|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American&Polish Girls część XV :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
A z tych cieni bym wzięła min 19 kolorów hehe bo są śliczne! tylko czy się trzymają
![]() A wydaje mi się, że warto kupić ponieważ sprzedawca ma prawie 2000 pozytywnych ocen i zero negatywów, a jakby były do duszy to wiadomo że by tak nie wyglądało ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-02-26 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
na jakas dobra baze i beda cacy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
no nie gadajcie że tych cieni nie widziałyscie na all
![]() ![]() ja zamawiam, narazie jakis srebrny, czarny, nebieski. Musze sie w koncu nauczyc oczka malować ![]() ogladam Rozmowy w toku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zorientowałam się już wcześniej że taki jeden chłopak przygląda mi się w szkole, a dzisiaj przekonałam się, że coś do mnie... zaproponował grę w ping-ponga (mam z nimi wf) przedstawił mi się, był przemiły i zerkał dziwnym wzrokiem, On ma dziewczyne i doskonale wie, że ja też jestem zajęta.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie zaprzecze że młodsi też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a dzisiaj byłam na konsultacji z inną fryzjerką i powiedziała że jak chce brąz to musi być on od razu ciemny, bo na jasnym może wyjść zieleń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstawie do albumu jeszcze dwa zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja np zauwazylam ze faceci dalej sie ogladaja za mna nawet jak mam ciemne wlosy ![]() ale zauwazylam tez ze jak ide z Tżtem to mniej sie patrzy facetow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ZARAAA;17473680]lubie siebie w blond włosach, ale naturalne włosy mam naprawdę bardzo ciemne i w tej chwili po rozjaśnianiu stan moich włosów pozostawia wiele do życzenia
![]() ![]() też tak myślę ![]() ![]() stwierdzam że w blondzie ogląda się za mną dużo facetów ale takich 40, 50 i 60 letnich ![]() nie zaprzecze że młodsi też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o to mamy takie same marzenia ![]() ![]() a dzisiaj byłam na konsultacji z inną fryzjerką i powiedziała że jak chce brąz to musi być on od razu ciemny, bo na jasnym może wyjść zieleń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wstawie do albumu jeszcze dwa zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() marzenia ściętej głowy jak to mówia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no niestety ![]() ![]() ![]() Daria wysłałam zaproszenie ![]() ![]() Edytowane przez ZARAAA Czas edycji: 2010-02-26 o 16:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ktoś pisał, że zastanawia się nad henną.. Mogę się podzielić moimi doświadczeniami. I dorazu mówię, że ja wróciłam do farb chemicznych, mimo że jestem cierpliwa.. nie wytrzymałam ![]() Od lipca bawiłam się henną, wcześniej farbowałam farbami chem. od 2 lat na czarno, ale jako że, henna odżywia włosy, pomyslałam, że jest to najlepszy pomysł na świecie. Najpierw farbowałam henną khadi. Dodać też trzeba, że sama henna farbuje włosy na odcień czerwono-rudy, dopiero zmieszanie w odpowiednich proporcjach daje inne kolory. Khadi to już była gotowa mieszanka-henna+indygo+amla. Farbowałam na czarno. Efekt mojego pierwszego farbowania był całkiem, całkiem, pokryło niemal całe włosy, ale kolor wypłukał się po 3 myciach. Wiadomo też, że im więcej razy się farbuje tym dokładniej i lepiej trzyma się pigment. To też hennie khadi dałam 2 kolejne szansy, faktycznie na tych już farbowanych wcześniej trzymało się lepiej, ale znowu na nowych odrostach.. katastrofa. Można by było nawet to przeżyc, gdyby nie tyle zachodu podczas farbowania: -zapach henny jest obrzydliwy- mimo że, lubie zapachy różnych zioł to było ledow do zniesienia -nakładanie tej henny to nielada wyczyn, leje się, kapie, wysycha, zasycha -trzeba mieć ją na głowie ok 2 h -zmywanie samą wodą, gdyż do 24 h nie można żadnych chemicznych produktów używać, to też szamponu ani środków do stylizacji- kolor musi "dojrzeć", gdzie niegdzie podają, że nawet do 48 h - co za tym idzie włosy śmierdzą nie miłośiernie, a henna robiła jedno wielkie siano na głowie i kołtun, dzięki któremu chyba połowę włosów sobie wyrwałam -zapach ulatniał się po ok 4-5 myciach + włosy były odrobinę grubsze (aczklwiek do kilku myć) Potem wpadłam na wspaniały pomysł, żeby kupić sobie wszystkie osobno ziółka i sama mieszać. To dopiero była katastrofa !!! -taka henna musi odstać 12h (khadi się zalewa odrazu gorącą wodą)- zasmrodziłam cały dom- każdego na wymioty zbierało ![]() -zmywałam ją ok 1h !!! bo pełno miałam jakiejś trawy we włosach, nie dało się tego wypłukać, a i tak nie wypłukałam do końca. Do następnego mycia całyczas mi się coś sypało z włosów ![]() - smrodzik henny utrzymywał się około miesiąca, mój TŻ miał dość ![]() Także jak dla mnie to jedna wielka katastrofa. To sposób naprawdę dla cierpliwych i wytrwałych. Dodam jeszcze, że łazienka to była dosłownie cała w tej hennie. A henne miałam z mazideł, więc to ponoć najlepsza jakościowo dostępna u nas i kosztuje też nie mało.. W styczniu zafarbowałam Majirelem. Co prawda bałam się, że wyjdą mi zielone włosy, bo po zapachu mogłam stwierdzić, że jeszcze ta henna jest i to całkiem głęboko się wżarła. Jednak na moje szczęście nic takiego się nie stało i mam w końcu wszędzie równomiernie pokryte włosy ![]() Także ja henny mam już dość.. 3 razy farbowałam Khadi 5 razy ziołami z mazideł |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Raczkowanie
|
oppssss coś mi sie pomieszało
![]() Edytowane przez whiteChoc0 Czas edycji: 2010-02-26 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Raczkowanie
|
ZARAAA, wysłałam zaproszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ej, kupilam dzisiaj maseczke do skory glowy dermagilu.Uzywala ktoras to? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Raczkowanie
|
ZARAAA jakaś Ty śliczna, taka laleczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co myślicie o tych sweterkach??
Właśnie zastanawiam się nad kupnem. Lubię takie INNE rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz to mnie załamałaś z tym blondem bo ja już nastawiona na brąz jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O kurcze wybacz ![]() ![]() W brązie też by Ci było na pewno ładnie, aczkolwiek nie jestem pewna, że aż tak jak w blondzie, ale jeśli chcesz polepszyć ich stan.. Chociaż jak ja przechodziłam z blondu na brąz, strasznie szybko farba się wypłukiwała, prześwity szybko się pojawiały musiałam bardzo często farbować i przez to najbardziej się zniszczyły moje włosy.. ale po jakimś roku były już super... i znów rozjaśniłam i zniszczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam Ladies ![]() ![]() a ja zakuwam na niedzielny egzam i wcinam milkę truskawkową ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
jakos nie moge sie dziś wbić w wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Wtajemniczenie
|
;* kupilam sobie dzis pare shotow z biedronki hihi nawet dobre
![]() Zaraa nie moge ci wyslac zapro nie wiem czemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.