Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-27, 16:43   #2101
danika
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

też oglądam romantik dzisiaj :P wlasnie reklamy leca wiec zajrzałam na wizaż
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:50   #2102
lindsley
Zakorzenienie

A mi dziś zakodowali tv Mam tv na kartę i muszę doładować sobie.... Że też musieli na weekend a jutro cały dzień sama w domku siedzę, bo Tz na 12h do pracy idzie

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 18:39   #2103
virginia
Zakorzenienie

Hej laseczki
Melduję, że wróciłam ze znacznie lepszym humorkiem, gł. za sprawą zakupów oczywiście . Ale od początku:
połączyliśmy w zasadzie przyjemne z pożytecznym dlatego, że jeszcze w czwartek już w Łapach poszłam do znajomej dentystki teściowej, która zrobiła mi 2 ząbki i wyczyściła kamień więc na dłuższy czas to mam już z głowy . A w piątek o 10 (pamiętacie, prosiłam Was o kciuki) miałam w Białym job interview z firmą, która prowadzi szkolenia finansowane przez Unię. Organizują przeróżne kursy: językowe, komputerowe, wizażu, stylizacji, savoir vivre'u... Umieścili ogłoszenia na jednej z suwalskich stron i wysłałam, od niechcenia w sumie, swoje cv. No i się zgłosili. Z babeczką rozmawiałam jakieś 40min. i w sumie odczucia miałam pozytywne, bo mówiła, że mam spore doświadczenie i że pewnie wezmą mnie jak nie do tego projektu to do innego. Dziś już nastrój trochę prysł, bo mówiła, że decyzję podejmą pewnie jeszcze tego samego dnia (czyli wczoraj) i oddzwonią, a nie oddzwaniają... W sumie świat się nie zawali, jeśli mnie nie wybiorą, ale fajnie mi się z nią rozmawiało, i sama firma i to, co robią przypadły mi do gustu, więc byłoby trochę szkoda... Ale może jeszcze nie wszystko stracone?..
A potem już pojechaliśmy na rajd zakupowy i upolowałam:
2 pary wiosennych już butków w deichmannie (w tym jedne za 39 ), w zasadzie jedne i drugie płaskie, takie na co dzień, mnie najbardziej urzekły turkusowe balerinki z nitami. Kupiłam też tunikę z pawiem w H&Mie, 2 bluzeczki i sportową spódniczkę przed kolanko w C&A. Obłowiłam się też u selkara (dworzec PKP w Białym dla zainteresowanych , ale sprzedaje też na all), który ma sporo tańsze książki i summa summarum upolowałam 4 książki za jakieś 100zł, w tym: 1 część osławionego Millenium, moją ukochaną Tess Gerritsen, Jodi Picoult i 'Marinę' Zafona. Mam też 3 pary stringów i, oczywiście, kosmetyki, w tym:
farbę do włosów, z którą właśnie siedzę
2 perfumki, w tym elizabeth arden green tea (nie jestem jakąś jej wielką fanką, ale zielona herbatka mi jakoś podpasowała ostatnio )
całą masę maseczek do twarzy
i ampułki
mleczko, żel do oczyszczania
krem na dzień
peeling z limonką i kofeiną
antyperspirant
i jakiś nowy leave-in do włosków.
Chyba o niczym nie zapomniałam?
Ok, kobitki lecę zmywać farbę a potem pewnie nadrabiać wizażowe zaległości..Planuję też jakieś SPAmowanko (musze w końcu przetestować te maseczki itp, no nie?) a potem pewnie: pestki, drink z wódką melonową (mój ostatni wynalazek ) i książka.
Cmokam Was mocno, mocno!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 19:55   #2104
kretencja
Zakorzenienie

Virginia, niezłe łowy!
Lindsley, ładne zdjęcia, ale gdzie jeszcze taki śnieg leży? U nas się wszystko roztopiło już...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 20:19   #2105
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Lindsley, ładne zdjęcia, ale gdzie jeszcze taki śnieg leży? U nas się wszystko roztopiło już...
U mnie w lesie

Michaś
Stary 2010-02-27, 20:29   #2106
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsley wyglądasz naprawdę ładnie jaka cera przejrzysta i w ogóle pamiętam coś ,że pisałaś dawniej o małych problemach z krostkami na buzi itd. , ale teraz już chyba nie masz z tym problemu?

abz no 9 mam , 10 też mierzyłam , ale za luźna była no i przy 9 pozostałam chude te palce mam i długie , w sumie to mi się podobają

virginia a swoją drogą chciałabym wypić drink z wódką melonową i po nim czytać cokolwiek

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2010-02-27 o 20:35
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:10   #2107
Tity
Zakorzenienie

aldii nie muszę chyba mówić, że mała cudo...

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
Jakie miałyście rozmiary swoich i TŻ obrączek
To ja chyba mam najmniejszą obrączkę, miałam na ślubie rozmiar 8,5 albo 9 chyba, ale musiałam jeszcze pomniejszyć do 8 albo 8,5 bo spadała, a teraz znowu mi troszeczkę lata. A mąż nie wiem jaki ma rozmiar.

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Teraz odpoczynek a w ogóle to mam focha na małżonka Jak kładzie się spac to od razu zasypia i tak ani me, ani be, ani kukuryku... Aaaa ja jak głupia nie mogłam zasnąć do 2 w nocy... Zła jestem....
Ahhh skąd ja to znam. Mąż w sekundzie zasypia, może spać tam gdzie się położy, a ja "hrabina" muszę mieć ciszę, swoje łóżko itp. I też mam problemy z zasypianiem. Ale dzisiaj pełnia jest, a niektóre osoby w pełnię spać nie mogą...ja tak czasami mam np, może Ty też
lindsley pięknie wyglądasz. Naprawdę ciąża Ci służy
virginia ło mateńko Jak Ty to do domu zabrałaś wszystko Fajnie, że sobie pokupowałaś Ja dzisiaj też kieckę upolowałam w Orsayu niedrogo.
Poza tym prawie cały dzień zajęć mieliśmy, z 2 godzinną przerwą na obiad, ale zanim znaleźliśmy miejsce do zaparkowania w galerii to chyba 40 min minęło A jutro zajęcia ciurkiem od rana do wieczora....jak się nie chce....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 21:12   #2108
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
mamy tylko z żółtego złota i grawer tylko wewnętrzny , polecała Nam je sprzedawczyni bo podobno są trwałe

za dużo powiedziane

tak , ale jak tylko będę je miała już czyli za niecały tydzień
w ogóle nr był bo dziewczyna jak mierzyła mi rozmiar palca to nie mogła uwierzyć ,że mam takie szczupłe palce , rozmiar 9 mam obrączki a TŻ 23 nie wiem czy to dużo jak na faceta?

Jakie miałyście rozmiary swoich i TŻ obrączek
Ja mam numer 8 mąż 19 grawer w środku żółte złoto

Aldii śliczności
Stary 2010-02-27, 21:32   #2109
aldii
Zakorzenienie

Zgadnij,Sloneczko no wlasnie nie wiem czemu wszystkim sie kojarzy,ze to ubranko do chrztu To zwykla sukieneczka.Chyba musze wrzucic fotke samej kiecki
Starlett,Ewurka bo to juz malutki wymuszacz jest
Zgadnij to trzebabylo malza obudzic - jak on smial tak sam spac
Danika,Ewurka,Abz, Tity,Weronia
Stary 2010-02-27, 21:44   #2110
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
aldii nie muszę chyba mówić, że mała cudo...

To ja chyba mam najmniejszą obrączkę, miałam na ślubie rozmiar 8,5 albo 9 chyba, ale musiałam jeszcze pomniejszyć do 8 albo 8,5 bo spadała, a teraz znowu mi troszeczkę lata. A mąż nie wiem jaki ma rozmiar.

To tak jak ja mam 8 na palcu już miałam ją poszerzać a palce znów schudły ja porównuję ją z obrączka męża to taka malutka się wydaje

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Melduję, że wróciłam ze znacznie lepszym humorkiem, gł. za sprawą zakupów oczywiście . Ale od początku:
połączyliśmy w zasadzie przyjemne z pożytecznym dlatego, że jeszcze w czwartek już w Łapach poszłam do znajomej dentystki teściowej, która zrobiła mi 2 ząbki i wyczyściła kamień więc na dłuższy czas to mam już z głowy . A w piątek o 10 (pamiętacie, prosiłam Was o kciuki) miałam w Białym job interview z firmą, która prowadzi szkolenia finansowane przez Unię. Organizują przeróżne kursy: językowe, komputerowe, wizażu, stylizacji, savoir vivre'u... Umieścili ogłoszenia na jednej z suwalskich stron i wysłałam, od niechcenia w sumie, swoje cv. No i się zgłosili. Z babeczką rozmawiałam jakieś 40min. i w sumie odczucia miałam pozytywne, bo mówiła, że mam spore doświadczenie i że pewnie wezmą mnie jak nie do tego projektu to do innego. Dziś już nastrój trochę prysł, bo mówiła, że decyzję podejmą pewnie jeszcze tego samego dnia (czyli wczoraj) i oddzwonią, a nie oddzwaniają... W sumie świat się nie zawali, jeśli mnie nie wybiorą, ale fajnie mi się z nią rozmawiało, i sama firma i to, co robią przypadły mi do gustu, więc byłoby trochę szkoda... Ale może jeszcze nie wszystko stracone?..
A potem już pojechaliśmy na rajd zakupowy i upolowałam:
2 pary wiosennych już butków w deichmannie (w tym jedne za 39 ), w zasadzie jedne i drugie płaskie, takie na co dzień, mnie najbardziej urzekły turkusowe balerinki z nitami. Kupiłam też tunikę z pawiem w H&Mie, 2 bluzeczki i sportową spódniczkę przed kolanko w C&A. Obłowiłam się też u selkara (dworzec PKP w Białym dla zainteresowanych , ale sprzedaje też na all), który ma sporo tańsze książki i summa summarum upolowałam 4 książki za jakieś 100zł, w tym: 1 część osławionego Millenium, moją ukochaną Tess Gerritsen, Jodi Picoult i 'Marinę' Zafona. Mam też 3 pary stringów i, oczywiście, kosmetyki, w tym:
farbę do włosów, z którą właśnie siedzę
2 perfumki, w tym elizabeth arden green tea (nie jestem jakąś jej wielką fanką, ale zielona herbatka mi jakoś podpasowała ostatnio )
całą masę maseczek do twarzy
i ampułki
mleczko, żel do oczyszczania
krem na dzień
peeling z limonką i kofeiną
antyperspirant
i jakiś nowy leave-in do włosków.
Chyba o niczym nie zapomniałam?
Ok, kobitki lecę zmywać farbę a potem pewnie nadrabiać wizażowe zaległości..Planuję też jakieś SPAmowanko (musze w końcu przetestować te maseczki itp, no nie?) a potem pewnie: pestki, drink z wódką melonową (mój ostatni wynalazek ) i książka.
Cmokam Was mocno, mocno!
Ale się nakupsowałaś

Ja też chce na zakupy może wśrodę dostane wypłate
Stary 2010-02-27, 21:59   #2111
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lindsley wyglądasz naprawdę ładnie jaka cera przejrzysta i w ogóle pamiętam coś ,że pisałaś dawniej o małych problemach z krostkami na buzi itd. , ale teraz już chyba nie masz z tym problemu?
Cytat:
lindsley pięknie wyglądasz. Naprawdę ciąża Ci służy
Dzięki
Ollliwka to nie do końca tak, że nie mam problemu... Z makijażem wygląda może ok ale po umyciu mam jakby krostki i przebarwienia na polikach. I nos... kropka na kropce No i czasem coś jeszcze gdzieś wyskoczy ale rzadziej niż kiedyś

Cytat:
Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Ja mam numer 8 mąż 19 grawer w środku żółte złoto
Dziewczyny jakie WY macie chude te palce... To ja w takim razie mam najgrubsze?
Cytat:
Poza tym prawie cały dzień zajęć mieliśmy, z 2 godzinną przerwą na obiad, ale zanim znaleźliśmy miejsce do zaparkowania w galerii to chyba 40 min minęło A jutro zajęcia ciurkiem od rana do wieczora....jak się nie chce....
Jakbym studiowała zaocznie to by mnie chyba wywalili na pierwszym roku Ja na dziennych nie wytrzymywałam często na wszystkich zajęciach, na niektóre wykłady nie chodziłam wcale...

Michaś
Stary 2010-02-28, 08:26   #2112
Ollliwka
Zakorzenienie

[QUOTE=Tity;17504671

[/QUOTE]
jakby u nas były "połówki" to też poprosiłabym 8,5 no ale niestety

lindsley ale i tak super wyglądasz a na więcej zdjęć możemy liczyć jeszcze

jem śniadanko , castagnusa i o 12 jadę na uczelnię po wpis , zaliczyłam egzamin , który myślałam ,że obleję
Stary 2010-02-28, 08:41   #2113
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley, ja nie tylko palce mam chude, ale w ogóle jestem strasznie chuda. ZA CHUDA . Sądzę, że to z nerwów...
Aldii, ja też myślałam, że sukieneczka do chrztu

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-02-28, 08:47   #2114
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja jak ktoś ma nadmiar kg to też z nerwów może być zależy od organizmu , niektórzy jak żyją w ciągłym stresie/nerwach to jedzą za dużo na odreagowanie
Stary 2010-02-28, 09:11   #2115
kretencja
Zakorzenienie

Fakt, Olliwka. Prawdę mówiąc ja też sporo jem, jak się denerwuję, najwięcej śmieciowego żarcia, typu czipsy i słodycze Spalam natychmiast jak mała spalarnia śmieci

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-02-28, 09:18   #2116
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lindsley ale i tak super wyglądasz a na więcej zdjęć możemy liczyć jeszcze
Dzięki Jak porobimy jakieś fotki jeszcze to wrzucę W sumie z tego spacerku to cała reszta taka podobna jest
A wczoraj oglądałam zdjęcia jakie mamy i jak bardzo się zmieniliśmy np przez ostatnie 2 lata... Niestety postarzeliśmy
Cytat:
jem śniadanko , castagnusa i o 12 jadę na uczelnię po wpis , zaliczyłam egzamin , który myślałam ,że obleję
najlepsze są te zaliczenia co się myśli że się je oblało

Cytat:
kretencja jak ktoś ma nadmiar kg to też z nerwów może być zależy od organizmu , niektórzy jak żyją w ciągłym stresie/nerwach to jedzą za dużo na odreagowanie
A ja mam jakoś dziwnie.. Jak mam "duże stresy", poważne problemy to nie jem... (np jak przed ślubem się z Tz rozstałam) Schudłam wtedy momentalnie. Ale mniejsze stresy zagryzam słodyczami i wtedy jestem pulchniutka

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Odwiozłam już Tz-a do pracy wyjątkowo na 12h... Calutki dzień będę sama w domu... I co ja mam robić?

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

My dziś zaczęliśmy 30 tc Zostało 77dni...

Michaś
Stary 2010-02-28, 09:19   #2117
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley, Już niedługo będziesz mogła pocałować swojego synka

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-02-28, 09:26   #2118
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Olliwko, gratuluje
Lindsley, też się kryje pod makijażem z buźką Tak aptrze na Ciebie i wpadłam na pomysł, że muszę sobie kupić bluzę hihi będę śmigać na sporotowo
U Ciebie już tylko 10tyg

U mnie zostało 70dni, 9tyg

Od 2 dni nie mogę zasnąć przed 2 w nocy i szybko się budzę Nawet drzemki żadnej w dzien nie robie i tak marnie mam z zasypianiem...
Śniło mi się, że synka ubierałam z żółtego pajaca

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 09:52   #2119
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, Już niedługo będziesz mogła pocałować swojego synka
Hehe... Jeszcze trochę... Ale zaczynam się bać porodu... I się naczytałam wczoraj o bólach piersi w czasie karmienia i jestem przerażona już...
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Olliwko, gratuluje
Lindsley, też się kryje pod makijażem z buźką Tak aptrze na Ciebie i wpadłam na pomysł, że muszę sobie kupić bluzę hihi będę śmigać na sporotowo
U Ciebie już tylko 10tyg

U mnie zostało 70dni, 9tyg

Od 2 dni nie mogę zasnąć przed 2 w nocy i szybko się budzę Nawet drzemki żadnej w dzien nie robie i tak marnie mam z zasypianiem...
Śniło mi się, że synka ubierałam z żółtego pajaca
W sumie to mi zostało 11tygodni (7*11=77) a Tobie 10
Ja późno zasypiam bo czekam na męża a on gra do późna... A ja sobie podczytuje różne mamusiowe wątki... Ale dziś wstałam o 7.30 i chyba nie dam rady do wieczora i się położę na trochę... A taka piękna pogoda, aż chciałoby się gdzieś wyjść... Tylko samemu to ja nie lubię

Michaś
Stary 2010-02-28, 10:21   #2120
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ja to licze jako 9tyg zawsze to blizej koncowki hihihihi

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 10:50   #2121
abz
Zakorzenienie

lindsley obejrzałam fotki, u mnie też snieg jeszcze leży tam, gdzie było go najwiecej. A ty wyglądasz kwitnąco

virginia wow ale zakupy! na pewno poprawiły humor, ale konto troche opustoszało co? Też chcę do deichmanna podjechać wkrótce, tylko u mnie to kiepsko, bo potrzebuję głównie buty płaskie, a rozm41/42 płaski to jak kajak wygląda i potem nie noszę spódniczek, bo mi głupio z takimi kajakami

Cytat:
abz no 9 mam , 10 też mierzyłam , ale za luźna była no i przy 9 pozostałam chude te palce mam i długie , w sumie to mi się podobają
no ja mam dosyć grube, jak mam dłuższe paznokcie to ok, a jak obetne to mówię, ze mam palce jak parówki

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie WY macie chude te palce... To ja w takim razie mam najgrubsze?
no najgrubsze to chyba mam ja (19). W ogóle mam duże dłonie (po mamie) także dzidziusia bez problemu na 2 dłoniach utrzymam

Też chyba dziś wyjdę na spacer, moze jak siostrzeniec przyjedzie to go zabiorę, słoneczko ładnie świeci, a w przyszłym tyg ma wrócic zima (ja nie chceeee)

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:12   #2122
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
virginia wow ale zakupy! na pewno poprawiły humor, ale konto troche opustoszało co?
Nawet więcej niż trochę, ale było warto!!

Cytat:
Ale super!!

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Ale się nakupsowałaś
Troszeczkę .

Cytat:
virginia a swoją drogą chciałabym wypić drink z wódką melonową i po nim czytać cokolwiek
Polecam wódkę z lidla, są jeszcze inne smaki, np. brzoskwiniowa.
A czytać, czytałam, choć przyznam, że szło mi to trochę oporniej..

Dziewczyny, jakie macie plany na dziś?
Ja się właśnie zastanawiam, czy jechać na basen czy ruszyć z kijkami bo świeci piękne słońce . A może skoczę i tu i tu? Potem jak zwykle w niedzielę, do rodziców i mam jeszcze zaległości wizażowo-blogowe.
Miłej niedzieli!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 11:28   #2123
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jakie macie plany na dziś?
Ja się właśnie zastanawiam, czy jechać na basen czy ruszyć z kijkami bo świeci piękne słońce . A może skoczę i tu i tu? Potem jak zwykle w niedzielę, do rodziców i mam jeszcze zaległości wizażowo-blogowe.
Miłej niedzieli!!
Ja siedzę i sie zastanawiam czy wziąć nospe na ten pęcherz, ale chyba zaraz łyknę. Na 13 do kościoła, jak nie będzie zimno to potem na spacerek, ale widzę, ze dość mocno wieje. Paznokcie mam ochotę pomalować też

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 12:55   #2124
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Ja siedzę i sie zastanawiam czy wziąć nospe na ten pęcherz, ale chyba zaraz łyknę. Na 13 do kościoła, jak nie będzie zimno to potem na spacerek, ale widzę, ze dość mocno wieje. Paznokcie mam ochotę pomalować też
Ja właśnie maluję

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 18:07   #2125
Awenturyn
Rozeznanie

wrrrrrrrr wcieło mi posta

a więc napisze w skrócie
sporo miałam ostatnio biegania przeważnie po lekarzach
odebrałam swoje wyniki z histopatologii no i sa dobre ale ............. dostałam siekrowanie na usg piersi termin na 6 marca
poza tym mój urwis skończył 13 lat - ehh latka lecą

moja ostatnia @ to był koszmar
dosłownie wszystko mnie bolało a kolana to juz nie powiem
no ale jak ostatnio weszłam na wage i zobaczyłam 5kg więcej to mało nie wyrzuciłam wagi przez okno
a dziergam sobie kamizelke no i znowu jest za mała a pruć nie bede

poza tym powoli wiosna chyba sie zbliża
coraz mniej śniegu
słoneczko świeci codziennie mimo,że w tv mówią,że u mnie pada deszcz i jak tu wierzyć prognozom

a jutro chyba wyjeżdżam z młodym do szpitala - bedziemy usuwaz zęby w narkozie (boje sie jak cholercia)
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 18:32   #2126
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
a jutro chyba wyjeżdżam z młodym do szpitala - bedziemy usuwaz zęby w narkozie (boje sie jak cholercia)
powodzenia!!!

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:19   #2127
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Jak porobimy jakieś fotki jeszcze to wrzucę W sumie z tego spacerku to cała reszta taka podobna jest
A wczoraj oglądałam zdjęcia jakie mamy i jak bardzo się zmieniliśmy np przez ostatnie 2 lata... Niestety postarzeliśmy
A ja to niby z każdym dnie coraz młodziej wyglądam

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
wrrrrrrrr wcieło mi posta

Za ząbki młodego

A ta kamizelka może się rozciągnie
Stary 2010-02-28, 19:56   #2128
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
zaliczyłam egzamin , który myślałam ,że obleję
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Ja właśnie maluję
A co malujesz i czym? Ja czekam na wiosnę i też zacznę malować coś, bo na razie okna nie można otworzyć bo zimno.
Awenturyn I powodzenia z młodym u lekarza. A czemu jesteś zła, że na USG piersi Cię wysłali? To dobrze chyba, bo rzadko dają skierowania.
BordAna gdzie się podziewasz?
Wróciliśmy niedawno, jestem przeżuta i wypluta, na dodatek w południe @ przyszła... Po 4-dniowym plamieniu....chyba dalej jest coś nie tak, mimo lutki, skoro są plamienia. Ciężkawy semestr się zapowiada. Dużo roboty.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:44   #2129
aldii
Zakorzenienie

Ollliwko
Awenturyn usg to dobrze najlepszego dla synusia i udanego wyrywania zabkow
Stary 2010-02-28, 21:07   #2130
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Hej laseczki
Melduję, że wróciłam ze znacznie lepszym humorkiem, gł. za sprawą zakupów oczywiście
O matko to sie obkupiłaś czekamy teraz na fotki jak zrobiłaś się już na bóstwo

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Moja mala terrorystka
Sama słodycz Jako matka,domyślam się czemu terrorystka ale ciesz się nią taką,każdy etap jest fajny i będziesz go potem z usmiechem wspominać
Ja chwilami wróciłabym do tamtych czasów,zwłaszcza jak moje talibany dadzą mi w kość

Cytat:
Sloneczko, dzięki Trafił mi się jak przysłowiowej ślepej kurze ziarno
Eeeno,jemu też trafiła się cudowna żonka

Cytat:
W moim albumie są nowe fotki z dzisiejszego spacerku jakby ktoś chciał obejrzeć
Śicznie ,zgadzam się-ciąza zdecydowanie Ci służy
Wogule wyglądasz tak młodziutko i dziewczęco

Cytat:
zaliczyłam egzamin , który myślałam ,że obleję
Gratki

Cytat:
Fakt, Olliwka. Prawdę mówiąc ja też sporo jem, jak się denerwuję, najwięcej śmieciowego żarcia, typu czipsy i słodycze Spalam natychmiast jak mała spalarnia śmieci
Szczęściara

Cytat:
Ale ten czas leci...niedługo i Ty się rozpakujesz,nic się nie bój mam nadzieję że będziesz tu potem jeszcze zaglądać

Awenturyn,dobrze że zrobią Ci to usg,zawsze spokojniejsze sumienie
I za jutro...

Cytat:
Wróciliśmy niedawno, jestem przeżuta i wypluta, na dodatek w południe @ przyszła... Po 4-dniowym plamieniu....chyba dalej jest coś nie tak, mimo lutki, skoro są plamienia.
wiem jak się czujesz....

Ja dzisiaj też dostałam (chyba??) okres,chociaż w sumie nazwałabym to bardziej obfitym plamieniem jeszcze,takim brązowym z domieszką krwi (przepraszam za szczegóły) ale czuję się jak z krzyża zdjęta więc to raczej @
Tak więc do gina idę dopiero 10 marca,tak jak początkowo planowałam.
Scio,możesz zmienić mi termin na 28.03

Uciekam spać bo łeb mi pęka
Jeszcze na dodatek Dawidek ma od jutra do środy rekolekcje na 8.00 do 10.15

Dobrej nocki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości