Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 12:44   #2881
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Scio a widzisz, bo masz robota!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 12:55   #2882
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

czesc

my dzis z TZ mamy razem wolne od rana sprzatanko a zaraz jedziemy na zakupy.

Jutro tez planujemy placki ziemniaczane zrobic. jeszcze nigdy tego nie robiłam, ale na smacznym znalazłam w miarę prosty przepis wiec mam nadzieje, ze to wyjdzie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:08   #2883
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Scio a widzisz, bo masz robota!
Dostałam w prezencie ślubnym od babci, ale pomysł mamy, któe odkąd kilka lat temu sobie sprawiła, mało co robi ręcznie

Ja ostatnio zrobiłam furorę u TZ chrzestnej, bo coś się zgadało o kawie z koglem-moglem i ja mówię, ze nigdy nie ucieram ręcznie-łyżeczką tyko mikserem, wszyscy jak to? Jedno żółtko? W misce? A ja, ze nie, ze wyjmuję jedną końcówkę i ubijam w szklance. Dawno takiego szoku i zdziwienia nie widziałam.
A ja się od mamci nauczyłam, bo ona tak jak ja nie lubi się przemęczać

Znalazłam w gazecie przepis na zupę gołąbkową i strasznie mnie kusi Bo ja ogromny miłośnik gołabków jestem

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:09   #2884
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześćdziękuje nie trzeba, promotor sprawdził i się do numeracji już nie czepia więc luz

to niedługo musisz go podlać, zanurzając doniczke w miseczce z wodą. Ja storczyki podlewam raz na 3 tyg
super ciesze sie ze zaakceptowal

aaaaa jak z tym storczykiem normalnie doniczke do miski? na ile?
Stary 2010-02-26, 13:25   #2885
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super ciesze sie ze zaakceptowal

aaaaa jak z tym storczykiem normalnie doniczke do miski? na ile?
tak, zależy jak mi się przypomni, ale zwykle na pół godziny do godziny. Ważne by podlewać wtedy gdy nie widać już rosy od wody na ściankach doniczki i gdy korzenie są jasnozielone
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:06   #2886
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Ja tez tak mniej wiecej na pol godinki storczyka wkladalam. Teraz moje jest w stanie wegetacji musze poczekac na nowe kwiaty.

A zaczelam w koncu gotowac zupke warzywna z brokulami - same witaminki
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:46   #2887
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Misqa na poranne mdłosci ponoc pomaga powolne wstawanie z lozka, ale zanim sie wstanie, zeby suchara albo biszkopta na lezaca zjesc
a to właśnie słyszałam gdzieś, szkoda tylko że ja mam całodniowe mdłości.. dziś to już przeszło wszystko... myślałam, że już w autobusie będe pawiować

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie.
Dziękuję za troskę, do lekarza pójdę napewno, nie mam wyjścia.

Trzymam kciuki za syneczka Azzis.

MisQa może powinnaś poprosic lekarza o L4, trochę sobie odpoczniesz.

A z weselszych rzeczy to ciągle chodzi mi po głowie "rzuć wapno na druty" - no po prostu HIT !!!
na razie nie chcę iść na zwolnienie, chce jeszcze trochę piniązków pozarabiac i odłożyć, bo później możemy sie nie wyrobic to łóżeczko, wózek to ubranka, pieluszki itd

Cytat:
piekneeeeee takie chce superrrrrrrr

piekna fasolka : cudo

dziekuje ci kochana bardzoooo

Trzymam kciuki za Adasia bedzie dobrze,.....

DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac...
no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac...
no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny)
ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie...

ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks lol
gratuluje Martuś
zdolniacha z Ciebie to dlaczego miałaś nie zdać

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 14:49   #2888
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to akurat apaszka czy biżuteria mało miejsca zajmują. Ale super masz, też mi sie marzy przelot samolotem a ile tam będziesz?
ja nie nawidze latac kilka razy w roku niestety musze ...ale niedlugo to sie skonczy i bede latac tylko na wakacje

martucha gratulacje

ja za tydzien koncze 30stke

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 14:54   #2889
kliwia
Zakorzenienie

misqa na zwolnieniu ciązowym masz 100% wynagrodzenia.

atomufka to w wieku mojej siostry jestes
co bys chciala na 30ste urodziny dostac ode mnie jako siostry?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-02-26 o 14:55
Stary 2010-02-26, 14:57   #2890
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
na razie nie chcę iść na zwolnienie, chce jeszcze trochę piniązków pozarabiac i odłożyć, bo później możemy sie nie wyrobic to łóżeczko, wózek to ubranka, pieluszki itd
ale na zwolnieniu w ciązy masz 100% wynagrodzenia kochana, to tak samo jak bys pracowała

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 15:10   #2891
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ooo nie wiedziałam
ale z drugiej strony, w umowie mam najnizsza krajowa, czyli niecały tysiac zł, a dostaje obecnie 1600 , no i nie wiem czy szef dokładałby aż tyle...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 15:59   #2892
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześś kobietki
Martucha, gratulacje
Przykra sprawa z Adasiem, mam nadzieje że szybko wróci do zdrowia
Mój tż zawsze zarzekał się że nienawidzi szpnaku, chociaż chyba nigdy nawet nie próbował, i ja dzis zrobiłam sałatke makaronową ze szpinakiem. Zjadł choc nie wiedział co to to zielone, a potem go zapytałam, jak mu smakowała sałtka ze szpinakiem Zrobił wielkie gały ale powiedział że dobra była

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 16:30   #2893
iwka28
Wtajemniczenie

kashier - śliczny ten Twój maluch
azzis - mam nadzieję, że z małym już lepiej
Madzialenka - kopę czasu, fajne włosy. Ja dzisiaj obczajałam jak działa ta elektroniczna karta do podróżowania. Powiem Ci że sprytne urządzenie, płacisz za ile przejedziesz

Historia z kredytem - ręce opadają. A nie mogli znaleźć zapisu, bo w Polsce jest wtórny analfabetyzm. I czasem kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem mają ludzie, których by się o to nie podejrzewało.
Mnie rozwala jak ktoś ma wypełnić formularz gdzie pisze: proszę wypełnić WSZYSTKIE pola, a dostaje się formularz może z 30%. Na pytanie co tak mało - a bo myślałem, że mnie to nie dotyczy!!!!
No ale przecież tu pisze WSZYSTKIE!!!

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
dobry
o kurcze jak ja nie lubiw wymyslac prezentow dla kogos kto juz wszystko ma
a ja sie napalilam dzisiaj na pieczenie ciasta i nie moge dostac składników
To może spróbuj to: podobne a bez mleka w proszku:
http://arabeskawaniliowa.blogspot.co...sto-milka.html

Przerobiłam parę przepisów z tej stronki i są naprawdę fajne.

Cytat:
a no tak fakt, nie doczytałam i nie pomyślałam gapa ze mnie już sobie wyobraziłam jak siedzisz w samoloci z drinkiem, kapeluszem słomkowym na głowie a obok stoi duża palma w doniczce

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
To ja sie tez zapisuje na bounty - to moje ulubione ciasto, czesto je robie
A tak poza tym to czesc dawno do Was nie zagladalam.
Mam teraz urlop przez ten tydzien wiec leniuchuje i nadrabiam zaleglosci porzadkowe i zalatwiam sprawy rozne.
Ale teraz od dwoch dni staram sie nie wychodzic z domu bo zlapala mnie rwa kulszowa BOLI STRASZNIE no a zadnych lekow nie moge wziac... juz kiedys to mialam i wiem jakie silne leki i rehabilitacja mi tylko pomagaly... lezec sie nie da, siedziec sie nie da.... na dodatek fasolka daje o sobie znac i czesto mi niedobrze, na szczescie bez wymiotow.
Mam tez jazdy bo na prawko chodze.Ostatnio po kilku godzinach jazd pojechalam do gina a okazalo sie ze go nie ma... a zlapal mnie taki bol i jeszcze nerwy ze pojechalam po nic ze szlam po drodze na busa powrotnego i lzy mi lecialy...
Musze ponadrabiac co sie tu dzieje...
Takie dolegliwości pojawiły się u moich dwóch przyjaciółek w ciąży, po ciąży przeszły. Niestety nie ma skutecznego lekarstwa, bo silnych leków brać się w ciąży nie da

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to teraz pora na piątkowy rozweselacz
http://nasz-melanz.pl/
Czadowe!

Cytat:
tak, zależy jak mi się przypomni, ale zwykle na pół godziny do godziny. Ważne by podlewać wtedy gdy nie widać już rosy od wody na ściankach doniczki i gdy korzenie są jasnozielone
Ja podlewam żeby korzenie zrobiły się zielone Wstawiam do miski z przegotowaną, ostudzoną wodą kiedy widzę, że korzenie są srebrne, całą doniczkę, tak żeby zanurzyć wszystkie korzenie i wyciągam po około 0,5 h kiedy się zrobią zielone. "Odcedzam i wkładam do przeźroczystej osłonki

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześś kobietki
Martucha, gratulacje
Przykra sprawa z Adasiem, mam nadzieje że szybko wróci do zdrowia
Mój tż zawsze zarzekał się że nienawidzi szpnaku, chociaż chyba nigdy nawet nie próbował, i ja dzis zrobiłam sałatke makaronową ze szpinakiem. Zjadł choc nie wiedział co to to zielone, a potem go zapytałam, jak mu smakowała sałtka ze szpinakiem Zrobił wielkie gały ale powiedział że dobra była
To jest świetna metoda na niejadków. Mój Tż nie jadł pasztetu, bo podobno nie lubił. Kiedyś był głodny a ja akurat jadłam kanapkę z pasztetem i jeszcze z kiszonym ogórkiem, to wziął i zjadł i nagle polubił, heheh.

Cytat:
ooo nie wiedziałam
ale z drugiej strony, w umowie mam najnizsza krajowa, czyli niecały tysiac zł, a dostaje obecnie 1600 , no i nie wiem czy szef dokładałby aż tyle...
Podejrzewam, że szef nie będzie skory do płacenia ekstra jak Cię nie będzie.

Przeczytałam ten artykuł o kobietach po porodach i bardzo się cieszę, że ktoś podjął temat tego, że czasami długo się wraca do formy a czasami wcale. Rozwalił mnie tekst o otyłym lekarzu, który radzi warzywną dietę, żeby mama za bardzo nie przybrała na wadze. Boże widzisz a nie grzmisz.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-02-26 o 16:32
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 16:33   #2894
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
misqa na zwolnieniu ciązowym masz 100% wynagrodzenia.

atomufka to w wieku mojej siostry jestes
co bys chciala na 30ste urodziny dostac ode mnie jako siostry?
Hmm buziaka?

Tz organizuje mi urodziny w klubie w nastepna sobote akurat wtedy wypadaja no i nie czuje sie w ogole taka stara hehe ostatnio jedna pani w pracy powiedziala ze wygladam na 20 byla w ciezkim szoku jak jej powiedzialam ile mam naprawde

mona ja uwielbiam szpinak

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 16:43   #2895
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Ja tez tak mniej wiecej na pol godinki storczyka wkladalam. Teraz moje jest w stanie wegetacji musze poczekac na nowe kwiaty.

A zaczelam w koncu gotowac zupke warzywna z brokulami - same witaminki
Dziekuje wam

Cytat:
zdolniacha z Ciebie to dlaczego miałaś nie zdać
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha gratulacje
Cytat:
Martucha, gratulacje
Dziekuje :

Ja juz po wizycie i zdaje dokladna relacje.... znowu mam klopoty z siuskami co sie rowna zero seksu... pan doktor mnie zbadal wszytko dobrze serduszka sluchalismy super no i tyle... to ja do niego czy mozemy usg (bez usg wizyta 50 z usg 100)a on do mnie ze wszystko jest ok ze nietrzeba ze za miesiac bedzie 4d i moze poczekamy a ja a moze jednak tak sie stesknilam a on dobrze ale prosze mi powiedziec co ma pazni za fryzjera bo tak pieknie pani wyglada fryzurka tak dopasowana do buzi i kolor.. to mu podaje nazwisko a on super to idziemy na usg wzielismy mojego wojtka i patrzyamy a dzidzia wielkaaaaa juz sie niemiesci w jeden obraz usg, i ogladalismy glowke i raczkami machala pomierzylismy ja waha sie miedzy 16 a 17 tyg.. wszytko jest super... i uwaga chyba bedzie FACET moj wojtek caly w skowronkach ja sie ciesze ale chyba nutka nadzieje ze bedzie zuzia zostala, pan doktor powiedzial ze nic nieprzesadza bo to moiga byc wargi sromowe a ze sie ksztaltuja to moze tak wygladac jak streczacu siusiak i ze zobaczymy w 20 tyg ale bardziej sklania sie ku chlopakowi...
wiec wszyscy sie cieszymy ze dzidzia zdrowa
musze dalej leczyc siuski dostalam lek i mam nadzieje ze przejdzie...

ale mi kamien spadl z serca jak zobaczylam ze wsyztko jest ok.. serduszko pecherz watroba raczki... super

aaa nie mam fotki... niestety ale wyglada pieknie i jest wielkiiiii

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 17:09   #2896
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wróciłam do domku i czekam bo obiad sie robi w piekarniku (roladki z serem w srodku) tylko niggdzie tłuczka do mięsa nie znalazłam i TZ tłukł koncówką od noża

Martucha gratulacje zdania egzaminu i super ze z dzidzią wszystko w porzątku

Tz od poniedziałku juz idzie do pracy (tam gdzie razem mamy isc) a ja czekam na tel ale podobno w tygodniu juz będę szła. oby tylko na tą samą zmiane, bo jak na inne to porazka, bo tylko w weekendy sie bedziemy widziec, wiec prosze o trzymanie kciuków

Stary 2010-02-26, 17:29   #2897
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wróciłam do domku i czekam bo obiad sie robi w piekarniku (roladki z serem w srodku) tylko niggdzie tłuczka do mięsa nie znalazłam i TZ tłukł koncówką od noża

Martucha gratulacje zdania egzaminu i super ze z dzidzią wszystko w porzątku

Tz od poniedziałku juz idzie do pracy (tam gdzie razem mamy isc) a ja czekam na tel ale podobno w tygodniu juz będę szła. oby tylko na tą samą zmiane, bo jak na inne to porazka, bo tylko w weekendy sie bedziemy widziec, wiec prosze o trzymanie kciuków
To trzymam:k ciuki:

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Hmm buziaka?

Tz organizuje mi urodziny w klubie w nastepna sobote akurat wtedy wypadaja no i nie czuje sie w ogole taka stara hehe ostatnio jedna pani w pracy powiedziala ze wygladam na 20 byla w ciezkim szoku jak jej powiedzialam ile mam naprawde

mona ja uwielbiam szpinak
więc polecam moją sałatkęjest pyysznaaa

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-02-26, 17:34   #2898
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

skopiowane z odchowalni

Przekazuję tylko wiadomość od azzis

Niestety jest z Adasiem w szpitalu, bo stracił na wadze i pediatra podejrzewa jakąś infekcję, być może nerek. Wyniki badań będą jutro więc prosi żebyśmy trzymały kciuki.
Adas trzymaj sie dzielnie
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Maggie to juz faktycznie duzy bób
no bobik jak sie patrzy
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Maggie martwiłyśmy się. Nie można tak nas zostawiać. Sliczny Malutek
wiem Kochana
Cytat:
hej dziewczyny

trzymam kciuki za Adasia oby było wszystko dobrze

trzymamy kciuki, idź powolutku, obok jakiś budynków żebyś wrazie czego miała się czego złapać jak zrobi ci się słabo

super, że sie odezwałaś, i że wszystko w porządku jest, jaka już ta twoja fasola duża

jakby cię jeszcze bolało to pędź do lekaża, lepiej się przebadać zawsze. ja jak byłam młodsza to mnie serce strasznie bolało, w końcu mama zabrała mnie na pogotowie, lekaż powiedział, że to ze stresu ale jaki stres miałao 15 letnie dziecko na szczęście dał mi jakieś lekarstwa i mi przeszło

kasiaher sliczny ten twój synuś

A ja wczoraj się strasznie źle czułam, jakbym miała grypę żoładkową, biegunkę miałam i mdłości, zawroty głowy, ogólnie fatalnie. Wieczorem mi przeszło i dostałam ataku głodu i wciągłam na raz masę jedzenia Poszłam więc do apteki po test bo to mi podejżane było, zrobiłam dzisiaj rano ale wyszedło negatywnie, więc to wszystko moje urojenia. Czekam wiec na @, dzisiaj mam 30 dzień, wiec pewnie jeszcze ze 2 dni. trochę mnie pobolewa podbrzusze i kują na zmianę jajniki.

Cytat:
piekneeeeee takie chce superrrrrrrr

piekna fasolka : cudo

dziekuje ci kochana bardzoooo

Trzymam kciuki za Adasia bedzie dobrze,.....

DZIEWCZYNY ZDALAMMMMMMMMMMMMMMMMMM dostalysmy wreszcie po 21 wczoraj wyniki.... tzn glupia baba jak but nic nienapisala nam (nawet osoba ktore niezaliczyly - a miala na prywatne maile) i nasza staroscina grupy napisala do niej oco chodzi bo juz czwartek wieczor... a ona napisala ze wpisy sa wstedy i wtedy kto oddal indeks a niemusi dopowiadac to niemusi przyjechac...
no i zonk... co teraz nie wiadomo kto to ma dopowiadac...
no i ktos jej napsiac na bezczela - czyli zdalysmy wkoncu czy nie? i sie niepodpisal na to bezczelna baba napisala! grupa 3 miala wiecej czasu na nake wiec odpowiedzi sa lepsze i tyle ! pogieta zamiast tak ok to musiala dopiec ze mislysmy wiecej czasu... ale to nie jest najbardziej zenujace.. po pol godzini jak juz sie wszyscy ucieszyli - godzina 22 a ona wysyla kolejnego maila z nazwiskami 6 osob ktore musza cos dopowiedziec (jedno pytanie ale jednak stres ogromny)
ja naszczescie zdalam ale wyobrazam sobie mine tych bidulek ktore sie cieszyly a tu jednak kolejne starcie...

ciekawe tylko co dostalam bo nikomu niepowiedziala a moj indeks ma i jak niepowie dziewczyna przy wpisach to sie dowiem jak odbiore indeks lol
a ja widzialam, ze juz czujesz swoja dzidzie
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Maggie1983 no to super, że z dzidzią wszystko ok Dbaj o Was.

india83 no to trzymam kciuki za Waszą budowę. A jak z materiałami spadły ceny czy nie?

azzis trzymam kciuki za Adasia

Cytat:
Cześćdziękuje nie trzeba, promotor sprawdził i się do numeracji już nie czepia więc luz

super, że jesteś i, że z dzidzią ok

trzymam kciuki za Adasia

Ja też uwielbiam kwiatki, mama zawsze przelewa, albo zasuszy, a ja rękę do kwiatów odziedziczyłam po babci. Zawsze mówię, że jak mi praca z dziecmi nie wypali to kwiaciarnie otworze.
Jeśli chodzi o storczyki to mąż się ze mnie śmieje jak do nich mówie, ale widać ten monolog im pomaga bo ładnie kwiatną i pięknie im się liście rozrastają.
ja też

to niedługo musisz go podlać, zanurzając doniczke w miseczce z wodą. Ja storczyki podlewam raz na 3 tyg
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 17:37   #2899
india83
Zakorzenienie

za Adasia

Martucha gratulacje z powodu egzamu

SSR
dobrze, ze wsztystkio skonczyło się bez problemów. Jeżli chodzi o ceny materiałow to raczej jest dobry okres, ceny unormowane, ale tez nie rewelacyjnie niskie.

U mnie była dziś nerwowka w pracy, 5 osobom nie przedłuzono umowy o prace. szok!

złożyliśmy z TZem wniosek o kredyt, ale caly czas czekamy na pozwolenie- babka ktora zajmuje sie naszym projektem ma urlop i projekt sobie lezy

dzis przyszła do mnie pierwsza para butów zamówionych z Sigmy - śliczne sa

przy okazji załatwiania kredytu kupiłam sobie torebkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 17:49   #2900
Rybulka
Zakorzenienie

Maggie, cieszę się bardzo, że z maleństwem wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
(...)

Płaszczyk świetny!
Klęczenie na grochu zaliczone?
Z dzidziusiem to tak bym chciała, ale pytanie co z tego wyjdzie...
Sala kongresowa
Ja też jestem od pierwszej części wątku, nigdy nie przypuszczałam, że będzie ich aż tyle. Ostatnio się nawet zastanawiałam, czy przez to, że teraz tyle z nas spodziewa się dzieci, to nasz wątek się rozpadnie a Wy pójdziecie na te "mamusiowe"... Powiedzcie, że nie

Reakcja dyrektorki super, tak samo podoba mi się jak zareagował szef Misqi. Ja już widzę swojego szefa - powie "No cóż, gratuluję. To jak długo Pani nie będzie w pracy?" Najlepiej jakbym na porodówkę pojechała prosto z pracy i zaraz po porodzie wróciła. A dziecko niech sobie radzi.
(...).
Dziękuję
Nigdzie nie uciekam. Byłam chwilę na wątku dla mamuś majowo-czerwcowym, ale jakoś tam sie nie umiałam wbić Obco się czułam... Tutaj o wiele lepiej

Trzymam kciuki za synka Azzis Mam nadzieję, że jakiś fałszywy alarm. Azzis, trzymaj się

Martuś, gratuluję egzaminu, Ty skromnisiu SYNEK? Patryk Super! Cieszę się, że zdrowiutki Szykuje się mega przyjaźń Może za drugim razem uda się ustrzelić w parkę
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 18:01   #2901
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Ja juz po wizycie i zdaje dokladna relacje.... znowu mam klopoty z siuskami co sie rowna zero seksu... pan doktor mnie zbadal wszytko dobrze serduszka sluchalismy super no i tyle... to ja do niego czy mozemy usg (bez usg wizyta 50 z usg 100)a on do mnie ze wszystko jest ok ze nietrzeba ze za miesiac bedzie 4d i moze poczekamy a ja a moze jednak tak sie stesknilam a on dobrze ale prosze mi powiedziec co ma pazni za fryzjera bo tak pieknie pani wyglada fryzurka tak dopasowana do buzi i kolor.. to mu podaje nazwisko a on super to idziemy na usg wzielismy mojego wojtka i patrzyamy a dzidzia wielkaaaaa juz sie niemiesci w jeden obraz usg, i ogladalismy glowke i raczkami machala pomierzylismy ja waha sie miedzy 16 a 17 tyg.. wszytko jest super... i uwaga chyba bedzie FACET moj wojtek caly w skowronkach ja sie ciesze ale chyba nutka nadzieje ze bedzie zuzia zostala, pan doktor powiedzial ze nic nieprzesadza bo to moiga byc wargi sromowe a ze sie ksztaltuja to moze tak wygladac jak streczacu siusiak i ze zobaczymy w 20 tyg ale bardziej sklania sie ku chlopakowi...

ale mi kamien spadl z serca jak zobaczylam ze wsyztko jest ok.. serduszko pecherz watroba raczki... super

martucha piękna ta relacja!!!
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 18:08   #2902
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

super ze dzidzia zdrowa

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

To może spróbuj to: podobne a bez mleka w proszku:
http://arabeskawaniliowa.blogspot.co...sto-milka.html
to ciasto już robiłam tez z tego przepisu

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 18:24   #2903
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
To trzymam:k ciuki:
(nie) dziękuję

a my dzis wieczorem będziemy sobie z TZ winkowac

oglądałyscie moze "galerianki" bo mam ten film i chyba dziś obejrzmy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 18:29   #2904
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja podlewam żeby korzenie zrobiły się zielone Wstawiam do miski z przegotowaną, ostudzoną wodą kiedy widzę, że korzenie są srebrne, całą doniczkę, tak żeby zanurzyć wszystkie korzenie i wyciągam po około 0,5 h kiedy się zrobią zielone. "Odcedzam i wkładam do przeźroczystej osłonki
no to dobrze robisz

Cytat:

dobrze ze z dzieckiem wszystko ok A ty lecz te siuśki

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
dzis przyszła do mnie pierwsza para butów zamówionych z Sigmy - śliczne sa
ja czekam na te kawowe baleriny, na zdjęciu od insane są fajna, ale ciekawa jestem czy nie będą za szerokie dla mojej stopy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 18:29   #2905
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
(nie) dziękuję

ja oglądałam nawet niezłe, można obejrzeć

Stary 2010-02-26, 18:33   #2906
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
(nie) dziękuję

Myśmy oglądali dla mnie żadna rewelacja, ale ja jestem wybredna i mało który film mi sie podoba.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-02-26, 18:35   #2907
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja oglądałam nawet niezłe, można obejrzeć
oo to spoko

a własnie miqu patrze na pierwszą strone a ty w ciązy gratulacje. kurcze a ty dopiero chyba co odstawiałąs tabletki prawda?? czy cos mi sie pomyliło?? długo sie staraliście??

Stary 2010-02-26, 18:47   #2908
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

halo halo, dobry wieczór
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 18:48   #2909
kliwia
Zakorzenienie

witamy neske!!
Stary 2010-02-26, 18:53   #2910
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
witamy neske!!

parę dni mnie nie było ale nie wiem czy nadrobię
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości