|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
| Brąz? |
|
142 | 53,99% |
| Bląd? |
|
123 | 46,77% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dobór koloru włosów.Bardzo pilne.
Wydaje mi sie ze twoim naturalnym odcieniem jest ciemny blond, w brazowym ci ladnie ale nie polecalabym odcienia czerwonego poniewaz masz zimna cere.Sama testowalam na sobie wszelakie kolory ale doszlam do wniosku ze matka natura wie najlepiej i w moim naturalnym odcieniu jest mi najladniej.Wiedz rowniez ze wszelkie zmiany kolorow i czeste zmiany wplywaja bardzo negatywnie na kondycje wlosow przez lata, a moze kiedys bedziesz chciala je zapuscic i bedziesz miala problem z polamanymi, rozdwajajacymi sie i wypadajacymi wlosami , a co bedzie za kilka lat kiedy pojawia sie siwe kosmyki?lepiej wtedy martwic sie o koloryzacje wlosow.
Pozdrawiam
"الرجل مجاملة : الشكل الأنيق من الباطل". Edytowane przez butters Czas edycji: 2010-02-25 o 10:51 |
|
|
|
#2042 |
|
Raczkowanie
|
ale ja juz mialam farbowane wlosy 2 razy.Teraz mam ciemne wlosy,ktore mi sie juz znudzily.
Marzy mi sie jakis odcien rudego po nocach,ale nie wiem czy bedzie mi pasowal,bo mam ciemna karnacje ;/. |
|
|
|
#2043 |
|
Przyczajenie
|
ja mam taki kolor włosów to jest nieudane farbowanie na kolor blond
wyszedł rudy jasny co zrobic beda pasowały do tego pasemka jasne blond potrzebuje szybką odpowiedz jutro ide do fryzjera
Edytowane przez mycha366 Czas edycji: 2010-02-25 o 18:15 |
|
|
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
2 kolor jest paskudny, nie wybieraj takiego : P
|
#2045 |
|
Przyczajenie
|
a o moim kolorze co sądzicie ?? i jaki kolor pasemek wybrac??czy wogóle nie robic?
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
mycha366 Twój kolor wyszedł faktycznie okropnie :x nie rób pasemek.
|
#2047 |
|
Przyczajenie
|
to co mam zrobic?
|
|
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
a jaki jest Twój naturalny kolor włosów?
|
#2049 |
|
Przyczajenie
|
ciemny blond ale nie chce juz tego koloru
|
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
to może taki kolor? http://img.bazarek.pl/43770/6412/232...84a0505b3e.jpg
|
#2051 |
|
Przyczajenie
|
a wyjdzie mi taki kolor jak na zdjeciu zeby dalej nie wyszedł mi kolor nijaki .wyjdzie mi kolor brąz a ja chce miec blon jakis
|
|
|
|
#2052 |
|
Przyczajenie
|
szkoda ze nie pokazałaś całej twarzy..
było by lepiej ocenić, bo być może te jasne pasemka to niezła decyzja )
|
|
|
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
aha. no z tej farby jasny brąz by Ci wyszedł. samej ciężko będzie Ci uzyskać blond, ale fryzjerka na pewno coś na to poradzi.. mi osobiście z odcieni blondu podoba się popielaty, ale jak mówie, sama takiego koloru nie uzyskasz http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Koloryzacja-wlosow/Belle-Color-11-Jasny-popielaty-blond-22435-big.jpg
|
#2054 |
|
Przyczajenie
|
taki kolor chce jak miałam kiedys
ale nie wiem czy mi teraz na takich włosach wyjdzie ? dodaje zdj .Doradzcie
Edytowane przez mycha366 Czas edycji: 2010-02-25 o 20:16 |
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
takie włosy już nie są modne, ale skoro takie chcesz.. jak fryzjerka Ci farbnie to na pewno wyjdą. moja znajoma miała podobną sytuacje i wyszedł jej taki efekt jaki Ty chcesz ; )
|
#2056 |
|
Przyczajenie
|
ok dzieki;p
|
|
|
|
#2057 |
|
Raczkowanie
|
To teraz sie zajmijcie mna xD
|
|
|
|
#2058 |
|
Moderator
|
Jak najbardziej bedzie pasowal Tobie taki odcien
Zaläczam malä symulacje.
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
proponuje ci zabawe jak i kolorem fryzury i ksztaltem wystarczy wpisac login haslo i email i od razu jestes zalogowana ladujesz twoje zdjecie twarzy i przerabiasz fryzurki. jak nie wiesz jak to zrobic to napisz do mnie a tu ta genialna strona http://www.taaz.com/
|
|
|
|
#2060 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Mam pytanko.... Naszło mnie ostatnio na zmiany i chciała bym zmienić kolor włosków. Z tym że nigdy ich nie farbowałam a moim naturalnym kolorem jest bardzo jasny bląd. Chciała bym je przefarbować na jakiś jasny brąz lub orzech.... tylko że nie wiem czy dam radę później wrócić do mojego naturalnego koloru? Chciała bym też aby to był kolor do kilku myć.... Będe bardzo wdzięczna jak mi coś doradzicie![]() Ponieważ ja nie mam o tym zielonego pojęcia.... Proszę o pomoc... Z góry dzięki Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cześć dziewczyny Mam pytanko.... Naszło mnie ostatnio na zmiany i chciała bym zmienić kolor włosków. Z tym że nigdy ich nie farbowałam a moim naturalnym kolorem jest bardzo jasny bląd. Chciała bym je przefarbować na jakiś jasny brąz lub orzech.... tylko że nie wiem czy dam radę później wrócić do mojego naturalnego koloru? Chciała bym też aby to był kolor do kilku myć.... Będe bardzo wdzięczna jak mi coś doradzicie![]() Ponieważ ja nie mam o tym zielonego pojęcia.... Proszę o pomoc... Z góry dzięki Pozdrawiam
|
|
|
|
#2061 |
|
Raczkowanie
|
zeby wrocic do normalnego kolor to bys musiala rozjasniac..
Kaska222..To pierwsze zdjecie jest w tym kolorze mocniejszym rudym,tak? ![]() Podoba mi sie ;D.. Tylko,ze mam problem...Otoz..Akrualnie mam wlosy ciemne,prawie czarne z odrostami..Poszlam do fryzjerki i kazala mi zafarbowac odrosty i kupic farbe palleta jakis rudy,o ton jasniejszy niz chce,bo i tak mi wyjdzie ciemniejszy,czyli taki jaki chce xD,ale nie wiem czy to sie uda..Jak myslicie isc na to,czy lepiej samemu rozjasnic samemu i na to farba? Edytowane przez Monika165 Czas edycji: 2010-02-26 o 23:01 |
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje że jeśli chcesz taki soczysty rudy kolor to z ciemnych włosów będzie ciężko samemu taki uzyskać. Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowała i poszłabym do fryzjerki
I też mi się wydaje że będzie Ci pasował taki kolor bo masz taką porcelanową cerę i jasne oczy które będzie ładnie widać
|
|
|
|
#2063 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Mam pytanie do Was odnośnie farbowania wlosow... Otóż chciałabym sobie zafarbować, ale nie wiem na jaki kolor ze względu, iż podoba mi się ciemna czekolada, jednakże mam niebieskie oczy i dość jasną cerę... I wiem już, że w tym przypadku ciemna czekolada do mnie nie pasuje. Nie chciałabym natomiast wyglądać jak jakaś tleniona, czy też, nie barbie mimo, iż taki kolor mi się podoba, ale nie widzę siebie w takim.
Proszę, pomóżcie. Z góry wielkie dzięki
|
#2064 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: farbowanie wlosow.
Hm. Może wybierz jakiś stonowany blond?
I wydaje mi się, że nie powinnaś bać się ciemnego koloru. Ja też mam jasną cere i moim naturalnym kolorem jest blond. I tak sobie farbowałam. Czerwony, rudy, jasny brąz, ciemny, ciemna czekolada. Aż wkońcu postawiłam na czerń. I w tym kolorze wyglądam i czuję się zdecydowanie najlepiej. Mimo mojej jasnej cery. Zresztą możesz sobie zobaczyć zjęcia w mojej galerii
Chudniemy! ![]() ponad 80...........60 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407502 Moje WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17368603KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409581 |
|
|
|
#2065 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: farbowanie wlosow.
Cytat:
Witam a jaki masz naturalny kolor włosów ? gdyz z samych oczy i cery cieżko wywnioskować jakim jestem typem urody wydaje mi się że zimnym więc brąz nie pasuje za bardzo do ciebie bo jest to ciepły kolor jedyny brąz jaki pasuje to mysi kolory musza być chłodne po za tym jeśli masz jasna oprawe oka to żaden bardzo ciemny kolor nie bedzie wyglądal naturalnie poprostu bedziesz wyglądać sztucznie i bez bardzo mocnego wyrażnego makijażu nie bedziesz ładnie wyglądać gdyz bedziesz poprostu rozmyta. |
|
|
|
|
#2066 |
|
Przyczajenie
|
Hej, nie chcę zamiecać forum, a mam pytanie odnośnie farbowania, więc podłączam się do wątku, mam nadzieję, że Autorka nie będzie miała nic przeciwko.
![]() A więc chciałabym się przefarbować na taki kolor: http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura473569.htm / http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura496072.htm czyli coś pomiędzy słomianym blondem z miodowymi/słonecznymi refleksami. Mój naturalny kolor to ciemny, mysi blond bez jakiegokolwiek wyrazu. http://img205.imageshack.us/i/zakonczenie19.jpg/ I teraz pierwsze pytanie - aktualnie na głowie mam hennę, poczekam aż się wymyje do końca (w moim przypadku kwestia 2 tygodni zazwyczaj, ponieważ myję co 2 dni włosy). Wiem, że nie wolno mieszać farby/szamponetki z henną, bo kolor może wyjść nie do końca taki jaki bym chciała. Ile muszę czekać, żeby nie było problemów z farbowaniem? I pytanie nr dwa, nie jestem za bardzo za farbami, trochę szkoda mi włosów, po za tym póki co chciałabym zrobić test czy w tym kolorze byłoby mi dobrze, więc w grę wchodzi póki co chwilowe farbowanie, tylko właśnie nie mam pojęcia czy szamponetką/henną da się zmienić mój kolor włosów na taki. Od razu powiem, że NIE interesuje mnie utlenianie włosów, rozjaśniacze, naturalne metody rozjaśniania itp. Nie chodzi mi o samo rozjaśnienie, ale o zmianę koloru. Mam dość grube włosy, teraz mniej więcej do połowy pleców (fotka na górze sprzed 1,5 roku) kolor j/w, raczej zdrowe, nigdy nie farbowane (jedynie henną 3x). Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Edytowane przez goldys Czas edycji: 2010-03-01 o 13:36 |
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Wellaton
Co sadzicie o farbach Welli Wellaton? Glownie interesuja mnie odcienie blondu - zwlaszcza sredni blond.
Czy warto zaryzykowac i wyprobowac te farby? |
|
|
|
#2068 |
|
Przyczajenie
|
jaka fryzura i kolor włosow?!!!
Hej
![]() wybaczcie,jeśli ten wątek nie pasuje do tego działu. nie wiedzialam gdzie napisać. a więc szukam za pasującą fryzura i kolorem do mojej twarzy(próbowalam mnóstwo sposobow, i w zadnym nie wygladam fajnie) moja naturalny kolor: szary / ciemny blond kolor oczu:zielono-szare kolor brwi: ciemne brąz kształt twarzy: kwadratowa I mam wysokie czoło. kolor cery: jasny z odcieniami rożu/czerwieni I jaka fryzura by pasowała i kolor??? proszę o pomoc. Bardzo dziękuję za wszelkie porady ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- dodam,że mam cienkie wlosy do ramion, które zapuszczam ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- aha,dodam,że mam cienkie włosy do ramio,które zapuszczam
|
|
|
|
#2069 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: jaka fryzura i kolor włosow?!!!
może jakies zdjęcie? tak to ciężko ocenić.
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaka fryzura i kolor włosow?!!!
Może spróbuj nieco rozjaśnić włosy pasemkami, aby je ożywić? A co do fryzurki, to może jakaś cieniowana, włosy na tyle długie, by zakryły szyję, a pocieniowane przy twarzy, by ukryć nieco kształt twarzy? I może jakaś wycieniowana, niezbyt "duża" grzywka, skoro masz wysokie czoło...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

wyszedł rudy jasny co zrobic beda pasowały do tego pasemka jasne blond potrzebuje szybką odpowiedz jutro ide do fryzjera

było by lepiej ocenić, bo być może te jasne pasemka to niezła decyzja
)

Chciała bym też aby to był kolor do kilku myć.... Będe bardzo wdzięczna jak mi coś doradzicie