Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 15:50   #3271
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Tak, truskawki. Kupiłam bo ładnie wyglądają i całkiem nieźle pachną więc może będą zjadliwe...

nie będzie dobrze... jeszcze szłam, słuchałam muzyki i tak się wyłączyłam że nawet nie wiedziałam co słucham a jak się "włączyłam" to akurat pan z COMY śpiewał "Trudno to zrozumieć lecz nic nie daje siły by żyć, jakaś misterna część w konstrukcji zdarzeń pękła".
No i ma rację bo mi się cholera żyć nie chce :/
ojjj kochana - bedzie coraz lepiej, nie warto sie dolowac prze niego.... uszy do gory
Stary 2010-02-27, 16:00   #3272
_Remedios
Zadomowienie

zaraz stąd wychodzę i jadę do naszych dziewczynek
Stary 2010-02-27, 16:05   #3273
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ojjj kochana - bedzie coraz lepiej, nie warto sie dolowac prze niego.... uszy do gory
Właśnie to mnie wkurza... że taki jeden !#?%! potrafił mi zabrać całą radość życia...
Zabrał mi kawałek mnie, takiej jaką siebie lubiłam. Zawsze zadowolona, prawie zawsze uśmiechnięta, gotowa do działania itd. ambitna... nie ma tego... Nie śmieję się do siebie że "fajna ze mnie laska" bo mnie to już nei bawi, po prostu mnie cholera NIC nie bawi. Nawet to że sobie porozmawiam z koleżanką, z którą lubię rozmawiać, nie bawi mnie to forum. Po prostu mi gnój jeden zabrał całą radość życia

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
A pfffffff...... zazdrość we mnie wzbudziłaś
Pozdrów dziewuszki

BTW- truskawki są pyszne

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-02-27 o 16:06
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:06   #3274
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie to mnie wkurza... że taki jeden !#?%! potrafił mi zabrać całą radość życia...
Zabrał mi kawałek mnie, takiej jaką siebie lubiłam. Zawsze zadowolona, prawie zawsze uśmiechnięta, gotowa do działania itd. ambitna... nie ma tego... Nie śmieję się do siebie że "fajna ze mnie laska" bo mnie to już nei bawi, po prostu mnie cholera NIC nie bawi. Nawet to że sobie porozmawiam z koleżanką, z którą lubię rozmawiać, nie bawi mnie to forum. Po prostu mi gnój jeden zabrał całą radość życia

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

A pfffffff...... zazdość we mnie wzbudziłaś
Pozdrów dziewuszki
pozdrowie

Ciebie
Stary 2010-02-27, 16:13   #3275
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Uciekam się randkować
zazdroszczę miłego randkowania !

Cytat:

ja tez zaraz uciekam bo sie z kolega umowilam
jakim?

Cytat:
U mnie pochmurno, mglisto, mży jakaś kupa z nieba... Niedość że humor mam zwalony od rana to jeszcze teraz coś takiego... Poszłam na "spacer" do Media Markt wynienić wkład do filtra (bo uszkodzony kupiłam), zrobiłam mini zakupy w Leclercu i co?
I doła dalej mam...
Może po truskawkach mi się poprawi a jak nie to później racuchy. A jak nie to... to nie wiem
jak może Ci się humorek po truskawkach nie poprawić one są mniam mniam !!

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
zazdroszczę pozdrów je od nas i wypijcie za nad zdrówko

Cytat:

ano tak jest ale i tak jesteś silna z każdym dniem jest coraz lepiej ciesz się życiem,że uwolniłaś się od kłamczucha i dzięki temu masz szansę poznać kogoś wartościowego wiesz,że z góry Nam jest przeznaczona druga osoba
Stary 2010-02-27, 16:25   #3276
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
jak może Ci się humorek po truskawkach nie poprawić one są mniam mniam !!

zazdroszczę pozdrów je od nas i wypijcie za nad zdrówko

ano tak jest ale i tak jesteś silna z każdym dniem jest coraz lepiej ciesz się życiem,że uwolniłaś się od kłamczucha i dzięki temu masz szansę poznać kogoś wartościowego wiesz,że z góry Nam jest przeznaczona druga osoba
Juz trochę lepiej, truskawki działają cuda
No właśnie

Co do tej przeznaczonej nam osoby... on miał nią być... chyba coś komuś nie wyszło. Ja wiem, że będzie lepiej, wiem że powinnam się cieszyć że to się już skończyło, no ale prawda jest taka że mnie nigdy nie bawiło takie "chodzenie" ze sobą dla samej idei trzymania się za ręce i "legalnych" pocałunków. I jeśli nie byłam przekonana że chciałabym spędzić z tą osobą więcej czasu niż miesiąc- dwa to się w to nie pakowałam i tyle...
No a tutaj... ja się wpakowałam i się to okazało kupą po same moje zmalałe cycki.
Mam nadzieję że tam na górze się komuś po prostu pochrzaniło kogo ma mi na drodze postawić i że to naprawi za jakiś czas.
Stary 2010-02-27, 16:33   #3277
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Juz trochę lepiej, truskawki działają cuda

Co do tej przeznaczonej nam osoby... on miał nią być... chyba coś komuś nie wyszło. Ja wiem, że będzie lepiej, wiem że powinnam się cieszyć że to się już skończyło, no ale prawda jest taka że mnie nigdy nie bawiło takie "chodzenie" ze sobą dla samej idei trzymania się za ręce i "legalnych" pocałunków. I jeśli nie byłam przekonana że chciałabym spędzić z tą osobą więcej czasu niż miesiąc- dwa to się w to nie pakowałam i tyle...
No a tutaj... ja się wpakowałam i się to okazało kupą po same moje zmalałe cycki.
Mam nadzieję że tam na górze się komuś po prostu pochrzaniło kogo ma mi na drodze postawić i że to naprawi za jakiś czas.
to dobrze,że truskaweczki pomogły

widzisz,bo w życiu też trzeba się nacierpieć,trzeba szukać tej odpowiedniej osoby,trzeba mieć ciągle oczy szeroko otwarte bo można przegapić Miłość. Tobie niestety trafił się chłopak ,który Cię nie docenił,okłamywał ale też wiele nauczyłaś się dzięki temu. Napewno też siebie poznalaś z innej strony. Teraz gdy zaczniesz z kimś być już wiesz co należy robić a co nie. Człowiek się uczy na błędach. A ja wiem,że Tam Ktoś na górze ma dla Ciebie niespodziankę
Stary 2010-02-27, 16:43   #3278
OlkaR
Zakorzenienie

No nic... uznaję cały ten związek za swoją zyciową porażkę... oby takich jak najmniej było...
Stary 2010-02-27, 16:46   #3279
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
No nic... uznaję cały ten związek za swoją zyciową porażkę... oby takich jak najmniej było...
życiową mogłabyś uznać gdybyś była z nim kilka lat..raczej to była pomyłka. On nie był wart żeby w ogóle nazwać tego związkiem.
Stary 2010-02-27, 16:48   #3280
crozee
Zakorzenienie

ZROBIŁAM POMIDOROWKE
olka, ja ostatnio sobie duzo o Tobie myslałam... znamy sie tylko tutaj na wizazu, ale jednak przejmuję sie Twoimi problemami. i tak sobie pomyslałam, ze mi strasznie głupio i chcę Cię przeprosc. za to, ze zawsze w moich postach okazywałam niechec do !@#$%^&! i dziwiłam sie, jak Ty mozesz z nim nadal byc. Irytowało mnie to, ze on Cie na kazdym kroku robi w balona, a ty to znosisz. Ale teraz, po tym rozstaniu, kiedy cierpisz, juz wiem, dlaczego tak było- bo go cholernie mocno kochałas....
smutno mi sie robi, jak sobie pomysle, ze taka fajna dziewczyna jak Ty, niczemu nie winna, musi cierpiec przez tego typa...
Stary 2010-02-27, 16:55   #3281
P-o-n-y
Zakorzenienie

jezuuuu! nie piszcie przez chwile, bo staram sie nadrobic, a co skoncze czytac strone, to pojawia sie kolejna :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:56   #3282
madziamacius8786
Zakorzenienie

crozee mi też jest smutno ,że Ola musi przez to przechodzić i ,że dowiedziała się o tym w tak okrutny sposób

pony dzisiaj pewnie będzie spokojniej
Stary 2010-02-27, 16:59   #3283
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
jezuuuu! nie piszcie przez chwile, bo staram sie nadrobic, a co skoncze czytac strone, to pojawia sie kolejna :P
To szybciej czytaj.
Stary 2010-02-27, 17:04   #3284
OlkaR
Zakorzenienie

Madzia, życiową... bo mimo ze mam 22 lata (nie skończone jeszcze ) to miałam wszystko idealnie poukładane, zaplanowane na ile się da zaplanować, a rzuciłam się w to bo zaufałam mimo wszystko, pokochałam mimo wszystko i naprawdę widziałam w nim tego jedynego.... Mimo że prawie wszyscy mówili że on nie jest dla mnie. Chciałam być dorosła i odpowiedzialna za to co robię- no i jestem. Mam za swoje.
I tak, to jest życiowa porażka

Crozee... dalej go kocham. Nie uznaję czegoś takiego jak "odkochanie się". I mimo że wiem już jaki jest... ja nawet nie potrafię go znienawidzić. Chore

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

oooo dzisiaj jest "Bez twarzy" na tvp1...uwielbiam ten film
Stary 2010-02-27, 17:04   #3285
Antii89
Zakorzenienie

Ola To przyjdzie z czasem.
Stary 2010-02-27, 17:05   #3286
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
To szybciej czytaj.
albo przejdź kurs szybkiego czytania

Cytat:
Madzia, życiową... bo mimo ze mam 22 lata (nie skończone jeszcze ) to miałam wszystko idealnie poukładane, zaplanowane na ile się da zaplanować, a rzuciłam się w to bo zaufałam mimo wszystko, pokochałam mimo wszystko i naprawdę widziałam w nim tego jedynego.... Mimo że prawie wszyscy mówili że on nie jest dla mnie. Chciałam być dorosła i odpowiedzialna za to co robię- no i jestem. Mam za swoje.
I tak, to jest życiowa porażka
ale wiadomo,ze jak się zakochamy to zawsze chcemy by było jak najlepiej,snujemy plany z tą osobą,jesteśmy bezgranicznie zakochani. Gdyby każdy wiedział co go czeka to stałby w miejscu. Widocznie musiałaś przez to przejść by się czegoś nauczyć. Wszystko co nas spotyka jest w jakimś celu. Zobaczysz,że z czasem jak nawet pomyślisz o nim to będzie Ci obojętny.

Ja pamiętam ,że jak poznałam Tża to też byłam zakochana w byłym i nie wiedziałam jak to będzie ,czy o nim zapomne (mimo,że zauroczyłam się w Tż) i powiem CI,że tak mnie Tż w sobie rozkochał ,że jak myślę o byłym to w nic nie czuje...NIC zupełna pustka,jest mi obojętny.
Stary 2010-02-27, 17:13   #3287
P-o-n-y
Zakorzenienie

dobra, przeczytalam.
a baby pewnie pijakują albo wcinają coś słodkiego :P

zrobmy cos w Szczecinie.

a poza tym, nie mam weny na pisanie.
mam nadzieje, ze zaliczylam poprawke kultury USA.
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 17:52   #3288
Ilsa Lund
Zakorzenienie

jezuuu, wy gaduły wstrętne

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko 29 lat ma mój tż. Jest już stary i powinien się ożenić. I tej wersji będę się trzymać. A ja mam 25 lat, jestem młoda i piękna (przynajmniej tak sobie powtarzam). I tylko mam kryzys, bo nic przez te 25 lat nie zrobiłam. Studiowałam ale mam nieobroniony dyplom, nie mam pracy, tż nie nie chce się oświadczyć więc rodziny nie założę w najbliższym czasie. I ogólnie nie wyszło nic z moich planów. Jakoś rówieśnicy są już poważnymi, dojrzałymi ludźmi a ja zawisłam gdzieś w próżni pomiędzy dzieciństwem a dorosłością.
no a co byś powiedziała na tymczasową pracę, która może nie odpowiada Twoim standardom ale byś mogła opłacić studia zaoczne ? Twój TŻ mówił chyba, że oświadczy się jak będzie pewniej z zarobkami u obojga.
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Albo siedzi w pracy do 18, albo idzie na siłownie, albo ma ważną rozgrywkę w cs, albo przychodzi, ale od razu zasypia To ja mam w takie spotykanie się, jak on śpi cały czas A ja siedzę sama chora w domu i już świra dostaje powoli...

Anti, pewnie, że rozmawiałam, ale powiedział mi tylko - "Ja też chciałbym mieć na wszystko czas, niestety go nie mam, a chciałbym robić inne rzeczy niż tylko się z Tobą spotykać."

No i właśnie od tych zaręczyn tak jest do To ja mam w nosie takie coś
ugh, zrób jak zołza i po prostu znajdź jakąś robotę dla siebie. Przyjdzie i zaśnie ? Weź klucze i idź na pitną czekoladę Niech się martwi gdzie się podziałaś.
Cytat:
Dziewczynki mam pytanie z innej beczki: wiecie gdzie można kupić tanią foremkę do pieczenia muffinek? Bo mam ochotę zrobić podejście do upieczenia czegoś ale nie chcę inwestować za dużo.
są takie małe sklepy z gospodarstwem domowym, w którym zawsze łatwo coś przewrócić tak jest ciasno to ja tam kupiłam metalowe foremki za chyba 8 czy 10 zł a można też silikonowe
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Mam powiększony jajnik czyli mam torbiel , której prawdopodobnie nie uda się usunąć za pomocą tabletek ...
i mam zrobić jakieś badania i teraz sobie czytam i to są badania wykrywające nowotwór ....

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

w najlepszym przypadku pokażą zapalenie jajnika ...
babcia TŻ miała teraz torbiel na jajniku i one nigdy nie bywają nowotworem, to jest tylko taki płynik w środku wszystko będzie w porządku najczęściej mija w przeciągu jednego cyklu
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Może być plac mariacki będę o 15:00
Wpadłam na szybko, bo TŻ czeka na mnie w łóżeczku chciałam tylko się pochwalić i dedykować załącznik Baterflajkowi - drożdżówki-motylki z nadzieniem chałwowym pycha są, mięciutkie, słodziutke
ciaaaaamk ! Zabiję za takie kuszenie
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Początkowo nie zakładałam na głowę nic i nie widziałam, żeby brudził pościel, ale to może dlatego, że śpię na mojej podusi, na której nic nie widać Teraz zakładam na włosy chustkę, bo mniej czuć zapach no i mi się włosy nie majtają co całej twarzy. Rano zmywam zwykłym szamponem i nie nakładam już odżywki, bo przeciążyła by mi włosy.
ja przewieszam włosy przez łóżko żeby nie brudziły i suszyły się same w te swoje loczki
Cytat:

jedwab z tego co wiem jest dobry, ale od czasu do czasu, bo oblepia włosy, a często zawiera alkohol i może je wysuszać.
Lepiej kup jakiś olej do włosów.
jedwab ten najpopularniejszy w sklepach jest na bazie silikonu a on ma to do siebie że nie regeneruje tylko nakrywa i wystarczy zmyć szamponem i go nie nałożyć żeby mieć ohydną szopę i coraz słabsze włosy
Cytat:
A ja ostatnio nakładam trochę żelu hialuronowego na włosy.
gdzie to znaleźć ?
Cytat:

a pokaze wam cos - tak wyglada moje wizazowanie przy Lilith
czasem siedzi bardziej na srodku i zaslania wieksza czesc monitora - i za chiny ludowe zlezc nie chce...
wybaczcie balagan na biurku
może jej tam ciepło a Lilith po TEJ Lilith ?

u mnie dzień bliżej do wielkich zakupów w nagrodę za niegadanie o zaręczynach. A zaraz będą 2 dni to jeszcze 28 i kupuję jakieś słodkie ciuszki

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 17:53   #3289
Gwizdak
Zakorzenienie

Witam dziewczęta, nie nadrabiam, bo nie mam szans w ciągu tych kilku minut, kiedy Tż jest pod prysznicem POZDROWIENIA Z ZAKOPCA super jest. Wyjeździliśmy się wczoraj i dzisiaj na nartach, upiliśmy grzańcem wczoraj, mieliśmy mieć kolację przy świecach wczoraj, ale się przerodziło w co innego przy świecach kolacja przełożona na dzisiaj

Mam nadzieję, że u Was wszytko fajnie Buziaki
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 17:57   #3290
Antii89
Zakorzenienie

Ilsa 2 dni to bardzo dużo. Hihihi

Żel hialuronowy z mazideł albo biochemii urody, normalnie używam go na pyszczek w celach nawilżających, ale pisze, że włosy też nawilża i szczególnie warto nakładać na końcówki.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta, nie nadrabiam, bo nie mam szans w ciągu tych kilku minut, kiedy Tż jest pod prysznicem POZDROWIENIA Z ZAKOPCA super jest. Wyjeździliśmy się wczoraj i dzisiaj na nartach, upiliśmy grzańcem wczoraj, mieliśmy mieć kolację przy świecach wczoraj, ale się przerodziło w co innego przy świecach kolacja przełożona na dzisiaj

jej super, że tak dobrze się bawicie! Miłej kolacji dzisiaj.
Stary 2010-02-27, 18:17   #3291
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

jakim?
ostudze twoj zapal - nie snuj zandych randkowych teorii - kolega bardzo dobry, w Opolu razem mieszkalismy (znaczy sie wynajmowalismy mieszkanie razem) przez pewien czas....a teraz on w Anglii studiuje i przyjechal do Jeleniej na pare dni...
zaraz idziemy do knajpki pogadac mialo byc przy piwie ale mi sie nie chce wracac autobusem wiec jade autem i bedzie przy coli spoitkanie

Cytat:

oooo a wlasnie myslalam dzisiaj o tobie jak tam mija weekend w zakopcu i czy wrocisz z pierdzionkiem
bawcie sie dobrze - pozdrow TZta
Stary 2010-02-27, 18:20   #3292
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ilsa 2 dni to bardzo dużo. Hihihi
ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka

mam nadzieję, że Gwizdaczkowy wypad skończy się dla niej szczęśliwie chyba bardziej tego oczekujemy niż ona

Stary 2010-02-27, 18:21   #3293
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no a co byś powiedziała na tymczasową pracę, która może nie odpowiada Twoim standardom ale byś mogła opłacić studia zaoczne ? Twój TŻ mówił chyba, że oświadczy się jak będzie pewniej z zarobkami u obojga.
No trzeba będzie się zebrać i poszukać jakiejkolwiek pracy. Duma w kieszeń i na kasę do marketu. Nie dlatego żeby spełniać warunki do oświadczyn. Wszak jak mnie tż nie chce takiej jakiej jestem, tylko warunki stawia to niech się wypcha. Muszę znaleźć pracę i ogarnąć się ze względu na siebie. Za chwilę rodzice już nie będą mogli pomagać mi finansowo. Czas dorosnąć czy coś takiego

Cytat:

To super, że wyjazd udany. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej

A ja kupiłam dziś sobie pierścionek w Aparcie bo spodobał mi się na wystawie i kosztował tylko 29 zł. Tak więc mój serdeczny palec sama sobie zajęłam

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:27   #3294
frezyjka85
Zakorzenienie

łaaa ja tak tylko szybko wskakuję (bo zaraz wychodzę na kolejne spotkanie) żeby napisać że spotkanie z dziewczynami było fantstyczne (one pewnie tam jeszcze siedzą i obrabiają mi tyłek .... tak bym chciała z Wami dłużej zostać ).....

w każdym razie wszystkie kochane dopisały była:

aanix
carmelova
justynka
pagka
basiek
frezyjka (że ja )
remedios
choji

chyba nikogo nie przeoczyłam

super! jutro wrzucę fotki

lecę miłego wieczoru
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:33   #3295
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
łaaa ja tak tylko szybko wskakuję (bo zaraz wychodzę na kolejne spotkanie) żeby napisać że spotkanie z dziewczynami było fantstyczne (one pewnie tam jeszcze siedzą i obrabiają mi tyłek .... tak bym chciała z Wami dłużej zostać ).....

w każdym razie wszystkie kochane dopisały była:

aanix
carmelova
justynka
pagka
basiek
frezyjka (że ja )
remedios
choji

chyba nikogo nie przeoczyłam

super! jutro wrzucę fotki

lecę miłego wieczoru
ZAZDRASZCZAMY PRZEOGROMNIE!!!!!!

ok uciekam na spotkanie z kolega - do pozniej
Stary 2010-02-27, 18:36   #3296
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
No trzeba będzie się zebrać i poszukać jakiejkolwiek pracy. Duma w kieszeń i na kasę do marketu. Nie dlatego żeby spełniać warunki do oświadczyn. Wszak jak mnie tż nie chce takiej jakiej jestem, tylko warunki stawia to niech się wypcha. Muszę znaleźć pracę i ogarnąć się ze względu na siebie. Za chwilę rodzice już nie będą mogli pomagać mi finansowo. Czas dorosnąć czy coś takiego
no jasne ja w zeszłe wakacje pracowałam na słuchawkach w Play. Ogólnie okropna atmosfera i nie płacili tak wiele bo za 3/4 etatu miałam 800 zł, ale jaka to była przyjemność kupować sobie za to ciuszki albo prezenty dla Mateusza dlatego w tym roku też popracuję. A Ty mogłabyś pracować w tygodniu a w weekendy się uczyć na zjazdach i na pewno zaimponowałoby to TŻtowi. Wiadomo, że powinien Cię kochać taką jaką jesteś ale będzie się mógł pochwalić wśród znajomych że skończyłaś te studia a Ty znajdziesz dzięki nim lepszą pracę niż na kasie. A tak czy owak gdyby nie akceptował i odszedł to też byś była na lodzie bez pracy i studiów.

Stary 2010-02-27, 18:40   #3297
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
no jasne ja w zeszłe wakacje pracowałam na słuchawkach w Play. Ogólnie okropna atmosfera i nie płacili tak wiele bo za 3/4 etatu miałam 800 zł, ale jaka to była przyjemność kupować sobie za to ciuszki albo prezenty dla Mateusza dlatego w tym roku też popracuję. A Ty mogłabyś pracować w tygodniu a w weekendy się uczyć na zjazdach i na pewno zaimponowałoby to TŻtowi. Wiadomo, że powinien Cię kochać taką jaką jesteś ale będzie się mógł pochwalić wśród znajomych że skończyłaś te studia a Ty znajdziesz dzięki nim lepszą pracę niż na kasie. A tak czy owak gdyby nie akceptował i odszedł to też byś była na lodzie bez pracy i studiów.
Ze studiami to jest tak, ze mam absolutorium i zostało mi skończyć i obronić pracę.

Stary 2010-02-27, 18:46   #3298
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Ze studiami to jest tak, ze mam absolutorium i zostało mi skończyć i obronić pracę.
i to tak wiele ?

Stary 2010-02-27, 18:50   #3299
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
i to tak wiele ?
Jak dla mnie tak, bo jakoś mam problem by się z tym uporać

Stary 2010-02-27, 18:55   #3300
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie tak, bo jakoś mam problem by się z tym uporać
a jaki masz temat ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości