|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
zaraz stąd wychodzę i jadę do naszych dziewczynek
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabrał mi kawałek mnie, takiej jaką siebie lubiłam. Zawsze zadowolona, prawie zawsze uśmiechnięta, gotowa do działania itd. ambitna... nie ma tego... Nie śmieję się do siebie że "fajna ze mnie laska" bo mnie to już nei bawi, po prostu mnie cholera NIC nie bawi. Nawet to że sobie porozmawiam z koleżanką, z którą lubię rozmawiać, nie bawi mnie to forum. Po prostu mi gnój jeden zabrał całą radość życia ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- A pfffffff...... zazdrość we mnie wzbudziłaś Pozdrów dziewuszki ![]() BTW- truskawki są pyszne
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-02-27 o 16:06 |
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciebie
|
|
|
#3275 | ||
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę
miłego randkowania !![]() jakim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
one są mniam mniam !!![]() zazdroszczę pozdrów je od nas i wypijcie za nad zdrówko![]() Cytat:
ale i tak jesteś silna z każdym dniem jest coraz lepiej ciesz się życiem,że uwolniłaś się od kłamczucha i dzięki temu masz szansę poznać kogoś wartościowego wiesz,że z góry Nam jest przeznaczona druga osoba
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ![]() Co do tej przeznaczonej nam osoby... on miał nią być... chyba coś komuś nie wyszło. Ja wiem, że będzie lepiej, wiem że powinnam się cieszyć że to się już skończyło, no ale prawda jest taka że mnie nigdy nie bawiło takie "chodzenie" ze sobą dla samej idei trzymania się za ręce i "legalnych" pocałunków. I jeśli nie byłam przekonana że chciałabym spędzić z tą osobą więcej czasu niż miesiąc- dwa to się w to nie pakowałam i tyle... No a tutaj... ja się wpakowałam i się to okazało kupą po same moje zmalałe cycki. Mam nadzieję że tam na górze się komuś po prostu pochrzaniło kogo ma mi na drodze postawić i że to naprawi za jakiś czas. |
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widzisz,bo w życiu też trzeba się nacierpieć,trzeba szukać tej odpowiedniej osoby,trzeba mieć ciągle oczy szeroko otwarte bo można przegapić Miłość. Tobie niestety trafił się chłopak ,który Cię nie docenił,okłamywał ale też wiele nauczyłaś się dzięki temu. Napewno też siebie poznalaś z innej strony. Teraz gdy zaczniesz z kimś być już wiesz co należy robić a co nie. Człowiek się uczy na błędach. A ja wiem,że Tam Ktoś na górze ma dla Ciebie niespodziankę
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
No nic... uznaję cały ten związek za swoją zyciową porażkę... oby takich jak najmniej było...
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
życiową mogłabyś uznać gdybyś była z nim kilka lat..raczej to była pomyłka. On nie był wart żeby w ogóle nazwać tego związkiem.
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
ZROBIŁAM POMIDOROWKE
![]() olka, ja ostatnio sobie duzo o Tobie myslałam... znamy sie tylko tutaj na wizazu, ale jednak przejmuję sie Twoimi problemami. i tak sobie pomyslałam, ze mi strasznie głupio i chcę Cię przeprosc. za to, ze zawsze w moich postach okazywałam niechec do !@#$%^&! i dziwiłam sie, jak Ty mozesz z nim nadal byc. Irytowało mnie to, ze on Cie na kazdym kroku robi w balona, a ty to znosisz. Ale teraz, po tym rozstaniu, kiedy cierpisz, juz wiem, dlaczego tak było- bo go cholernie mocno kochałas.... smutno mi sie robi, jak sobie pomysle, ze taka fajna dziewczyna jak Ty, niczemu nie winna, musi cierpiec przez tego typa...
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuuu! nie piszcie przez chwile, bo staram sie nadrobic, a co skoncze czytac strone, to pojawia sie kolejna :P
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
crozee mi też jest smutno ,że Ola musi przez to przechodzić i ,że dowiedziała się o tym w tak okrutny sposób
![]() pony dzisiaj pewnie będzie spokojniej
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, życiową... bo mimo ze mam 22 lata (nie skończone jeszcze
) to miałam wszystko idealnie poukładane, zaplanowane na ile się da zaplanować, a rzuciłam się w to bo zaufałam mimo wszystko, pokochałam mimo wszystko i naprawdę widziałam w nim tego jedynego.... Mimo że prawie wszyscy mówili że on nie jest dla mnie. Chciałam być dorosła i odpowiedzialna za to co robię- no i jestem. Mam za swoje.I tak, to jest życiowa porażka ![]() Crozee... dalej go kocham. Nie uznaję czegoś takiego jak "odkochanie się". I mimo że wiem już jaki jest... ja nawet nie potrafię go znienawidzić. Chore ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- oooo dzisiaj jest "Bez twarzy" na tvp1...uwielbiam ten film
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Ola To przyjdzie z czasem.
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
albo przejdź kurs szybkiego czytania
![]() ![]() Cytat:
ale wiadomo,ze jak się zakochamy to zawsze chcemy by było jak najlepiej,snujemy plany z tą osobą,jesteśmy bezgranicznie zakochani. Gdyby każdy wiedział co go czeka to stałby w miejscu. Widocznie musiałaś przez to przejść by się czegoś nauczyć. Wszystko co nas spotyka jest w jakimś celu. Zobaczysz,że z czasem jak nawet pomyślisz o nim to będzie Ci obojętny.Ja pamiętam ,że jak poznałam Tża to też byłam zakochana w byłym i nie wiedziałam jak to będzie ,czy o nim zapomne (mimo,że zauroczyłam się w Tż) i powiem CI,że tak mnie Tż w sobie rozkochał ,że jak myślę o byłym to w nic nie czuje...NIC zupełna pustka,jest mi obojętny.
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, przeczytalam.
a baby pewnie pijakują albo wcinają coś słodkiego :P zrobmy cos w Szczecinie. a poza tym, nie mam weny na pisanie. mam nadzieje, ze zaliczylam poprawke kultury USA. |
|
|
|
#3288 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
jezuuu, wy gaduły wstrętne
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to ja tam kupiłam metalowe foremki za chyba 8 czy 10 zł a można też silikonoweCytat:
najczęściej mija w przeciągu jednego cykluCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gdzie to znaleźć ? Cytat:
a Lilith po TEJ Lilith ?u mnie dzień bliżej do wielkich zakupów w nagrodę za niegadanie o zaręczynach. A zaraz będą 2 dni to jeszcze 28 i kupuję jakieś słodkie ciuszki
|
||||||||
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczęta, nie nadrabiam, bo nie mam szans w ciągu tych kilku minut, kiedy Tż jest pod prysznicem
POZDROWIENIA Z ZAKOPCA super jest. Wyjeździliśmy się wczoraj i dzisiaj na nartach, upiliśmy grzańcem wczoraj, mieliśmy mieć kolację przy świecach wczoraj, ale się przerodziło w co innego przy świecach ![]() kolacja przełożona na dzisiaj ![]() Mam nadzieję, że u Was wszytko fajnie Buziaki
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa 2 dni to bardzo dużo. Hihihi
![]() Żel hialuronowy z mazideł albo biochemii urody, normalnie używam go na pyszczek w celach nawilżających, ale pisze, że włosy też nawilża i szczególnie warto nakładać na końcówki. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Miłej kolacji dzisiaj.
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
ostudze twoj zapal - nie snuj zandych randkowych teorii - kolega bardzo dobry, w Opolu razem mieszkalismy (znaczy sie wynajmowalismy mieszkanie razem) przez pewien czas....a teraz on w Anglii studiuje i przyjechal do Jeleniej na pare dni...
zaraz idziemy do knajpki pogadac mialo byc przy piwie ale mi sie nie chce wracac autobusem wiec jade autem i bedzie przy coli spoitkanie ![]() Cytat:
i czy wrocisz z pierdzionkiem ![]() bawcie sie dobrze - pozdrow TZta
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka
![]() mam nadzieję, że Gwizdaczkowy wypad skończy się dla niej szczęśliwie chyba bardziej tego oczekujemy niż ona
|
|
|
|
#3293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja kupiłam dziś sobie pierścionek w Aparcie bo spodobał mi się na wystawie i kosztował tylko 29 zł. Tak więc mój serdeczny palec sama sobie zajęłam
|
||
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa
ja tak tylko szybko wskakuję (bo zaraz wychodzę na kolejne spotkanie) żeby napisać że spotkanie z dziewczynami było fantstyczne (one pewnie tam jeszcze siedzą i obrabiają mi tyłek ).....w każdym razie wszystkie kochane dopisały była:aanix carmelova justynka pagka basiek frezyjka (że ja )remedios choji chyba nikogo nie przeoczyłam ![]() super! jutro wrzucę fotki ![]() lecę miłego wieczoru
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok uciekam na spotkanie z kolega - do pozniej
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w zeszłe wakacje pracowałam na słuchawkach w Play. Ogólnie okropna atmosfera i nie płacili tak wiele bo za 3/4 etatu miałam 800 zł, ale jaka to była przyjemność kupować sobie za to ciuszki albo prezenty dla Mateusza dlatego w tym roku też popracuję. A Ty mogłabyś pracować w tygodniu a w weekendy się uczyć na zjazdach i na pewno zaimponowałoby to TŻtowi. Wiadomo, że powinien Cię kochać taką jaką jesteś ale będzie się mógł pochwalić wśród znajomych że skończyłaś te studia a Ty znajdziesz dzięki nim lepszą pracę niż na kasie. A tak czy owak gdyby nie akceptował i odszedł to też byś była na lodzie bez pracy i studiów.
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie tak, bo jakoś mam problem by się z tym uporać
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki masz temat ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

zazdość we mnie wzbudziłaś 
miłego randkowania !

pozdrów je od nas 

to jeszcze 28 i kupuję jakieś słodkie ciuszki
13.03.2008
kolacja przełożona na dzisiaj