|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
haj laski,
melduję się tylko bo nie mam weny do pisania jakoś ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Nie straszcie powrotem zimy bo nie wiem czy to zniosę
W ccc nie byłam ale za to w orseyu piękna wiosenna kolekcja Jutro wybieram się na małe łazikowanie po mieście to zajrzę co tam w obuwniczych piszczy. Silver ja też wczoraj poczułam wiosnę i aż kurtkę zamieniłam na lżejszą a kozaki mnie obtarły (po kilku miesiącach wiernego noszenia) więc się na nie obraziłam i od dziś przerzucam się na coś lżejszego
|
|
|
|
#3453 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe była, była.. ![]() Cytat:
![]() już mam po dziurki wszelkie tej zimy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() gardło, katar, kaszel :/ niefajnie ![]() ja niedawno dopiero wstałam, z małymi przerwami z śnie oczywiście ![]() impreza całkiem udana, było fajnie, było wesoło, później tylko w klubie jakoś średniawo już ![]() a teraz udaję, że mi się nie chce spać bo jak Mama wróci z pracy, to pewnie będzie pogrom
|
||||
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielęgnuj gardełko kochana Jakby się tak w to zagłębić... to tak... potrafię gotować ![]() Cytat:
Oczywiście liczę się z tym, że jeśli się aż tak bardzo nastawiam, to nic nie znajdę jak zawsze ![]() Do jutra kochane
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A co tu dzisiaj takie pustki? ![]() Nulka, Silver kurujcie się kochane Mnie chyba też coś zbiera ale łykam rutinoscorbin i mam nadzieję, że to tylko mały spadek formy ![]() Rany, wstałam pół godziny temu dopiero ale siedziałam wczoraj do późna i oglądałam CSI Las Vegas ![]() U mnie dzisiaj pogoda brzydka - pada deszcz ![]() Miłego dnia
|
#3456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Kochana staram się wykurować to paskudztwo ![]() u mnie pogoda taka średnia dzisiaj, ani nie świeci, ani nie pada... taka nijaka ![]() również miłego dzionka Wam życzę
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj jestem
Wybyłam na spacer bo słońce świeci i wydawało się, że ładna pogoda ale zmarzłam bo oczywiście za lekko się ubrałam. Byłam też na zakupach ale poza kosmetykami i spożywką nic nie kupiłam Kurujcie się dziewczyny bo wiosne odstraszycie ![]() Miłego |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
ja tylko na chwilkę - miłego sobotniego popołudnia i wieczoru chciałam życzyć. Może zajrzę późnym wieczorem jak Ola zapadnie w sen nocny bo Tż sie wybiera na spotkanie z kumplem to ja na wizaż przyjdę
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj troszkę posprzątałam, byłam na zakupach i poudawałam, że robię coś na uczelnię
Miałam w planach spędzić wieczór z TŻ ale musiał pójść dzisiaj do pracy w związku z firmową przeprowadzką właśnie dzwonił, że jak skończą to idą gdzieś na piwo więc zostałam w domu sama. Sama z butelką czerwonego wina więc nie mam zamiaru się nudzić ![]() Szkoda tylko, że nie ma za bardzo nic ciekawego w tv a przydałby się jakiś fajny film. Miłego wieczoru
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki,
wpadłam się przywitać bo niestety nie mam czasu w ten weekend zbyt wiele tutaj pisać - od poniedziałku się poprawię ![]() Póki co trochę Was popodczytuję, buziaki ![]() |
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tu spokój - na na na na - nic się nie dzieje - na na na na
![]() więc skoro tak to zmykam i ja zrobić sobie dużooo piany w wannie i sie będę moczyć do rana |
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja w samotności wypiłam pół wina i dziwnie nastrój mi się poprawił ![]()
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już obecna
![]() Daj trochę ![]() U mnie pogoda była dzisiaj świetna. Słońce pięknie świeciło, ale nawet nie miałam czasu wyjść na pierwszy pozimowy spacer. Stopniał dzisiaj prawie całkiem ten przeklęty śnieg. Trawa wylazła na wierzch u mnie przed domem, tylko te zaspy wstrętne się uparły i stoją sobie dalej Jak w przyszłym tygodniu śniegu dosypie z powrotem to się zabiję Dobranoc kochane
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
nie dosypie śniegu, nic takiego nie zapowiadają. W sumie w szoku jestem, że takie ilości śniegu roztopiły się tak szybko a przecież temperatury jeszcze nie powalają. I to mnie wprawia w optymistyczny nastrój Spokojnej niedzielki
|
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
Nie mam chwilki żeby u coś napisać... W zasadzie to cały tydzień byłam chora. Skończyło się na antybiotyku ale już wróciłam do świata żywych. Teraz mam przechlapane na uczelni. Przez 3 tygodnie zajęcia dzień w dzień od 8:00 do 19:00. W między czasie przygotowania do konferencji w Rosji i szukanie literatury do pracy naukowej i "dzieła życia" - czyli opracowania teoretycznego na laboratorium z chemii leków. A co tam u Was? Pozdrawiam serdecznie. Jak będę mieć więcej czasu to coś więcej popiszę. |
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej i u mnie jakoś ładniej się zrobiło, humor powoli się poprawia, tylko ciągle nie umiem wykrzesać z siebie entuzjazmu. Ale ufam, że będzie lepiej.
W przyszłym tygodniu idę na badania, może coś się wyjaśni, na plus oczywiście. A na razie zaczęłam pisać magisterkę, co prawda mam tylko 2 strony hehe, ale zawsze to krok naprzód. Kama - kwasisz się teraz? Czy już skończyłaś? Ja sobie zostawiłam chyba na przyszły rok dopiero, bo słońca coraz więcej, a krem tylko 30. Za to wzięłam PHA, może pomoże ![]() Buziaczki kochane, dużo słonka i żadnego więcej śniegu, aż do następnej zimy! |
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
Skończyłam... Jakieś 3 tygodnie temu. Teraz zgłębiam wiedzę o filtrach i szukam sensu w ich stosowaniu jak nie używam kwasów...
|
|
|
|
#3468 | ||
|
Zakorzenienie
|
a proszę
zostało jednak to pół butelki bo stwierdziłam, że wystarczy ![]() Cytat:
powodzenia ze wszystkim w takim razie Cytat:
![]() Ja z moją magisterką stoję w miejscu od trzech tygodni ![]() U mnie dzisiaj ładnie świeci słonko ale wieje mocno halny a u mnie na 9 piętrze tylko słychać jak świszczy ![]() Miłej niedzieli
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Moja magisterka też ma przerwę ode mnie ale tylko do przyszłego tygodnia bo 8 marca muszę oddać całą część teoretyczną
![]() Pavlinecka co to za smutki i badania? Ja od tygodnia mam dobry humor dzięki większej ilości słońca i oby ten stan nie minął. |
|
|
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już powoli upucham zimowe rzeczy na dno szafy i nie zamierzam już ich wyciągać ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jak spojrzałam w lustro to stwierdziłam, że wyglądam jak sierota ostatnia Włosy przyklepane, brwi nadające się do wyregulowania, nogi do depilacji, jakaś maseczka na ryjek by się przydała i tym podobne zabiegi , więc zaraz idę działać i doprowadzać się do stanu przypominającegoo człowieka. A potem będę się lenić przy książce i herbatce.Miłego wieczorku
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałam się tylko przywitać poniedziałkowo i życzyć Wam miłego dnia P.S. U Was też tak wieje? Bo ja myslałam, że urwie mi głowe jak szłam do pracy
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
aż się boję wyjść z domu Miłego dnia
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj w Żarach otworzyli lidla po remoncie i takie były promocje, że z mamą dwa wózki zakupów wyniosłyśmy ![]() A poza tym pogoda pokrzyżowała mi część planów bo się boję drugi raz z domu wychodzić na ten huragan. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie laleczki
U mnie wieje paskudnie też myślałam że stracę głowę zanim do pracy dojdę :P Przepraszam że się lenie ostatnio i nie piszę ale totalnie nie mam czasu probóję ogarnąć wszystko przed wyjadem do rodziców na stałe i jakoś średni mi to wychodzi niestety ale wierzę że do konca marca się ogarnę i bedę gotowa na nowe życiowe doświadczenia czuję że żyję wtedy
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby do końca marca udało Ci się pozałatwiać tu wszystkie sprawy ![]() U mnie już ten wiatr się trochę uspokoił.... ale coś chmury deszczowe się pojawiły, więc pewnie za chwile będzie ciekawie ![]() A ja dzisiaj mam zamiar robić nadgodziny i zostaję w pracy do 17 Taki ze mnie kozak... a co!!
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio też tak kozaczyłam
|
#3477 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba muszę się na solarek wybrać, lepiej się poczuję, a nie blada jak śmierć ![]() Cytat:
pada deszcz, wieje, zimno do tego, lepiej się nie ruszać z domku
|
||
|
|
|
#3478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jak już napisałam w privie powodzenia w zamykaniu wszystkich spraw tutaj a jak wyjedziesz to o nas nie zapominaj Cytat:
![]() Cytat:
zdecydowanie lepiej zostać w domu ![]() Jestem troszkę zła dostałam dzisiaj materiały do przygotowania prezentacji na seminarium za tydzień i jest tego strasznie dużo ![]() No nic, wypiję kawkę i siadam do tego może jak sobie to na cały tydzień rozłożę to nie będzie tragedii. Miłego popołudnia
|
|
#3479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzej, że u mnie ciągle jest odwrócone, nieuporządkowane i niepewne, co zaczęło mnie męczyć. I ja też pod koniec marca zmykam ![]() Cytat:
Cytat:
Chyba mnie depresja sezonowa dopadła, albo co...Badania to też takie, czy aby na pewno ze mną wszystko gra, bo naprawdę, czuję się jak nie ja... Cytat:
Wracam do skrobania - muszę małą prackę napisać, 10 stron, a idzie mi jak krew z nosa pod górkę... ![]() Zamiast wizażować czas się chyba zabrać do pracy |
||||
|
|
|
#3480 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak się czujesz, coś nie tak, że mówisz, że jak nie Ty się czujesz? Może właśnie chwilowy spadek formy? To pewnie przez pogodę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

Gotować nie potrafię. Dosłownie nic nie ugotuję. 

Nawet przed chwilą mówili o tym na rmf.

bo jak Mama wróci z pracy, to pewnie będzie pogrom
staram się wykurować to paskudztwo 

ale wierzę że do konca marca się ogarnę i bedę gotowa na nowe życiowe doświadczenia