|
|
#2911 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Powiem Wam, że mój tez na saaamym początku naszego bycia razem chciał się oświadczać. Tzn. intensywnie o tym myślał, mówił. Dosłownie po 2-3 miesiącach razem. Ja do tego podchodziłam z ogromną rezerwą i na zasadzie żartów
![]() A teraz jest też na odwrót. On jak słyszy słowa: "zaręczyny, ślub, pierścionek" to ucieka gdzie pieprz rośnie i generalnie po prostu NIE CHCE. Za to teraz ja chcę. Tak całkiem poważnie. A nie po 2 miesiącach wpatrywania się w swoje oczy.... No trudno, heh. Mogłam się zgodzić
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to skoro lubi tu zaglądać... to niech zobaczy jak cierpisz przez tą sytuację... paranoja jakaś... mój nigdy nie mówił że zamierzał się oświadczyć ale coś tam.... bo dopiero takie czekanie i myśl że "miało być" przygnębia tzymaj się kochana jutro pogadamy na żywo i bedziesz się czuła bezpieczniej z wyrażeniem swoich uczuć...Cytat:
ale i tak wolę jutro fotkę Ci podesłać i wtedy zdecyduję się żeby coś dla siebie wybrać
|
||
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście najpierw zapytał się czy mam swój samochód ( czy rodzice przypadkiem gdzieś nim nie pojechali ) więc powiedziałam , że jest , więc on na to , że chyba muszę jednak sama jechać .... no zderzak będzie robił 3 godziny na |
|
|
|
|
#2914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za błędy się płaci Kochana ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
A Tż się cieszy jak dziecko,że będziemy razem na rowerach jeździć bo przez 5 lat ani razu nie jeździliśmy i już chce kupować bagażnik do samochodu by je wozić,już powymyślał trasy gdzie możemy jechać...jej ciągle ten rower i rower na początku myślałam,że chodzi mu o takie proste trasy a on nie ,on chce po górach ze mną jeździć ....
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-26 o 13:49 |
||
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Ins, ale mój to mówił teraz, tzn. w sensie rok temu, czyli minęło wtedy 5 lat od chwili, gdy zaczęliśmy być ze sobą. Teraz minęło sześć... A w ogóle to ja Ci tak cery zazdroszczę
![]() Frezyjko, no mnie właśnie ogromnie to zabolało, wiesz, to gadanie typu "miało być, ale coś tam", no i oczywiście z mojej winy zawsze było. Zawsze tak jest... Madzia, ja mu nie dawałam, może sprawdził na moim kompie. Moja prywatność jest MOCNO ograniczona. Jak się ostatnio kłóciliśmy, to powiedziałam w złości, że może mu jeszcze hasło na naszą pocztę podać, a on na to, że nie muszę, bo zna. Nie wiem, czy chciał mi na złość tym zrobić, czy ma rzeczywiście.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-26 o 14:11 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
no do mnie ma 40km ... i odebrał dziś zderzak i chce go założyć ... bo jak samochód wygląda
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko napisałam coś w klubie
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ins ja też chcę taką cerę;( A tak to mam pory rozszerzone,czoło się świeci i mam takie krostki maleńkie.Nie że syfki tylko takie coś maleńkie podskórne. Dlaczegooo jaaaaaa ;( A co do sytuacji Justyśki to prawdą stare porzekadało "Bo cały w tym ambaras,żeby dwoje chciało na raz". Hmmm własnie wróciłam z zakupów.W sklepie pracuje taka nasza koleżanka (tzn. mój TŻ zna jej brata od dzieciństwa i przyjaźnią się i tak ogólnie z całą rodzinką się kolegujemy-tam jest dwóch chłopaków i dwie dziewczyny i jedna w tym roku we wrześniu wychodzi za mąż w wieku niecałym 21 lat). I ta koleżanka zapytała mnie jak nam idą przygotowania.I mówi,że od M. dużo słyszała,ale ciekawa jest co ja jej opowiem.To jej zaczęłam mówić jaka to katorga i się skarżyć. A ona się zdziwiła i mówi,że M. o tym zawsze opowiada z uśmiechem i to jest jedyny facet z tych których zna,który tak się przejmuje organizacją i zarazem bardzo cieszy. Nooo mój mój
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jakby przyjechał do Ciebie bez zderzaka?Motylku bo Twój Tż to ideał
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-26 o 13:54 |
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
Ins a mnie doradzisz?
Bo ja to ciemna masa jestem jeśli chodzi o makijaż ale tak kusicie tymi minerałkami, że chciałabym spróbować. Tylko nie wiem co wybrać. Wrzucę kawałek mojej syfiastej twarzy na pocztę i będę wdzięczna za poradę.
|
|
|
|
#2921 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Justynko, wiem, wiem.. że naszej sytuacji nie ma co porównywać do Wasz
![]() I w ogóle to ja Was podziwiam - dziewczyny z takim stażem. Jeśli ja JUŻ TERAZ odczuwam tak ogromną potrzebę ślubu, założenia rodziny... to co będzie za x lat? (inna sprawa, że u mnie to pewnie ma podłoże "psychologiczne", próbuję leczyć swoje rodzinne traumy, samodzielnie dążąc do rodziny, no ale trudno) A co do cery - wcale nie jest taka idealna ale chyba znajdują na nią sposób.Zakochałam się w mydełku z glinką z EGM. I kwas mi służy ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
serio, serio. Stan porów mi się poprawił diametralnie około tygodnia temu - jak regularnie stosuję kwas i mydłko Rhaoussal Na razie jestem na etapie zachwytów zobaczymy dalej.I syfki to samo... po prostu zanieczyszczona skóra ![]() I mi świeci się tylko nos. Ale to tak jakoś... od zawsze. Nie przejmuję się już tym, bo po co nerwy tracić
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem do miasta jechać 20-30 min mu to zajmie ( powiedział , że musi znaleźć klucz ale chyba go 3 godzin nie będzie szukał ) a mówiłam mu wczoraj , żeby przyjechał wcześniej do mnie ,aby pobył ze mną i w ogóle ...
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
lecę do pracy niestety
![]() Do zobaczenia
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój Tż też gdzieś ok. tyle robił odrobicie w inny dzień albo jutro miłego dnia
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Macie coś w wysłanych
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadamy jutro ![]() ja też się zbieram bo niebawem mój dojedzie ![]() wpadnę do Was wieczorkiem
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee faceci to zawsze lubią komplikować.Zwłąszcza jeśli sprawa tyczy się ich kochanych autek... Ins ale miałam ostatnio czyszczenie manualne i wiadomo,że pory się dało wyczyścić i są lepsze. Natomiast nie wiem co zrobić z tym pod skórą ![]() Wczoraj mi się śmiać chciało,bo koleżanka mi mówiła,że mi zazdrości cery.Na co ja się zaczęłam śmiać,że nie ma czego a to ja zazdroszczę jej Widać tak to chyba jest,że same demonizujemy swój wygląd a inni ludzie widzą to inaczej
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię właśnie mamie , że jadę sama do lekarza to ona , że TŻ szkoda na paliwo i zaoszczędzi
Ale , że TŻ dał mi 350zł na lekarza ostatnio to już nie było mu szkoda .... Nie wytrzymam z tą kobietą w domu ... ostatnio zauważyłam , że wszystko tylko jest na nie jeśli chodzi o TŻ to co usłyszy "przypadkiem" to że on jest dla mnie zły czy coś .... no już nie wiem w tym momencie na kogo jestem bardziej wściekła czy na TŻ czy na mamę |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie będę dawać na pocztę zdjęcia butków.
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śliczna jesteś !!!
Cytat:
![]() no tak ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
dawaj dawaj ![]() edit. boskie masz te butki ![]() ![]() pierwsz baardzo mi się podobaja
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-26 o 14:27 |
||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
od dłuższego czasu TŻ stał się ważniejszy dla mnie niż moja rodzina , skoro nie potrafi mam uszanować tego , że go kocham i bez względu na wszystko z nim będę ...
do tego ostatni komentarz typu : " a jak on nas wszystkich pozaraża to co będzie ?" w szczególności mówi to osoba co ma chorego syna ... nie rozumiem jej w ogóle . |
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2934 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Brawo dla marthy
oczekujemy na relację Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I ja wiem, że te moje jajniki będą w porządku za 5 lat ale na razie mam lat 20 i sobie wyobrażam że będę taaaaka stara i w ogóle zmarszczki jak stąd do Afryki w ogóle 25 lat to już do grobu a kurczaczka to Tobie zawsze ![]() Cytat:
wiem jak Ci zależy żeby rocznicę spędzić w nowym mieszkanku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Obiecałam sobie za każdy miesiąc bez gadania mojemu o zaręczynach kupować sobie w lumpkach jakiś ciuszek |
|||||||
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też , a w szczególności mnie strasznie rani ...
A nie mam siły się z nią kłócić bo przecież ona wie lepiej |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, ładna jesteś
![]() a ja teraz doła łapię, buuu... Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-02-26 o 14:34 |
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę takich rzeczy czytać Cytat:
każdy dobry jest sposób by sprawić sobie radosć
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
no ale ja ze starym rozwalonym jeździłam , zderzak nowy mógł poczekać albo zabrać się wcześniej za niego , skoro wiedział ,że się umówiła ze mną , a nawet u mnie mógł by go zrobić .
a lekarz jest w innym mieście , a ja tego miasta prawie w ogóle nie znam i nie pamiętam jak do tego lekarza dojechać dokładnie dlatego muszę wcześniej jechać w razie czego jakbym nie trafiła . |
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ci jest
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

jego argumenty są bezsensowne, a ja nie mam ochoty już nigdy więcej poruszać tego tematu. Mówi, że chce uzbierać na pierścionek (to jak się chciał oświadczać rok temu!?). Chciał się ostatnio w rocznicę oświadczyć, ale wyczytał tu, że uważam to za zbyt przewidywalne w naszym wypadku - ale jak już chciał, to znowu: jak, skoro nie miał pierścionka? Bo przecież to jest najważniejsze, prawda? Pierścionek, heh... Nie doczytał za to, że wolałabym przed rocznicą, a szkoda, bo jak zwykle wyczytał to, co mu pasowało. Miał już tu na wątek nie wchodzić i nie czytać moich postów, tak się zarzekał, tak obiecywał - i co? I wchodzi, oczywiście, że wchodzi bo ma teksty rodem z Zazdrośnic, jak coś mówię, to od razu wie, o co mi w rzeczywistości chodzi, a dziwnym trafem dzień wcześniej tutaj o tym pisałam
nawet na poczcie u nas nie mam gwarancji, że zaraz nie wlezie i nie przeczyta, co napiszę. Czuję się jak bohaterka kiepskiego serialu.
jutro pogadamy na żywo i bedziesz się czuła bezpieczniej z wyrażeniem swoich uczuć...
to akurat The She Space, ale wsjo mineralne i sypkie
(testuję, bo niedawno paczucha doszła
)
), na ustach Coastal Scents 
....

no ale jakby przyjechał do Ciebie bez zderzaka?

wiem jak Ci zależy żeby rocznicę spędzić w nowym mieszkanku
13.03.2008