![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Zobaczę czy w ogóle któreś moje buty dojdą do organizatorek, jak nie to chyba skuszę się na nie- mimo tych 11 cm ![]()
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Ja szukam jakichś fajnych gladiatorek ale kryteria są dwa:
1) obcas : nie więcej niż 9.5 cm, (po co mi 12stki??) 2) Mam wąską stopę. Muszą być regulowane (nie wiem jak, sznurówki niby fajna opcja bo regulujesz jak chcesz ale z drugiej dyndają przy bucie to źle wygląda. Tam sa jedne co mi się podobają ale one właśnie regulacji chyba nie mają żadnej no i będa mi pewnie latać na stopie, boję się zamówić.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie okropne, ale dużo osób zachwyca się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tak, że tego typu buty dla mnie są z gruntu obrzydliwe i fuj, albo od razu się zakochuję. I najlepsze, że nie mam pojęcia od czego to zalezy:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu masz cały wątek na temat tej hurtowni i o tych butach. Masa postów, które przyrastają w mega tempie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
A mnie już wkurza sigmowa akcja. Załapałam się na jedno zamówienie, to było anulowane, bo za mało chętnych
![]() A reszta mi umknęła sprzed nosa. A teraz mi się nic nie podoba właściwie z zamawianych butków...ehhh... Zastanawiam się co by dziś zrobić szybkiego na obiad...czuję się jakaś ospała (chyba wiosenne przesilenie), więc nie chce mi się w kuchni za długo siedzieć... |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się ostatnio też niewiele podoba, ale przecież co tydzień są dostawy, widzę że sporo tam dziewczyn wręcz czatuje na nowe modele, także pewnie zamówienia będą. ja tam nie muszę mieć wszystkiego na raz, ale za tą cenę przyda mi się jeszcze kilka par. W każdym razie bez ciśnienia. mi się też gotować nie chce. Tż o dziwo mimo choroby zadeklarował się zrobić dziś obiad, więc wracam na gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też się w ogóle nie chce siedzieć w kuchni, dzisiaj gotuje mój mąż- tzn. robi mega kaloryczne żarcie- frankfurterki na grillu + frytki + surówka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fakt, ceny są tak przystępne, że warto poczatowac na coś. Liczę, że z początkiem marca wskoczy coś ciekawego, to może na coś się załapię ![]() W tym sezonie mam ochotę na obcasy ![]() Myślałam nawet o oxfordach.... ![]() A propos obiadu, chyba machnę dziś jakiś szybki makaron i będzie git ![]() Zjadłabym ryż z chińszczynzą, ale nie umiem nigdzie znaleźć dziadowskich grzybków Mung...wcięło je gdzieś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Ja załapałam się na 3 zamówienia (zresztą na więcej nawet nie czatowałam), z czego dwa zostały zrealizowane
![]() ![]() Mam ochotę kupić sobie jakieś legginsy - nie mam żadnych do tej pory, a jak się wylaszczę, pewnie chętnie takowe założę ![]() ![]() Odkąd T. pracuje w domu, mam codziennie gotowy obiad ![]() ![]() Mam dobry humor, bo dostałam pochwałę od szefa. I czuję wiosnę ![]() Jak dostanę wypłatę, może zapoluję jeszcze na jakieś Sigmowe buty. I torebkę sobie kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
Haaaa...zamówiłam 2 pary butów z sigmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
cześć,
jeśli dziś 5 dzień nic się wam nie chce, znaczy że to już piątek ![]() Kurka, tyle się butów wczoraj wieczorem zamawiało a ja się na nic nie załapałam. Z braku laku zamówiłam czarne koturny, chociaż nie podobają mi się jakoś szczególnie, ale przydadzą się, mam nadzieję, że nie są wysokie. Zamawiane były akurat moje kolory - czarne, szare, granat ![]() a propo butów. Wczoraj zupełnym przypadkiem trafiłam na wyprzedaży na kozaki, jedna jedyna para, czarne, bez obcasa i nie takie mocno ciepłe i nie aż do samych kolan, no takie jak chciałam. Przecenione z 399 na 99, z prawdziwej skóry z dwuletnią gwarancją. W dodatku w pięcie mają jakiś system anti-shock, przez co są mięciutkie i super wygodne. Jestem bardzo zadowolona. Nie żebym miała fisia na punkcie butów :d Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-02-26 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Bardzo fajna okazja z tymi kozakami ![]() ![]() Włożyłam dziś dżinsy, w które nie umiałam jeszcze niedawno wejść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam wczoraj te wszystkie zamówienia, ale moim zdaniem jeśli chodzi o te baleriny to nie są najlepsze jakościowo, dziewczyny to też potwierdzały także może rzucą coś jeszcze fajniejszego (nie wiem czy widziałaś ale te granatowe- wczoraj wrzucone zdjęcia tylko kawowych, strasznie płytkie ![]() Świetna okazja z kozakami ![]() Mnie się dzisiaj wszystko chce bo idziemy po pracy na pizzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć |
||
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś w takim pośpiechu się ubierałam, że jakoś mi się koszulka poobkręcała, więc ją na siłę próbowałam na sobie przekręcić i tak pociągnęłam, że poszła na szwie ![]() Muszę iść po pracy i sobie ją odkupić, bo potrzebuję mieć ze 3 t-shirty obcisłe czarne a teraz mam jeden mniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dalej nie wiem czy dostanę 1 czy 2 pary, bo jeszcze kurier nie dojechał do Eary ![]() ![]() W tym roku w związku z dużym przedsięwzięciem obuwniczym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Cześć piątkowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |||
Zakorzenienie
|
Znowu ominęło mnie zamawianie koturn
![]() Cytat:
Mnie też to dopadło..ale miałam gości wiec coś tam zrobić musiałam. Więc tradycyjnie zrobiłam kulki mięsne, fryty, brokuły z pary z żurawina i gotowym sosem ikeowskim ![]() Rozpływali sie i pytali ile czasu w kuchni spędziłam że takie pychoty zrobiłam. hihih..zajęło mi to 15 min ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakbym mojemu chłopowi zabroniła jeść wieczorem to w ogóle by nie jadł ![]() On o 17 dopiero zaczyna myśleć nad tym co by tu zjeść na śniadanie ![]() Już nie mam ochoty z tym dalej walczyć. Ja tam wagi nie mam i mieć nie zamierzam ![]()
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale Twój mąż szczulutki więc niech sobie je kiedy chce ![]() ![]() ![]() I nie brakuje Ci tej wagi w ogóle >? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Tak, faza na niegotowanie mnie dopadła. Zrobiłam więc fryty i camemberty-masakra kaloryczna, ale pychota
![]() Haniu, widzę, że się wpisałąś jako rezerwa na butki, na które się załapałam...Ja się długo nad nimi zastanawiałam czy mi się podobają...ale w końcu stwierdziłam, że biorę... Muszę powiedzieć, tak z całkiem innej beczki, że czasem mam takie dni, że nawet będąc w pracy tylko, tęsknie za TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w wersji domowej jest to na prawdę pyszne ![]() Mój mąż o godzinie 24 potrafi zjeść talerz zupy i zagryźć to paczką chipsów ![]() Nie brakuje. Wolę żyć w przeświadczeniu że ważę 52 kg ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tego na szaro. Ja tak mam codziennie- niezmiennie od 4,5 roku ![]()
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zastanawiałam się nad koturnami i w końcu wytłumaczyłam sobie, że nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajne jest uczucie, cieszyć się na powrót z pracy głównie dlatego, żeby zobaczyć TŻ...a ja jestem taka niedobra dla niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi rodzice byli u nas wczoraj na kawce..mama wychodząc popatrzyła na mnie i mówi- dziecko nie krzycz tak na Igorka bo Cię w końcu zostawi ![]() No i zabił mnie mój kuzyn który powiedział: "Matko! ja bym zwariował z taką żoną jak Ty. Tylko taki facet jak Igor może cię znosić" Oczywiście teraz teks jest nagminnie wykorzystywany przez mego męża..i jak o cos krzyczę na niego mówi "Matko! ja bym zwariował z taką żona jak Ty" ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-26 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
fajny dziś mam humor, tak bez powodu w sumie. Albo właśnie dzięki temu. Pogoda jest ładna, czuć wiosnę w powietrzu, ciepło i słonecznie...
Dziś może uda mi się wcześniej wyrobić i skończyć. Tż w domu czeka, obiecał zrobić obiad znowu ![]() a jutro jedziemy do tego spa, więc mam nadzieję na basen, saunę, jakiś masaż i spacer nad morzem. W niedzielę odwiedzimy moich rodziców a w poniedziałek i wtorek pracuję w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W naszym związku po prostu ja jestem tą osobą trwardo stąpającą po ziemi...a on tą, która łazi i nie wie po co, soli kawę, tłucze szklanki przypadkowo itp ![]() ![]() Ale zarówno on, jak i ja to lubimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pogoda rzeczywiście pozytywnie nastraja. Mi tez lepiej sie żyję odkąd da się chodzić do pracy na piechotę..i to jeszcze w wiosennym płaszczyku ![]() Cytat:
![]() Tak jak mój uwielbia to moje pokrzykiwanie na niego ![]() EDIT. Wiesz mamy facetów artystów , więc oni w momencie słodzenia kawy mogą marzyć o nowych bębnach tudzież nowym programie do tworzenia muzy i ze słodzonej kawy wychodzi solona ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-02-26 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.