|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
- Cacharel Amor Amor Tentation
- Guess by Marciano rozbieram - Joop Muse - Joop All about Eve - jest ze wspólnych zakupów - Jennifer Lopez Live Luxe - Chopard Happy Spirit - Escada Moon Sparkle dostałam mnóstwo próbek więc narazie wyszarzam ![]() - Dior Dolce Vita mam - V&R Flowerbomb edt mam próbki, więc narazie wyszarzam - Calvin Klein Euphoria - muszę zadowolić się odlewką... - Lancome Magnifique - Avril Lavigne Black Star - Naf Naf EDT - DKNY Delicious Night - muszę zadowolić się odlewką.. - Hugo Boss Pure Purple - J.del Pozo Halloween Kiss Sexy - jednak nie mój.. i całe szczęście! - Jennifer Lopez Miami Glow - Gucci Rush 2 - Dior Addict - mam odlewkę, musi narazie mi starczyć.. Doszło jeszcze do chciejstw i muszmieciów: Nina Ricci Belle de Minuit (to przez Wizaż) tego chociaż kropelkę, żeby wiedzieć nad czym taki zachwyt - Kenzo Tygrys - Armani Code - D&G Rose The One - Halle Berry Pure Orchid - jak tylko będzie dostępne ![]() Wątku działaj szybciej ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że też będzie mi kiedyś dane tak napisać
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-02-26 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Tea For Two
i chyba będzie dzisiaj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-26 o 11:27 |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale z tygrysem będzie problem bo to zapach wycofany więc tylko all może uratować sytuację A ja tymczasem mam BC nowe i chcę zapas Same kadzidlaki - no niezła jestem |
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obczajam na All cały czas zdecydowałabym się może na rozlewanie flaszki, ale chciałabym chyba z nakrętką tygrysową, bo tak mnie coś naszło a teraz z dużych pojemności to tylko 1 tester był..
|
|
|
#1175 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
mały update:
* Avignon CdG - odlewka zamówiona * Kyoto CdG - j.w. * Pi Givenchy * Les Belles zielone Nina Ricci - mam żółte Les Belles to już coś! * All about Eve Joop * Byzantine Rochas - choć kropelka * Belle de Minuit * Dune Dior 10 ml odlewka w drodze * Ck in2U Heat - mam! * Rush Gucci * Zen Shiseido z 2000r - na zapas * Premier Jour Nina Ricci * 212 CH * Le Feu Light Issey Miyake * Jaime la nuit La Perla * Hypnose Lancome - mam Elixir to nie to samo, ale zawsze * Joop Femme linia kąpielowa oraz doszło *Poison edt Powoli powoli realizuję moją listę - pewnie za chwilę coś mi się poprzestawia
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pando, baaaardzo, baaaaaaaaaaaaardzo chcę zobaczyć Twoją kolekcję ![]() ![]()
|
|
|
#1177 |
|
Konto usunięte
|
Ja też, ja też
Zapowiada się bardzo smakowicie ![]() Ja swoją jeśli marzenia się zrealizują pod koniec roku wkleję o!
Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-02-26 o 21:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
ohh a i ja mam nową listę ;(
Lutensy: poznać dziewczynę w szpilkach odlewki: Chergui, 5 o'clock Etro: Heliotrope, odlewka YSL: Nu EdP spora odlewka Hermes: Elixir des M. CdG: odlewki: Avignon, J i Zagorsk i nadal, nadal: Black Aoud, Dark Rose, Aoud i Night Aoud, flakony ahhh czaruj wątku... |
|
|
|
|
#1179 |
|
spin doctor
|
Moje marzenie, które wkrótce się spełni to Allure Sensuelle
EDIT: Już spełnione Poza tym ciągle po głowie chodzi mi Rush
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-02-27 o 06:13 |
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3.Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 4. Hermes Eau des Merveilles 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Chanel - Chance Eau Tendre |
|
|
|
|
#1181 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo bardzo chodza mi po głowie różne zapachy. Chciałabym w najbliższym czasie nabyć coś z poniższych:
1) Frapin 1270 2) AP Havana Vanille 3) Creed Acqua Fiorentina i/lub Love in White i/lub Virgin Island Water raczej lub, bo na 'i' straciłabym pensję z połowy roku chyba ![]() Kusi mnie jeszcze: 4) CdG Glitter 5) PG Aomassai i Coeur de Fleur Miller Harris Ale póki co odwyk ma się dobrze
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze dwa dni temu marzyłam o Dune, Alienie edt i Chanel no 19 edt - marzenia spełnione
a teraz czas na nowe marzenia: czyli 1. Annayake Matsuri ( coś mi one przypominają albo tygrysa albo słonia..) 2. Thomass Chantal 3. Dior dolce vita - dolce cudo! |
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę,pożądam,muszę mieć
Lutensowy Daim Blond
|
|
|
|
|
#1184 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Coś wieje pustkami na mojej liście marzeń, może dlatego, że ostatnimi czasy nie ma nic ciekawego w zapachach i przerzuciłam się na kolorówkę
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
1. Dolce Vita - zaplanowana na marzec
2. Coco Mademoiselle (może być w odlewce tak z 15 ml) 3. Hypnose Elixir - to już chyba z samej chęci posiadania go 4. Be Delicious zielone jabłuszko cała flaszka 4. Wish tak z 10 ml 5. Angel ok 10 ml
Some say love it is a river That drowns the tender reed. Some say love it is a razor That leaves your soul to bleed. Some say love it is a hunger An endless, aching need I say love it is a flower, And you it's only seed........... -The Rose- |
|
|
|
|
#1186 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Lista zmieniona, pragnę tylko:
1. Czegoś męskiego, niekoniecznie męsko opisywanego przez producenta, tylko męsko pachnącego. Le Male? Gucci pH? J'Ose? M7 Fresh?... 2. Coś pachnącego pysznym, soczystym, świezym jabłkiem. Poszukiwania kandydata w trakcie, muszę sobie przypomnieć Be Delicious Picnic in the Park i Red Delicious.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1187 |
|
Nindżopesz
|
Przez te wszystkie wizyty w londyńskich katedrach wzięło mnie poważnie na Bois d'Encens. Ino pierwej muszę się pozbyć nadmiaru innych perfum
|
|
|
|
|
#1188 |
|
gamma Orionis
|
Z poprzedniej listy upolowałam zdecydowaną większość: Pi, Poison, Dzing! oraz Sensuous w formie miniaturki [i już wiem, że to za mało]. Na Smoka w kremie machnęłam ręką - marzenie nierealne. Natomiast Hypnose PH odsunęłam na dalszy plan, z dodatkowym warunkiem - "sprawdzić na tż". Dobrze jest mieć wspólnika do flaszki.
W międzyczasie do reszty zgubiłam swoją silną wolę, więc doszło nieplanowane Wenge i odlewka Pereł. Przede mną marzenia największe:
Chyba zwariowałam.
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Gap Close
Chanel Chance eau tendre
|
|
#1190 |
|
To ja :)
|
A ja nie wiem, co chciec... Z przerazeniem stwierdzam, ze najbardziej to bym chciala 3 flaszke Lalique Le Parfum, ale to juz chyba przegiecie...
|
|
#1191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obecnie pozostały mi tylko dwa marzenia, ale te to już całkowicie nierealne są: Sticky Cake CdG Entropia
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
RC Durbano
Nie spełnione,ale ciągle aktualne - nie na dziś,nie na jutro,ale bardzo bym chciała spełnić to marzenie w tym roku Następnie : Timbuktu Holy Smoke Mulled Cider i na zapas flakonik Dzongkha Jednak ![]() Dopisuję: Etro Messe de Minuit Upolowane Wątku działaj I niech mnie już chwilowo nic więcej nie kusi Choć do upolowania tych marzeń![]() No, to by oznaczało,że muszę się zapisać na przymusowy oszczędnościowy odwyk
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-05-03 o 22:00 |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Angel lub Innocent - T. Mugler już mam
Klasyczną Lolitkę Lempicką już mam Wish - Chopard
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-04-23 o 14:29 |
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Black Cashmere nowa wersja - w trakcie realizacji Gaiac - już u mnie 1. Cadjmere - planuję rozbiórkę 2. Avignon - poczekam spokojnie do listy dopisuję: 3. Arabie ( nie ma kebaba, jest super kompot z suszu, a jednak!) 4. Safran Troublant (nie wierzyłam, że polubię... i zastanawiam się, czy powinnam go mieć _może Wenge ( ulotność mnie przeraża... )
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-03-08 o 07:06 |
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Konto usunięte
|
Jestem chora na Flowerbomb - Victor & Rolf
|
|
|
|
|
#1196 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() 1.Elixir des Meveilles Hermes - odlewka kliknięta na All ![]() 2. Flowerbomb edt 3. Euphoria blossom CK 4. Magnetic beat Escada 5. Un jardin sur le Nil Hermes 6. J'aime La Perla Precious edition (w ciemno, no ale trudno )7. Eternity CK 8. So Elixir YR 9. Każdy zapach Stelli McCarntey - mam zamiar chociaż jeden zrealizować w tym roku ![]() 10. Young sexy lovely YSL 11. Flowerbomb extreme 12. Jungle Elephant Kenzo 13. Belle de Minuit 14. Happy Spirit Magical Nights (również kusi mnie zakup w ciemno )
|
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Rozeznanie
|
flowerbomb EDP!...najchętniej 30ml
-zdobyte więc dziękuję.NIEAKTUALNE!
proszę odpisz u mnie WYMIENIĘ SZISZE ! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=426044 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post24234049 Edytowane przez marczittaK Czas edycji: 2010-03-07 o 22:38 |
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
1. Pure Poison Elixir
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3.Salvatore Ferragamo Incanto Bloom 4. Hermes Eau des Merveilles 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Chanel - Chance Eau Tendre 7. Madame Rochas 8. Pure DKNY 9. D&G L'Eau The One |
|
|
|
|
#1199 |
|
Zadomowienie
|
In2U CK na wiosnę i lato bych chciała
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
aktualizacja
z 25.07 ![]() NA 100% muszę mieć ![]() - Heeley esprit du Tigre - Heeley Cardinal - - Incense Norma Kamali - - Kilian prohibited - Kilian White Cristal, incense oud - Wazamba, Ambre Russe, - Paczula Le Labo - - Nasomatto Black Afgano - Avigon, - Durbano Rock Crystal kadzidłaaa
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2011-07-25 o 21:13 Powód: 30.01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

mam nadzieję, że też będzie mi kiedyś dane tak napisać