|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Witam!
Dużo zdrówka dla Nikosia gabriellao0 ja pochodzę ze Słubic a teraz mieszkam na wiosce oddalonej o 30km. Filip mi się rozchorował, chyba go zaraziłam. Byłam z nim u lekarza dostaliśmy troche leków i pani doktor powiedziała że to wirusówka, na szczęście mi przeszło.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
![]() ale takie buty wyszczuplają optycznie. Też będę musiała takie kupić
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4414 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak nie na dwór to do sypialni....
Joasia, żeby Filipek lekko przechodził! |
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
a kliknij jeszcze raz, zanim klikniesz napisz mi tu to popatrzę na ranking bo coś chcę sprawdzić
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4417 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Zadomowienie
|
Zanka kliknelam 24 razy. Az sie zestresowalam i potrzebuje jakies odstresowujace kosmetyki...
![]() Ej serio myslalam, ze sie zalamie, trzeba znowu w ciaze zachodzic za niedlugo, nie wiedzialam, ze to tak zleci... Co robicie w weekend? Ja bede latac po sklepach za walizkami do Polski (tak, na lipiec musze koniecznie juz kupic ) Moze Jule na basen wezme...
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
nie klikajcie za dużo bo Wam się zablokuje w końcu i trzeba czekać 24 h
niby 2 glosy zalicza na dobę
|
#4420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wieczorem udzielamy sie towarzysko. W niedziele pewnie sie pokłócimy, jak zwykle jak zostajemy w mieszkaniu. Za mało metrów, żebyśmy sie nie chcieli pozabijać. No i weekend zleci. A w pn. Małż ma 2 etap rozmów w jednej firmie. We wt. mają dzwonić z 2 firmy co to był na rozmowie..... W pn. ide do żłobka z Olą i Wojtkiem. Sobie przypomniałam
Edytowane przez Tun1a Czas edycji: 2010-02-26 o 22:21 |
|
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
Tun1a po glutenie brzuszek go nie bolał bo nie jęczał przez sen ale jak wygląda kupka to nie wiem bo nie zrobił dzisiaj a ja tak czekałam, pewnie jak walnie rano to od razu do prania wszystko pójdzie
![]() BUTY REWELACJA uwielbiam takie Zanka avatarek śliczny Alinka pewnie przykuta do piekarnika ![]() Kaja Spice ja też chcę już drugiego bobaska
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
Do zobaczenia w poniedzialek !
|
|
|
|
#4423 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę sobie. Dobranoc!
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Informuję, że się wyspałam
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko Kuba jadł chętnie a teraz Cytat:
dzień dobry wczoraj poszłam spać o 1...a i jeszcze dzisiaj muszę posprzątać tort zrobiłam.fotki poniżej...goście na 15-tą... Moje dziecko kończy dzisiaj rok
![]() |
||
|
|
|
#4427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego Najlepszego dla Kubulka, dużo słoneczka i zdrówka torcik rewelacyjny Udanej imprezy życzę
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
alkamor szczęka mi opadła jak zobaczyłam ten tort. Gdyby mój Kevin to zobaczył to niedałby mi spokoju, uwielbia Zygzaka
Mogę prosić o przepis na pw???Sto latek i udanej imprezy Zanka jak klikałam to podnosiłaś się w rankingu z 7 ma 4 miejsce, sprawdzałam ![]() Dziewczyny podziwiam Was że już myślicie o bobaskach, co prawda z mężem zaplanowaliśmy różnicę więku max 2,5 roku i tak jest super. Ale z doświadczenia powiem że nie jest łatwo z dwójką tak małych maluchów. Ja się na kolejnego bobaska nie odważę. Po ostatnim porodzie do dzisiaj mam nocne koszmary... A po drugie wkońcu wyglądam jak czlowiek i niech tak zostanie ![]() Sandra pisałaś że mamy podobny gust. To powiem Ci tylko że gdy byłam w ciąży lekarz na 100% przekonaywał mnie że będzie córa. Miała mieć na imię Sandra uwielbiam to imię ![]() Nocka fatalna. Chłopcy od 6 buszowali już po domku a ja maksymalnie zmęczona. W dodatku pogoda nie nastraja optymistycznie Na wyspie też nie mam dzisiaj co robić bo kawa dopiero w poniedziałek rano mi wyrośnie. Jeszcze jedno pytanie odnośnie roczków, będziecie robiły mszę w kościele? My raczej nie bo to jest zaraz po świętach.
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Cassie
A ja na wyspie zabiłam swojego kota i kozę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Już wróciły zza grobu
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
cassie - u nas nie ma takiego czegoś jak roczki w kościele
|
|
|
|
#4431 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak ostatnio krowę potraktowałam
ale już też biega po wyspie ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- U Nas są. Xavier ma urodzinki zaraz po świętach i to w czwartek. alkamor dzięki To jest ten przepis? http://www.wielkiezarcie.com/recipe40468.html
Edytowane przez cassie24 Czas edycji: 2010-02-27 o 10:50 |
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sto Lat Dla Kubusia Cytat:
![]() Przecież sprzątałaś już to na pewno tylko machniesz ścierą i już ![]() nie pamiętam jak się tam znalazłam.Piękny! ![]() Cytat:
![]() Moja Klaudusia też wstała o 6, ale wrzuciłam ją między ścianę a męża a na koniec wyniosłam się do drugiego pokoju U nas nie ma takiego zwyczaju, a o czymś takim jak roczek w kościele to się w ogóle tutaj na forum dowiedziałam edit: i dlatego buszujesz u mnie?
Live long and prosper Edytowane przez anya_krk Czas edycji: 2010-02-27 o 11:11 |
||
|
|
|
#4433 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!!!
Dużo zdrówka dla Kubusia, 100 lat!!! Alkamor tort śliczny. U nas noc guw... dosłownie. Filip robił trzy razy kupę i nie spał a teraz jest marudny i jęczący teraz śpi. A ja ledwo żyje. Do tego facet wczoraj nie przyjechał kupić samochodu co oznacza ze my nie możemy kupić nowego bo brakuje nam pieniędzy ![]() U nas pogoda śliczna chociaż trochę wieje ale wezmę później trochę Filipa na dwór, gorączki nie ma to się troszkę przewietrzy może nie będzie taki marudny.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Kubusia
z okazji skończenia pierwszego roku życia Wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]()
|
#4435 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwieście lat Kubusiu! Udanej imprezy i fajowych prezentów! Torcik fajowo ci wyszedł Alka! Cassie u nas nie ma w zwyczaju robić mszy. I bardzo sie cieszę. Buziaczek robila. Joasia Nie pękaj my też musimy sprzedać naszego i kupić nowego, ale jakoś nawet nie chce mi się o tym myśleć.... Dzień Dobry! Byłam u ciotki i zgrzeszyłam bitą śmietaną ![]() Jak wróciłam miałam 8 powiadomień na FB. Od razu się kapnęłam, że coś mi owocuje |
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego co najlepsze dla Kuby z okazji roczku
Tort rewelacja ![]() My niedawno wrocilismy z pogrzebu Dawid wlasnie sie obudzil i tyle z mojego pisania Aha i Dawid wczoraj skonczyl 13 m-cy nawet nie wiem kiedy ten miesiac przelecial
|
|
|
|
#4437 |
|
Zadomowienie
|
Nie macie pojęcia jak się cieszę
wyobraźcie sobie że Xavier zaczął się "puszczać" mojej ręki, mebli, kanapy i chodzi sobie sam na drugi koniec pokoju jeszcze kilka dni temu robił po 3 kroczki i bach na tyłek a dzisiaj takie dystanse Ma przy tym masę radości a jak się zaczyna śmiać to podskakuje i bach na tyłek
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kupowala juz ktoras z was jakies ciuchy z katalogu BON PRIX ??? chodzi mi o jakosc tych ubran i jak to jest z rozmiarami czy sa zawyzone, czy zanizone i czy wogole warto od nich kupowac
bo tz dostaje katalogi i mysle zeby sobie cos zamowic
|
|
|
|
#4439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zamawiam przez neta, następnego dnia po zamówieniu dzwonię czy caly towar który zamówiłam na pewno jest dostępny. Rozmiarówka, am jest podana tabela rozmiaró i warto się jej trzymać żeby później nie było niespodzianki. Ja noszę wnormalnych miastowych sklepach ciuchy 38/40w BP zamawiam 36/38 i pasuje idelanie. Teraz czekam na paczkę z bielizną i szczerze nie mogę sięjej doczekać.
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok dzieki to zamowie sobie cos na probe....glownie mi chodzi o rozmiarowke wlasnie bo z tym to lubia byc rozne cyrki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

tylko Kuba jadł chętnie a teraz 

Dawid wlasnie sie obudzil i tyle z mojego pisania