Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 23:57   #1261
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię grzebać i tego zapaszku nie lubię dlatego po lumpkach raczej nie chodzę.
ja wchodząc już do lumpku tracę zapał a jeszcze jak jest duży i trzeba się grzebać to już zupełnie odpadam ciuchy to nie moja bajka za bardzo,a już wylawianie okazji odzieżowych to zupełnie ale nic nie mam przeciwko, często dostaje rzeczy od mamy-lumpomaniaczki i barzo je lubię, ten lumpeksowy zapach zawsze po praniu znika
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 23:57   #1262
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Kurde nie moge znaleźć, ale jak sie udam do babci to cykne jeszcze raz fotke

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 00:00   #1263
All_that_jazz
Zakorzenienie

Soleilka, jakie ty masz lśniące kudły! Co ty z nimi robisz? Używasz jedwabiu?

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Kurcze przez tą wzmiankę o jedzeniu późno zgłodniałam i właśnie podgrzewam sobie resztę kaszy gryczanej z mięskiem z obiadu
Stary 2010-02-28, 00:00   #1264
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilka, jakie ty masz lśniące kudły! Co ty z nimi robisz? Używasz jedwabiu?
Takie mam swoje, ale zawsze ładnie lśnią po nafcie A te na avku to po wyjściu od fryzjera, więc z odrobinką jedwabiu. Ostatnio zamówiłam u fryzjera, mam do odebrania w sobotę

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:02   #1265
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Kurde nie moge znaleźć, ale jak sie udam do babci to cykne jeszcze raz fotke
No koniecznie. Może mnie jeszcze natchniesz i jak będę u rodziców to zeskanuję swoje zdjęcia w tym kompromitujących brylkach. Nie wiem dlaczego ale chyba każdy wygląda w lenonkach wyjątkowo idiotycznie.
Stary 2010-02-28, 00:04   #1266
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
No koniecznie. Może mnie jeszcze natchniesz i jak będę u rodziców to zeskanuję swoje zdjęcia w tym kompromitujących brylkach. Nie wiem dlaczego ale chyba każdy wygląda w lenonkach wyjątkowo idiotycznie.
Dlatego ja w nich robie idiotyczne miny Przynajmniej nie wyglądam aż tak głupio w nich wtedy

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:05   #1267
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Bardzo fajne

Może to ci się spodoba. Taka nowa perełka. No może nie taka nowa.. z zeszłego roku. Ale lubie ich strasznie
http://www.youtube.com/user/strzyga2...70/brZTvGIzeGg
http://www.youtube.com/user/strzyga2...71/DrQRS40OKNE
Calkiem przyjemne
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
haha, soleilko
Ech, TŻ tłumaczy mi, że nie chciał,żeby to tak zabrzmiało. Uspokoja mnie własnie. Pewnie, gdyby nie to, ze to przez smsy nie doszłoby do tych nerwów..
No widzisz, niepotrzebnie sie denerwowalas
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ta piosenka ma coś w sobie jednocześnie nogi rwą mi się same do tańca, ale również wprowadza mnie w taki melancholijny nastrój ale to nie zmienia faktu, że potańczylabym sobie ale przy jakieś normalnej muzyce, dlaczego w klubach grają takie nie wiadomo co
Jakis taki specyficzny klimat majate dzwieki.
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Bawiłam się świetnie. Właśnie wróciłam do domu. Wypiłam tylko jedno wino. Jestem pijana
Ja jestem zawsze pijana po winie, w mgnieniu oka. Nie wiem z czego to wynika, chyba za malo przyzwyczajalam organizm do win. Bo wodke, piwa to moge mieszac i jakos sie trzymam, ale wystarczy kubek wina i juz sie fajniej robi
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Mam miłe wspomnienia związane z Beirutem
Ja tez. Ale nawet, jakbym nie miala to pewnie i tak by mi sie podobalo
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Śpiące Kotki są takie cudowne Ba, wszystkie i zawsze są Chyba sama za jakiś czas spać pójdę. Trochę wstawiona jestem po wieczornym piciu winka
Najsliczniejsze! Moj kot jest jeszcze taki fajny, ze jak juz spi, to spi i nic mu nie przeszkadza. Moge go wtedy tulic do woli, czasem mi cos zamruczy przez sen No ale kroliki tez sa genialne jak spia, pamietam, jak pierwszy raz widzialam spiacego krolika, myslalm, ze cos mu sie stalo - wygladal uroczo ale jakos tak "niekroliczo" Ale one to w ogole sa fajne - stoi sobie taki dlugouchy nagle bum! i krolik lezy na boku rozwalony jak prawdziwy krol
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Sliczna, chociaz dla siebie wolalabym cieplejsze kolory
Cytat:
Ale fajne, az mi czasami szkoda, ze nie nosze okularow. Chociaz, juz przy wybieraniu przeciwslonecznych jest istna masakra i prawie nic mi nie pasuje, wiec na dobra sprawe dobrze, ze nie musze sie smakiem obchodzic. Ale na Twojej twarzy wygladaja genialnie takie
Cytat:
I możecie potem spać? Ja jak zjem coś po 19 to czuję się fatalnie, a chodzę spać bardzo późno, nawet 0 4 rano.
Nie lubie zasypiac z pustym zoladkiem, poza tym jestem wiecznie glodna Jedzenie sprawia mi mnostwo radosci i dziala relaksujaco i usypiajaco rowniez
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 00:07   #1268
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Takie mam swoje, ale zawsze ładnie lśnią po nafcie A te na avku to po wyjściu od fryzjera, więc z odrobinką jedwabiu. Ostatnio zamówiłam u fryzjera, mam do odebrania w sobotę
No to chyba dobrze zrobiłam inwestując w kosmetyki z naftą. TŻ się przerazi,że kolejne kosmetyki do włosów zagoszczą w łazience. No ale do włosów nie kupowałam już długo nic nowego. No ale rok temu miałam manię i facet ma do dziś traumę z tamtego okresu.
Do tej pory nie używałam nafty. Podobnie z jedwabiem. Dopiero będę go testować. Narazie mam próbkę jedwabiu WAX. Myślę o nim albo CHI bo Biosilk ma ponoć alkohol a reszta taka sobie. A ty jaki zamówiłaś?
A włosy mam trochę podobne do twoich ( tak mi się wydaje) ale na pewno się aż tak nie błyszczą a chciałabym,żeby błyszczały stąd moje wścibskie pytanie. I dzięki za odpowiedź.
Stary 2010-02-28, 00:12   #1269
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba dobrze zrobiłam inwestując w kosmetyki z naftą. TŻ się przerazi,że kolejne kosmetyki do włosów zagoszczą w łazience. No ale do włosów nie kupowałam już długo nic nowego. No ale rok temu miałam manię i facet ma do dziś traumę z tamtego okresu.
Do tej pory nie używałam nafty. Podobnie z jedwabiem. Dopiero będę go testować. Narazie mam próbkę jedwabiu WAX. Myślę o nim albo CHI bo Biosilk ma ponoć alkohol a reszta taka sobie. A ty jaki zamówiłaś?
A włosy mam trochę podobne do twoich ( tak mi się wydaje) ale na pewno się aż tak nie błyszczą a chciałabym,żeby błyszczały stąd moje wścibskie pytanie. I dzięki za odpowiedź.
Wiesz, mogę Ci pokazać zdjęcia z okresu kiedy używałam sam szampon Zamówiłam jakiś profesjonalny fryzjerki, nazwy już nie pamiętam, ale jak go dostanę w łapki to pokażę. Ja też pierwszy raz mam naftę i już pół buteleczki zużyłam, mam z firmy Anna z tatarakiem. Ja do włosów nie kupiłam nic od października, ostatnio TŻ sam mnie ciągnął na zakupy włosowe, ale nie chciało mi się iść

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:15   #1270
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
ja wchodząc już do lumpku tracę zapał a jeszcze jak jest duży i trzeba się grzebać to już zupełnie odpadam ciuchy to nie moja bajka za bardzo,a już wylawianie okazji odzieżowych to zupełnie ale nic nie mam przeciwko, często dostaje rzeczy od mamy-lumpomaniaczki i barzo je lubię, ten lumpeksowy zapach zawsze po praniu znika
Ja lubie grzebac w lumpkach, ale tylko w sprawdzonych. Do innych juz nie zagladam. Jedyne co mnie odstrasza to starsze panie ktore sie przepychaja łokciami nie wiedziec czemu, bo raczej nic im sprzed nosa nie ukradne, bo nie dosc ze rozmiar inny to i gust inny. Drazni mnie to straszliwie... A zapach zawsze znika, wiec sie nim nie martwie

Cytat:
Ej, ja na pewno bede wygladac cudownie Chociaz pewnie bede wygladac debilnie, ale i tak je uwielbiam i jak w koncu znajde niebieskie niebieskie to beda moje i bede w nich dumnie paradowac i straszyc ludzi

Cytat:
Kusicie z tą naftą. Kiedys uzywałam, ale dawno temu i nie pamietam jak moje włosy sie po niej zachowywały. Może kupić? Tylko boję się wysuszenia...

A jedwab Wax jest bardzo fajny. CHI też niczego sobie, ale zapach ma okropny. Jak tanie meskie perfumy... Moja mama uzywa. W sumie u niej na włosach tego nie czuc, ale jak ja uzyje CHI, to potem ten zapach sie za mna cały dzien ciagnie... Koszmar.
Stary 2010-02-28, 00:19   #1271
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość

No ale kroliki tez sa genialne jak spia, pamietam, jak pierwszy raz widzialam spiacego krolika, myslalm, ze cos mu sie stalo - wygladal uroczo ale jakos tak "niekroliczo" Ale one to w ogole sa fajne - stoi sobie taki dlugouchy nagle bum! i krolik lezy na boku rozwalony jak prawdziwy krol
Czytając to właśnie parsknęłam dzikim śmiechem i prawie zadławiłam się kaszą. Rozwaliłaś mnie totalnie tym tekstem. Jeśli na co dzień mówisz takie rzeczy to chcę cię adoptować. Bo jakoś trudno mnie zazwyczaj rozśmieszyć a ty rozbroiłaś mnie totalnie, aż mi się płakać ze śmiechu chce.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość

Ej, ja na pewno bede wygladac cudownie Chociaz pewnie bede wygladac debilnie, ale i tak je uwielbiam i jak w koncu znajde niebieskie niebieskie to beda moje i bede w nich dumnie paradowac i straszyc ludzi

Kusicie z tą naftą. Kiedys uzywałam, ale dawno temu i nie pamietam jak moje włosy sie po niej zachowywały. Może kupić? Tylko boję się wysuszenia...

A jedwab Wax jest bardzo fajny. CHI też niczego sobie, ale zapach ma okropny. Jak tanie meskie perfumy... Moja mama uzywa. W sumie u niej na włosach tego nie czuc, ale jak ja uzyje CHI, to potem ten zapach sie za mna cały dzien ciagnie... Koszmar.
No też niezły tekst a tym zapaszkiem CHI mnie nie strasz, ja jakoś nie chce paradować dumnie z dziwną wonią na ciele i straszyć ludzi.
A co do nafty, ja też bałam się samej czystej więc kupiłam serię Seboradin z naftą kosmetyczną-szampon, lioton i balsam do włosów. Zobaczymy. Alergik jestem to czysta nafta mogłaby mnie podrażniać.
Na pewno dam znać jak mi się te cuda stosuje.
Stary 2010-02-28, 00:22   #1272
Soleilka
Zakorzenienie

No to pokazuje, że mam świecące nez względu na to czy używam tylko szamponu, czy kładę coś jeszcze

Bonus. Tak miałam kiedyś blond

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:25   #1273
All_that_jazz
Zakorzenienie

Soleilka, brąz masz chyba bardziej lśniący. Ale coś mi się wydaje ,że w blondzie musiałaś wyglądać słodko. Dobrze nie widać ale chyba było wrażenie,że masz takie duże sarnie oczy. Przynajmniej sądząc z fragmentu oka, którego nie zamazałaś.
No ale obecny brąz bardzo mi się podoba. No ale blond nigdy mnie jakoś nie pociągał.
Stary 2010-02-28, 00:26   #1274
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
No też niezły tekst a tym zapaszkiem CHI mnie nie strasz, ja jakoś nie chce paradować dumnie z dziwną wonią na ciele i straszyć ludzi.
A co do nafty, ja też bałam się samej czystej więc kupiłam serię Seboradin z naftą kosmetyczną-szampon, lioton i balsam do włosów. Zobaczymy. Alergik jestem to czysta nafta mogłaby mnie podrażniać.
Na pewno dam znać jak mi się te cuda stosuje.
Tzn. ten zapaszek jest bardzo wyczuwalny przy nakładaniu, potem słabnie, ale nadal go czuje ze swoich włosów. Za to z włosow mojej mamy w ogole nie czuc zapachu CHI, wiec moze to kwestia osobnicza? Tak jak z Liliputzem - niektórzy się jego zapachem zachwycają i mi też się podobał, ale w buteleczce, na moich włosach przekształcał się w zapach - jak by to delikatnie ująć? - wymiocin. Ble!

Poczytam sobie jeszcze o nafcie, zobacze jak ludzie na nią reagują i może też kupię. A Seboradiny mają ładne zapachy. Wszystkie, z jakimi do tej pory miałam styczność pachniały bardzo przyjemnie jak dla mnie. Siankiem A też ludzie różnie na nie reagują
Stary 2010-02-28, 00:27   #1275
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubie grzebac w lumpkach, ale tylko w sprawdzonych.
a masz jakieś sprawdzone w Poznaniu? teraz ja też będę przepychała się łokciami i wydzierała Ci najlepsze łaszki
Stary 2010-02-28, 00:30   #1276
201607180946
Konto usunięte

Ja już do lumpów nie chodzę, za drogo się zrobiło, w ogóle nie chodzę po sklepach, ostatnio w Tesco przypadkiem w sumie, kupiłam jakieś łachy,teraz tylko allegro, ale na razie nie planuję zakupów ciuchowych, butki też mam, nic nie potrzebuję-tak sobie mówię.

Cytat:
A oprawki są genialne W sumie podobały mi sie na kims czesto, ale siebie w nich nigdy nie wyobrazałam, ale tutaj uderzyłas w mój czuły punkt kolorem Tylko zmierzyłam swoje oprawki i te z linka maja dłuższe zauszniki niż moje i to o ponad 2cm, wiec chyba jednak i tak obejde sie smakiem.
Od moich starych oprawek Reybany też mają dłuższe zauszniki a mimo to leżą idealnie
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 00:33   #1277
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilka, brąz masz chyba bardziej lśniący. Ale coś mi się wydaje ,że w blondzie musiałaś wyglądać słodko. Dobrze nie widać ale chyba było wrażenie,że masz takie duże sarnie oczy. Przynajmniej sądząc z fragmentu oka, którego nie zamazałaś.
No ale obecny brąz bardzo mi się podoba. No ale blond nigdy mnie jakoś nie pociągał.
Mnie zawsze pociągał, ale mi nie pasował Czułam się w nim staro, ale jak chcesz to Ci pokaże całe na PW, sama ocenisz. Tylko zdjęcie robione jak miałam 15 lat Teraz wyglądam troszke inaczej

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:33   #1278
201607180946
Konto usunięte

Zrobiłam zakupy na Doz, czemu wszystko jest takie drogie
Stary 2010-02-28, 00:34   #1279
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
a masz jakieś sprawdzone w Poznaniu? teraz ja też będę przepychała się łokciami i wydzierała Ci najlepsze łaszki
No właśnie tych poznańskich nie lubię za bardzo. Albo nie trafiłam na te fajne. Nie wiem. Np. u mnie w rodzinnym miescie jest lumpek z tej samej 'sieci' co jeden z poznańskich. Ten nad Sphinxem na św. Marcina. Ale po pierwsze jest dwa razy drozszy niż ten "mój". W dniu dostawy u nas jest 30/kg, w Poznaniu ok. 50 chyba. Dawno tam nie bylam. Po drugie w dniu dostawy jest tak zatłoczony, że ja nie jestem w stanie sie przedrzec. Po trzecie wszystkie fajne rzeczy szybko sa przebierane, a w tym "moim" nawet w trzecim dniu, czyli kiedy wszystko jest za 1zł/szt. mozna znalezc cos fajnego czasem. Obławiam się, kiedy wracam do domu A że dostawa w tamtym lumpku 2 razy w tygodniu, to szaleje
Stary 2010-02-28, 00:35   #1280
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
a co kupiłaś ?
Stary 2010-02-28, 00:37   #1281
All_that_jazz
Zakorzenienie

Co do zapachów kosmetyków do włosów to faceci chyba najgorzej reagują na rzepę. Mój TŻ nie znosi. A ja mam zagwozdkę bo mam w zapasie odżywkę z rzepą i muszę ją zużyć jakoś tak,żeby mu nie drażnić nosa za bardzo. Chyba będę korzystać tylko pod jego nieobecność jak na weekend do rodziców pojedzie albo coś Nafty troszkę w innej odżywce mam i ta woń go jakoś nie drażni. A po rzepie : Co zrobiłaś z włosami?
A za to uwielbia Kallos cream al latte. Na początku pytał czy to jadalne, a potem kiedy znów umyję włosy bo uwielbia je po kallosie wąchać.
A co do zakupów na allegro- niby sobie mówię,że nic mi nie potrzeba ale na coś tam zawsze się skuszę. Teraz rzadziej i rozsądniej ale jednak allegro jest jak bagno, wciąga.
Stary 2010-02-28, 00:38   #1282
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie tych poznańskich nie lubię za bardzo. Albo nie trafiłam na te fajne. Nie wiem.
mieszkam w Poznaniu już chyba z 8lat i też nie trafiłam na fajny, choć nie ukrywam, że byłam tylko w paru
lumeksy zaczeły strasznie zdzierać koleżanka wyciągneła mnie na poszukiwanie przebrania na sylwestra i szczena mi opadła jak zobaczylam ceny np sukienka vero mody za 50zł za pięć dych to mogę mieć nówkę sztukę
Stary 2010-02-28, 00:40   #1283
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Od moich starych oprawek Reybany też mają dłuższe zauszniki a mimo to leżą idealnie
Kusisz straszliwie, ale... Mam teraz dylemat z serii "i chciałabym i boję się" Muszę to przemyśleć... TŻowi jutro pokażę, jak się zjawi na gadu, to może mi pomoże z decyzją. Ale coś mi się wydaje, że z góry powie, że nie, bo mu się takie okulary z emo dzieciakami kojarzą... Albo będę wszystkich znajomych napastować, żeby mi pomogli jutro. W sumie mam czas do poniedziałku, żeby się zdecydować. Ale u mnie decydowanie jest zwiazane ze zmienianiem zdania co 5 minut, co z reguły irytuje wszystkich
Stary 2010-02-28, 00:40   #1284
Soleilka
Zakorzenienie

Mój Tż właśnie stwierdził, że bolą mnie jajniki, bo domagają się seksu... I on to tak na poważnie...
Zachowuje sie czasami jakby miał 15 lat i nic nie wiedział

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:42   #1285
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zapachów kosmetyków do włosów to faceci chyba najgorzej reagują na rzepę. Mój TŻ nie znosi.
mój też nie kupilam mu szampon, wydawał mi się idealny do jego przetłuszczających się włosów, ale umył raz i powiedział, że mam go sobie zabrać, bo on takiego śmierdziela nie będzie używał i podprowadził mi mój szampon z Apteczki Babuni
Stary 2010-02-28, 00:46   #1286
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to czemu? Bo jest kryzys.
Podobno Polacy już nic nie kupują a jak zbyt maleje to podnoszą ceny, błędne koło. Poza tym kryzys to dobra wymówka dla podnoszenia cen w ogóle.Ja oddolnie działam antykryzysowo bo drastycznie nie obniżam własnej konsumpcji a jedynie racjonalizuję i preferuję produkty polskie. No poza niektórymi spożywczymi tzw. luksusowymi i perfumami. Perfumy kupuje polując na okazję a spożywcze luksusowe w sklepach fair trade, z pobudek ideologicznych of course.
Bo mam skrajnie ideologicznie umotywowane podejście do konsumpcji wszelkiej i lubię być twz. świadomym konsumentem.

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
Mój Tż właśnie stwierdził, że bolą mnie jajniki, bo domagają się seksu... I on to tak na poważnie...
Zachowuje sie czasami jakby miał 15 lat i nic nie wiedział
Zawsze powtarzam,że mężczyźni powinni mieć wychowanie seksualne od przedszkola.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
mój też nie kupilam mu szampon, wydawał mi się idealny do jego przetłuszczających się włosów, ale umył raz i powiedział, że mam go sobie zabrać, bo on takiego śmierdziela nie będzie używał i podprowadził mi mój szampon z Apteczki Babuni
A można wiedzieć , który konkretnie ci podprowadził? Pytam bo może mojemu by się spodobał.
Stary 2010-02-28, 00:49   #1287
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Co do zapachów kosmetyków do włosów to faceci chyba najgorzej reagują na rzepę. Mój TŻ nie znosi. A ja mam zagwozdkę bo mam w zapasie odżywkę z rzepą i muszę ją zużyć jakoś tak,żeby mu nie drażnić nosa za bardzo. Chyba będę korzystać tylko pod jego nieobecność jak na weekend do rodziców pojedzie albo coś Nafty troszkę w innej odżywce mam i ta woń go jakoś nie drażni. A po rzepie : Co zrobiłaś z włosami?
A za to uwielbia Kallos cream al latte. Na początku pytał czy to jadalne, a potem kiedy znów umyję włosy bo uwielbia je po kallosie wąchać.
A co do zakupów na allegro- niby sobie mówię,że nic mi nie potrzeba ale na coś tam zawsze się skuszę. Teraz rzadziej i rozsądniej ale jednak allegro jest jak bagno, wciąga.
Akurat mój TŻ dzielnie znosi różne zapachy. Np. Seboradin z czarna rzodkwia mu sie podobał. Szampon dziegciowy też mu nie przeszkadzał (a pachnie toto BARDZO specyficznie - na poczatku mi sie podobał zapach, a potem sama reagowałam niezbyt fajnie na niego w zwiazku z czym połowa opakowania wyladowała w koszu). Nawet naolejowane włosy (OBFICIE naolejowane) mu nie przeszkadzają, żeby sie do mnie dobierać Mysle, że moje włosomaniactwo może tylko rozkwitać na takim gruncie

Cytat:
mieszkam w Poznaniu już chyba z 8lat i też nie trafiłam na fajny, choć nie ukrywam, że byłam tylko w paru
lumeksy zaczeły strasznie zdzierać koleżanka wyciągneła mnie na poszukiwanie przebrania na sylwestra i szczena mi opadła jak zobaczylam ceny np sukienka vero mody za 50zł za pięć dych to mogę mieć nówkę sztukę
Tutaj masz racje. Strasznie sie rozbestwiły lumpeksy niektóre. Może i fajnie jest wyszukiwac ciuchy w nich, daje to dreszczyk emocji, ale własnie po to do nich ide, żeby nie wydawac 50 zł za jeden ciuch. Ogólnie wolę lumpeksy na wagę, bo nie zdzieraja aż tak. Poza tym w moim rodzinnym miescie jest kupa lumpeksow, mimo że miasto raczej małe. Kiedyś praktycznie na każdym rogu był lumpeks, teraz jest ich mniej. No i tansze sa te małomiasteczkowe lumpeksy Wieksza czesc mojej garderoby jest z lumpeksów i zawsze się ludzie dziwia, kiedy im to mowie. Koleżanka z grupy sie czesto zachwyca moimi ciuchami, co mnie cieszy, nie powiem
Stary 2010-02-28, 00:51   #1288
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:

Zawsze powtarzam,że mężczyźni powinni mieć wychowanie seksualne od przedszkola.
dobra myśl

Bloguję
Stary 2010-02-28, 00:52   #1289
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
a co kupiłaś ?
Sok a Aloesu i soki z brzozy

Cytat:
Kusisz straszliwie, ale... Mam teraz dylemat z serii "i chciałabym i boję się" Muszę to przemyśleć... TŻowi jutro pokażę, jak się zjawi na gadu, to może mi pomoże z decyzją. Ale coś mi się wydaje, że z góry powie, że nie, bo mu się takie okulary z emo dzieciakami kojarzą... Albo będę wszystkich znajomych napastować, żeby mi pomogli jutro. W sumie mam czas do poniedziałku, żeby się zdecydować. Ale u mnie decydowanie jest zwiazane ze zmienianiem zdania co 5 minut, co z reguły irytuje wszystkich
Też miałam stracha jak pierwszy raz je zamawiałam, mam taką dziwną twarz, ja raczej na emo nie wyglądam, bardziej na nauczycielkę
Stary 2010-02-28, 00:55   #1290
All_that_jazz
Zakorzenienie

ChihPyh, w dobieraniu się do kobiet to zasadniczo facetom niewiele przeszkadza Mój też by się dobierał ale jeśli czegoś nie lubi to bez uszczypliwych komentarzy się nie obejdzie.
A co do lumpków, moda się zrobiła na cały ten vintage, porobiły się wyceny i stąd takie wysokie ceny w lumpkach ostatnimi czasy. Fakt małe osiedlowe są tańsze czy te w małych miasteczkach też. W ogóle odzież w małych miastach jest śmiesznie tania, czasem jeżdżę to widzę. TŻ jest z małego miasta to jak do niego jeżdżę albo jak on jeździ do domu to kupujemy na strasznych promocjach fajne ciuchy czy buty bo w Krakowie jest z definicji 2 razy drożej niż tam. Ja z lumpkami ma jeszcze inny problem, brak mojego rozmiaru. Bo noszę małe 36, mam idealne rozmiary z dolnego zakresu tabeli tego rozmiaru a takich rzeczy jest w lumpkach niewiele.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości