Miłośniczki Zary - część II - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 08:56   #2311
praline
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz!
ile kosztuje ten płaszczyk?
w sklepie 289zł, na allegro 199zł (są jeszcze szare)

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
kompletnie mi się ta kolekcja nie podoba (dobrze dla mojego portfela )
jedynie płaszcz z bufkami na TAK, ale mam juz za dużo płaszczy

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

oooo a gdzie takie dorwałaś?? nie chciałabym cię męczyć, ale jakby ci się kiedyś nudziło, pstryknęłabyś ich fotkę na nóżce??
a co do płaszcza to jak dla mnie wielkie wow - serio, gdyby nie to że już mam za dużo płaszczy to skusiłabym się na niego pod warunkiem że leżałby na mnie w połowie tak dobrze jak na tobie
kupiłam je w takim zwykłym sklepie z rajtkami, była jakaś jedna zagubiona para w wymiętym pudełku są marki Veneziana z linii Moulin Rouge. Fotka w załączniku, co do zdjęcia na nodze to postaram się dzisiaj je tutaj dorzucić

Bardzo mi miło z tym płaszczem, myślałam, że on ma duuużo większe te bufy ahh już nie mogę doczekać się wiosny,aaa no i prasowanie obowiązkowe, bo na tych moich fotkach to wygląda trochę jak wyjęty psu z gardła

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Bardzo zgrabnie w nim wyglądasz
dziękuję:kwiatek:
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość

Karolinko, ślicznie w nim wyglądasz! Naprawdę wielkie wow, bo leży rewelacyjnie! Niech się dobrze nosi!

bardzo dziękuję Asiu

Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość
Też się nad nią zastanawiam, oglądałam ją ostatnio w Tesco, ale w końcu nie kupiłam, wydawało mi się, że traci formę podczas noszenia, ale to pewnie fakt, że była pusta w środku jutro obadam ją jeszcze raz, bo mnie kusi

Pralinka super Ci w tym płaszczyku! i bardzo dobrze, że wybrałaś beż, zdecydowanie ładniejszy ja z kolei myślę nad tym
dziękuję
Ten nad którym myślisz to w jakiej cenie jest w sklepie? widziałam go na allegro za 250zł( szary i beżowy)

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Praline bomba wygladasz
dla mnie te bufy jednak ciut za duze ale i tak go obadam przy okazji
dzięki obadaj bo warto! jak coś jest jeszcze ta druga wersja z mniejszymi bufkami,aaa no i jest taki co w załączniku

dla dziewczyn zainteresowanych zebrą- znalazłam jedną M http://www.allegro.pl/item940136062_...kcja_2010.html

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-27 o 09:00
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:00   #2312
anakrk
Zakorzenienie

Red face Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
możesz jutro wkleić fotki tej torebusi? Też za mną chodzi, nie ma jej u mnie a zdjęcia dziewczyn z wątku o F&F są bardzo niewyraźne...
forebka f&f - zdjęcia z zakończonej aukcji allegro (...mam nadzieję ze właścicielka się nie obrazi)
anakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:08   #2313
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakrk Pokaż wiadomość
forebka f&f - zdjęcia z zakończonej aukcji allegro (...mam nadzieję ze właścicielka się nie obrazi)
O a tak z ciekawości to za ile poszła?
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:13   #2314
anakrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
o a tak z ciekawości to za ile poszła?
99,00
Stary 2010-02-27, 09:21   #2315
NuFCia
Zadomowienie

Na all jest ta z Zary w kolorze morelowym za 169 zł.
Ale nie jest napisane czy jest nowa czy używana...
A co do tej aukcji - 99 zł? Niezła przebitka
NuFCia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:30   #2316
noisekitten
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość

kupiłam je w takim zwykłym sklepie z rajtkami, była jakaś jedna zagubiona para w wymiętym pudełku są marki Veneziana z linii Moulin Rouge. Fotka w załączniku, co do zdjęcia na nodze to postaram się dzisiaj je tutaj dorzucić

Bardzo mi miło z tym płaszczem, myślałam, że on ma duuużo większe te bufy ahh już nie mogę doczekać się wiosny,aaa no i prasowanie obowiązkowe, bo na tych moich fotkach to wygląda trochę jak wyjęty psu z gardła

bardzo dziękuję Asiu

dziękuję
Ten nad którym myślisz to w jakiej cenie jest w sklepie? widziałam go na allegro za 250zł( szary i beżowy)

dzięki obadaj bo warto! jak coś jest jeszcze ta druga wersja z mniejszymi bufkami,aaa no i jest taki co w załączniku

dla dziewczyn zainteresowanych zebrą- znalazłam jedną M http://www.allegro.pl/item940136062_...kcja_2010.html
ten w załączniku to prawdopodobnie podróbka
tzn te, które są na allegro. bo w kolekcji taki jest, ale nie z linii basic (jak to figuruje w opisach aukcji) tylko woman studio i kosztuje ponad 5 stów:}
noisekitten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:45   #2317
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
ten w załączniku to prawdopodobnie podróbka
tzn te, które są na allegro. bo w kolekcji taki jest, ale nie z linii basic (jak to figuruje w opisach aukcji) tylko woman studio i kosztuje ponad 5 stów:}
naprawdę? o kurcze nieźle!!!! widziałam ich wysyp na allegro, ale rzeczywiście jeśli metka się nie zgadza to partia podrób A może ktoś podrabia same metki i do poodbnych płaszczyków (np italian style) doszywa metki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 09:48   #2318
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
naprawdę? o kurcze nieźle!!!! widziałam ich wysyp na allegro, ale rzeczywiście jeśli metka się nie zgadza to partia podrób A może ktoś podrabia same metki i do poodbnych płaszczyków (np italian style) doszywa metki
w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe
Stary 2010-02-27, 09:52   #2319
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo dziękuję Asiu

dziękuję

o kurde - świetne te rajtki!!! idealne do twojego płaszczyka muszę się rozejrzeć za takowymi
dziękuję pralinko za fotki
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:56   #2320
maja_o
Raczkowanie

Na allegro jest zebra S, tylko z lekkim przegięciem cenowym, więc ja wymiękam
maja_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:58   #2321
rzesa20
Rozeznanie

Cytat:

dziękuję
W sklepie kosztuje ponad 300zł, bodajże 369zł, ale nie jestem pewna dokładnej ceny muszę go przymierzyć w zarze i na allegro zapolować na niego

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 10:00   #2322
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe
no nie?

Cytat:
o kurde - świetne te rajtki!!! idealne do twojego płaszczyka muszę się rozejrzeć za takowymi
dziękuję pralinko za fotki
chętnie pomogłabym Ci w zakupie, ale była to ostatnia para Poszłam do tego sklepu z zamiarem zakupu białych w kropeckzi Marilyn, ale była tylko 3, która jest na mnie za duża Wiem, że w cubusie są też białe w kropeczki, ale kosztują chyba 30/40zł

Cytat:
Napisane przez maja_o Pokaż wiadomość
Na allegro jest zebra S, tylko z lekkim przegięciem cenowym, więc ja wymiękam
ile kosztuje? z ciekawości?

Marzenko- w takim razie warto zapolować ! myślałam nad tym płaszczykiem w razie gdyby mój okazał się nietrafionym zakupem Ten "Twój" ma fajny kołnierzyk, w moim jednak można też podobnie go postawić

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:01
Stary 2010-02-27, 10:04   #2323
maja_o
Raczkowanie

Praline - 200zł
maja_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:07   #2324
Mirell
Zakorzenienie

Dodaję jeszcze zdjecie z moją z Zary dla porównania (nawet mąż zauważył, że "o faktycznie takie same")
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:11   #2325
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Dodaję jeszcze zdjecie z moją z Zary dla porównania (nawet mąż zauważył, że "o faktycznie takie same")
no faktycznie takie same

pralinko - wiem że byś mi kupiła, ale białe to nie dla mnie (za stara już jestem) jedynie cieliste wchodzą w grę - poszukam, na pewno gdzieś znajdę, a jak nie to przecież nic się nie stanie...

nie wiem co mi się stało, ale mam ochotę sprzedać wszystkie buty torebki ubrania i zostawić tylko po jednej parze chora jestem czy cuś

Edytowane przez gabi1234
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:13
Stary 2010-02-27, 10:14   #2326
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maja_o Pokaż wiadomość
Praline - 200zł
pewnie i tak ktoś kupi

Cytat:
wow! a którą bardziej :"lubisz"?
Cytat:
no faktycznie takie same

nie wiem co mi się stało, ale mam ochotę sprzedać wszystkie buty torebki ubrania i zostawić tylko po jednej parze chora jestem czy cuś
może Ci się już znudziły? ja czasem tak mam, że coś mi się strasznie pdooba, ale po kilku wyjściach najwzyczajniej w świecie nudzi się...
Jak gdzieś je znajdew to będę o Tobie pamiętała
Stary 2010-02-27, 10:22   #2327
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, trudno mi powiedzieć bo czarną mam dopiero od wczoraj, ale wydaje mi się, że bardziej ją wykorzystam, już ją widzę do pudrowych rzeczy

Natomiast łososiowa fajny ma kolorek, ale wkurza mnie ten zamsz bo strasznie się brudzi no i mało kiedy kolorem do czegoś pasuje
Stary 2010-02-27, 10:25   #2328
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, trudno mi powiedzieć bo czarną mam dopiero od wczoraj, ale wydaje mi się, że bardziej ją wykorzystam, już ją widzę do pudrowych rzeczy

Natomiast łososiowa fajny ma kolorek, ale wkurza mnie ten zamsz bo strasznie się brudzi no i mało kiedy kolorem do czegoś pasuje
no właśnie...zamsz jest ciężki w utrzymaniu. Kolor też dośc problematyczny, ale widziałam, ze świetnie sobie poradziłaś z nią na zdjęciach z bloga Kusi mnie ta pomarańczowa, ale boję się, że rzucę ją w kąt ?Mój chłopak nazwya tę torebkę :workiem na ciapy"
Stary 2010-02-27, 10:25   #2329
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie i tak ktoś kupi

może Ci się już znudziły? ja czasem tak mam, że coś mi się strasznie pdooba, ale po kilku wyjściach najwzyczajniej w świecie nudzi się...
Jak gdzieś je znajdew to będę o Tobie pamiętała
dziękuję, muszę mieć rozm.3
znudziły się czy nie....ja mam gorzej....zaczynam uważać że na cholerę mi tyle butów, torebek i ciuchów?????????? któraś tez tak ma pocieszcie, że tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 10:27   #2330
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość
W sklepie kosztuje ponad 300zł, bodajże 369zł, ale nie jestem pewna dokładnej ceny muszę go przymierzyć w zarze i na allegro zapolować na niego
mi się kojarzy cena 359 zł ..
Cytat:
rzeczywiście z wyglądu jest idealną kopią tej zarowej
Cytat:
też tak czasem mam...
1 para butów, 1 torebka ... i problem codziennego stania przed szafą rozwiązany, bo nie byłoby się nad czym zastanawiać
Stary 2010-02-27, 10:38   #2331
praline
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję, muszę mieć rozm.3
znudziły się czy nie....ja mam gorzej....zaczynam uważać że na cholerę mi tyle butów, torebek i ciuchów?????????? któraś tez tak ma pocieszcie, że tak
ja mam 3 z tych rajtek, rozmiarówka jest włoska(tutaj 2=3)
Czasem tez mam takie myśli, szczególnie jak widzę wylewające się ubrania i dodatki z szafy

Podoba mi się ten żakiet, szkoda, że nie jest dłuższy

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:58
Stary 2010-02-27, 11:01   #2332
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie...zamsz jest ciężki w utrzymaniu. Kolor też dośc problematyczny, ale widziałam, ze świetnie sobie poradziłaś z nią na zdjęciach z bloga Kusi mnie ta pomarańczowa, ale boję się, że rzucę ją w kąt ?Mój chłopak nazwya tę torebkę :workiem na ciapy"

Że jak??

Co do zamszu, to faktycznie, na zdjeciu co zrobiłam niczego nie widać, ale od spodu tam gdzie przylegała noszona do ubrań ten zamsz jest cały szary (a wzięłam ją ze sobą tylko kilka razy), teraz na wiosnę zanim zacznę ją nosić chcę dać do czyszczenia

A kolor myślę że w tym sezonie nie będzie problemu, bo w tym roku modne są kolory tzw. sorbetowe, a ten to taka sorbetowa pomarańcz
Stary 2010-02-27, 11:13   #2333
paryzanka202
Zakorzenienie

ja mialam ta pomaranczowa i strasznie farbowala;/ a brudzila sie masakrycznie. nie dotykalam jej niczym a miala wszedzie czarne kreski. a ubralam ja raz. dlatego szybko sie jej pozbylam. Mam ta czarna skorzana z Zary i to jedna z moich ulubionych torebek. Fakt nie nosze jej teraz, ale latem idealnie sie sprawdzila! jest mieciutka, pojemna dosyc. Idealna na wieczorne wypady,zakupy czy imprezy. Dlatego nie zaluje wydanych 250 zl na nia, bo na pewno jeszcze nie raz ja ubiore.
Pamietam nawet kiedys,ze znajomy powiedzial ' ale ty masz swietna torebke' I nie byl gejem

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

A czy te z tesco sa tylko czarne?
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 11:15   #2334
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
To jest jakas wersja z mniejszymi bufkami? jeny, to nawet nie wiedzialam... ten z zalacznika odpada, chcialabym cos bardziej klasycznego ale tez krotszego chodzi mi konkretnie o ten za 199 ktory wklejam tylko bezowy, mi sie te bufki podobaja, tylko po zalozeniu one tworza trapez, a ja bym chciala zeby szly prosto z rekawami tak jak to wyglada w katalogu

Cytat:
Nawet lancuchy identyczne ale lipa ze tylko czarne jak dla mnie, nie lubie czarnych dodatkow
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 11:19   #2335
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
ja mialam ta pomaranczowa i strasznie farbowala;/ a brudzila sie masakrycznie. nie dotykalam jej niczym a miala wszedzie czarne kreski. a ubralam ja raz. dlatego szybko sie jej pozbylam.
mądra dziewczynka

Cytat:
Pamietam nawet kiedys,ze znajomy powiedzial ' ale ty masz swietna torebke' I nie byl gejem
a skąd wiesz? może się dobrze ukrywał
Stary 2010-02-27, 11:29   #2336
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
mądra dziewczynka

a skąd wiesz? może się dobrze ukrywał

no wiesz, spotykalam sie z nim pare miesiecy to faktycznie musial dobrze sie maskowac
Stary 2010-02-27, 11:40   #2337
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
To jest jakas wersja z mniejszymi bufkami? jeny, to nawet nie wiedzialam... ten z zalacznika odpada, chcialabym cos bardziej klasycznego ale tez krotszego chodzi mi konkretnie o ten za 199 ktory wklejam tylko bezowy, mi sie te bufki podobaja, tylko po zalozeniu one tworza trapez, a ja bym chciala zeby szly prosto z rekawami tak jak to wyglada w katalogu

Nawet lancuchy identyczne ale lipa ze tylko czarne jak dla mnie, nie lubie czarnych dodatkow
taki płaszczyk jest jeszcze(ten z mniejszymi bufkami), ale jest on długi jak mój...

Paryżanko a może ten chłopak robił podchody do Twojej torby?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-27 o 11:42
Stary 2010-02-27, 11:41   #2338
paryzanka202
Zakorzenienie

Pralinko masz rozmiar S? czy moge poprosic Cie o wymiary tego plaszcza? jesli ja nosze normalnie S to powinnam kupic M? bo ten sprzedajacy nie podaje wymiarow w aukcjach;/ Widzial ktos na zywo ten szary?
Stary 2010-02-27, 11:42   #2339
anakrk
Zakorzenienie

pojawiła się nowa torebeczka f&f a'la zarowa na all
http://www.allegro.pl/item940325914_..._zara_hit.html
Stary 2010-02-27, 11:44   #2340
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Pralinko masz rozmiar S? czy moge poprosic Cie o wymiary tego plaszcza? jesli ja nosze normalnie S to powinnam kupic M? bo ten sprzedajacy nie podaje wymiarow w aukcjach;/ Widzial ktos na zywo ten szary?
tak, mam S podam Ci jak wrócę bo teraz wychodzę Mam płaszczyk z Zary zimowy w rozm. S (taki czerwony dwurzędowy) i wymiary są porównywalne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości