Miłośniczki Zary - część II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 18:37   #2251
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Nie zmienia to faktu, że jej cena do wartości jest bardzo zawyżona

P.S. Przeglądałam allegro i właśnie znalazłam, ciekawa imitacja, przez tytuł myślałąm że orginał

http://www.allegro.pl/item933331595_...opertowka.html
Też widziałam te torebki, bo na all wczoraj była jeszcze jedna. Już chciałam klikać na KT, bo stwierdziłam, że jest mega tania, no ale to nie Zara. Natomiast gdyby miała te łańcuchy takie jak zarowska wersja, to ko wie...

A gdyby któraś była jednak zainteresowana oryginałem, to jest we Francji http://cgi.ebay.fr/Rare-sac-Zara-ble...item35a743d24f

Edytowane przez FFashionistkAA
Czas edycji: 2010-02-25 o 18:44
FFashionistkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:43   #2252
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Też widziałam te torebki, bo na all wczoraj była jeszcze jedna. Już chciałam klikać na KT, bo stwierdziłam, że jest mega tania, no ale to nie Zara. Natomiast gdyby miała te łańcuchy takie jak zarowska wersja, to ko wie...

jedna dziewczyna na stylio je szyje. wg mnie mega wygorowana cena jak na podrobe
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 18:54   #2253
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
jedna dziewczyna na stylio je szyje. wg mnie mega wygorowana cena jak na podrobe
Cena bardzo wygórowana... materiał zamszowy 1 m bieżacy na all jest po ok. 30zł z przesyłką, wystarczy zszyć materiał ze sobą, jakąś podszewkę ze starego materiału wszyć, kupić łańcuchy za grosze i cena takiej torebki to ok. 50 zł, może nawet nie. No chyba, że za robociznę tyle bierze

Ja chcę już jakąś nową torebkę... mam taki niedosyt Kto wymyślał projekty torebek na wiosnę 2010??
Stary 2010-02-25, 18:58   #2254
paryzanka202
Zakorzenienie

mysle ze gdyby chodzily np po 100 zl lub 120 to wiecej osob by kupowalo i wiecej by zarobila
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 19:01   #2255
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
mysle ze gdyby chodzily np po 100 zl lub 120 to wiecej osob by kupowalo i wiecej by zarobila
dla styliowiczek sprzedaje taniej, z ciekawości pytałam sie o cenę, chciała 130zl, ale mysle, że to jest i tak dużo..
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 19:03   #2256
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, z pewnością. Na aukcji jest licytacja i opcja KT, a w licytacji ktoś już wziął udział, więc cena 100zł świadczy o tym, że nie jest wygórowana.
Stary 2010-02-25, 19:57   #2257
rzesa20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Tak, z pewnością. Na aukcji jest licytacja i opcja KT, a w licytacji ktoś już wziął udział, więc cena 100zł świadczy o tym, że nie jest wygórowana.

Też uważam, że te torebki za 100-120zł sprzedawałyby się jak świeże bułeczki ale wiadomo, każdy chce zarobić, nikt tego nie szyje charytatywnie chociaż nie wiadomo czy by sprzedawca na tym lepiej nie wyszedł sprzedając taniej, a więcej.

Owszem ktoś zalicytował, ale cena 100 zł nie jest ceną minimalną.

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-25, 20:35   #2258
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Poison Pokaż wiadomość
dzisiaj własnie je zauważyłam i miałam ochote kupić i chyba mnie przekonałaś po swoich opiniach powiedz mi tylko to jest eco skóra czy naturalna i czy bardzo z noszeniem sie rozbijaja bo nie wiem czy kupic 36 czy 37 bo mam rozmair dziwny tak pomiedzy
naturalna. radzę kupić mniejsze. są trochę szerokie i z pewnością się trochę rozbiją (nie powiem ci dokładnie, bo sama długo w nich nie chodziłam).
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 21:26   #2259
izabellini
Zakorzenienie

dla dziewczyn zainteresowanych szarymi marynarkami z "dziwnym" kołnierzem, są od S do L na Targówku, bardzo dużo M-ek
cena 59 PLN

Cytat:
Napisane przez olliecoco Pokaż wiadomość

Piszesz o tych balerinkach skorzanych marszczonych ktore byly czarne i bezowe? Ja sie zastanawiam nad tymi bezowymi a jesli sa takie wygodne jak piszesz to moze powinnam kupic.
takie marszczone właśnie
jak z poprzedniej strony
Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
moje kupiłam bez metki... nabijały przez referencyjny. no chyba, że wbiły inny niż ten na bucie
ja też kupowałam je bez metki

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
co do moich butów- kupiłam jednak kopytka z 2 powodów: po pierwsze są wygodne jak te czekoladowe z woman a po 2 pasują mi bardziej do płaszcza. tak więc czekam jak śnieg stopnieje i woda zniknie z chodników
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 23:12   #2260
NuFCia
Zadomowienie

Gdyby któraś była zainteresowana.
W Tesco są torebki podobne krojem do tej kobaltowej z łańcuchami.
Kosztują bodajże 49 zł - jeśli dobrze spojrzałam.
Wklejam zdjęcia
NuFCia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 08:05   #2261
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na Marszałkowskiej i kompletnie nic mnie nie zachwyciło.. Z nowej kolekcji kupiłam jeszcze tylko tą pasiastą sukienkę z czarną górą i rękawem 3/4, o której jakiś czas temu pisałam Z torebek nadal nic ciekawego się nie pojawiło

Z bluzek różowych z jednym podkreślonym ramionkiem (której zdjęcie ostatnio wklejałam) znów jest pełna rozmiarówka, natomiast czarnych sukienek na jedno ramie brak

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
dla dziewczyn zainteresowanych szarymi marynarkami z "dziwnym" kołnierzem, są od S do L na Targówku, bardzo dużo M-ek
cena 59 PLN
A coś ciekawego uchowało się jeszcze na Targówku?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 08:27   #2262
nombre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na Marszałkowskiej i kompletnie nic mnie nie zachwyciło.. Z nowej kolekcji kupiłam jeszcze tylko tą pasiastą sukienkę z czarną górą i rękawem 3/4, o której jakiś czas temu pisałam Z torebek nadal nic ciekawego się nie pojawiło

Z bluzek różowych z jednym podkreślonym ramionkiem (której zdjęcie ostatnio wklejałam) znów jest pełna rozmiarówka, natomiast czarnych sukienek na jedno ramie brak

Asienka jak zwykle informujesz nas na bieżaco o stanie faktycznym Zary. O 10 bede dzwonila do zlotych i Arkadi czy dostali juz te sukienki. A nad bluzka intensywnie mysle, bo super wyglada na modelce, no ale czytalam ze na normalnej osobie juz nie bardzo, hmm i co tu robic..
nombre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 08:46   #2263
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o wyprzedaże, to nie ma już NIC ciekawego
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 08:53   #2264
andzioch
Zadomowienie

Tydzień temu w piątek otworzyli w Szczecinie ZARE (w końcu się doczekałam ) i mam do Was pytanie. Czy myślicie, że w nowo otwartym sklepie też bedą wyprzedaże tak jak w innych Zarach, czy raczej nie ma na co liczyć, dzisiaj jadę na zakupy więc fajnie by było...
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 08:54   #2265
noisekitten
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
Tydzień temu w piątek otworzyli w Szczecinie ZARE (w końcu się doczekałam ) i mam do Was pytanie. Czy myślicie, że w nowo otwartym sklepie też bedą wyprzedaże tak jak w innych Zarach, czy raczej nie ma na co liczyć, dzisiaj jadę na zakupy więc fajnie by było...
wisi sama nowa kolekcja. i spodziewaj się tłumów
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:02   #2266
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Gdyby któraś była zainteresowana.
W Tesco są torebki podobne krojem do tej kobaltowej z łańcuchami.
Kosztują bodajże 49 zł - jeśli dobrze spojrzałam.
Wklejam zdjęcia
Z tego co widze na zdjeciach to mi sie ona całkiem podoba, podobno skórka nie jest jakas super ale mi głównie o krój i te łańcuchy chodzi, dzis bede w Tesco przejazdem i zerkne za nia, uwazam ze za ta cene jak najbardziej warto
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:04   #2267
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
musisz czekać do wyprzedazy letnich ...
oni zazwyczaj otwierają nowy sklep w takim terminie aby było jeszcze dużo czasu do wyprzedaży albo bezpośrednio po niej
Stary 2010-02-26, 09:18   #2268
praline
Zakorzenienie

dziewczyny, a widziałyście może xs z tej marynarki?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:35   #2269
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Ostatnio sama sie do niej przymierzalam ,bylam w dwoch Zarach i wisialy tylko xl
blueania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 09:37   #2270
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Ostatnio sama sie do niej przymierzalam ,bylam w dwoch Zarach i wisialy tylko xl
no właśnie ;( no nic chyba kupię inną, bo ktoś może tez ją wykupić
Stary 2010-02-26, 09:41   #2271
boszenka69
Zakorzenienie

Ja również byłam wczoraj w Zarze i widziałam tą torebkę, o którą wczoraj pytałam. Czarna strasznie mi się podoba, skórka fajna, ciekawe zapięcie, tylko te paski rzeczywiście strasznie cieniutkie...ale gdyby była chociaż o stówkę tańsza... Widziałam również beżową...moim zdaniem jest straszna, ten beż wpadał wręcz w żółty kolor... Dorwałam tą czarną torebkę 'z dziwnym zapięciem'...wcześniej zastanawiałam się między czarną a pudrową, jednak problem sam się rozwiązał, bo w Dublinie została ostatnia sztuka...akurat czarna Przymierzałam również znane wszystkim płaszczyki z bufami, bardzo fajnie wyglądałam w szarym i chyba w sobotę po niego wrócę. Wpadły mi w oko również czarne botki 'special z price' z trf, ale niestety nie miałam okazji ich przymierzyć
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:54   #2272
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
ja widziałam,ucieszyłam się strasznie,byłam pewna że już wiem gdzie przepadnie kolejne 200 zł w ciągu najbliższych 5 min. Poszłam,przymierzyłam i...zaskoczenie:
wielka była. Czułam się jak w marynarce po starszej siostrze gdy była zapięta. Gdy odpięta odstawała strasznie z tyłu. Niewypał, a dodam że chudzinką nie jestem. Wzrostu 163 i 48 kg wagi więc taką normalną posturę prezentuję.
Stary 2010-02-26, 09:56   #2273
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Ja również byłam wczoraj w Zarze i widziałam tą torebkę, o którą wczoraj pytałam. Czarna strasznie mi się podoba, skórka fajna, ciekawe zapięcie, tylko te paski rzeczywiście strasznie cieniutkie...ale gdyby była chociaż o stówkę tańsza... Widziałam również beżową...moim zdaniem jest straszna, ten beż wpadał wręcz w żółty kolor... Dorwałam tą czarną torebkę 'z dziwnym zapięciem'...wcześniej zastanawiałam się między czarną a pudrową, jednak problem sam się rozwiązał, bo w Dublinie została ostatnia sztuka...akurat czarna Przymierzałam również znane wszystkim płaszczyki z bufami, bardzo fajnie wyglądałam w szarym i chyba w sobotę po niego wrócę. Wpadły mi w oko również czarne botki 'special z price' z trf, ale niestety nie miałam okazji ich przymierzyć
oo gratluję zakupu upragnionej torebki. Co do płaszczyka- masz może jakieś zdjęcie? ja ciągle czekam na swój...widać sprzedająca nie spieszy sie z wysyłką, a szkoda bo chciałam coś u niej jeszce zamówić

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
ja widziałam,ucieszyłam się strasznie,byłam pewna że już wiem gdzie przepadnie kolejne 200 zł w ciągu najbliższych 5 min. Poszłam,przymierzyłam i...zaskoczenie:
wielka była. Czułam się jak w marynarce po starszej siostrze gdy była zapięta. Gdy odpięta odstawała strasznie z tyłu. Niewypał, a dodam że chudzinką nie jestem. Wzrostu 163 i 48 kg wagi więc taką normalną posturę prezentuję.
no właśnie na fotkach na dziewczynie wygląda na większy. Ja jestem wyższa troszkę od Ciebie to może inaczej by wyglądał...w takim razie chyba skuszę się na inny pudrowy.

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-26 o 09:58
Stary 2010-02-26, 10:14   #2274
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
oo gratluję zakupu upragnionej torebki. Co do płaszczyka- masz może jakieś zdjęcie? ja ciągle czekam na swój...widać sprzedająca nie spieszy sie z wysyłką, a szkoda bo chciałam coś u niej jeszce zamówić
Dziękuję Niestety nie dałam rady zrobić zdjęć.. Córcia ze mną była, więc nie miałam za dużo czasu, nawet butów nie dałam rady przymierzyć... Jutro postaram się o jakieś fotki
Stary 2010-02-26, 10:33   #2275
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Dziękuję Niestety nie dałam rady zrobić zdjęć.. Córcia ze mną była, więc nie miałam za dużo czasu, nawet butów nie dałam rady przymierzyć... Jutro postaram się o jakieś fotki
a mogłabyś coś powiedzieć o tych wspomnianych botkach z TRF ?
jak wyglądały ? a może cena rzuciła Ci się w oczy ?
Stary 2010-02-26, 10:52   #2276
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Czarne botki z zamkiem z tyłu. Niestety nie popatrzyłam na cenę.
Widziałam też te pudrowe/cieliste buciki, które macie z Gabi. Śliczny kolor, ale dla mnie za bardzo błyszczą
Stary 2010-02-26, 11:22   #2277
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
potwierdzam, wygląda źle na człowieku
no cóż, czekam na iodelaną pudrową marynarkę
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:36   #2278
noisekitten
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
potwierdzam, wygląda źle na człowieku
no cóż, czekam na iodelaną pudrową marynarkę
to ja jakaś nieproporcjonalna jestem bo na mnie leży dobrze. z resztą jak prawie każda marynarka z zary. ostatnio tylko mierzyłam militarną z Woman, beżową z mocno wypchanymi ramionami i stójką... i ona ma jakieś takie frufru z tyłu. niby kontrafałada na pupie, żeby było wygodniej, ale nawet jak sie zaprasuje to będzie odstawała jak ogonek
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 12:49   #2279
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
to ja jakaś nieproporcjonalna jestem bo na mnie leży dobrze. z resztą jak prawie każda marynarka z zary. ostatnio tylko mierzyłam militarną z Woman, beżową z mocno wypchanymi ramionami i stójką... i ona ma jakieś takie frufru z tyłu. niby kontrafałada na pupie, żeby było wygodniej, ale nawet jak sie zaprasuje to będzie odstawała jak ogonek
frufru dobre
mi to "frufru" odstaje właśnie w tej dresowej frakowej

a szkoda, bo jest bardzo fajna sama w sobie
Stary 2010-02-26, 13:35   #2280
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
jeśli mówimy o tych samych to kosztują 229zł. o ile się nie mylę są w kolorze czarnym i ciemno oliwkowym.

co do marynarek- żadne z zary nie leżą na mnie dobrze. mimo swojego prawie 170 cm wzrostu jestem bardzo "drobna" w ramionach i xs nawet dobrze nie leży. na wyprzedarzach kupiłam szarą marynarkę z woman (wcześniej kosztowały chyba 229 dołączam zdjęcie <bardzo podobna do tej tylko z 'gładkiego' materiału, nie z tweedu>), mimo iż była na prawdę mała to w ramiomach za szeroka. niestety dopiero wczoraj znalazłam paragon, już jej nie oddam bo 2 dni temu minął miesiąc

fajne pudrowe marynarki są w topshopie, sama ostatnio sobie sprawiłam.
w zarze na marszałkowskiej z tej pudrowej została l-ka i xl-ka.

Edytowane przez Pani Lennon
Czas edycji: 2010-02-26 o 13:37
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości