|
|
#2791 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
na mailu wiadomość ode mnie w wysłanych
![]() padam na pysk, idę spać
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
tak. on jest chyba od małego na wozku. ostatni raz go widziałam 4 lata temu..... na poczatku, jak go poznałam, nie mogłam go zrozumic, bo po prostu bełkocze. ale potem przyzwyczaiłam sie i mogłam normalnie z nim rozmawiac. chłopak sie nawet zauroczył we mnie... ja nie mogłabym tak, dlatego szczerze podziwiam, ze ta dziewczyna z cała swiadomoscia pokochała tego chłopaka i nie bała sie z nim wiazac na całe zycie. bo co innego, jesli ktos jest taki, kiedy go poznajemy, a co innego, kiedy sie takim stanie np po 10 latach małzeństwa....... kiedys byl taki demot, chlopak na wozku i zdrowa dziewczyna i podpis, ze miłosc to zwiazek dusz czy jakos tak...
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wpadłam się przywitać i lecę na uczelnie... potem mam korki i dentyste... trochę się go boje ale trzymajcie kciuka Miłego dniaa!
|
|
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
a wiecie że mamy nową zaręczoną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
Poluś czyżbyś to była Ty ?
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hestia fajnie wygląda tylko jest droga i u niektórych niestety spłaszcza jako strapless. A panache, możesz próbować, wszystko zalezy kto ma jaki biust.... Ale z tego co widziałam na balkonetce dość ciężko sobie dobrać ładnie leżącego straplessa. Zaręczyłaś się? ![]() A może Gwizdaczek?
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Polka KTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOO????!!!!! no i poszła
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:01 |
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Polka Ty okrutnico! Zdradź nam tą tejemnicę!
|
|
|
|
#2800 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
obstawiam poleczkę
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Miałaby któraś ochotę na połowę korektora rozświetlającego sunlight ?
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Też obstawiam Poleczkę
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
W klubie coś jest ![]() Justynko, nie zasunę na lodowisko bo dupsko tak boli że nie mogłam spać ani na plecach ani na prawym boku Mało tego.... z siadaniem na kibelek jest problem więc jak obiję jeszcze raz to chyba umrę z żalu ![]() O masz... Polka niepokój zasiała i sobie poszła... jędza wredna
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. jasne, pierwsze wrażenie jest bardzo ważne, dlatego większość ludzi na początku mojego P. ma za buca bo on tylko obserwuje i nic nie mówi. a ja jestem zawsze miła i w ogóle mam wrażenie, że wszyscy mnie lubią, a jak mnie ktoś nie lubi, to jest głupi ja tak na przykłąd nie umiem. jak mi ktoś zajdzie za skórę, to nie ma zlituj w ogóle jestem bezpośrednia, ale nie głupio szczera, o. i przypomniała mi się anegdotka już w ramach kłótni o pieniądze, kto, ile i za co wesele robi, ale napiszę teraz otóż... mam znajomego, który zarabia sporo, bo ma własną firmę odziedziczoną po tacie. znalazł sobie dziewczynę, która zarabia kilka razy tyle co on. też bogata z domu, w końcu jest w moim wieku, więc ciężko by było inaczej, ale... ludzie jej nie lubią. nie wiem czemu! na mnie pierwsze wrażenie wywarła kiepskie. ale tylko ją zobaczyłam, nie zamieniłyśmy słowa, ona była akurat zła na S., a że ma mimikę zdziry to tym bardziej nieciekawie wyglądała ale serio - ona jest bardzo sympatyczna, ma twarz trochę takiej bitch, ale to są tylko rysy twarzy nigdy nie chwali się pieniędzmi, ale je ma!!!!! więc to, że jeździ najnowszym bmw na mnie nie robi wrażenia, a inni zaraz "zaś beemą przyjechałą...", nigdy nie opowiada o zakupach, które robi, a lata sobie po swiecie jest taka normalna, że hej... gdyby nie to, że wszyscy wiedzą, ile ma kasy, to traktowaliby ją normalnie.a jej narzeczony wprost przeciwnie: ciągle twierdzi, że on nie wie "jak można dla kogoś pracować" i wali takie hasła nierzadko. ja mu powiedziałąm wprost, że jest prostakiem (choć bywa zabawny i błyskotliwy ) i że do naszego mieszkania ma nie przychodzić (często wpada kuzyn P. z kolegami i nie wymienia S. wśród tych, którzy przyjdą, bo wie, że ja go nie lubię, więc powiedziałąm to wprost zainteresowanemu). i nie muszę mówić, że wszyscy wiedzą, że żeni sięz M. nie z miłości... S. jest typem faceta, ktory nie pasuje do stałych związków. na początku umawiał się i z M. i z innymi dziewczynami. Dopiero po zaręczynach stał się, rzekomo, wierny. Tylko o kasę mu chodzi. żal mi M., bo ona go naiwnie kocha... i wybacza mu te wszystkie zdrady. Cytat:
![]() gratulacje!!!!!!!!!!!!!! dawaj SZCZEGÓŁY!!!!!!!!!!!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-02-26 o 09:40 |
||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
aha, chciałam jeszcze powiedzieć, że zaspałam na uczelnię i mam już jedną nieobecność na HJP
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Ilsa, przeczytałam jakby mój miał mieć "dobrze" przy oświadczynach, to chyba by z tym niezwlekał
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-02-26 o 09:47 |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze aussie perk me up, ale jest jakiś dziwny, srebrny... Mówisz, że sunlight jest aż tak ok ?
|
|
|
|
#2808 |
|
Zadomowienie
|
Polka gadaj!!
![]()
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Polce chodzi o marthe330, która pisała z nami w pierwszej i chyba w drugiej części wątku. oto dowód:
u Polki - ost. wpis: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=513946 u marthy - ost. wpis: https://wizaz.pl/forum/member.php?u=234677 martha, gratuluję bardzo! mam nadzieję, że się podzielisz historią
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratulacje martha!!
|
|
|
#2811 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
a był idealny!Sunlight jest całkiem ok Abbotts'a używam do rozświetlania - albo kącika oczu, albo łuku brwiowego albo na granicy wora i polika (spłaszcza to miejsce, worki pod oczami przestają być optycznie wypukłe
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
najfajniejsza Ty szpiegu
zadziwiasz mnie coraz bardziej z każdym dniem edit: a widziałam, że nas martha podczytywała wczoraj Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-02-26 o 09:52 |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Co do uprzedzania się do ludzi to ja mam podobne zdanie jak najfajniesza. Nie przeszkadz mi, że ktoś ma kasę lub jej nie ma. Nie przeszkadza mi, że nosi takie ciuchy czy inne. Ale najbardziej mnie wkurza pozerstwo, arogancja, brak kultury osobistej i zwykłe chamstwo.
Mam takieg kolegę w pracy, który jest wieeelkim zarozumialcem. Wszystko co on ma/robi jest najlepsze i jedyne słuszne. Np. gdy powiem, że mi coś komputer kiepsko działa, to on odpowie" no tak, bo Ty nie masz Macbooka". 2 miesiące temu przestał jeść mięso i teraz codziennie przy każdej okazji wspomina "mimochodem" że ludzie, którzy jedzą mięso są na niższym poziomie świadomości... No prooszę. Np. lubi ze mną rozmawiać o gotowaniu, bo sam dobrze gotuje. On jest dyrektorem handlowym a ja asystentką,więc różnica zarobków jest spora. No i mi tak wyskakuje: "Kama, byłem wczoraj 3 raz w tym tygodniu na ostrygach, zjadłem ich 18, 9zł/sztukę, musisz spróbować, to było prawie jak orgazm..., ale uprzedzam, to dośc droga knajpa, więc może poczekaj na premię." Nie wiem po co mi wiedza o tym jaki rchunek zapłacił w restauracji... I to wytykanie, że ma wiecej kasy ode mnie. Ale ma też 15 lat więcej ode mnie :/ Takie zachowanie mnie wkurza najbardziej i takich ludzi staram się unikać. Gorzej, jeżeli muszę siedzieć z takim biurko w biurko.. |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryknijcie sobie TVN jeśli możecie
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- A co jest ciekawego w DDTVN? Bo w pracy jestem... |
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
przynajmnije będziesz miała zdrowe ząbki ![]() jejjjj!!!!!! Cytat:
no wiesz co naj!!!!! Ty szpiegu przeokrutny! ![]() dziewczyna pewnie chciała nas tu zaskoczyć... z tu zonk bo wszyskie już wiedzą ![]() ja w każdym razie poczekam na marthe z gratulajami
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-26 o 10:09 |
|||
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie cierpię ten korwin-piotrowskiej, ona chyba nie wie co to uśmiech, nadęty babsztyl
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieciak....... :\ KAma a ile kosztuje ten korektor?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

13.03.2008
wpadłam się przywitać i lecę na uczelnie... potem mam korki i dentyste... trochę się go boje ale trzymajcie kciuka

?

więc jak obiję jeszcze raz to chyba umrę z żalu 

przynajmnije będziesz miała zdrowe ząbki