|
|
#2161 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
bura kocurka cuudne ^^
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
bombka !!! gratki, zayefajna...![]()
Licencja POF II stopnia ![]() Skąd obojętność, która każe mi stać? kiedy chciałabym pobiec za Tobą.. prawdziwe słowa i emocje jak te, które wiążą mi gardło i serce, nie umiem powiedzieć tego, że wciąż jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Przyczajenie
|
jesienna - niezła kolekcja dodatków
, te szare butki śliczne poluje na takie od dawna bura kocurka- spódniczka b ladnie leży reszta też fajniusiaa ![]() guusia1- wszystko super ale to futerko śliczne ! Kasiek87- te buty new look napatrzyć się nie mogee cudeńko A ja czułam jakiś niedosyt po wczoraj i dzisiaj też koleżanke namówiłam 1.sweterek atmosphere (w rzeczywistości jest bardziej błękitny) 7 zł 2. spódniczka atmosphere na zdjęciu nie widać ale jest taka jakby cętkowana bardzo jestem z niej zadowolona 7zł 3.krótki czarny sweterek F&F (ogólnie nie lubie czarnego więc jest to mój jedyny sweterek w tym kolorze kupiłam bo pasuje do spódniczki 7 zł 4. trochę podniszczona ale prawie nie widać, brązowa torba new look za 10 zł
|
#2163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- To coś mojego...ja ostatnio skromnie, bo się ferie skończyły, lumpek podrożał...i jakoś nastroju na grzebactwo nie mam ![]() 1. Jane Norman - dziergana sukieneczka ![]() 2. Atmosphere 3. Dorothy Perkins - bardzo przydatny zakup biorąc pod uwagę, że miałam sobie kupić coś podobnego w zwykłym sklepie ![]() 4. Body Glove - cudne, nowe bikini ![]() 5. Atmosphere - moja nowa miłość Tylko mi powiedzcie - czy wyglądam w niej w miarę jakoś? Bo strasznie krótka jest [/QUOTE]wszystko sliczne ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- A ja czułam jakiś niedosyt po wczoraj i dzisiaj też koleżanke namówiłam 1.sweterek atmosphere (w rzeczywistości jest bardziej błękitny) 7 zł 2. spódniczka atmosphere na zdjęciu nie widać ale jest taka jakby cętkowana bardzo jestem z niej zadowolona 7zł 3.krótki czarny sweterek F&F (ogólnie nie lubie czarnego więc jest to mój jedyny sweterek w tym kolorze kupiłam bo pasuje do spódniczki 7 zł 4. trochę podniszczona ale prawie nie widać, brązowa torba new look za 10 zł swererek niebieski mam taki sam ,też z lumpka śliczne ciuszki |
||
|
|
|
#2164 |
|
Kokon pro
|
Dzieki Dziewczyny
|
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny cuda wyłowiłyscie!!! Od kazdej bym cos do mojej szafy zabrała. Gratuluje łowów ja w pon sie wybierał na jakies małe łowy
|
#2166 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=bura kocurka;17442050 To coś mojego...ja ostatnio skromnie, bo się ferie skończyły, lumpek podrożał...i jakoś nastroju na grzebactwo nie mam ![]() 1. Jane Norman - dziergana sukieneczka ![]() 2. Atmosphere 3. Dorothy Perkins - bardzo przydatny zakup biorąc pod uwagę, że miałam sobie kupić coś podobnego w zwykłym sklepie ![]() 4. Body Glove - cudne, nowe bikini ![]() 5. Atmosphere - moja nowa miłość Tylko mi powiedzcie - czy wyglądam w niej w miarę jakoś? Bo strasznie krótka jest [/QUOTE]no fajna ta kurteczka Kocurku... ja też ostatnio szukałam i... kupiłam zdjęcia kiedyś wkleje bikini świetne, a spódniczka jest jak na Ciebie szyta i wcale nie za krótka- młodziutka jeszcze jesteś, więc śmiało możesz nosić
|
|||
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny
|
|
#2168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i kurteczka tez jakiejs szukam a spodnica fajna i dobrze Ci w niej
|
|
|
#2169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...juz mogłaby się zrobić wiosna,to byśmy zakładały te nasze cuda...ja wczoraj upolowałam tez ładna tunikę i sukienkę,chyba nie wytrzymam pożyczę aparat i wrzucę wkońcu fotki...dziś chyba tez skoczę na jakieś łowy bo mnie mocno korci
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka Atmo - 3 zł
Poza tym zwykły czarny tiszert do spania i dresowe spodenki do kolan na wf - bez zdjęć
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
witam!
![]() 1.torebki bez metek 2.bluzka z bufkami(global style?) ![]() 3.zwykla koszulka bez metek 4.bolerko z bufkami zakochalam sie (atmo) i spodenki (zoe?) 5.koturny zone nie wiem czy bede w nich w ogole chodzic kupilam je na spontana a teraz troszke zaluje ale za taka cene... i do tego jeszcze paseczek zwykly czarny bez zdjecia razem zaplacilam 30 zl ![]() przepraszam za jakosc zdjec.
Odchudzam się. ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki Edytowane przez truskawkax Czas edycji: 2010-02-26 o 15:49 |
|
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
alfikowa - torba !!! Szukam takiej !!! Jeszcze za taką kaseee
![]() muszkaaa8 -kobaltowa tuniczka !!synesthesia - świetna kiecka ! super dziewczęca...- lubie takie :p truskawkax- chętnie bym przygarnęła te koturny
|
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Oto moje. Koszt to około 25 zł
Załącznik 2903203Załącznik 2903204Załącznik 2903206Załącznik 2903207Załącznik 2903209 |
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Przepraszam, że się wcinam, ale interesuje mnie gdzie w Kielcach są jakieś fajne lumpki, a kogo pytać jak nie znawczyń ?
Serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi Niedługo będę w Kielcach i chciałabym wyruszyć na łowy
|
|
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
lajla09 SPODENKI ŚWIETNE
Ja sie tyle naogladalam waszych pieknych ubran ze sie sama postanowilam wybrac.. na dobry poczatek rozowa bluzeczka {sory za jakosc} - >2zl Edytowane przez dangerous1992 Czas edycji: 2010-02-26 o 20:27 |
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne ciuszki |
|
|
|
|
#2180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spodenki i bialy sweterek bardzo fajne
|
|
|
#2181 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje dziewczyny i ciesze się, że moje zdobycze się spodobały
alfikowa błękitny sweterek i kieckę z chęcią bym podkradła muszkaaa8kobaltowa tunika --> właśnie takiej poszukuje ![]() synesthesia bardzo ładna ... moim zdaniem sukienek nigdy za wiele w damskiej szafie ![]() truskawkax bolerko cudowne a koturny napewno się przydadzą lajla09 spodenki świetne dangerous1992 też takie chce !
Edytowane przez guusia1 Czas edycji: 2010-02-26 o 21:48 |
|
|
|
#2182 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fergalicious definition make them boys go loco, they want me treause so they get their pleasures from my photo, you can see me, you cant squezze me,I ain't easy,I ain't sleazy, I got reasons why I tease 'em, boys just come and go like seasons!
|
||||||
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny. Dzisiaj kupiłam 5 par dzinsów
Praktycznie nigdy żadnych nie znalazłam a była wyprzedaż po 3 zł więc jakoś rzuciły mi się w oczy i przyszalałam |
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i podaj tą kosmiczną cenę
Edytowane przez Smarfetka Czas edycji: 2010-02-26 o 23:00 |
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na innym portalu były dostępne za 38zl + przes
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
Super te Wasze zdobycze
Ja też jakiś czas temu zaczęłam swoje łowy, i już troszkę się nazbierało, i ile razy mówię sobie dośc, tyle razy po zaglądnięciu na ten wątek jednak nie mogę się opanowac. Może kiedyś i ja się pochwalę Pozdrawiam
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
muszkaaa8 - śliczne tuniczki : )
synesthesia- sukienka atmo truskawkax- wszystko fajne lajla09- wszystko przepiękne dangerous1992-ładna
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dzisiejsze:
-komplet bielizmy George biust: 32D, stringi: 8- nienoszony 1+2zł- stringi Sweet Possesion roz. 8/10- prześwitujące z słodkimi rożowymi kokardkami, też nienoszone 1zł-Torba Waills- duża i piękna, ma jedynie lekko przetarte 'tylnie' ucho, ale nie widac tego jak jest załozona na ramię, co prawda nigdy nie miałam jasnej torby(w rzecz. ma odcień czystego, jasnego piasku), ale ta mnie urzekła- 5zł-Sukienka Classic Essentials roz 10- Chabrowa z czarną mgiełką, moja miłość ![]() W rzeczywistości duuużo lepiej sie prezentuje, jednak nie mogłam tego uchwycic na fotach, bo jakies takie mi nie za ładne wychodziły, pozatym na piersiach dużo lepiej sie układa jak mam stanik, ale nie chciało mi się już zakładać ![]() Ja jestem mega zadowolona, a jak Wam sie podoba?
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Oddawaj bolero, to jest napad! ![]() Cytat:
![]() W spódnicy wyglądasz bardzo fajnie ![]()
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny
![]() lajla09 swietne szorty ![]() wsiowy_gupek super sukienka uwielbiam takie! ![]() a tak a propos z czym moge nosic te koturny? ostatnio na lumpku wynalazłam sobie kremowe szprciki z wysokim stanem kiedys wkleje zdjecie czy mogły by pasowac do tych koturn?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

!!! gratki, zayefajna...

, te szare butki śliczne poluje na takie od dawna
śliczne ! 
[/QUOTE]