Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-09, 15:38   #1381
inwencja
Zadomowienie

Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Cześć dziewczyny , myślę o pojechaniu w tym roku do Rimini . Jak myślicie - lepiej poczekać do 18nastki ( ur. mam w połowie sierpnia) i mieć możliwość samodzielnego powrotu z dyskotek czy jechać trochę wcześniej i modlić się , że opiekunowie zrozumieją , że to już tuż tuż i jak coś to będę pod opieką przyjaciółki , która będzie na studenckim ... No i czy raczej jest więcej osób w niższym czy wyższym przedziale wiekowym ?

There's only one way to soothe my soul.

inwencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 20:01   #1382
RosjaRosja
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do RosjaRosja Send a message via Skype™ to RosjaRosja

Cytat:
Napisane przez inwencja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny , myślę o pojechaniu w tym roku do Rimini . Jak myślicie - lepiej poczekać do 18nastki ( ur. mam w połowie sierpnia) i mieć możliwość samodzielnego powrotu z dyskotek czy jechać trochę wcześniej i modlić się , że opiekunowie zrozumieją , że to już tuż tuż i jak coś to będę pod opieką przyjaciółki , która będzie na studenckim ... No i czy raczej jest więcej osób w niższym czy wyższym przedziale wiekowym ?

Poczekaj!

RosjaRosja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 20:12   #1383
inwencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
Poczekaj!
Masz rację ^^ No i może wcześniej załapie się na jakiś festiwal , o

Stary 2010-01-10, 14:16   #1384
Schoko
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też bym poczekała.
Mi też się marzy studencki obóz do Rimini

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 18:14   #1385
inwencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Schoko Pokaż wiadomość
Ja też bym poczekała.
Mi też się marzy studencki obóz do Rimini
Zobaczymy czy się uda

Stary 2010-01-19, 15:35   #1386
luki8342055
Raczkowanie

GG do luki8342055

opiekunowie nigdy nie zrozumieja ze masz 18 lat (albo prawie 18) lepiej poczekaj na studencki
luki8342055 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 12:24   #1387
Orchide
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie! Zgadzam się z poprzednikami. Nie ma znaczenia, że masz albo prawie 18 lat (ja w zeszłym roku byłam, miałam skończone tylko, że byłam z koleżanką, która jeszcze nie miała i dlatego byłyśmy na młodzieżowym a nie studenckim) jeśli jesteś na młodzieżowym to nie masz z tego względu żadnych ulg, bo jesteś pod ich opieką i jesteś traktowana jak wszyscy. A co innego na studenckim tam będziesz miała życie jak w Madrycie więc czekaj!
Jak byłam w zeszłym roku to najwięcej było ludzi 16, 17 lat dość dużo też było 15. No i oczywiście 7/8 to dziewczyny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-24, 18:19   #1388
Jangdzia
Raczkowanie

GG do Jangdzia

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
Nie warto pytac się koleżanek, co chcą robić. Ja też myślałam tak, że sama to ja nigdzie nie pójdę. Potem żałowałam jak cholera. Za przeproszeniem mam w tylku koleżanki, przyjechałam sie dobrze bawić i jak mam ochotę sobie isć, a inni zostają w hotelu to idę. I kropka. Szkoda, że musiałyście tylko dwójkami. Też słyszałam, że w lloret sprawdzają paszporty. W Rimini nie ma takiego rygoru.
No właśnie Astrum, nie warto słuchać koleżanek co chcą robić, ale w sumie skąd mogłam wiedzieć co Ty chcesz robić , trzeba było powiedzieć ;p Kurcze znowu mnie Olimp kusi, Elba tym razem, mam nadzieję, że tym razem nie będzie takiej Agatki i ludzie będą lepsi niż w Blanes...
Jangdzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 09:21   #1389
Olussiak
Raczkowanie

Jestem zainteresowana obozem do Rimini w tym roku. Nie mam jeszcze wybranego.. dlatego chciałabym się dowiedzieć co polecacie. Byłby to mój pierwszy obóz, jechałabym sama i mam 15 lat. Chciałabym więc poznać naprawdę spoko ludzi. Oczywiście dyskoteki to dla mnie podstawowa sprawa Jak to będzie z drinkami ? ;D Wiem, wiem. Nie jestem pełnoletnia, ale w końcu to wakacje są. Wcześniej chciałam jechać do Hiszpanii, ale wiele osób mi to odradziło i polecono mi abym najpierw pojechała do Włoch. Proszę o opinie. I może jakieś polecane obozy ?

Jedzie ktoś ?

Edytowane przez Olussiak
Czas edycji: 2010-01-31 o 09:23
Olussiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 13:38   #1390
madziunia0070
Przyczajenie

Ja w Rimini byłam już dwa razy i również w tym roku planuję spędzić tam wakacje Byłam z biura Jaworzyna Tour i jestem bardzo zadowolona. Kadra na ogół młoda, hotel spoko( http://www.hotelmarinellarimini.com/ )- tuż przy plaży i blisko do Carnaby (najfajniejszej dyskoteki). Wychowawcy dają dużo luzu i co najważniejsze są codzienne wyjścia na imprezy Z alkoholem też nie ma większego problemu... no wiadomo jeżeli nie przeholujesz Na dyskotekach drinki to dość droga sprawa, ale nie ma problemu z ich kupnem
Teraz czekam z niecierpliwością na tegoroczną ofertę Jaworzyny i mam wielką,wielką nadzieję że znów będzie obóz do Rimini. Byle do wakacji ...i znów ruszamy na przystooojnych włochów <3
madziunia0070 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 14:07   #1391
inwencja
Zadomowienie

Ja mam już wykupione Jadę z okeja 16.07-26.07 do Rimini , nie czekam do 18 , bo za długo no :P

Stary 2010-01-31, 16:01   #1392
Olussiak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziunia0070 Pokaż wiadomość
Ja w Rimini byłam już dwa razy i również w tym roku planuję spędzić tam wakacje Byłam z biura Jaworzyna Tour i jestem bardzo zadowolona. Kadra na ogół młoda, hotel spoko( http://www.hotelmarinellarimini.com/ )- tuż przy plaży i blisko do Carnaby (najfajniejszej dyskoteki). Wychowawcy dają dużo luzu i co najważniejsze są codzienne wyjścia na imprezy Z alkoholem też nie ma większego problemu... no wiadomo jeżeli nie przeholujesz Na dyskotekach drinki to dość droga sprawa, ale nie ma problemu z ich kupnem
Teraz czekam z niecierpliwością na tegoroczną ofertę Jaworzyny i mam wielką,wielką nadzieję że znów będzie obóz do Rimini. Byle do wakacji ...i znów ruszamy na przystooojnych włochów <3
a ile masz lat ? Hotel robi wrażenie, i Twoja opinia o obozie też Myślisz, że mogę jechać mając 15 lat ? Tzn. opłaca się ?
Olussiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 18:52   #1393
madziunia0070
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Olussiak Pokaż wiadomość
a ile masz lat ? Hotel robi wrażenie, i Twoja opinia o obozie też Myślisz, że mogę jechać mając 15 lat ? Tzn. opłaca się ?
No za niedługo skończę 17 i naprawdę polecam to biuro co prawda nie mam porównania z innymi , ale ja się świetnie bawiłam
Jasne że możesz jechać mając 15 lat jak ja mialam 15 to pierwszy raz pojechałam do Rimini i wcale nie byłam traktowana jak jakaś młodsza .... 15,16 czy 17 te same zbiórki i zasady tam ogólnie wszyscy mają dużo luzu :P
Tylko ostrzegam, że jak raz pojedziesz do Rimini to będziesz tam chciała wracać co roku

Edytowane przez madziunia0070
Czas edycji: 2010-01-31 o 18:58
madziunia0070 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 13:07   #1394
iwanttobealone
Przyczajenie

Rimini 2010 - kto się wybiera.

Chciałabym wiedzieć kto z Was wybiera się w tym roku do Rimini, z jakiego biura podróży, jaki hotel itd.

I czy myśli ktoś nad biurem Jaworzyna Tour?
Jest to Hotel Marinella, był tam ktoś?

Chodzi mi głównie o oferty które są bardziej w centrum Rimini, nie w Viserbella, czy Viserba..
iwanttobealone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 15:29   #1395
dawPIS
Przyczajenie

Dot.: Rimini 2010 - kto się wybiera.

Ja sie zastanawiam miedzy Rimini a Cesenatico
dawPIS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 19:11   #1396
iwanttobealone
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dawPIS Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam miedzy Rimini a Cesenatico
Ja też się zastanawiałam, ale Rimini jest dużo lepsze pod względem dyskotek i tego typu atrakcji, tylko że trzeba trafić na dobrą okolicę, bo jak byłam dwa lata temu to musieliśmy wszędzie dojeżdżać :P

nad tą ofertą się zastanawiam
http://www.jaworzyna.com.pl/offer/105
podobno hotel położony blisko Carnaby, 3poziomowej dyskoteki, ponoć najlepsza :P i że biuro dobre, kadra zwykle młoda.. jak na razie z przeczytanych opinii nie wiedziałam jeszcze ani jednej niezadowolonej osoby
Stary 2010-02-24, 13:44   #1397
mysweetdream
Przyczajenie

Ja się wybieram do Rimini już drugi raz z rzędu i gorąco polecam!
mysweetdream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 18:18   #1398
melman_93
Przyczajenie

A wybiera się ktoś może na obóz do Sycylii?
Bo tak owy planuje, ale nie wiem czy warto!
melman_93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 19:07   #1399
emiiss
Przyczajenie

ja też się wybieram do rimini, ale czekam na oferty z BUT
emiiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 19:38   #1400
monilkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwanttobealone Pokaż wiadomość
Ja też się zastanawiałam, ale Rimini jest dużo lepsze pod względem dyskotek i tego typu atrakcji, tylko że trzeba trafić na dobrą okolicę, bo jak byłam dwa lata temu to musieliśmy wszędzie dojeżdżać :P

nad tą ofertą się zastanawiam
http://www.jaworzyna.com.pl/offer/105
podobno hotel położony blisko Carnaby, 3poziomowej dyskoteki, ponoć najlepsza :P i że biuro dobre, kadra zwykle młoda.. jak na razie z przeczytanych opinii nie wiedziałam jeszcze ani jednej niezadowolonej osoby
Carnaby jest najlepsza na świecie! Zazdroszczę Rimini, ja byłam w tamtym roku i baaardzo miło wspominam Jeśli chcecie o coś spytać to mogę wam coś opowiedzieć o Rimini
Stary 2010-02-24, 21:09   #1401
dawPIS
Przyczajenie

No jakbyś mogła to napisz jakie były temperatury i co z tym morzem... bo niektórzy twierdzą, że jest brudne ;/

O Altromondo i Carnaby to się już naczytałem xD

Ogólnie to myślałem też nad Majorką tylko jazda przez 3 dni mi się nie uśmiecha a samolotem na dwa tygodnie to znowu za drogo wychodzi...

Więc myślę, że jednak Rimini
Stary 2010-02-25, 17:30   #1402
mysweetdream
Przyczajenie

Morze jest czyste.Przynajmniej w tym rejonie, gdzie ja byłam (Viserba).
mysweetdream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 18:16   #1403
ChocolateGirl
Przyczajenie

A z jakiego biura jechałaś monilkaa? Bo też chcę się wybrać z chłopakiem na obóz młodzieżowy i nie wiemy czy Włochy czy Bułgaria :/
ChocolateGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-25, 22:08   #1404
cutedevil
Przyczajenie

Hej mam zamiar jechać w tym roku do Rimini z biura Juwentur, http://www.juwentur.com/Wlochy_Rimin...lotem-538.html . Był ktoś z was może z tego biura? możecie coś pwoiedziec o kadrzem czy luzy ? o dyskotekach i w ogóle o całym mieśćie Pozdrawiam!
cutedevil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-26, 10:44   #1405
emiiss
Przyczajenie

wybiera się ktos do rimini z BUT ?? http://lato.but.waw.pl/oferta.php?id=1 ??
emiiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-26, 11:51   #1406
monilkaa
Zakorzenienie

ChocolateGril- ja byłam z biura Primatour i było fantastycznie! Bardzo dużo luzu, praktycznie w ogóle nas nie pilnowali, mogliśmy wracać z miasta dość późno, ogólnie dawali nam bardzo dużo swobody jeśli się wywiązywaliśmy z określonych umów Ja w tym roku też chcę jechać z chłopakiem i właśnie nie wiemy gdzie... Też Włochy (znowu) albo Bułgaria, ale chyba jednak Bułgaria ze względów czysto finansowych-tańsze wszystko Rimini jest drogie W każdym razie na pewno z Primatour'u Jedźcie z nami !

Może było średnio czyste, czasami jak był przypływ było troszkę glonów, ale to nic w porównaniu z naszym brudnym Bałtykiem Temperatury? Było strasznie gorąco! Padało tylko raz (w nocy) a rano od nowa upał, skwar i słoneczko

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dawPIS Pokaż wiadomość
No jakbyś mogła to napisz jakie były temperatury i co z tym morzem... bo niektórzy twierdzą, że jest brudne ;/

O Altromondo i Carnaby to się już naczytałem xD

Ogólnie to myślałem też nad Majorką tylko jazda przez 3 dni mi się nie uśmiecha a samolotem na dwa tygodnie to znowu za drogo wychodzi...

Więc myślę, że jednak Rimini
Też chciałam jechać na Majorkę, ale podróż jest długa i na miejscu zostaje zbyt mało czasu...
Stary 2010-02-26, 22:29   #1407
melman_93
Przyczajenie

A ja chciałam się zapytać, czy wybiera się ktoś może na ten obóz --> http://www.indexpolska.com.pl/offer_200_9548.html ciekawa oferta, dużo zwiedzania !
melman_93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-27, 15:57   #1408
iwanttobealone
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ChocolateGirl Pokaż wiadomość
A z jakiego biura jechałaś monilkaa? Bo też chcę się wybrać z chłopakiem na obóz młodzieżowy i nie wiemy czy Włochy czy Bułgaria :/

a gdzie do Bułgarii ? Złote Piaski są świetne! Nie dość, że tanio, to jeszcze centrum tętni życiem, zwłaszcza w nocy.. Jest dużo takich barów na świeżym powietrzu z świetnymi drinkami xD i nawet nie drogimi, na pewno niedrogimi w porównaniu z Włochami.. Jak byłam we Włoszech to miasto po południu zamierało - sjesta. W nocy też nic specjalnego, tylko wiadomo, dyskoteki dużo lepsze w Rimini niż w Złotych Piaskach W Złotych byłam już dwa razy i naprawdę polecam, bo cały czas jest co robić
Stary 2010-02-28, 15:55   #1409
ChocolateGirl
Przyczajenie

Monillka słuchaj my wybraliśmy Bułgarię hotel Kotva z Juwenturu Biuro w naszym mieście także bezpieczniej w razie W No a pozatym hotelik z fajnym kompleksem basenów. Obawiam się, że jako "parka" będziemy odsunięci i będą nas bardziej pilnować ;/ A Wy jakie miasto?

Iwanttobealone- my do Złotych Piasków

Edytowane przez ChocolateGirl
Czas edycji: 2010-02-28 o 15:56
ChocolateGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-28, 16:39   #1410
dawPIS
Przyczajenie

Ma ktoś może jakąś ciekawą oferte obozu w Rimini, tak żeby po drodze zwiedzić Wenecję?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości