|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Witam Was dziewczyny
Jestem nowa na wizażu![]() Jeśli chodzi o offtopowe zapuszczanie włosów to jestem z Wami
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios
Cytat:
![]() Zaraz będę odkurzać, pewnie znowu będzie multum moich włosów na dywanie
|
|
|
|
|
#1143 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
piękny
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Moja mnie denerwuje gadaniem o seksie, bo dobrze wie co i jak ze mną i powinna się domyślać,ze uprawianie seksu w pokoju, skąd wszystko słychać, (strasznie się nosi dźwięk u mnie w domu) z rodzicami za drzwiami, gdzie zawsze może wlecieć młodszy brat jest lekko nie dla mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam za zainteresowanie mną ![]() Kiedys juz tak miałam, było to niby od anemii, ale teraz już sie z niej wyleczyłam.. Właśnie tak myślę,czy to nie ciśnienie.. Często mam bardzo szybki puls, serce mi bije jak szalone. Miałam robione kilka razy EKG, nic nie wykazało. Ciśnienie mam zwykle w okolicach 90/60, chociaż ostatnio na bilansie było 100/60. Pielęgniarka w szkole zawsze mówi,że mam niskie, ale moja lekarza,że to normalne w tym wieku. Teraz jestem przeziębiona, zmęczona szkołą, pewnie to wszystko po trochu.. Ale chciałabym juz dziś funkcjonować normalnie,a nie przejdę do łazienki i zadyszka jak po maratonie. ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cos pomieszałam z tym cytowaniem, w zamyśle miało być tak,ze wszystkie posty o zdrowiu cytowane będa w jednej kupie, wybaczcie
|||||||
|
|
|
#1144 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z niskim cisnieniem da sie zyc. Zreszta na ogól czuje sie w porzadku, tylko czasem mnie łapie mocniej... Podobno nawet hipotonicy żyja dłuzej (o ile nie wynika to z jakiejs innej choroby) ![]() A jeszcze Cię pocieszę, że jeśli to związane z ciśnieniem, to do poniedziałku prawdopodobnie bedziesz sie czuła normalnie. U mnie taki gorszy okres sie maks. 2 dni utrzymuje. Nie przemeczaj sie dzisiaj. Lez sobie spokojnie, zajmij sie mało wymagajacymi czynnosciami i bedzie dobrze
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie muszę się uczyć, bo jak zacznę jutro to nie wyrobie się. Myślicie,ze kawa to dobry pomysł ?
http://www.youtube.com/watch?v=Hj-25ozNj_E#t=01m37s Zastanawiam się, czemu w tym całym gadaniu o seksie nie ma ani słowa o miłości.
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Jeny, nie mogę słuchać tego gościa... Drażni mnie. Nie wiem, czemu ale większość księży, których miałam okazję spotkać (aczkolwiek przyznaje, ze mam z nimi raczej niewielka stycznosc) mowi w ten sam irytujacy sposob. Ucza ich gdzies tego? Dotrwałam do 40 sekundy...
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
ja po kawie nie mogę usiedzieć na miejscu
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu nie polecam bingo w zasadzie to męczyłam sie z wykończeniem jej
|
|
#1149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co faktycznie wygładza? Cytat:
![]() Mama mnie wkurzyła dzisiaj, mówi że jak kupię szczura wylecę z domu razem z nim Jak nie ma ojca w domu zupełnie inaczej gada, oglądała ze mną filmiki na youtube o szczurkach i podobały jej się a teraz już ją ojciec nakręcił. I tak kupię jak chomiczek mi zdechnie, muszę mieć jakieś zwierzątko i koniec, dlaczego oni tego nie rozumieją Przecież mam swój pokój i ja się nim będę zajmować a oni nie muszą go widzieć nawet. Mówi że jak pójdę na swoje mogę mieć cały zwierzyniec, no i tak będzie Nie rozumiem też gadania, że mam 22 lata i zachowuję się jak dziecko bo mam zwierzę w domu ![]() Jakie to słodkie http://daria24.wrzuta.pl/film/8FzfOo...ysta_rewelacja |
||
|
|
|
#1150 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak słodko
![]() i ja też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja dzisiaj siedzę w domu.. ostatnio trochę za dużo latam tu i tam, już mi się nie chce normalnie, muszę odpocząć właśnie dzisiaj taki mam w końcu ![]() Cytat:
ale się odżywiam.. na obiad zjadłam dużego hamburgera i jeszcze się napchałam paluszkami z sezamem gdzie ta @?? ![]() Exquise witam
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2010-02-27 o 16:02 |
|||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli w avatarze są Twoje włosy to są bardzo ładne mam podobny kolor ![]() Madziu, a o której konkretnie mówisz? one mają takie fajne składy... no ale nic, to lepiej dla mojego portfela
|
|
#1152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten mój kolor to farbowany...
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
i po zakupach- pani potters z dziegieciem na łupież
i mały kallos frutta i honey
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie załadowało!!
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
jakie kochane maleństwo!
![]() ale tu ucichło... ja idę na górę z mamcią kawe wypić
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę na całą noc do pracy, i póki co, to jeszcze ziewam, spać mi sie chce, a ja kawy nie pijam, i nie wiem, masakra jakaś... Zaraz wezmę się za robienie jakiegoś obiadku, potem kanapki na noc, jutro jak wrócę to w ogóle dalej będę się uczyć - a teraz to czytam to ustrojstwo i mnie trafia... a w drodze do pracy wstąpię do Rossmana po Younga i jakąś farbę do włosów - a jutro wstawię nowe zdjęcie włosowe
|
#1158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Musisz bardziej sie postarac, chcemy ujrzec Twoja tafle
Cytat:
![]() ![]() Nie bede sie klocila, zdjecia mam swoj klimat Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Ale fajna, widac, ze cwana |
|||
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho! cześć dziewczyny!
nie było mnie ostatnio bo miałam pewne problemy w pracy mówiąc krótko trochę mnie wydymali, ale w rezultacie i tak przedłużyli mi staż (choć zaproponowali mi pracę, to nagle się z tego wycofali, więc byłam strasznie rozczarowana i ogólnie miałam 2 dni ciężkiego doła) ... no ale jest jak jest. nic nie poradzę, dobry i staż.. może później wyjdzie coś korzystniejszego ![]() coś tu cicho dziś ??
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Po poście Szmyrka sobie przypomniałam, że muszę coś napisać
![]() Agusiu, może po prostu potrzebujesz jakiegoś naprawdę działającego leku na astmę? Ja teraz biorę Symbicort, powinnam brać 2xdziennie, ale podejrzewam go o uczulenie (chociaż mnie ostatnio uczula wszystko, ale nieważne ). W każdym razie lek mi bardzo pomaga nie tylko na duszności, które wbrew pozorom przy mojej pięknej książkowej astmie nie są takie uciążliwe. Najgorsze są zawroty głowy, przyspieszone bicie serca, utrata równowagi, fala bólu głowy. I ten lek pomaga ) i Singulair, który musiałam odstawić, nie pamiętam czemu. Stres pewnie też tu robi swoje, a obie mamy badziewne szkoły, które raczej nam życia nie ułatwiają Tasiemiec mi wyszedł
|
|
|
|
#1161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yung wygładza, ale troszkę chyba obciąża.. Mój tata tez marudził, jak mieliśmy kupić szynszylę do domu, a teraz pierwszy jest,zeby do niego gadać słodkim głosem ![]() ooooo, ale ma usmiech Cytat:
Cytat:
Moje dusznosci też nei sa uciążliwe ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- w sklepach już można sandałki na lato kuic...
||||
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Agusiu, chciałam napisać , że nie rozumiem postawy Twoich rodziców
ale ostatnio już nic mnie nie zdziwi... teraz relaksuję się u Tż-a ![]() życzę miłego wieczorka buziaki
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, której? zamykania okien ?
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- http://www.allegro.pl/item940478663_...0.html#gallery
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zadomowienie
|
Aniu, jaki uroczy maluszek
Jakie oka ma ![]() Cytat:
Własnie sobie maluje paznokcie (na niebiesko ), za godzine ma przyjsc przyjaciólka na ploty, wiec zapowiada sie miły wieczór ![]() Pamietam, że w poprzednim watku pare z was wspominało o fajnych komediach romantycznych, ale nie moge znaleźć Mogłybyście mi coś sympatycznego polecić? ;>
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item936423571_...9.html#gallery
te też mają coś w sobie
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście lekarz znajomy, więc wizyta kosztowała mnie "tylko" stówę. Przynajmniej lek tani.Alvesco też brałam o ile się nie mylę, ale nie pamiętam, czy cokolwiek dało. Takie objawy mam okresowo i nawet mam potencjalnego winowajcę, ale z tym nic nie zrobię niestety |
|
|
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niebieskie paznokcie, Chihu, bedziesz sliczna! Ja na przyklad wpominalam ![]() Prosze: - Petr Zelenka Opowiesci o zwyczajnym szalenstwie (Příběhy obyčejného šílensví) - Filip Renč Mezczyzna idealny (Román pro ženy) - Dagur Kári Zakochani widza slonie (Voksne mennesker) |
||
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
rozbroił mnie Twój chomiczek
![]() liczi to chyba jeden z niewielu owoców, który mi nie smakuj ![]() no właśnia ta zła passa zaczeła się odkąd mam tego swojego chłopca ![]() Cytat:
a na ile miesięcy Ci przedłużyli? ![]() najważniejsze, że ostatecznie dobrze się skończyło |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam własnie od TŻta smsa o silniku graficznym
Ech, mój Informatyk,
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Jestem nowa na wizażu

Ehh u mnie jest to samo, też jest strasznie dokuczliwa i do tego wiecznie jej gorąco, otwiera wszystkie okna w domu nawet przy minusowej temperaturze
Dobrze, że mam swój pokój 

Przecież mam swój pokój i ja się nim będę zajmować a oni nie muszą go widzieć nawet. Mówi że jak pójdę na swoje mogę mieć cały zwierzyniec, no i tak będzie
Ale w trochę innym odcieniu.
gdzie ta @?? 

mówiąc krótko trochę mnie wydymali, ale w rezultacie i tak przedłużyli mi staż (choć zaproponowali mi pracę, to nagle się z tego wycofali, więc byłam strasznie rozczarowana i ogólnie miałam 2 dni ciężkiego doła) ... no ale jest jak jest. nic nie poradzę, dobry i staż.. może później wyjdzie coś korzystniejszego 
??