Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gimnazjum - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 21:02   #871
wobbly
Zadomowienie

Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim

a ja padam i niedługo idę spać.
tylko jeszcze się muszę wykąpać, ogarnąć..
nie mam siły.
cel: 60kg

don't want nothing less cause i’m sure you’re the best..
11.07.13r.
wobbly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:07   #872
be unique
Wtajemniczenie

Dot.: Najwspanialsze lejdis pod słońcem, czyli rocznik `94. Część VII- opuszczamy gim

właśnie, a dlaczego Bells tu nie zagląda?

<333

[ori_bas]571882[/ori_bas]
be unique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:08   #873
kasssiaa16
Wtajemniczenie

GG do kasssiaa16

http://w w w.youtube.com/watch?v=QJX7okX5Kas

ahahahahahhaa, uwielbiam to .
no i wgl, kocham Was no <3

Po prostu szczęście.

kasssiaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:10   #874
Voici
Zadomowienie

Wob, co jest?

eeejjj, na rymy mnie zebrało xD

rozmowa z A:

ja: graaamyyy na maaaxaaaaaa rączki do góry i robimy faaale xD

A: post jest ;]

ja: post nie post, mam to gdzieś,
mam humora, robie wieś

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

no dzisiaj ją opierdzieliłam.
nie ma czasu dziewczyna
i ona też fazuje

zaraz ja zaprosze

Licealistka
Mam silną wolę
Voici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:15   #875
wobbly
Zadomowienie

dobra to ja idę.. dobranoc.
cel: 60kg

don't want nothing less cause i’m sure you’re the best..
11.07.13r.
wobbly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 21:21   #876
Voici
Zadomowienie

Wobb.

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Ejjjj pisaaaajcie

Uni, Bells przesyła do Ciebie i próbuje się zalogowac

Licealistka
Mam silną wolę
Stary 2010-02-26, 21:22   #877
be unique
Wtajemniczenie

ja też idę, bo strasznie mi się spac chce. codziennie o 5 musiałam wstawac
pa

[ori_bas]571882[/ori_bas]
be unique jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 21:42   #878
Voici
Zadomowienie

Opuszczają mnie wszystkie

obczajcie : Bells jest zbanowana ;oo

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Aha, olewka, okeeej.

ide sobie. pa.

Licealistka
Mam silną wolę
Stary 2010-02-26, 22:20   #879
Infallible
Zakorzenienie

padam na ry..twarz. i ide spać.

Cytat:
Napisane przez martysia2701 Pokaż wiadomość
wróciłam wkurzona 100x bardziej.
Cytat:

Pati, ty wiesz, że lubiłam dejvida, ale już mnie wkurzył, tym co zrobił. świnia.

Kashte, napisz a co się będziesz

Klaud, wdech wydech. miesiączka się zbliża może ? kochana , bez nerwów ja sobie cenie najbardziej 36 i 6

Wob, mam do ciebie ful szacun, za to co zrobiłaś byłemu

Inf, zdolniacho też chce takie oceny. a w ogóle nie denerwuj się przez sąsiada. mój gra mi na trąbie, czy czymś podobnym... masakra jakaś.

Cali, ty matematyczko, na sprawdzian nie umiałaś ?

kapsel mnie demotywuje : POWIEDZ ŻE KOCHASZ !

to ja już wole tą 'moją' perkusje

koleżanka dzisiaj miała na tymbarku serduszko
takie mega.

Cytat:
Pati, ja zawsze jestem spokojna
Cytat:
no, a jestem wkurzona, bo arczi mi dziś działał na nerwach i jeszcze mnie herbatą oblał idiota. dobrze że mieszkam 3 klatki obok...

więc może najlepiej od początku...
mówiłam wam o nanie i D.. rozpadło się.. nana nie chciała z nim być, bo coś tam coś tam.. no a D mówił że się chyba zakochał. w ogóle jej zrobił taki mętlik, jakaś presja, dlaczego ona nie chce z nim być w i ogóle... a pare dni później napisał jej że kłamał ze wszystkim, że zawsze go ciągnęło nie do niej , tylko mojej drugiej kobitki, Julci.. że ona jest jego ideałem.. Nana, mimo że nie chciała z nim być, to jest załamana, nie chce jej się żyć, poważnie depresja. nie tylko przez niego, ale przez rodziców, w ogóle wszystko... no i on się spotkał z Dżuliet.. i są razem. oczywiście nie mógł sobie oszczędzić, tylko od razu po spotkaniu musiał mnie poinformować o wszystkim... no i koleżanka mnie ostatnio dobiła.. pytała się mnie, czy ja coś z Dawidem, bo od pewnego czasu widzi, że my coś do siebie. a ja ściana... ale wiecie co? jestem silna.. nie płacze, nie wkurzam się, jest pięknie.. taki czysty dół + brak uczuć.. dobrze że mam was i mój stały obiekt to rozmów czyli Kejcika <333 i patuśke <3
ch.uj, co nie ? ;]
cali, raz się może zdarzyć. a oko śliczne

co za.. nie dokończe może lepiej.
Martyś podziwiam . ta Twoja siła..

Cytat:
Napisane przez owieczka_34 Pokaż wiadomość
MARTYNA <33
Cytat:
Napisane przez owieczka_34 Pokaż wiadomość
INF <33

kocham was wszystkie. wszystkie !

Martyna ja chyba niekiedy wolałabym o niego walczyc niż czekać, aż on się odczepi .. ;( i masz nas. <3

OWCA ! <333.

Cytat:
Napisane przez Voici Pokaż wiadomość
No to witam
Cytat:
Napisane przez Voici Pokaż wiadomość
Uff... bardzoi mnei brzuch boli ale nei wiem do czego ciocia zapowiada sie za 16 dni.

Inf, ja na górze mam alkoholika, ostatnio tak chrapali tam ze my(ja, siostra i mama) nei mogłyśmy spać. i jeszcze słychać było jak woda jest odkręcona. na dole mam taką rozwydrzoną rodzinkę, że masakra. Jak się kochają to robią sobie dyscoteki, muzyka na full, albo grają na fletach, keybordach, a jak sie drą to jakby się tam gwałcili nawzajem.

ja się ciesze, że w bloku nie mieszkam. serioo.
już wole tego sąsiada z naprzeciwka.

i wgl to ten.

Uni.
pewnie zapomniałam o kimś ale spoko..

Wobbly ej .
gdzie jest Lall..

Ps. za co zbanowana o.O
Dobranoc wszystkim.
Stary 2010-02-27, 00:50   #880
Sysunia1994
Raczkowanie

Pobieżnie nadrobiłam, ale za bardzo nie wiem co odpowiedzieć na wasze posty. wieć narazie nic nie odpisze, tylko przeproszę was ze obiecałam ze będę w czwartek później a już nie weszłam - musiałam się uczyć a nie potrafiłam się skupić... I wczoraj (piatek) nie zdążyłam bo były dni otwarte i sie trochę wynudziłam, ukradłam trochę słodyczy i patrzyłam na moją samą słodycz - "politycznego". Mmmm. Potem poszłam Odprowacić z D. kolegę B. i potem z psem bylismy , on do nas wrócił. chodizliśmy, potem poszedł bo ma biedaczek jutro egzamin w szkole muzycznej. A ja z D. sobie szczerze rozmawiałyśmy o chlopakach, do póxna, potem posżłysmy do domów i gadałyśmy na skypie. Niedawno skonczyłysmy, i jakos mi smutno. Nie wiem co czuje do B. i wiem ze nie mam szans u Politycznego. A mi sie w nim wszystko pdooba, naczy troche za chudy jest, ale te jego włosy, kości policzkowe, oczy, dłonie, głos.... No nic... Postanowiłam napisać do jednego kolegi z klasy z którym dosc dobrze rozmawiało mi sie w 1 klasie. Bałam się napisać, ale potem już nie było tak źle, tematy jakieś się znalazły.

No dobra to ja przeprosiłam, a tu juz tak późno, a z rana do parku idę wiec ide spać. papa
Sysunia1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:18   #881
boundlessly
Zakorzenienie

Tak jak Sylwia, wszystko nadrobiłam wczoraj, ale nie miałam siły odpisa. przepraszam.

Dobry!

boundlessly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:51   #882
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

Dżem dobryy .

ayeen- wiedziałam, że tu już będziesz hahah ty taki ranny ptaszek jak ja ;*
jak sobie pomyślę, że w poniedziałek już do szkoły to mnie mdliiiii ! : (

a dziś ? chyba siedzę w domu, chociaż miałam się spotkać z KAroliną ale.. ona nie ma czasu, bo tańczy w lilla house i ma mnie w dupie -.-

`Ukryj mnie w sobie,
Ukryj mnie nawet jeśli pustkę w sercu masz..
i noś mnie jak amulet który szczęście może przynieść.`

owieczka_34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:54   #883
martysia2701
Wtajemniczenie

<33

Vo, jak ciesze się że wróciłaś w końcu jesteś tą wariatką, którą tak pokochałam ! za co Bells zbanowana ?

Klaud, Owca dla mnie to nie problem pojechać do Katowic tyle , że ja mam w soboty mecze... a w niedziele to taka lipa troche . musze zobaczyć w terminarzu, kiedy nie mam, dam wam znać i mi powiecie, czy wam pasuje. a jeżeli nie, to i tak coś wymyślimy

Inf, kocham Cię normalnie cię kocham jestem silna, mam centralnie wy***ke... wiem, że nie tylko ja przez niego cierpie... jego była, napisała mu takiego smsa, że jak on mi go pokazał, to wtedy mi się beczeć zachciało... ale ja jestem silna. wczoraj wszyscy się ze mnie śmiali. zapaliłam sobie świeczki, zrobiłam herbatę, włączyłam kenny G i miałam odlot. centralnie... dzwonili do mnie z pytaniami, czy czegoś nie brałam, lub czy ktoś mnie czasem nie zaspokoił a sąsiada, to sama sobie współczuje chodziłam z nim do klasy kiedyś

Sysunia, matko, ten twój polityczny <33

Bound

kaj je Lall, Migotka?

Owca, Lilla house ?! tam tańczy najbardziej polewowa para z żor ! hahaha
Klaud, nawet nie wiesz jak ja się ciesze... jak by nie moje nastawienie, to nie wiem, co by się ze mną teraz działo...

Edytowane przez martysia2701
Czas edycji: 2010-02-27 o 08:57
martysia2701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:24   #884
Voici
Zadomowienie

Inf, no tym bardziej ze mieszkasz w swoim domku
nie masz co narzekac

Martyś, też Cię kocham

Wczoraj jak jeszcze szłam z A. to jakoś tak wchodził na temat M. ale cały czas zmieniałam temat
ejj,, głupo mi teraz, nie wiem co bedzie jak sie z nim spotkam
Wyszłam na jakas zdesperowana idiotke ktora opowiadała o swojej miłości każdemu

a Bells ma bana: `Klon chama też ma bana`
a ona miała 1. konto na wizażu.
Złośliwiec ją z kimś pomylił

Rano sb ćwiczyłam, poszłam się kąpać. Zjadłam trochę tej palącej sałatki. i Zrobiłam sobie kolejną na obiad. Odchudzam się
Teraz biorę się troche za sprzatanie.

btw. wczoraj nam (mi i Bells) tak odwalało i ona po szkole została u mnie( dla niewiedzacych Bells miesz ok.20km ode mnie ale chodzimy razem do szkoły) i jak wróciła to jej mama zadzwoniła do mojej i sie pyta co nam dała na obiad bo Ewelina chodzi po domu uhahana, spiewa `Weselny klimat` i wgle jej nie ogarnia

aaa... i załozyła nowe konto na wizażu, tylko wcozraj jej mulił

Licealistka
Mam silną wolę
Stary 2010-02-27, 09:48   #885
kasssiaa16
Wtajemniczenie

GG do kasssiaa16

Cześc Wam .
ja wstałam dzisiaj wyjątkowo wcześnie, o 8, muszę ogarnąć siebie i cały dom zanim mama wróci z pracy .
wgl, dzisiaj się wybieram do Ciotki, będzie też tam mój Brat, omfg, ale oni nie chcą spełnić mojego jednego marzenia, mendy straszne .
I ogólnie, to jest okay nawet, nic mi się nie chce, nauki mam sporo, ale leń siedzi no i tak, nie pogadasz .
A w poniedziałek tańczymy na muzyce poloneza całą klasa na ocenę, a u nas nawet pary nie dobrane, suuuper :P. Tzn parę dziewczyn ma pary, ale ja jeszcze nie wybrałam .

I patrzyłam na wszystkie komentarze swoje na nk od początku, o mamo, ahahaha, co tam jest :P. Tam są jeszcze takie starocie, komenty od Anusii A (ajć ajc, ajć) że ona mnie kocha, że musimy się spotkać i wgl, no po prostu śmiech na sali. Od byłego, że mnie kocha i wgl tez, hahah .
Wgl, on ostatnio się na mnie popatrzył jak na idiotkę, bo się z Opalem wygłupiałam i mina pana G niezastąpiona była :P.
Wgl, mam jazdę, bo wszyscy myślą, ze ja z Opalem coś ten tego .
Kocham te plotki i ploteczki, no po prostu uwielbiam .
Przytulisz się raz do chłopaka albo pocałujesz w policzek i już pół szkoły o tym gada.
Ale przynajmniej mam taką małą rozrywkę .
Bo my z O. oboje wiemy, że to tylko wygłupy, ja czuję coś do kogoś innego, on tez czuje coś do kogoś innego, nasze relacje polegają na wspólnym wspieraniu się i wygłupach itp . Ale jak już gadamy o tych rzeczach, to poważnie, wiec mam z kim pogadać z chłopaków o tym, no i jeszcze ofc z moim Bratem .
Ogólnie to Opala mogłabym kochać tylko i wyłącznie jako brata :P.
a mój Brat ostatnio mi demonstrował, jak A. podczas studni się przymierzał i przykładał do całowania mnie . Po prostu całe dwa dni już z tego lejemy, po prostu jest boski, ahahah .
I wgl, jestem oburzona, bo mamy studentów, wczoraj byli na naszej wychowawczej lekcji patrzeć jak wychowawca z nami gada o pierdołach i po prostu no masakra. Bo tam jest para, chłop z babka cały czas się całują, NA LEKCJACH ;|.
No wybaczcie, ale mała przesada moim zdaniem. Wychowawca albo nie widział, albo nie chciał widzieć, co oni robią :P.
Potem mieliśmy angielski i ta studentka prowadziła lekcje i ten jej chłopak z tyłu sali cały czas coś do niej, że ona się cały czas uśmiechała pod nosem i wgl. A ten debil myślał, że my nic nie widzieliśmy, a ja tam wszystko zauważyłam. No co to jest, podczas zajęć posyłać dziewczynie jakieś dwuznaczne miny, typu minetka etc?
No wybaczcie, ale ja zwątpiłam .
To tyle ode mnie, hahah .
wczoraj wszystko nadrobiłam, ale nie wiem co komu odpisać i wgl, wiec stwierdziłam, że powinnam napisać coś długiego od siebie, bo dawno się nie produkowałam .
<3

btw... yyyy, stwierdzam, że nadużywam słowa wgl .

Po prostu szczęście.

Edytowane przez kasssiaa16
Czas edycji: 2010-02-27 o 09:50
Stary 2010-02-27, 10:04   #886
Voici
Zadomowienie

Kejt, ogarnełam

Trzeba było śpiewać: `gorzko, gorzko` to by sie może opamiętaaali

i ja tęz uwielbiam te ploooteczki z kim to nie kręce chodze i wgle
wgle to naduzywam rówzniez słowa wgle xD

umc, umc

ide sprzątac

Licealistka
Mam silną wolę
Stary 2010-02-27, 10:18   #887
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

Martyna- z tym lilla house to jeden wielki śmiech. Wszyscytam chodzą i niby gwiazdy dance ludzie się tam zmieniają. wiem po Karolinie. ; /

ja już poodkurzałam ! widzę, ze Skejt się zrehabilitował i napisał ( a )

`Ukryj mnie w sobie,

Stary 2010-02-27, 10:21   #888
retrospect
Zakorzenienie

jesteeem. cześć ; *
i nie bardzo ogarniam.
postaram sie zaraz nadrobić to co mnie ominęło .

wiecie, że Was kocham ? ;* < 3333

retrospect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:24   #889
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

hahaha Klaudia, żyjesz w ogóle ?
tak tak my też cię kochamyy <33

, ja dziś nie wiem.. wszystko mnie boli . ale zaczynałam sprzątać choć za bardzo nie mam co ; )

`Ukryj mnie w sobie,

Stary 2010-02-27, 10:32   #890
Voici
Zadomowienie

ja musze odkurzyc ale mam taaakiego leniaaa ; oo

Licealistka
Mam silną wolę
Stary 2010-02-27, 10:35   #891
retrospect
Zakorzenienie

Łowieczko, a żyje sobie mam sie dobrze całkiem ; ddd
słucham ciągle teraz tego your love is my drug, fajne jazdy mam przy tym
aż mama sie za głowe łapie.

tak w ogóle to miałam prze długiego posta napisanego i mi sie skasowało , czaicie? czaicie ? no normalnie magia polsatu !

postanowiłam iż napiszę Wam prze długiego posta bo podobno kiedyś byłam w tym MISZCZEM !

no i tak ; Martyś < 3 oczywiście, że coś skombinujemy, tylko trzeba zebrać dupy i wkońcu kiedyś sie zabrać za to umawianie !

Skejcik, aaa kocham Cie wariatko ! i spokojnie, ja też nadużywam ` wgl`
ale z tymi co sie całują i dwuznaczne miny typu ` minetka ` to są prze. ja bym im tam coś powiedziała.
a plotki też kochaaaaaam ! < 3333
wczoraj miałam chwile opis ` mężuu ; ***** ` i od razu takie banie tam miałam. bo wszyscy mnie pytali czy mam chłopaka, to jak grzecznie odpowiedziałam , że nie , to oni ; tjaaa jasne ! nie chcesz powiedzieć.
to po jaką cholere pytają skoro lepiej wiedzą ode mnie ? no normalnie nie ogarniam.

Po < 3 wtf ? niezłego tego bana dostała.. oO ale no własnie, przecież ona miała pierwsze konto to jak może być klonem?! niech zakłada nowe konto i pisze tu z nami! no i pozdrów ją ode mnie!

tak w ogóle to ide sobie dziś na urodziny do babci nudno pewnie będzie, ale co tam. Na myśl o tym , że w poniedziałek mam iść do szkoły, dostaje białej gorączki ! ; < jeszcze od wtorku to piątku mam codziennie próbne egzaminy ! ; < bajkaaaa, normalnie bajkaaaa!

i słońce mi za oknem świeci, i jest fajnie i mam humor i tak sobie myśle czy już jest długi post..

dobra no to koniec.
Kocham Was prze mocno < 3

Stary 2010-02-27, 10:40   #892
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

Klauuuuuuuuu < 33 też tego ciągle słucham hahahh ;d
to widzę, że caly śląsk w słońcuuuuuu u mnie przed blokiem dzieciaki już na rolkach jeżdżą haha dołącze do nich i będzie gitt ^.^

aa K odwołał spacer, bo jedzie na urodziny do siostry ; )

a jutro OWCA śpi u nawiedzonych dzieci ; O znowu ..

`Ukryj mnie w sobie,

Stary 2010-02-27, 10:43   #893
kasssiaa16
Wtajemniczenie

GG do kasssiaa16

też ciągle tego słucham, haha

Po prostu szczęście.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 10:45   #894
Sysunia1994
Raczkowanie

martysia2701 mam fioła na punkcie politycznego, jakaś głupia i infantylna jestem , ale co ja zrobie. xD statnio miałam własnie jakaś ochote posiedzieć przy zapalonych śiweczkach. Moje niespełnione marzenie to wanna, mnóstwo świeczek, piana na wodzie, wielka. i śliczne zapachy. xD

A z Bells (nie pamietam już czy poznałam czy nie xD) to nie lepiej wyjaśnić ze złosliwcem? Bo potem może jej znowu konto zablokowac, że kolejny klon. Chyba, że nie będzie pamiętał. ;P A dobra tam.
Voici, ja wczoraj wyszłam na zdesperowaną idiotkę przed koleżanką D. bo na niach otwartyh mi się nudizło, i trochę marudziłam a jak się Polityczny pojawiał to o wszytskim zapominałam i jak wariatka chodizłam za nim (no ale nie tak nachalnie tylko ze niby tu tez chcę cos zobaczyc xD) byle by tylko być blisko i go widziec. Odwala mi. To wszytsko przez tę wiosnę. xD

kasssiaa16 no to niezłe studenciki. xD Masakra, nie wyobrażam sobie czegoś akiego u nas. xD U nas na historii natomiast przyszła studentka i pierwsze co to kartkówka, a wszyscy taki zonk O_O. xD

Tez będę musiała odkurzyć, ale potem, teraz mi się nie chce. ;P
I lubię ploteczkiii.!

D. mnie dziś olała. Miałyśmy o 8 iśc do parku. wstaje o 7 i nie moge sie do niej dodzwonic sms wysłaląm i olałam ja poszłam spacv, a teraz o 11:30 pisze "O boże sory. no to moze za godzine"? Trochę byłam zla, ale pójde bo szkoda mi pogody.
Sysunia1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:52   #895
retrospect
Zakorzenienie

Owcaaa < 33333 łaa no ! teraz mi troche to słońce zaszło, ale spokooooojna głowa, zaraz wyjdzie ! tak wgl to ostatnio patrze a koleś idzie sobie w krótkim rękawie i na niegooo takie oczy , że kurde jakiś wybryk natury chyba!

a spacer nie ucieeeknie! będzie napewno

ps. chciałabym zobaczyć jak śmigasz z nimi na tych rolkach !

Stary 2010-02-27, 10:56   #896
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

hahahahaha ja na rolkach z dziećmi 5-letnimi hahah one trzymają się jakiegoś wielkiego psa i tak gęsiego jadą. No cóż, osiedlowe dzieci też mieliśmy takie pomysly kiedyś xd

Życie na osiedlu nie jest aż tak złe. ;d idzie wytrzymać, co nie ?

`Ukryj mnie w sobie,

Stary 2010-02-27, 10:59   #897
retrospect
Zakorzenienie

idzie, idzie ! ; )
ja sie ciesze, że wychowałam się na tym osiedlu , Boże , tyle mam z nim wspomnień.. przecież jak byłam dzieckiem to mama mnie musiała wieczorem siłą ciągnąć do domu bo wszystkie dzieci baaawiły sie razem , i nigdy nam zajęć nie brakowało.. te zabawy w ganianego etc. w 20 osób..
teraz nasze drogi sie rozeszły no.. jesteśmy tylko na ` cześć ` z tymi osiedla.. bo ja poszłam do innej dzielnicy do SP i do Gimnazjum.. więc poznałam wszystkich stamtąd. więc u siebie na osiedlu nie spędzam w ogóle czasu , ale kochaaaam je < 33

Stary 2010-02-27, 11:09   #898
owieczka_34
Wtajemniczenie

GG do owieczka_34

ja miałam tak samo ale dalej siedze z nimi na lawce itd lajtowo jest .

slońce mi się skryło ;( xd

mi dziś odwala. serio

`Ukryj mnie w sobie,

Stary 2010-02-27, 11:34   #899
retrospect
Zakorzenienie

u mnie też się skryłoo ; <

no ja np. z dziewczyną z osiedla , z którą znamy sie prze długo jeżdże co roku na obozy ; )
Grecja z nią, Hiszpania też teraz do Turcji też wybieramy się razem
więc ogólnie mam z nimi dobry kontakt, bardziej brakuje mi czasu żeby z nimi siedzieć na osiedlu czy coś.
ale w wakacje dużo częściej przebywam wieczorami u siebie.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

w sumie to teraz w Hiszpanii i z chłopakami z osiedla byłaaam..
prze chłopaki, prze < 3
jeden to w sumie moja rodzina , znamy sie od urodzenia
bo mój brat i jego siostra to małżeństwo no ! i on jest wujkiem Nikuli a ja jej ciocią .; )
i wgl pierwszy raz poznałam go od tej ` luzackiej ` strony na obozie, jak pije, przeklina i wgl.
no zdziwiłam się lekko ; ) w sumie teraz będzie miał 17 lat niedawno pamiętam jak miał 6, a ja 5.
no i zawarliśmy układ , że to co dzieje sie na obozach zostaje między nami i nasza rodzina się o tym nie dowiaduje. bo zawał by był na miejscu !

Stary 2010-02-27, 11:54   #900
Mala Lenka
Raczkowanie

Aj no i weekend
Ale mam takie zakwasy po wczorajszym tancu ze nie moge sie ruszyc xd
A wczoraj jeszcze bylam na imprezie to juz wogole
Sloneczko zaszlo
Mala Lenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości