|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
tesciowa - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuj !! ![]() Prosimy o zdjecia ! |
|
|
|
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4354 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto mi meline z wyspy robi i butelki rozrzuca. Moment mnie inie bylo a tu butelka
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
a u mnie ciągle ktoś paprykarza szczecińskiego wpierdziela!
|
|
#4356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobra lecę spać Spokojnych nocek dla Was i maluszków
|
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do jutra! |
|
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry,
noc taka sobie.Bywalo lepiej
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Noc w miarę z jednym rykiem tylko. Dzwonił facet, że stół jest do odbioru
|
#4361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ahoj! 1. cala noc nie spalam bo bylo buczenie 15 minut po tym jak sie polozylam a o 4.30 sie juz wyspala, ale dostala dopupnie viburcol i gebowo panadol i jakos zasnela po 5 ale o 6 budzik zadzwonili ja obudzil. 2. jest zab, 6 juz! lewa gorna jedynka! 3. wstala, zlapala pchacza i POSZLA. no ale sie pokoj skonczyl i przestala isc a drugi raz juz nie poszla. chociaz wlasnie jak to pisze to sobie drepcze z tym pchaczem
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
U Nas nocka taka jak zawsze, czyli jak zawsze do d... Na dodatek młody rozwalił rano swoją karuzelę, jestem ciekawa jak wieczorem zaśnie... teraz włączyłam mu radio w sypialni i śpi. Na dworze pochmurno ale ciepło +9*C, oby nie lało bo chcemy iść na spacer ![]() Dziękuję za miłe slowa
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
My tez pojdziemy jak wstanie bo na razie spi. Chociaz znajac moje szczescie pewnie bedzie padac. Snilo mi sie ze znalazlam super bonus na wyspie i bylam znowu za Tuncią, pozostawiajac wszystkich w tyle
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Sandra
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my się na spacer dzisiaj nie wybieramy bo ja mam do zrobienia 3 ciasta + tort...więc tak jakby nie ma czasu...mąż w pracy..ma przyjść mama ale on a z Kubą nie wyjdzie na spacer bo o kulach chodziCytat:
biszkopt nr 1 już wstawiłam...
|
||
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
oki
![]() ale mnie dzisiaj wszystko wkur...a a wogóle to inteligentny kierownik na piekarni wstawił go w grafik od 1 marca ![]() a pamiętacie jak pisałam, że coś mi śmierdzi z tym, że męża brat powiedział, że już kogoś przyjęli itd ?? no to się wydało..wczoraj jak przywozili ławę od teściowej do nas to odwoziła go moja siostra i powiedział jej, że T. pokrzyżował mu plany trochę bo miał iść na kurs żeby w razie co mógł zostać kierownikiem zmiany czy zastępcą....jakoś tak.A jak jest ktoś spokrewniony na tym samym dziale to nie może....palant jeden |
|
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
alkamor nie ma to jak kochana rodzinka
Ja dzisiaj nie mam co na wyspie robićbo wszystkie plony mam do zbioru ok 22-23. Myślałam że będzie ładna pogoda i tak posiałam plony żeby w ciągu dnia na wyspęnie wchodzića do d... blada. Na spacer nie pójdziemy b o jest tak zachmurzone żę w każdej chwili może padaća nie chcę w biegu do domu wracać.
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie fajnie ![]() no oczywiscie, ze sie zachmurzylo
|
|
#4369 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja już swojej młodszej o rok siostrze (Inez ma na imię) powiedziałam że jak mi odwali taki numer jak siostra męża swojemu bratu albo mojej sis coś strzeli głupiego do głowy to pójde i tak jest strzele w łeb i powiem żeby się obudziła..no do jasnej cholery jak rodziców zabraknie to co sama zostane ja chcę mieć z kim spędzać świeta i spotykać się ![]() Cytat:
Taka jakaś zabiegana jestem od rana, pranie sprzątanie, jeszcze kaloryfer padł w pierwszym pokoju i woda leci ale my go nie będziemy naprawiać przecież też nie z naszej winy się popsuł podstawiłam miskę tylko. A my wieczorkiem na imieniny do mojego taty jedziemy, Nikoś kończy dzisiaj 11 miesięcy
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego!no oczywiscie pada, mlode dalej odsypia nocke a ja gotowa do wyjscia
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie...ja sobie nie wyobrażam, żeby moja siostra mogła coś takiego zrobić....ale oczywiście teściowa ma pretensje wiecznie do męża, że bratu nie pomaga jak trzeba
200 lat dla Nikosia
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek!
Anya ![]() Alkamor brat Tz to szuja jest Pisałam Wam, że pensji nadal nie ma. Ma być koło 18 marca. Ta styczniowa ![]() Dwieście lat dla Nikosia! W sprawie rodzeństwa! Dzisiaj przykula sie do nas moja siostra. Ostatnio powiedziała Małżowi, że syf mamy. Dzisiaj troche posprzątałam, ale dużego pokoju nie ruszam! Popatrzyłam, ze tam jest syf Oli i Małża. Niech sami po sobie sprzątną ![]() No i teraz prawie wszystkie uprawy na wieczor zostawiam, bo Wam limit kradzieży potem nie pozwala mnie ogłabić. Dzisiaj już prawie wszystkie były..... Jeszcze Emilka i Spice na wieczór mnie pewnie odwiedzą i sie poczestują ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Skojarzyło mi sie. Moja przyjaciółka się wiecznie odchudza. Jemy razem w pracy śniadania i oczywiście ona mnie obżera, bo sama nic do jedzenia prawie mnie ma. Dlatego ja kupuje nam 2 śniadania Zawsze mówi, ze mam ja wpisaną w budżet. Ja na wyspie też mam Was w budżet wpisane
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
spadam w rankingu
|
#4374 |
|
Raczkowanie
|
Ja ciebie tez nie okradłam
![]() Nikoś śpi, u nas pogoda ładna i co chwilę wychodzi słoneczko ![]() Alinko tylko nie zapomnij pochwalić się tortem ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Zanka ja klikam ale nie wiem czy już swojego limitu głosów nie wyczerpałam ![]() Nikt nie pisze to idę dalej sprzątać...
|
#4375 |
|
Raczkowanie
|
Witam!Lata tu nie byłam...miałam ostanio same ranki,potem jakiś obiad,spacer z małą i zabawa do wieczora.Chodzi spać ok 20 i dopiero mam dla siebie czas,ale przeważnie sprzątam kuchnie ,wstawiam pranie,gotuje na drugi dzien i szybko do wyrka.Zasypiam w pół sekundy!Lenka ma atopowe zapalenie skóry,miała straszne rany w zgieciach rąk,nóg i wielkie plamy na brzuszku.Normalnie chodziłam i ryczałam bo ją to strasznie swędziało a leki od alergolog nic nie działaly.Dopiero moja lekarka przepisała nam inne masci i już na drugi dzien widać było poprawe,teraz prawie nic nie ma.Lenka od ok. tygodnia zasuwa na nogach jak strzałka,często sie jeszsze przewraca ale łazi po całym pokoju,gdy ląduje na pupie smieje sie na cały głos a ja latam za nią jak szalona co ją bardzo śmieszy i specjalnie czasem przewraca sie i czeka na moją wystraszoną mine.Uwielbiamy z mężem sie z nią bawić ,wozimy samochodem misie,sadzamy je na nocnik a ona sprawdza czy zrobił kupe lub siku.Ale i tak najlepsza zabawa to zapalanie i gaszenie telewizora,otwieranie dvd i dzwonienie do taty z mojego telefonu.Bardzo lubi tez chodzić do starszaków do pokojów i muszą sie z nią bawić
W pracy po staremu,pieniążków na wiosne troche wiecej mamy z mężowskiej pracy ,bo i trzynastka ,zaraz mundurówka...odbijamy sie troche choć wciąż wydatki duże ,musze kupic synowi nowe soczewki na poł roku(380 zł) a córce juz sie znudziły i chce teraz okulary Najwazniejsz e ze wogóle mi nie choruje,robi sie coraz cieplej i duzo czasu spedzamy na podwórku.I wogóle mam dzis swietny nastrój,wróciłam niedawno ze spacerku,mała śpi,ja piekę chleb swojski i tak sobie przysiadłam do was.Pozdrawiam was serdecznie i zycze zdrówka wam i waszym pociechom!!!! |
|
|
|
#4376 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamika super, ze sie odezwałaś. Dobrze, że z Lenka lepiej. Teraz jeszcze poprosze o zdjęcie Leneczki bo jaj wieki nie widzialyśmy
|
|
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj żadnej nie okradłam
![]() Moje dzieci śpią, młodszy już dzisiaj drugi raz. No ale co się dziwić jak na dworze szarówka. Mi oczy same się zamykają ale nie mogę się położyć bo znowu wstanę z bólem głowy. Możecie mi polecić jakieś zestawy z ciastoliną? A tak wogóle co jest lepsze ciastolina czy moonsand??? Chcę coś Kevinkowi na Zajączka kupić. Doszłam do wniosku że ten garnuszek na klocuszek to zly pomysł na roczek. Ma te same melodyjki, literki i cyferki co Szczeniaczek uczniaczek i Misiaczek przytulaczek a to mają chłopcy w domu, nie ma sensu powielać prezentów jeśli mają taki sam przekaz głosowy. Chyba kupimy mu tę fontanne Playskool. Sto lat dla Nikosia!!!
|
|
#4378 |
|
Raczkowanie
|
dam zdjecie na Nk,jak przyjdzie syn ze szkoły.Zapomniałam napisac ze Lence wyszły jednoczesnie 4 górne zeby,była dosc marudna ale nic poza tym.Obecnie ida dwójki dolne.całuje gorąco!
|
|
|
|
#4379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niedawno wrocilismy ze spacerku. Jest przepieknie, sloneczko i 9 stopni. Sto lat dla NIKUSIA!!! |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
bylysmy na spacerze. jak tylko wyszlam to sie rozpadalo
![]() mialam porzucic ciastka na rzecz orzeszkow w czipsie, ale sie rozmyslilam. Kupilam ciastka i niniejszym informuje: rozpoczelam weekend (i biszkopciki )---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- mamika!!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

serio się cieszę.
Ale w chiwli obecnej jestem uzależniona 
wytargałam jej go z buzi
O losie, dobrze że tak żadko jest z młodym... na samo wspomnienie ciarki mnie przechodzą 

a u mnie ciągle ktoś paprykarza szczecińskiego wpierdziela! 

a wogóle to inteligentny kierownik na piekarni wstawił go w grafik od 1 marca 

wszystkiego najlepszego!