|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczka H&M częśc II
a to byc moze ale od 18 do 25 to tydzien czasu az no zobaczymy ja tam nie mam jakiegos nacisku zeby sie pojawila 18 kiedy bedzie to bedzie
|
#2792 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny widzę, że jutro dużo z Was się wybiera do H&M, więc mogłybyście mi pomóc
![]() Jak pisałam wcześniej (ale bez odzewu ) to potrzebuję taką tunikę/top rozm 34/xs, cena 39,90 divided black proszę
|
#2793 |
|
catch me if I fall.
|
A ja ponawiam apel o pomoc w zakupie srebrnej tuniki w rozmiarze XS
![]() ![]() Kosztuje 79 zl, wszystkie koszta zwracacam, blaaagam jesli ktoras z Was jutro ją zobaczy - pamietajcie o mnie
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
O boże, o boże. Przyszłam z miasta potwornie zmęczona, otworzyłam ten watek, zobaczyłam zdjęcie którejś z Was (nie pamiętam nicku) w niebieskiej kiecce... szczęka mi opadła, pędem się ubrałam i pognałam dosłownie do H&Mu
I to za granicę no ale mam- rozmiarówka niestandardowa (albo inaczej-niemiecka już nieraz zauważyłam różnice między rozmiarówkami w polskim a niemieckim H&Mie...), noszę 38, a sukienkę mam 34... Ale to też może przez to, że wisiały tylko dwie- 34 i 40, ta druga za duża a musiałam dosłownie ją mieć Co ten wizaż robi z człowiekiem... nie wiem jak u nas, ale w niemczech jeszcze były z tej kolekcji pasiaki overlarge z cekinowym nadrukiem, niebieskie sweterki z bawełny ekologicznej, sukienki a'la szmijzerki i sweterki pasiaste z motylkowymi rękawami i rękawem za łokieć- nie pamietam cen,ale napewno ponad 15euro.
|
#2795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
baaaaaaaaaaaardzo Cie proszę , jeśli tylko bedziesz mogla wstap do HM. strasznie mi na niej zalezy, rozmiar 38 dziewczyny, jesli ktoraś z was będzie jutro widzieć niebieską kiecę z żabotem, rozmiar 38, bardzo Was proszę o zakup ![]() może u Was w którymś z mniej obleganych HM jakaś została? A może była większa dostawa?? ![]() z reguły w HM mam 36/38, wiecie może ile ta 38 ma w biuście??
Edytowane przez Olunia1989 Czas edycji: 2010-02-25 o 22:37 |
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja również ślicznie proszę jeśli gdzieś znajdzie się zbłąkana sukienka z żabotem rozmiar 34/36 to chętnie bym ją przygarnęła....
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie tylko w h&m
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przymierzyłam tunikę w kwiatki - bez rewelacji, wygląda przeciętnie jedyne co zachęca to niska cena, ale nie planuję jej kupować. Cierpliwie czekam kiedy pojawi się moja wymarzona sukienka. _n_ rozglądałam się za nią i niestety nie mogłam odnaleźć, jednak z racji ograniczonego czasu przeglądałam na szybko.
|
||
|
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
mogłby ktos dac kod tej granatowej sukienki z zabotem?
|
|
|
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
)jesteście moim ostatnim ratunkiem! przypadkiem trafiłam na forum i od razu wróciła mi nadzieja na zakup płaszczyka z h&m, może któraś z Was będzie kojarzyła: beżowy, odcięty pod biustem i rozszerzany w dół, do połowy uda, zapinany na jeden rząd guzików pod szyję, z bufkami na ramionach. Potrzebuję rozmiar 34 we Wrocławiu znalazłam jeden ale jak po niego wróciłam to już go nie było i od tamtej pory codziennie ich szukam, ale bezskutecznie. Strasznie mi na nim zależy dlatego bardzo proszę o pomoc. Mam nadzieję, że to, że dopiero zarejestrowałam się na forum nie zaważy na Waszej chęci pomocy i zaufaniu ) jutro również przejdę się po h&m, zrobię zdjęcia płaszcza i dołączę ) przy okazji rozejrzę się za tą rozchwytywaną sukienką bo wydaje mi się, że je widziałam na w h&m na rynku, ale sprawdzę również w arkadach i na grunwaldzie )
|
|
|
|
#2804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2805 |
|
Zadomowienie
|
Mnie z nowej kolekcji spodobała się ta czarna sukienka z kolorowym wzorem.
Pogrzebałam i okazało się, że jest w 3 kolorach. Widziałam ją ostatnio jak stałam przy kasie. Jak ją dojrzałam to serce zabiło mi jakieś minimum 100 razy szybciej, ale jak podeszłam bliżej i zobaczyłam cenę 30 funtów to szybko otrzeźwiałam. To troszkę dużo za sukienkę na codzień... Liczę, że podoba się tylko mnie i dotrwa jedna do wyprzedaży |
|
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
bardzo ładna ta czarna sukienka
|
|
|
|
#2807 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
odnośnie granatowych sukienuś: obdzwoniłam dziś rano wszystkie H&M w promieniu 50km, skutek taki, że: w Piotrkowie Tryb. (centrum Focus Mall) zostały same nr 42 i 44, w Częstochowie w jednym w ogóle ich nie było i raczej nie będzie, a w Częstochowie w Galerii Jurajskiej rozeszły się wczoraj jak świeże bułeczki.
Marne nadzieje ![]() W każdym razie szczęściarami są te Wizażanki, które były na bieżąco w wątku lub te, które przypadkiem znalazły się wczoraj w H&M'ie :P ach Wy :P Edytowane przez germanistka1988 Czas edycji: 2010-02-26 o 09:27 |
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie były wczoraj 36 ale kompletnie mi się nie podobają, czułam się jak terminator z tymi falbanami
|
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w H&M jest już dostępny ten wisior???
![]() Jaka cena?
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
Nie widziałam go jeszcze.
edit: w niemieckim shoponline: 5, 95.
Edytowane przez Bjarke Czas edycji: 2010-02-26 o 10:45 |
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też ją przymierzałam i jak ogólnie fason bardzo ładny, tak nie podobał mi się materiał podszewki .. jak się ciepło by zrobiło to bym się w niej chyba gotowała. No i to jest sukienka typowo dla dziewczyn z mniejszym biustem i ramionami węższymi od bioder
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś granatową sukienką H&M
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
u mnie jeszcze nie, ale widzialam gumki do włosów muszelkowe(czarne ze srebrem i białe ze zotem)
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
A czy któraś z Was może sie orientuje kiedy są dostawy w Poznanskich H&m` ach ;p ?? Obiło mi się o uszy, że poniedziałki, srody i piątki..ale nie wiem il w tym prawdy
)
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcia na szybko. (standardowo, za bałagan przepraszam )
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

) to potrzebuję taką tunikę/top
I to za granicę
no ale mam- rozmiarówka niestandardowa (albo inaczej-niemiecka

Przymierzyłam tunikę w kwiatki - bez rewelacji, wygląda przeciętnie jedyne co zachęca to niska cena, ale nie planuję jej kupować.