|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Justys jeśli chodzi o moje zdanie to ta Salazara w ogóle mi się nie podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za mile slowa. nie mam cos czasu zeby zagladac i byc na bierzaco
![]() no wlasnie Igor mi sie niepodoba |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Rozeznanie
|
Mnie też się Igor jakoś nie podoba
![]() ![]() ![]() Ja już dziewczyny wybrałam fryzurke ślubną ![]() ![]() ![]() Przód chce mieć tak jak ta pani ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura497660.htm A tył tak upięty ![]() ![]() http://ikf.styl.fm/fryzury-slubne/fryzura204581.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Fryzura gites! Podoba mi sie.
Aniu Mikołaj tez ładnie. Justys ta Salazara mi sie nie podoba. Mowie Cie ze India w całości piękna... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Witam was dziewczynki, dawno mnie nie było.
Miałam dzisiaj pierwszą przymiarkę sukni na Mickiewicza, no.... i wypadło superr. Pani dorzuciła mi welonik gratis do sukienki-suknia tylko do małych poprawek ![]() Justyś, na Mickiewicza mają nowe modele sukni, też fajną z falbankami, a nie myślałaś o uszyciu swojej wymarzonej, jeśli jak dobrze rozumiem góra i dół podobają ci się z innych modeli. Postaram się częściej do was zaglądac ale jestem strasznie zalatana no i ja już mam dzidziusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Wtajemniczenie
|
A jak dla mnie to cala India super! A ta Salezara wogole mi sie nie podoba, taka zwykla prosta sukienka.
Imie Igor mi tez sie nie podoba ![]() A Mikolaj tez mi sie podoba ale mam kolege geja, wiec jakos tak zawsze do imienia dopasowuje osobe. A my jutro jedziemy do Ostrowca, wiec pewnie dopiero napisze w niedziele. Milego weekendy zycze wiec... Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-26 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
A ja popijam sobie winko z siostrą w końcu piątkowy wieczor
![]() Justys juz pare osob ci to mowi,że ta india jest piękniejsza a ta salazara taka bez wyrazu zwykła ![]() ![]() ![]() Lun ja też swoją suknie kupuje na Mickiewicza już się szyje dla mnie ![]() ![]() ![]() A ty,którą z tamtąd będziesz miała??Bo tam mają bardzo ładne te suknie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
Mnie sie bardziej Allioson podoba.
#970 |
Przyczajenie
|
Lun ja też swoją suknie kupuje na Mickiewicza już się szyje dla mnie ![]() ![]() ![]() A ty,którą z tamtąd będziesz miała??Bo tam mają bardzo ładne te suknie ![]() ![]() ![]() Zgadzam się z tobą, mnie też się nie podobają na sienkiewicza są zbyt proste sukienki jak na te ceny co tam mają. Moja suknia nazywa się IWON z firmy KArina z tenem plisowanym ![]() Aga Twoja to ta śliczna tiulowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Justys ta Salazara ładnie by wyglądała z szeroką halką bo w tej tak smętnie wisi i nie widać jej uroku. Więc jesli byś brała z szerszą halką to jestem na tak.
Lun1 masz dzidziusia? gratulacje! Nic się nam nie chwaliłaś ![]() a zdjęcie sukni masz? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-02-26 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
Zdjęcia sukni niestety nie mam, jakoś nie pomyślałam o tym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Rozeznanie
|
Hohoho, ale naskrobałyście. Ja w końcu usiadłam. Jestem padnięta po całym tygodniu. O 19stej byłam na usg brzucha. Ogólnie ok - ale muszę zrobić enzymy wątroby.
Salezara nie bardzo mi się widzi. India ładniejsza. A ja nie mam typów imion. Ale Hanna bardzo ładnie ![]()
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Beatrice nie włączałam już wczoraj komputera a teraz też jestem na chwilę bo mam gości - rodzice do mnie przyjechali ![]() ![]() Także jeszcze teraz nie wrzucę Ci zdjęć biżuterii ![]()
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
Lun masz jakieś zdjęcie tej sukni??Bo jestem ciekawa
![]() Tak Lun moja suknia to ta szeroka tiulowa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Kobietki ja to już wszystko chce mieć z głowy ![]() ![]() ![]() ![]() Który waszym zdaniem najładniejszy ![]() http://www.princesswedding.pl/images...92f4538651.jpg http://images04.olx.pl/ui/4/41/80/64...res-Lublin.jpg http://foto.favore.pl/2009/1/27/15/6...67548306_n.jpg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zadomowienie
|
Agusia zdecydowanie bukiet nr 2
#977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zdecydowanie stawiam na 2 ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Właśnie dostałam informację że 7-mego marca lecę na tydzień do Niemiec na szkolenie. 20 osób zostało zaproszonych z całego świata. Cieszę się...... ale znowu ten angielski
![]() |
#978 |
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
Aniu śliczny brzusio ![]() U nas miał być Dominik albo Wiktoria, ale jak na razie nie będzie nic ![]() Z imion dla chłopców podobał nam się też Szymek, Oskar (choć mężowi kojarzył się z psem), Filip. Uciekam do łóżeczka. Mój mąż chce dziś świętować po obejrzeniu hokeja. Dzisiaj mija 5 miesięcy od naszego ślubu ![]()
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Justyś, mnie też Allison bardziej się podoba.
Cytat:
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Ale rozrabiacie z tym pisaniem
![]() Elsi to akurat dwaj braciszkowie- Mateusz i Patryk. Przy czym Patryk jest identyczny jak Michał gdy był taki mały a Patryk wogóle nie podobny do chłopaków ![]() Justys jestem za większością. Jakoś nie widzę cię w tej Salazarze ![]() ![]() Agusia fryzurka extra, i bukiecik 2. Coś mi się wydaje,że mamy bardzo podobny gust ![]() Lun witaj ![]() ![]() A ja mam dziś kiepski dzień. Chyba się położę zaraz. Nic mi się nie chce. i nawet wesela planować też mi się odechciało jakoś. Nie bardzo mnie to bawi jakoś. Pewnie to siedzenie w domu tak mnie dołuje ![]()
#982 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Anima
![]() http://www.youtube.com/watch?v=eZKfUdERlPs
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
AGUSIA533 - nr 2 ale w sumie są dość podobne
![]()
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Dobre i zachęcające po tym filmiku
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-26 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
Justys najlepiej idz i przymierz jeszcze raz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agusia zestawienie fryzur wybrałaś najpiękniejsze z tych wszystkich i nawet jak oglądałam to pomyślałam o tym samym dla siebie ![]() A imię dla chłopca podoba mi sie jeszcze Julian czyli Julek ![]() Aga nie musisz sie spieszyć, mam jeszcze sporo czasu ![]() ![]() Mam dzis straszny dzien, czuje sie taka nie potrzebna nikomu i w ogóle, przez to ze pracy nie mam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-26 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma we mnie takiego zaparcia, żeby uczyć się samej. Rok czasu uczyła mnie dziewczyna - było nieźle, ale zrezygnowałam ze względu na finanse. Może Gusiak doradzisz mi jak najlepiej uczyć się samej? ![]() Szykuję się na fitness. Później odwiedza nas mama. I jeszcze zakupki na jutrzejszy obiad. A dzisiaj próbuję nowy Pomysł Na.... Karkówkę z ziemniakami i cebulą. Winiary. Zobaczymy co wyjdzie.
![]() |
#990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bolerko bede miala. Już mam je w domu. Właśnie z koronki całe. Tez odkupiłam od znajomej.Jest z takiej koronki jak ta, która jest na mojej sukience( zbieg okoliczności) ale fajnie sie udało i mam bolerko za 250 zł mniej niż w salonie ![]() Aniu sliczny masz brzuszek. I jaka linia....jak Ty to robisz?? AGA Twoje bolerko super!!! Ja bede miała ale z rękawem 3/4 i lekko dzwonowatym. Ale koronka baaardzo podobna do Twojej ![]() Pracy nie dostałam. Opowiem wam póżniej jak bede. Lece bo juz moj tz mnie woła na zakupy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.