Miłośniczki Zary - część II - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 12:02   #2341
paryzanka202
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

W takim razie czekam;* Hah kto wie, moze dlatego nam nie wyszlo haha
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 12:10   #2342
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Dziewczynyyyy w końcu dzisiaj dostałam zamówiony płaszczyk Jestem bardzo zadowolona wklejam swoje foty na prośbę Papiszynki
Przepiękny płaszczyk i ślicznie na Tobie leży Kochana, masz XS-kę, tak?
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
no faktycznie takie same

pralinko - wiem że byś mi kupiła, ale białe to nie dla mnie (za stara już jestem) jedynie cieliste wchodzą w grę - poszukam, na pewno gdzieś znajdę, a jak nie to przecież nic się nie stanie...

nie wiem co mi się stało, ale mam ochotę sprzedać wszystkie buty torebki ubrania i zostawić tylko po jednej parze chora jestem czy cuś
Gabi, to nie jest normalne... mieć tylko jedną parę butów, jedną torebkę?? Chyba przechodzisz jakiś kryzys, ale spokojnie, to minie z pewnością
Stary 2010-02-27, 12:47   #2343
druska
Raczkowanie

ja mam swoją szarą torebeczkę, o której ostatnio pisałam była jedna jedyna, mimo że kilka dni temu widziałam ich pełno w każdej Zarze

widziałam też w Browarze ostatnią sztukę tej pudrowej z dziwnym zapięciem, wisiała taka ukryta w rogu no i dylemat mnie znowu złapał, kurcze, gdyby nie to zapięcie (i dziury z boku, które ono tworzy) już bym z nią paradowała

no a przy okazji mam kolejne 2 tuniki, w tym jedna (surprise, surprise) jedwabna i jeszcze parę innych drobiazgów...
generalnie pani przy kasie zapytała, czy nie potrzebuję faktury na te wszystkie rzeczy
druska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 13:03   #2344
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Pralinko masz rozmiar S? czy moge poprosic Cie o wymiary tego plaszcza? jesli ja nosze normalnie S to powinnam kupic M? bo ten sprzedajacy nie podaje wymiarow w aukcjach;/ Widzial ktos na zywo ten szary?
Ja przymierzałam szary i ciągle się nad nim zastanawiam. A co do rozmiarówki to jest typowa... zawszę noszę M i tu też ten rozmiar pasuje idealnie

Cytat:
Napisane przez druska Pokaż wiadomość
ja mam swoją szarą torebeczkę, o której ostatnio pisałam była jedna jedyna, mimo że kilka dni temu widziałam ich pełno w każdej Zarze

widziałam też w Browarze ostatnią sztukę tej pudrowej z dziwnym zapięciem, wisiała taka ukryta w rogu no i dylemat mnie znowu złapał, kurcze, gdyby nie to zapięcie (i dziury z boku, które ono tworzy) już bym z nią paradowała

no a przy okazji mam kolejne 2 tuniki, w tym jedna (surprise, surprise) jedwabna i jeszcze parę innych drobiazgów...
generalnie pani przy kasie zapytała, czy nie potrzebuję faktury na te wszystkie rzeczy
pochwal się zakupami czekam na zdjęcia torebeczki
A co do tej z dziwnym zapięciem...od 3 dni ją użytkuję i zaręczam, że do zapięcia można się szybko przyzwyczaić
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 13:06   #2345
boszenka69
Zakorzenienie

Nie wiem dziewczyny czy widziałyście...Hurtownia Sigma ma podobne buciki do tych zarowych 'kopytek' no i o wiele tańsze (z przesyłką wychodzi niecałe 60zł). Sama dołączyłam do jednego zamówienia i czekam na te brązowe (drugie od prawej) Wizażanki pisały nawet, że są baaaardzo wygodne
Załącznik 2904897
Stary 2010-02-27, 13:09   #2346
paulincia513
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Nie wiem dziewczyny czy widziałyście...Hurtownia Sigma ma podobne buciki do tych zarowych 'kopytek' no i o wiele tańsze (z przesyłką wychodzi niecałe 60zł). Sama dołączyłam do jednego zamówienia i czekam na te brązowe (drugie od prawej) Wizażanki pisały nawet, że są baaaardzo wygodne
Załącznik 2904897
Właśnie takich szukam gdzie można je kupić bądź zamówić?

25

Kreta 16-23.07
paulincia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 13:33   #2347
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulincia513 Pokaż wiadomość
Właśnie takich szukam gdzie można je kupić bądź zamówić?
Zamówienia organizowane są tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015&page=59

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 13:45   #2348
paulincia513
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje Ci bardzo zainteresowały mnie dwie pary i chyba skusze sie na zakup

25

Kreta 16-23.07
paulincia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 13:53   #2349
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
O właśnie (zapomniałam dodać), bo nie wiem czy masz zarową, ale ta fason wg. mnie trzyma właśnie lepiej niż ta z Zary, moja jak tylko próbowałam złapać ją za łańcuchy to odrazu zgina się w połowie, a ta z F&F jest jakby bardziej foremna i tego mi nie robi.

Manehajera, postaram się jutro zrobić foto. (Jak tylko ząb nie będzie mnie znowu bolał bo już nie wyrabiam, kilka dni temu dosłownie rozleciała mi sie ósemka, nic tylko do usunięcia, a jedyny dentysta któremu ufam jest ode mnie daleko a nie mam czasu żeby teraz jechać...Tak się pożalę przy okazji )
znam ten ból... też pozbyłam się dwóch ósemek i poczułam ulgę a leki, nawet te najmocniejsze na receptę nie pomagały

kurczę chyba się skuszę na tą torebusie, chyba ta skórka nie jest taka tragiczna jak opowiadały dziewczyny na F&F?

Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość
Nie mam zarowej, więc nie mam porównania, ale ta z F&F też mi się zgieła w połowie, w sumie taka chyba ich uroda
Martuś wezmę jutro aparat i jej cyknę fotę
Marzenko, w razie czego dałoby radę dla mnie kupić tę torebkę?

Cytat:
Napisane przez anakrk Pokaż wiadomość
forebka f&f - zdjęcia z zakończonej aukcji allegro (...mam nadzieję ze właścicielka się nie obrazi)
tu wygląda super!
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 14:36   #2350
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
znudziły się czy nie....ja mam gorzej....zaczynam uważać że na cholerę mi tyle butów, torebek i ciuchów?????????? któraś tez tak ma pocieszcie, że tak
Czasami też tak mam, bardzo szybko nudzą mi się nowe rzeczy, to co kilka dni temu było moim must have, później rzucam w kąt i zastanawiam się po co mi była kolejna torebka
Dlatego teraz zanim coś nowego kupię staram się kilka razy nad tym dobrze zastanowić

Cytat:
Widzial ktos na zywo ten szary?
Gosiu widziałam i nie podobał mi się.. Jakiś taki zbyt smutny jak dla mnie (mimo mojej całej miłości do koloru szarego ). Beżowy jest dużo ładniejszy!

Cytat:
Od jakiegoś tygodnia/dwóch w każdej Zarze przy zakupie byłam pytana, czy chcę fakturę czy paragon więc bynajmniej nie wynikało to z ilości kupowanych przez Ciebie rzeczy Po prostu wprowadzili taką możliwość. Śmiesznie się złożyło, bo TŻ otworzył w końcu swoją firmę i jak pierwszy raz byliśmy razem na zakupach i pani w kasie zaproponowała nam fakturę, to zaczęłam się nad tym poważnie zastanawiać A później wliczyłabym zakupy w Zarze do kosztów firmy jako hmm.. elementy dekoracyjne studia

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 14:59   #2351
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam swoją szarą torebeczkę, o której ostatnio pisałam :d była jedna jedyna, mimo że kilka dni temu widziałam ich pełno w każdej zarze

Widziałam też w browarze ostatnią sztukę tej pudrowej z dziwnym zapięciem, wisiała taka ukryta w rogu :d no i dylemat mnie znowu złapał, kurcze, gdyby nie to zapięcie (i dziury z boku, które ono tworzy) już bym z nią paradowała

No a przy okazji mam kolejne 2 tuniki, w tym jedna (surprise, surprise) jedwabna I jeszcze parę innych drobiazgów...
Generalnie pani przy kasie zapytała, czy nie potrzebuję faktury na te wszystkie rzeczy

kiedy widzialas ta pudrowa w browarze?

W ogole jakas masakra, postanowilam wybrac sie na pieszo do tesco (bo za oknem taka ladna pogoda) a ,ze jestem chora i lepiej sie czulam , wiec stwierdzilam,ze sie dotlenie. Droge jako tako pokonalam, ale tej torby za 50 zl nie bylo Dlaczego? byly te biale kuferki za 34 zl, a postanowilam ,ze kupie tez ta za 50 zl zeby tamtej mojej tak nie niszczyc. Czy one dopiero wchodza?
Na pocieszenie kupilam sukienke z ramionami ala balmain za 39 zl i tunike cala z kwiatow z nowej kolekcji za 55 zl.

Ogolnie to Tesco to MASAKRA. Gubilam sie miedzy regalami, na dodatek tabletki mnie tak zmulily, zaczelo krecic mi sie w glowie. W ogole nie szlo sie ze mna dogadac . Czulam sie jak jakas nacpana I uwaga, ide sobie miedzy tymi regalami , patrze ... A tu siedzi KOLES na podlodze i mierzy damskie szpilki . Moja mina ... BEZCENNA . Juz nie wiedzialam czy mi sie w glowie od tych lekow pomieszalo i rzeczywistosc miesza mi sie z fikcja, ale stal tam JAK BOGA KOCHAM!...

PS. I wracajac do domu , przewrocilam sie z tymi torbami na prostej drodze Normalnie dzien pelen wrazen

Asiu, w takim razie bede polowala na bezowy trencz

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2010-02-27 o 15:07

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 15:30   #2352
Soline
Zadomowienie

Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale na allegro są identyczne balerinki jak w zarze - takie czarne, z blaszką Co prawda jakość pewnie nie ta sama, ale cena trzykrotnie niższa

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 15:32   #2353
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
no faktycznie takie same

pralinko - wiem że byś mi kupiła, ale białe to nie dla mnie (za stara już jestem) jedynie cieliste wchodzą w grę - poszukam, na pewno gdzieś znajdę, a jak nie to przecież nic się nie stanie...

nie wiem co mi się stało, ale mam ochotę sprzedać wszystkie buty torebki ubrania i zostawić tylko po jednej parze chora jestem czy cuś

ja od 2-3 tygodni też tak mam..... jak zobaczyłam ile kupiłam na wyprzedażach, to stwredziłam, że coś ze mną nie tak
nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie jestem uzależniona od kupowania..... mówię powaznie

Wystawiłam już trochę rzeczy na all ....

I wczoraj zrobiłam sobie listę MUST HAVE i staram się tego trzymać.... ech.... zobaczymy.....

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 15:34   #2354
_malayka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale na allegro są identyczne balerinki jak w zarze - takie czarne, z blaszką Co prawda jakość pewnie nie ta sama, ale cena trzykrotnie niższa

a pokażesz linka?
_malayka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 15:39   #2355
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
potwierdzam są niezwykle wygodne ..
szkoda tylko, że taki kiepski ten zamsz ...
Stary 2010-02-27, 15:56   #2356
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
potwierdzam są niezwykle wygodne ..
szkoda tylko, że taki kiepski ten zamsz ...
Pronunciation masz je może?
A zamsz mnie akurat nie martwi, bo i tak zakładam, że będą to buty na jeden sezon, za taką cenę
Stary 2010-02-27, 16:25   #2357
cherry_killer
Rozeznanie

paryzanka202
Tylko nie ta sukienka Ile to ja się jej naszukałam, ale oczywiście bezskutecznie
Zazdroszczę i jeszcze za tak ładną cenę!

Edytowane przez cherry_killer
Czas edycji: 2010-02-27 o 16:28
cherry_killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:39   #2358
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_killer Pokaż wiadomość
paryzanka202
Tylko nie ta sukienka Ile to ja się jej naszukałam, ale oczywiście bezskutecznie
Zazdroszczę i jeszcze za tak ładną cenę!

Jak zaczelam czytac poczatek wiadomosci to pomyslalam,ze pewnie Ci sie nie podoba A tu prosze Skusila mnie cena, a Pani przy kasie byla nia zachwycona
Stary 2010-02-27, 18:06   #2359
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
kiedy widzialas ta pudrowa w browarze?

W ogole jakas masakra, postanowilam wybrac sie na pieszo do tesco (bo za oknem taka ladna pogoda) a ,ze jestem chora i lepiej sie czulam , wiec stwierdzilam,ze sie dotlenie. Droge jako tako pokonalam, ale tej torby za 50 zl nie bylo Dlaczego? byly te biale kuferki za 34 zl, a postanowilam ,ze kupie tez ta za 50 zl zeby tamtej mojej tak nie niszczyc. Czy one dopiero wchodza?
Na pocieszenie kupilam sukienke z ramionami ala balmain za 39 zl i tunike cala z kwiatow z nowej kolekcji za 55 zl.

Ogolnie to Tesco to MASAKRA. Gubilam sie miedzy regalami, na dodatek tabletki mnie tak zmulily, zaczelo krecic mi sie w glowie. W ogole nie szlo sie ze mna dogadac . Czulam sie jak jakas nacpana I uwaga, ide sobie miedzy tymi regalami , patrze ... A tu siedzi KOLES na podlodze i mierzy damskie szpilki . Moja mina ... BEZCENNA . Juz nie wiedzialam czy mi sie w glowie od tych lekow pomieszalo i rzeczywistosc miesza mi sie z fikcja, ale stal tam JAK BOGA KOCHAM!...

PS. I wracajac do domu , przewrocilam sie z tymi torbami na prostej drodze Normalnie dzien pelen wrazen

Asiu, w takim razie bede polowala na bezowy trencz
sukienka jest cudna
u mnie jej nie było

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:09   #2360
mmmmmm
Zakorzenienie

Rzeczy przecenione też można oddawac do 30 dni prawda? Kupiłam wczoraj tę panterkową spódniczkę a dzisiaj jest na all
Ktoś pytał o cenę płaszczy z bufkami - długie były po ok.280zł
Stary 2010-02-27, 18:11   #2361
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
sukienka jest cudna
u mnie jej nie było

A sa u Ciebie te Zarowe torebki z lancuchami?
Stary 2010-02-27, 18:13   #2362
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Pronunciation masz je może?
A zamsz mnie akurat nie martwi, bo i tak zakładam, że będą to buty na jeden sezon, za taką cenę
mam te buty ..
są naprawdę wygodne koturn nie jest ani za wysoki ani za niski ...
odnośnie jednosezonowości, to czasami szkoda, że fajne buty tylko tyle wytrzymują, bo czasem chciałoby się je dłużej użytkować
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Rzeczy przecenione też można oddawac do 30 dni prawda? Kupiłam wczoraj tę panterkową spódniczkę a dzisiaj jest na all
Ktoś pytał o cenę płaszczy z bufkami - długie były po ok.280zł
standardowo zwrot do 30 dni
Stary 2010-02-27, 18:14   #2363
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _malayka Pokaż wiadomość
a pokażesz linka?
tak tak, już daję nie wkleiłam wcześniej, bo jestem świeżakiem w tym wątku i nie chciałam, żeby ktoś mnie potraktował jako autoreklamę

http://allegro.pl/item932045415_bale...laszka_39.html

kubek w kubek jak zarowe

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:17   #2364
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Załącznik 2904897
Ktoś dorzucił się do tego zamówienia??? To skomplikowane jak jasna chole....pełno zakazów nakazów.... ręce opadają. A tak mi zależy na tych butach
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:19   #2365
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
[/B]

ja od 2-3 tygodni też tak mam..... jak zobaczyłam ile kupiłam na wyprzedażach, to stwredziłam, że coś ze mną nie tak
nawet zaczęłam się zastanawiać, czy nie jestem uzależniona od kupowania..... mówię powaznie

Wystawiłam już trochę rzeczy na all ....

I wczoraj zrobiłam sobie listę MUST HAVE i staram się tego trzymać.... ech.... zobaczymy.....
Gosiu, podasz linka do aukcji?
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:22   #2366
praline
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak, już daję nie wkleiłam wcześniej, bo jestem świeżakiem w tym wątku i nie chciałam, żeby ktoś mnie potraktował jako autoreklamę

kubek w kubek jak zarowe
Mam je ale kupowałam u innej osoby wcale nie wypadają o rozmiar mniejsze jak jest tutaj napisane! Ja mam 37 i taki rozmiar przeważnie noszę z baletek.

Gosiu mój płaszcz rozmiar S ma 38,5cm pod pachami i dł. około 84cm

Dziewczyny a ile cm ma koturna w tych platformach z Sigmy? wiecie może?

Mam kolejne pytanie -> czy ten żakiet był przeceniany? wiecie ile kosztował? mierzyłyście go może? zastanawiam się czy S nie jest zbyt obszerna...

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2010-02-27 o 18:24
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:24   #2367
cherry_killer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Mam je ale kupowałam u innej osoby wcale nie wypadają o rozmiar mniejsze jak jest tutaj napisane! Ja mam 37 i taki rozmiar przeważnie noszę z baletek.

Gosiu mój płaszcz rozmiar S ma 38,5cm pod pachami i dł. około 84cm
Wstawiłabyś zdjęcia balerinek na nóżkach?
cherry_killer jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 18:29   #2368
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:

kubek w kubek jak zarowe
Dla Poznaniaczek: te butki( i jeszcze szare) na deptaku po 39 zl wiec zawsze 10 zl miej;P;P;P

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:29   #2369
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherry_killer Pokaż wiadomość
Wstawiłabyś zdjęcia balerinek na nóżkach?
Mam tylko takie zdjęcie Delikatnie mi odstają czego tutaj za bardzo nie widać, ale nie kłapią jakoś
Stary 2010-02-27, 18:31   #2370
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
Dla Poznaniaczek: te butki( i jeszcze szare) na deptaku po 39 zl wiec zawsze 10 zl miej;P;P;P
oo a jaki ten szary? jasny czy ciemny? mogłabyś mi takie zakupić w rozmiarze 37?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości