|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. IX
Cytat:
gatki z kokardkami sa super ^^ i jeszcze takie ceny :P
|
|
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje z dzisiaj i wczoraj :
eko atmo fioletowa tunika - 16 zł kolorowa bombka - 5 zł z szelkami H&M - 5 zł cekinowa Tally Weijl - 5 zł
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
super ta kurteczka mam podobna a zaplacilam za nia ponad 100 zl;/
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Znowu zrobiłam wielką wyprawę na lumpki i znowu trafiłam na wyprzedaż ;-/ No ale przynajmniej mało pieniędzy wydałam ;-)
1. Seledynowy topik z plecionymi ramiączkami dla mnie - ATMOSPHERE 2. Czepek do kąpieli dla mnie ![]() 3. Cudowny koronkowy gorset - miseczki 36A, za mały ![]() 4. Skórzany portfel z MANCHESTER UNITED Za to 3zł 5. Fuksjowa bluzeczka z białą koszulą pod spodem, dla mamy, chyba, że będzie na nią za duża... - UNITS 6. Biała bluzeczka z bufkami dla mnie - H&M YOUNG 7. Maleńkie dżinsy na 4-6 miesięcy - H&M 8. Spodnie jeansowe z kolorowym natryskiem, r. 104 - Palomino by C&A 9. Jeansy ze złotymi zdobieniami, r. 128 - EXIT 10. Biała bluzeczka w kwiatuszki, r. 120 - KIDS CO + Czerwona spódniczka ołówkowa, r. 140 - SUPPORT Za to 9zł
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ Edytowane przez NataliaZBruklinu Czas edycji: 2010-02-27 o 12:18 |
|
|
|
#2195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to już jakiś czas temu było
|
|
#2196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gorset świetny
Odchudzam się. ![]() 1.01.2010-bez chipsow 17.02.2010-bez słodyczy KOCHAM; ciuszki, butki,biżuterię, Mojego M, truskawki, sh, torebki, Włochy, modę, stare piosenki Edytowane przez truskawkax Czas edycji: 2010-02-27 o 11:50 |
|
|
|
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
W końcu się zebrałam do zrobienia zdjęć
To moje ostatnie łowy :1. Spodenki River Island 2. Tył spodni ( po praniu odpadło sporo cekinów na naszywce )3. Białe spodnie (fajny gruby jeans ) od Victorii Beckham4. Tył spodni... 5. Zbliżenie naszywki ![]() 6. brązowy paseczek i 2 bluzeczki: pomarańczowa - New Look, czarna z dziewczyną - Zara
|
#2198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie sukienki typu wyjście na miasto w letnie ciepłe dni A o tej sukience tak pisze mam chrapkę na jedną taką zieloną z sh, po 12 zł Ale skróciła bym ją sobie ciuteńkę za kolana, bo jest do kostek, a ja nie jestem aż taka wysoka, żeby nosić aż tak długą sukienkę i ewentualnie będę miała jedną
Edytowane przez MarTynx Czas edycji: 2010-02-27 o 13:52 |
|
|
|
|
#2199 |
|
Przyczajenie
|
No tak jak mówiłam ,że dodam tak dodaję .. jakieś wygrzebane z szafy ubranka ;d
![]() ![]() 1. bluzeczka DIESEL 2. marynarka Top Shop 3. Tunika - nie pamiętam firmy 4. tunika - nie pamiętam firmy ;d 5. bluzeczka h&m 6. sweterek Abercrombie & Fitch 7. Spódniczka ołówkowa , Atmo. 8. Legginsy do biegania Adidas 9. Kurteczka wiosenna , Bershka 10. Spódniczka jeansowa, H&m.
Edytowane przez karolineczqaa Czas edycji: 2010-02-27 o 14:49 |
|
|
|
#2200 |
|
Przyczajenie
|
i jeszcze kilka ubranek , buciki, i torebeczki LV, atmosphare i Lancome
![]() 1 . Pumpy NIKE 2. Spodenki czarne , podwyższony stan ;D nie pamiętam firmy 3. Spódniczka biała podwyższony stan, Atmo. 4. Różowe traperki 5. Apaszka Dior, Torebka LV papillon 6.Torebka LV , u Atmosphare 7. Torba duża Lancome Edytowane przez karolineczqaa Czas edycji: 2010-02-27 o 14:47 |
|
|
|
#2201 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2203 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale u mnie czesto sa juz zniszczone ... moze sie kiedys trafi :PCytat:
Cytat:
swietne legginsyi pumpy tak na sportowo tymbardziej, ze wiosna mam nadzieje zagosci na dluzej spodniczki atmo super a ta zolta buzeczka bardzo mi sie podoba :Pzabralabym Ci te rzeczy ^^
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Możecie mi polecić jakis fajny SH w Warszawie, najlepiej południowe dzielnice, też centrum.?
|
|
|
|
#2205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech się dobrze nosi ![]() Dzięki No niestety będę musiała się pozbyć ![]() Cytat:
sheepka - fajne te szare spodnie karolineczqaa - fioletowa tunika ciekawa, spódniczka Atmo świetna
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
||
|
|
|
#2206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A znajdziesz coś u mnie na wymiance za niego?
|
|
#2207 |
|
Raczkowanie
|
karolineczqaa fajne lowy
kurcze ja poszukuje w lumpku spodniczki mini i wszystkie 12 a mi trzeba 10 mam nadzieje ze kiedys znajde
|
#2208 |
|
Rozeznanie
|
Tunika ATMOSPHERE 3 zł
Kurtka sportowa 6,50 zł Bluzeczka w paski (bez golfu pod spodem) 2 zł Sweterek granatowy 3 zł
|
|
|
|
#2209 |
|
Przyczajenie
|
truskawkax a ja znajduję zawsze 10 a potrzebuję 8 ;/ ;d;d
|
|
|
|
#2210 |
|
Zadomowienie
|
Moje nowe i trochę starsze, ale zapomniane :
1. Miss Selfridge sukienka z zaznaczonymi miseczkami 2. Takie cuś G21 3. Długi sweterek TOPSHOP z kieszonkami 4. Sukienka H&M 5. Morgan 6. Bluzka mgiełka Todays woman 7. H&M w róże 8. Jane Norman 9. Spódnica tulipan w zeberkę |
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
ty to masz albo sczescie albo swietne lumoy ;D w jakim miescie takie cuda można wynaleźć?
|
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Takie cuś G21" mam podobne z ciuszkow tylko morska zielen
|
|
#2213 |
|
Zadomowienie
|
1. Nowa sukienka kimono TUCHUZY
2. Spódniczka RIVER ISLAND 3. Atmo 4. Atmo i zbliżenie na kokardkę 5. Znowu Atmo ![]() 6. Bez niespodzianek- Atmo 7. bez metki 8. New Look Cotynato - nie mam szczęścia, tylko jestem uparta i raz w tygodniu muszę zajrzeć do lumpa, inaczej jestem nieszczęśliwa i marudna. Mój TŻ bardzo poważnie traktuje mój nałóg i sam mnie wozi pod lumpka,a potem grzecznie czeka aż skończę. Wtedy mi się poprawia humor, jemu się poprawia bo ja jestem zadowoona i ogólnie sielanka Oto mój przepis na udany związaek Chodzę do lumpków w Katowicach głównie.
Edytowane przez Ryfka Czas edycji: 2010-02-27 o 17:56 |
|
|
|
#2214 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo tak koszulki wychodza za jakies 5-6 zl takie zwykle bawelniane niby nie duzo, ale jednak :P Raz zaryzykowalam z biala z zary i plama nie zeszla do konca ;/ a szkoda, bo swietna jest ta koszulka taka gruba bawelna mega przyjemna w noszeniu taka misiowata i ma taki wzor z koralikow jakby aniol czy cos :P choc u mnie kazdy widzi tam co innego czasami ja zakladam bo plama jest na dole przy szwie wiec wkladam w spodnie i na to marynarka jakas, nie jestem w stanie jej wyrzucic :P Przy takiej cenie jakas Ty masz to tez bym brala Ostatnio bylam w H&M i jest 2pack t-schirtow takich wlasnie zwyklych bialy i czarny, ale 39.99 zl ;// za to mam prawie kg ubran :P hahah Cytat:
reszta tez mi sie podoba of kors ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ryfka skad jestes? Zajefajne ciuszki wynjadujesz ![]() edt juz wiem. Szkoda ze nie moje rewiry
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj 'upolowałam' dwie bluzeczki w marynarskim stylu, jedną Ralpha Laurena, granatowo- biała, z kołnierzykiem, jeszcze trochę ją poprawię
no i bardzo fajna apaszka, mam manię apaszek!ps. z kołnierzykiem już w praniu, brak zdjęcia
|
|
|
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa o moich ciuszkach
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ciuszki |
|
|
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
mmmm śliczniucho:P
wogóle nie miałam czasu na łowy w tym tyg. zawalenie egzaminami w sql:P makabra nikomu nie polecam![]() we wtorek udało mi się wyrwać więc: 1.sweterek niebiesko-morski- Atmo 2.bluzko sweterek z kołnierzykiem-Dunnes Stores 3. Pasiak-Evita:P 4.Sweterek- M&Co. 5.Płaszczyk czarny bombka- mojaaa miłośććć
Edytowane przez pamilcia15 Czas edycji: 2010-02-27 o 18:39 |
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ciuszki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

1+2zł
1zł
ucho, ale nie widac tego jak jest załozona na ramię, co prawda nigdy nie miałam jasnej torby(w rzecz. ma odcień czystego, jasnego piasku), ale ta mnie urzekła- 5zł
gatki z kokardkami sa super ^^ 

)

Ale skróciła bym ją sobie ciuteńkę za kolana, bo jest do kostek, a ja nie jestem aż taka wysoka, żeby nosić aż tak długą sukienkę