Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 13:40   #2911
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Powiem Wam, że mój tez na saaamym początku naszego bycia razem chciał się oświadczać. Tzn. intensywnie o tym myślał, mówił. Dosłownie po 2-3 miesiącach razem. Ja do tego podchodziłam z ogromną rezerwą i na zasadzie żartów

A teraz jest też na odwrót. On jak słyszy słowa: "zaręczyny, ślub, pierścionek" to ucieka gdzie pieprz rośnie i generalnie po prostu NIE CHCE.
Za to teraz ja chcę. Tak całkiem poważnie. A nie po 2 miesiącach wpatrywania się w swoje oczy....
No trudno, heh. Mogłam się zgodzić
Stary 2010-02-26, 13:42   #2912
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ech, rozmawialiśmy jego argumenty są bezsensowne, a ja nie mam ochoty już nigdy więcej poruszać tego tematu. Mówi, że chce uzbierać na pierścionek (to jak się chciał oświadczać rok temu!?). Chciał się ostatnio w rocznicę oświadczyć, ale wyczytał tu, że uważam to za zbyt przewidywalne w naszym wypadku - ale jak już chciał, to znowu: jak, skoro nie miał pierścionka? Bo przecież to jest najważniejsze, prawda? Pierścionek, heh... Nie doczytał za to, że wolałabym przed rocznicą, a szkoda, bo jak zwykle wyczytał to, co mu pasowało. Miał już tu na wątek nie wchodzić i nie czytać moich postów, tak się zarzekał, tak obiecywał - i co? I wchodzi, oczywiście, że wchodzi bo ma teksty rodem z Zazdrośnic, jak coś mówię, to od razu wie, o co mi w rzeczywistości chodzi, a dziwnym trafem dzień wcześniej tutaj o tym pisałam nawet na poczcie u nas nie mam gwarancji, że zaraz nie wlezie i nie przeczyta, co napiszę. Czuję się jak bohaterka kiepskiego serialu.
Madzia, ale tak było zanim zmieniłam zdanie. Teraz oczywiście zupełnie zmieniłam zdanie, nie chcę żadnych deklaracji, nie chcę go ograniczać, skoro sobie tego nie życzy w żaden sposób, tym bardziej przecież, że byłyby to wymuszone zaręczyny, nie? a teraz, gdy zmieniłam zdanie, to jest chyba bardziej zadowolony niż kiedykolwiek i widzę, że taki stan rzeczy bardzo mu odpowiada.
to skoro lubi tu zaglądać... to niech zobaczy jak cierpisz przez tą sytuację... paranoja jakaś... mój nigdy nie mówił że zamierzał się oświadczyć ale coś tam.... bo dopiero takie czekanie i myśl że "miało być" przygnębia tzymaj się kochana jutro pogadamy na żywo i bedziesz się czuła bezpieczniej z wyrażeniem swoich uczuć...

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
tak, w pyłku to akurat The She Space, ale wsjo mineralne i sypkie (testuję, bo niedawno paczucha doszła )
Ale z EDM też mam sporo cieni, są bardzo okej
W ogóle, to nie spotkałam się jeszcze ze słabymi cieniami mineralnymi. Niektóre się ciężej nakłada, ale bez przesady - nic mi się nie osypuje

Na twarzy mam Lumiere (+ Mint i Sunlight EDM), na polikach EDM i Havenly Naturals, na oczach The She Space (aaa i Dandelions pod łuk brwiowy z EDM - mój the best rozświetlacz ), na ustach Coastal Scents

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Właśnie chciałam żywszy, ale... nie mogłam znaleźć w tych moich szpargałach mówi się trudno
Dziękuję
no to mam już jakiś zarys co wybrać ale i tak wolę jutro fotkę Ci podesłać i wtedy zdecyduję się żeby coś dla siebie wybrać
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:43   #2913
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

a spytałaś się właśnie czy samochód jest ważniejszy od Ciebie ?? Przecież to mogło by poczekać?
no ja mu powiedział , że przecież lekarza mam na 18,45 to powinien zdążyć a on , że i tak muszę wcześniej jechać .
Oczywiście najpierw zapytał się czy mam swój samochód ( czy rodzice przypadkiem gdzieś nim nie pojechali ) więc powiedziałam , że jest , więc on na to , że chyba muszę jednak sama jechać ....
no zderzak będzie robił 3 godziny na pewno . jestem wściekła i smutna bo myślałam , że po lekarzu spędzimy miły wieczór na mieście
Stary 2010-02-26, 13:45   #2914
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że mój tez na saaamym początku naszego bycia razem chciał się oświadczać. Tzn. intensywnie o tym myślał, mówił. Dosłownie po 2-3 miesiącach razem. Ja do tego podchodziłam z ogromną rezerwą i na zasadzie żartów

A teraz jest też na odwrót. On jak słyszy słowa: "zaręczyny, ślub, pierścionek" to ucieka gdzie pieprz rośnie i generalnie po prostu NIE CHCE.
Za to teraz ja chcę. Tak całkiem poważnie. A nie po 2 miesiącach wpatrywania się w swoje oczy....
No trudno, heh. Mogłam się zgodzić
no a jak za błędy się płaci Kochana

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
no ja mu powiedział , że przecież lekarza mam na 18,45 to powinien zdążyć a on , że i tak muszę wcześniej jechać .
Oczywiście najpierw zapytał się czy mam swój samochód ( czy rodzice przypadkiem gdzieś nim nie pojechali ) więc powiedziałam , że jest , więc on na to , że chyba muszę jednak sama jechać ....
no zderzak będzie robił 3 godziny na pewno . jestem wściekła i smutna bo myślałam , że po lekarzu spędzimy miły wieczór na mieście
czyli on bez samochodu jak bez ręki ?

A Tż się cieszy jak dziecko,że będziemy razem na rowerach jeździć bo przez 5 lat ani razu nie jeździliśmy i już chce kupować bagażnik do samochodu by je wozić,już powymyślał trasy gdzie możemy jechać...jej ciągle ten rower i rower na początku myślałam,że chodzi mu o takie proste trasy a on nie ,on chce po górach ze mną jeździć ....

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-02-26 o 13:49
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:47   #2915
justyna_dt
Zakorzenienie

Ins, ale mój to mówił teraz, tzn. w sensie rok temu, czyli minęło wtedy 5 lat od chwili, gdy zaczęliśmy być ze sobą. Teraz minęło sześć... A w ogóle to ja Ci tak cery zazdroszczę
Frezyjko, no mnie właśnie ogromnie to zabolało, wiesz, to gadanie typu "miało być, ale coś tam", no i oczywiście z mojej winy zawsze było. Zawsze tak jest...
Madzia, ja mu nie dawałam, może sprawdził na moim kompie. Moja prywatność jest MOCNO ograniczona. Jak się ostatnio kłóciliśmy, to powiedziałam w złości, że może mu jeszcze hasło na naszą pocztę podać, a on na to, że nie muszę, bo zna. Nie wiem, czy chciał mi na złość tym zrobić, czy ma rzeczywiście.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2010-02-26 o 14:11
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:50   #2916
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

czyli on bez samochodu jak bez ręki ?

no do mnie ma 40km ... i odebrał dziś zderzak i chce go założyć ... bo jak samochód wygląda
Stary 2010-02-26, 13:52   #2917
madziamacius8786
Zakorzenienie

Justynko napisałam coś w klubie
Stary 2010-02-26, 13:52   #2918
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem

Widziałam, że kilka z Was pisało o jakiejś dead line jajników, więc byłam ciekawa, skąd wiecie

Idę się maziać
Przeczytałam miziać

Ins ja też chcę taką cerę;( A tak to mam pory rozszerzone,czoło się świeci i mam takie krostki maleńkie.Nie że syfki tylko takie coś maleńkie podskórne. Dlaczegooo jaaaaaa ;(

A co do sytuacji Justyśki to prawdą stare porzekadało "Bo cały w tym ambaras,żeby dwoje chciało na raz".

Hmmm własnie wróciłam z zakupów.W sklepie pracuje taka nasza koleżanka (tzn. mój TŻ zna jej brata od dzieciństwa i przyjaźnią się i tak ogólnie z całą rodzinką się kolegujemy-tam jest dwóch chłopaków i dwie dziewczyny i jedna w tym roku we wrześniu wychodzi za mąż w wieku niecałym 21 lat). I ta koleżanka zapytała mnie jak nam idą przygotowania.I mówi,że od M. dużo słyszała,ale ciekawa jest co ja jej opowiem.To jej zaczęłam mówić jaka to katorga i się skarżyć.
A ona się zdziwiła i mówi,że M. o tym zawsze opowiada z uśmiechem i to jest jedyny facet z tych których zna,który tak się przejmuje organizacją i zarazem bardzo cieszy. Nooo mój mój

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:52   #2919
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
no do mnie ma 40km ... i odebrał dziś zderzak i chce go założyć ... bo jak samochód wygląda
40 km to kawałek.. no ale jakby przyjechał do Ciebie bez zderzaka?

Motylku bo Twój Tż to ideał

Czas edycji: 2010-02-26 o 13:54
Stary 2010-02-26, 13:53   #2920
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ins a mnie doradzisz? Bo ja to ciemna masa jestem jeśli chodzi o makijaż ale tak kusicie tymi minerałkami, że chciałabym spróbować. Tylko nie wiem co wybrać. Wrzucę kawałek mojej syfiastej twarzy na pocztę i będę wdzięczna za poradę.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:55   #2921
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Justynko, wiem, wiem.. że naszej sytuacji nie ma co porównywać do Wasz
I w ogóle to ja Was podziwiam - dziewczyny z takim stażem. Jeśli ja JUŻ TERAZ odczuwam tak ogromną potrzebę ślubu, założenia rodziny... to co będzie za x lat?
(inna sprawa, że u mnie to pewnie ma podłoże "psychologiczne", próbuję leczyć swoje rodzinne traumy, samodzielnie dążąc do rodziny, no ale trudno)

A co do cery - wcale nie jest taka idealna ale chyba znajdują na nią sposób.
Zakochałam się w mydełku z glinką z EGM. I kwas mi służy

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Przeczytałam miziać

Ins ja też chcę taką cerę;( A tak to mam pory rozszerzone,czoło się świeci i mam takie krostki maleńkie.Nie że syfki tylko takie coś maleńkie podskórne. Dlaczegooo jaaaaaa ;(
Haha, ja też serio, serio.
Stan porów mi się poprawił diametralnie około tygodnia temu - jak regularnie stosuję kwas i mydłko Rhaoussal
Na razie jestem na etapie zachwytów zobaczymy dalej.
I syfki to samo... po prostu zanieczyszczona skóra
I mi świeci się tylko nos. Ale to tak jakoś... od zawsze. Nie przejmuję się już tym, bo po co nerwy tracić
Stary 2010-02-26, 13:58   #2922
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

no jemu to powiedz nie mi , jak zaczął to musi skończyć taki już jest , nie znam się na samochodach ale kurczę żeby 3 godziny zderzak robić
rozumiem do miasta jechać 20-30 min mu to zajmie ( powiedział , że musi znaleźć klucz ale chyba go 3
godzin nie będzie szukał )
a mówiłam mu wczoraj , żeby przyjechał wcześniej do mnie ,aby pobył ze mną i w ogóle ...
Stary 2010-02-26, 14:00   #2923
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

lecę do pracy niestety

Do zobaczenia
Stary 2010-02-26, 14:03   #2924
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
no jemu to powiedz nie mi , jak zaczął to musi skończyć taki już jest , nie znam się na samochodach ale kurczę żeby 3 godziny zderzak robić
rozumiem do miasta jechać 20-30 min mu to zajmie ( powiedział , że musi znaleźć klucz ale chyba go 3
godzin nie będzie szukał )
a mówiłam mu wczoraj , żeby przyjechał wcześniej do mnie ,aby pobył ze mną i w ogóle ...
no niestety tyle schodzi mój Tż też gdzieś ok. tyle robił odrobicie w inny dzień albo jutro

Cytat:
lecę do pracy niestety

Do zobaczenia
miłego dnia
Stary 2010-02-26, 14:05   #2925
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Macie coś w wysłanych

Stary 2010-02-26, 14:08   #2926
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ins, ale mój to mówił teraz, tzn. w sensie rok temu, czyli minęło wtedy 5 lat od chwili, gdy zaczęliśmy być ze sobą. Teraz minęło sześć... A w ogóle to ja Ci tak cery zazdroszczę
Frezyjko, no mnie właśnie ogromnie to zabolało, wiesz, to gadanie typu "miało być, ale coś tam", no i oczywiście z mojej winy zawsze nie było. Zawsze tak jest...
Madzia, ja mu nie dawałam, może sprawdził na moim kompie. Moja prywatność jest MOCNO ograniczona. Jak się ostatnio kłóciliśmy, to powiedziałam w złości, że może mu jeszcze hasło na naszą pocztę podać, a on na to, że nie muszę, bo zna. Nie wiem, czy chciał mi na złość tym zrobić, czy ma rzeczywiście.
pogadamy jutro

ja też się zbieram bo niebawem mój dojedzie

wpadnę do Was wieczorkiem
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:10   #2927
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
pogadamy jutro

Miłego jakbyśmy się już tu nie widziały na wątku, to do jutra!

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:10   #2928
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Jaki ideał?Ja jestem idealna a nie on

Eee faceci to zawsze lubią komplikować.Zwłąszcza jeśli sprawa tyczy się ich kochanych autek...

Ins ale miałam ostatnio czyszczenie manualne i wiadomo,że pory się dało wyczyścić i są lepsze. Natomiast nie wiem co zrobić z tym pod skórą
Wczoraj mi się śmiać chciało,bo koleżanka mi mówiła,że mi zazdrości cery.Na co ja się zaczęłam śmiać,że nie ma czego a to ja zazdroszczę jej Widać tak to chyba jest,że same demonizujemy swój wygląd a inni ludzie widzą to inaczej

Stary 2010-02-26, 14:14   #2929
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Mówię właśnie mamie , że jadę sama do lekarza to ona , że TŻ szkoda na paliwo i zaoszczędzi jak zawsze ona wie najlepiej .
Ale , że TŻ dał mi 350zł na lekarza ostatnio to już nie było mu szkoda ....
Nie wytrzymam z tą kobietą w domu ... ostatnio zauważyłam , że wszystko tylko jest na nie jeśli chodzi o TŻ to co usłyszy "przypadkiem" to że on jest dla mnie zły czy coś .... no już nie wiem w tym momencie na kogo jestem bardziej wściekła czy na TŻ czy na mamę
Stary 2010-02-26, 14:17   #2930
butterfly20
Zakorzenienie

Ja właśnie będę dawać na pocztę zdjęcia butków.

Stary 2010-02-26, 14:21   #2931
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Macie coś w wysłanych
Śliczna jesteś !!!

Cytat:
pogadamy jutro

udanego dnia

Cytat:
Jaki ideał?Ja jestem idealna a nie on
no tak Wybacz

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Mówię właśnie mamie , że jadę sama do lekarza to ona , że TŻ szkoda na paliwo i zaoszczędzi jak zawsze ona wie najlepiej .
Ale , że TŻ dał mi 350zł na lekarza ostatnio to już nie było mu szkoda ....
Nie wytrzymam z tą kobietą w domu ... ostatnio zauważyłam , że wszystko tylko jest na nie jeśli chodzi o TŻ to co usłyszy "przypadkiem" to że on jest dla mnie zły czy coś .... no już nie wiem w tym momencie na kogo jestem bardziej wściekła czy na TŻ czy na mamę
Twoja mama bardzo nieładnie się zachowuje

Cytat:
Ja właśnie będę dawać na pocztę zdjęcia butków.
dawaj dawaj

edit. boskie masz te butki pierwsz baardzo mi się podobaja

Czas edycji: 2010-02-26 o 14:27
Stary 2010-02-26, 14:25   #2932
upadly_aniol00
Zakorzenienie

od dłuższego czasu TŻ stał się ważniejszy dla mnie niż moja rodzina , skoro nie potrafi mam uszanować tego , że go kocham i bez względu na wszystko z nim będę ...
do tego ostatni komentarz typu : " a jak on nas wszystkich pozaraża to co będzie ?"
w szczególności mówi to osoba co ma chorego syna ... nie rozumiem jej w ogóle .
Stary 2010-02-26, 14:26   #2933
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
od dłuższego czasu TŻ stał się ważniejszy dla mnie niż moja rodzina , skoro nie potrafi mam uszanować tego , że go kocham i bez względu na wszystko z nim będę ...
do tego ostatni komentarz typu : " a jak on nas wszystkich pozaraża to co będzie ?"
Jeśli mam być szczera to Twoja Mama wkurza mnie coraz bardziej

Stary 2010-02-26, 14:27   #2934
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
a wiecie że mamy nową zaręczoną
Brawo dla marthy oczekujemy na relację
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mam takieg kolegę w pracy, który jest wieeelkim zarozumialcem. Wszystko co on ma/robi jest najlepsze i jedyne słuszne. Np. gdy powiem, że mi coś komputer kiepsko działa, to on odpowie" no tak, bo Ty nie masz Macbooka". 2 miesiące temu przestał jeść mięso i teraz codziennie przy każdej okazji wspomina "mimochodem" że ludzie, którzy jedzą mięso są na niższym poziomie świadomości... No prooszę.

Np. lubi ze mną rozmawiać o gotowaniu, bo sam dobrze gotuje. On jest dyrektorem handlowym a ja asystentką,więc różnica zarobków jest spora. No i mi tak wyskakuje: "Kama, byłem wczoraj 3 raz w tym tygodniu na ostrygach, zjadłem ich 18, 9zł/sztukę, musisz spróbować, to było prawie jak orgazm..., ale uprzedzam, to dośc droga knajpa, więc może poczekaj na premię." Nie wiem po co mi wiedza o tym jaki rchunek zapłacił w restauracji... I to wytykanie, że ma wiecej kasy ode mnie. Ale ma też 15 lat więcej ode mnie :/ Takie zachowanie mnie wkurza najbardziej i takich ludzi staram się unikać. Gorzej, jeżeli muszę siedzieć z takim biurko w biurko..
coś sobie rekompensuje
Cytat:
jezu, a ja nie wiem nawet o kogo chodzi

Mówicie o jakiś gałas, sztywniakach i w ogóle. Nie znam się na showbiznesie
ja nie oglądam telewizji od lat a jak chcę film to online
Cytat:
Oj moje 25 letnie jajniki mają się świetnie. I za te 5 lat też będą. Teraz kobiety koło 40stki rodzą zdrowe dzieci i dochodzą do siebie po porodzie. Nie mam co panikować.

Ja Ilsę lubię i bynajmniej nie mam zamiaru się z nią kłócić. Fakt, że czasem mam inne poglądy i dyskutujemy to przecież nic złego. Poza tym przekupiła mnie wczoraj przepisem na kurczaka

Wczoraj tż odzyskał pliki z mojego kompa po tym jak mój ojciec domorosły informatyk przeinstalował mi system bo zasilacz nie działał. Cieszę się szalenie bo miałam tam sporo ważnych dla mnie rzeczy. Szkoda tylko, że przy okazji znalazł katalog ze zdjęciami sukien ślubnych, tortów weselnych itd. Nie skomentował tego ale popatrzył się na mnie dziwnie widząc nazwy plików. Głupio mi teraz strasznie. Wyszłam na wariatkę i desperatkę
oj, też mam taki folderek z sukniami i pierścionkami na kompie ale nie jestem pewna czy Mateusz go znalazł.
I ja wiem, że te moje jajniki będą w porządku za 5 lat ale na razie mam lat 20 i sobie wyobrażam że będę taaaaka stara i w ogóle zmarszczki jak stąd do Afryki w ogóle 25 lat to już do grobu
a kurczaczka to Tobie zawsze
Cytat:
a do mnie właśnie jedzie TŻ jedzie do mnie TŻ tralalala

idę się kąpać i pięknić dla niego

nie to żebym się nie kąpała jak go nie ma

nie chcę zapeszać, ale zadzwonili do mnie z jednej firmy i zaprosili na rozmowę kwalifikacyjną

śmieszne bo na 10.03....

wtedy to już 3 okazje:

4 rocznica z TŻtem
pierwsza noc na wspólnym mieszkaniu
rozmowa o pracę (daj Boże owocna bo bardzo chciałabym tam pracować...)

ale nie zapeszajmy pochwalę się jak dostanę prace
powodzenia wiem jak Ci zależy żeby rocznicę spędzić w nowym mieszkanku
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.onet.pl/2133992,12...ycie,item.html

Cza se będzie wszczepić dla ratowania życia oczywiście. Nigdy nic nie wiadomo

Cytat:
Przyznać się która wymusiła na tż ten kamyczek http://wiadomosci.onet.pl/2134032,12...ecie,item.html
mam nadzieję że ja

Cytat:
nie , nie pytałam . A teraz dzwonił i mówił , że zderzaka do samochodu nie zdąży założyć bo do miasta musi po klucze jechać
no samochód ważniejszy odemnie.
A chciałam po lekarzu jechać na jakąś kolację czy coś ... i mówiłam mu wczoraj o tym ...
no ale samochód musi mieć zderzak

Obiecałam sobie za każdy miesiąc bez gadania mojemu o zaręczynach kupować sobie w lumpkach jakiś ciuszek oczywiście dekolciasty co mnie w dwójnasób przybliży do zaręczyn - ładny wygląd i nienaciskanie

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:32   #2935
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli mam być szczera to Twoja Mama wkurza mnie coraz bardziej
mnie też , a w szczególności mnie strasznie rani ...
A nie mam siły się z nią kłócić bo przecież ona wie lepiej
Stary 2010-02-26, 14:33   #2936
najfajniejsza
Zakorzenienie

Aleks, ładna jesteś

a ja teraz doła łapię, buuu...

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-02-26 o 14:34
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:34   #2937
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogę takich rzeczy czytać

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Obiecałam sobie za każdy miesiąc bez gadania mojemu o zaręczynach kupować sobie w lumpkach jakiś ciuszek oczywiście dekolciasty co mnie w dwójnasób przybliży do zaręczyn - ładny wygląd i nienaciskanie
heh każdy dobry jest sposób by sprawić sobie radosć
Stary 2010-02-26, 14:34   #2938
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj, też mam taki folderek z sukniami i pierścionkami na kompie ale nie jestem pewna czy Mateusz go znalazł.
I ja wiem, że te moje jajniki będą w porządku za 5 lat ale na razie mam lat 20 i sobie wyobrażam że będę taaaaka stara i w ogóle zmarszczki jak stąd do Afryki w ogóle 25 lat to już do grobu
a kurczaczka to Tobie zawsze
Ilsa daj się łudzić, że jestem nadal młoda. Nie odbieraj mi złudzeń okrutnico.

Stary 2010-02-26, 14:35   #2939
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

no ale samochód musi mieć zderzak
no ale ja ze starym rozwalonym jeździłam , zderzak nowy mógł poczekać albo zabrać się wcześniej za niego , skoro wiedział ,że się umówiła ze mną , a nawet u mnie mógł by go zrobić .
a lekarz jest w innym mieście , a ja tego miasta prawie w ogóle nie znam i nie pamiętam jak do tego lekarza dojechać dokładnie
dlatego muszę wcześniej jechać w razie czego jakbym nie trafiła .
Stary 2010-02-26, 14:35   #2940
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też , a w szczególności mnie strasznie rani ...
A nie mam siły się z nią kłócić bo przecież ona wie lepiej
nie reaguj na jej komentarze...może da sobie spokój..

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a ja teraz doła łapię, buuu...
a co Ci jest ??

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości