 miesięcy,kiedy to zleciało? ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
aby szybko przeszło.Wiem na pewno,że mogłabyś wziąć Lacidofil,no i mięta do picia |
|||
|
|
|
#3999 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Niezły śpioch z tego Antosia, nawet moją Martynkę pobił ![]() Martynka przy odkurzaczu najlepiej zasypia..nawet suszarka tak nie pomaga Dołączę się do życzeń - wszystkiego dobrego kochanym maluszkom Cytat:
W ciąży jak miałam podobne problemy to gin pozwolił brać mi smectę, jest bardzo delikatna ale nie wiem jak przy karmieniu...
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja sie tylko witam i wybieramy sie na szczepienie. Odezwe sie jak wrócimy.
|
|
|
|
#4001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaglądam codziennie Cieszę się, że wyniki dobre Cytat:
dla Tymonka ![]() ![]() Cytat:
Wow, ale pospał. Na pewno potrzebował Witam się! Nocka w miarę spokojna. Zuzia obudziła się o 3, chwilkę postękała i zasnęła. Nawet wody nie piła. Dopiero o 6.15 pierwsze mleczko ![]() Miłego dnia życzę |
||||
|
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby szybko i bez płaczu poszło
|
|
#4003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za szczepienie.Nic się wczoraj nie chwaliłaś,że idziecie![]() ![]() Fajnie ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Kasia,a Ty gdzie? |
|
|
|
|
#4004 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusiu, kciuki za szczepienie
![]() Jak wrócisz, zdjecie tuniki juz powinnam wstawić ![]() Skierko, współczuję wstrętnego choróbska. Mi Małż sprzedał na razie katar. Leci mi z nosa woda od wczoraj, a dzisiaj coś mnie łamie ![]() Mam nadzieję, że angina na mnie nie przejdzie...
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() czytalam was wczoraj ale nie mialam ochoty pisac......jakis dolek mnie ogarnal ![]() oprocz tego za nadal to gardlo mnie drapie to jeszcze brzuch napikala bo mam owulke ![]() życze duzo zdrowka dla Skierki i za szczepienie Oliwki Wojtusiwrzuce potem pare fotek malej z wczorajszej sesji
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja z rana jestes co 2 dzien
dzis mąż wstawal do malej to ja pospalam ![]() Wczoraj nie dopisalam nt odkurzacza ze kiedys sie nie bala a teraz sie zdarzy beksa, wiec robie karcherem jak nie spi A przede wszystkim dzis wielki ukłon w strone
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia - w każdym razie kupiliśmy nowy fotelik - już Tomuś w nim jeździ
dziewczyny mam doła - przepłakałam pół nocy mam oczy czerwone jak królik i czuję się fatalnie w klubie napiszę co się stało...
|
|
#4008 |
|
BAN stały
|
dzięki dziewczyny
a Amelka przed chwila śliwe sobie pod okiem nabiła szła po kanapie doszła do brzegu i walnęła głową, płacz oczywiście a potem patrze pod okiem czerwone i sine |
|
|
|
#4009 | |||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam dziewczyny
nie wyspalam sie - maly wczoraj padl przed 20, co zaowocowalo tym iz obudzil sie w nocy siedzial i sobie krzyczal chyba do 2.30 ![]() Tz od razu oswiadczyl, ze do przedszkola nie pojedzie i ja musialam jechac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
ide czytac
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Laura bije brawo
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4011 |
|
Ola-Unhola
|
Dziewczyny, czas myśleć na nazwą nowej części. 4000 postów już trzasnęłyśmy
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam pare fotek
|
#4013 |
|
Ola-Unhola
|
Antoś kosi kosi uwielbia robić, szczególnie jak je, to mówię jak pięknie itp, a On wtedy klaszcze łapkami
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Ta jej fryzurka urocza ![]()
|
#4014 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
urocza
i dalej na zenka ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Unholy moze takie: "częsc bobasow juz raczkuje, wiekszosc mam wciaz plotkuje" "naszym dzieciom zabki rosna, a my tu gadamy wiosna" "dzieci lipcowo-sierpniowe rosna i rosna duze i zdrowe" "zdobywamy nowe umiejetnosci, a mamy sie ciesza i skacza z radosci" "u naszych dzieci tyle nowosci, wiec szczescie na watku naszym wciaz gosci"
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
apropo zenka.....rosna juz jej wloski i niedlugo zenek zniknie ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- powymyslalabym tytuly ale nie mam weny dzis
|
#4016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Wiem, że jestem tu w miarę świeża i może nie powinnam się wtrącać, ale jakoś nie potrafię. Czy Wam nie przeszkadza chamstwo Eleeri? Wiem, że nie wszyscy muszą sie tu kochać, ale tak jak napisała Tuli jakieś zasady dobrego wychowania chyba obowiązują.
Eleeri - wszyscy wiemy, że nie przepadasz za Svi i wydaje mi się, że takie ciągłe manifestowanie tego przez wyzwiska pod jej adresem są co najmniej żenujące. I źle się to czyta. Ja osobiście za Tobą nie tęsknię. Cytat:
dla Tymka.Cytat:
Cytat:
Śliczności Dzień dobry mamuśki Zacytowałam tak z grubsza, bo trochę nie mam czasu, muszę posprzątać i takie tam. Wczorajsza wizyta niani przebiegła dobrze, Zosia ciocię lubi, ładnie od niej je i trochę jestem spokojniejsza Ale wieczorkiem byli u nas znajomi ode mnie z pracy i mnie nastraszyli, że dużo pracy na mnie czeka Może to i lepiej?Zosia jakoś dziwnie dzisiaj spała. Zasnęła o 20, po czym obudziła się o 22. Trochę pofikała i po pół godzinie padła, po czym spała do 4.30, zjadła i spała do 7. W sumie nienajgorzej, ale mam nadzieję, że to taki jednorazowy wybryk z tą 22
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-02-26 o 10:40 |
|||
|
|
|
#4017 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
angy dzieki
![]() super, ze Zosia polubila "ciocie"
|
|
#4018 | |||
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego najpiekniejszego kochane dzieciaki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak slodko! Czeko Weronika jest przecudna Alez sie nagadalam. Rano przez internet z siostra, potem telefon do taty, a potem do mamy. Dobrze Ich wszystkich uslyszec
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podobacie mi sie
Pierwsza Tuli, teraz Angy Ja wczoraj przemilczalam sprawe, bo rozpętałaby sie wojna Kto zdążył mnie poznac może sie domyslac co pomyslalam i ze bylo to wyrzeczenie z mojej strony, bo juz piękna atmosfera do nas wrocila, a Svi wie jaki mam stosunek. Eleeri niepotrzebnie wrocilas do tematu prowokujac.Raz juz nadmienilas ze masz ją w opcji ignorowanych.Kto chcial zakodowal.Nie wiem co chcialas tym osiagnac.Moze zamiast tego trzeba bylo chwile przystanac i wyprostowac poprzednia akcje, chocby zwyklym "sorry" Ja pochylilam glowe i wyłożyłam jak to sie mówi "z polskiego na nasze" tresc mojej wypowiedzi, ktora zle zrozumialas.Moze uznałas to za bzdure malo istotna.Nie wiem.I tak juz nieistotne. Teraz to sorry innym bardziej sie nalezy.
|
|
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
Zapomnialabym, Angy
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

No a poza tym byłyśmy ostatnio z Martynka w bibliotece
i znowu Coben mnie wciągnął

Nie chce juz bic piany, mozesz mnie tez ignorowac, ale zasady kultury jakies istnieja, nawet na forum.
a jak to sie nosi?
Zuzia ćwiczy raczkowanie. Zasuwa po całym mieszkaniu, muszę jej pilnować cały czas bo wszędzie wejdzie. No i wstaje jak tylko złapie się czegoś. Ciągle szuka przy czym mogłaby sobie postać 
Kocham takie historie!!

żeby wapaliła
dziś już lepiej ale nie wiem co zjeść żeby było ok . no i żeby Amelka się nie zaraziła

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)