![]() |
#1321 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny piszcie, bo pojedyncze głosy zebrane razem, dają efekt ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
A ja się juz kiedyś pytałam ale może tym razem ktoś mi odpowie - czy zapach błyszczyka lsniącego i iskrzącego jest taki sam jak klasycznych Glazwearów? Czy może mniej mdlący?
dzięki andziat za zdjęcia ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-02-28 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zastanwiałaś się nad którymś podkładem w kompakcie?? one też mocno kryją |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tutaj masz trochę zdjęć tych cieni, co prawda w starym opakowaniu ale kolorki są takie same ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...s#post10376093 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...es#post5226325 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...es#post6651819 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-02-28 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
etui na probki perfum nie beda pasowac ori ma wieksze te fiolki na perfumy tez chcialam tak zrobic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() tylko zgłupiałam... czy koloru tiger's eye nie można kupić oddzielnie? bo w katalogu na stronie www są tylko w zestawie z tuszem i kredką... to tylko w tym katalogu, czy to jakaś seria limitowana? i z tego co widzę to chyba tam właśnie dwa są błyszczące, a dwa matowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak wogóle to witajcie w tak piękny słoneczny, wiosenny dzionek! ![]() Jak zwykle z niecierpliwością czekam na paczuszke (będzie w środe) i na piątek kiedy to będę mogła złożyć zamówionko z 04, a mam juz spore. U mnie tez chwilowo nie ma podglądu na oferte internetową z 04. Miłego dnia!
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1751221 8]kwc oczywiście czytałam... ale czasem można się naciąć niestety. opinie bywają skrajnie różne, może je wystawić każdy. a tu na wątku wiem (albo przynajmniej myślę
![]() ![]() tylko zgłupiałam... czy koloru tiger's eye nie można kupić oddzielnie? bo w katalogu na stronie www są tylko w zestawie z tuszem i kredką... to tylko w tym katalogu, czy to jakaś seria limitowana? i z tego co widzę to chyba tam właśnie dwa są błyszczące, a dwa matowe?[/QUOTE] w katalogu 03/2010 są w zestawie, ale już w katalogu 04/2010 na stronie 37 można kupić same cienie za 24,90 zł. Tak, 2 są z błyszczącymi drobinkami a 2 matowe, na wątku katalogowym są ich bardzo wyraźne zdjęcia. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...e#post17185879 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...e#post17455064 Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-02-28 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1751221 8]kwc oczywiście czytałam... ale czasem można się naciąć niestety. opinie bywają skrajnie różne, może je wystawić każdy. a tu na wątku wiem (albo przynajmniej myślę
![]() ![]() tylko zgłupiałam... czy koloru tiger's eye nie można kupić oddzielnie? bo w katalogu na stronie www są tylko w zestawie z tuszem i kredką... to tylko w tym katalogu, czy to jakaś seria limitowana? i z tego co widzę to chyba tam właśnie dwa są błyszczące, a dwa matowe?[/QUOTE] w katalogu 03 te cienie były z komplecie z kredką i tuszem, ale w pozostąłych katalogach, czyli tez w 04, który zacznie niedługo obowiązywac, są już do kupienia samodzielnie ![]()
#1330 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, po jakim czasie jest zazwyczaj wystawiana oplata za szkolenia? Bo ja bylam na szkoleniu juz poltora tygodnia temu, a nadal nie ma tych 70zl. Zastanawiam sie wiec czy jak teraz bede robila zamowienie to czy bede mogla zamowic juz te zestawy za 20zl?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Rozeznanie
|
Przyjrzałam się trochę ofercie specjalnej na linię Bronze z cennika do kat. 04. Moje wnioski na podstawie porównania cen z kat. 05 i 06:
Co się opłaca kupić w 04 (liczone dla opustu 25%): - matujący krem do twarzy i sztyft ochronny -balsam z beta - karotenem -"Pocałunek słońca" samoopalacz do twarzy - ochronne mleczko w sprayu SPF 15 - ochronne mleczko SPF 10 - mleczko do opalania z filtrem mineralnym (w porównaniu z ceną z 05, w 06 lepsza jest cena z katalogu) - olejek przyspieszający i wzmacniający opaleniznę - kolorowe mleczko dla dzieci - ochronne mleczko SPF 25 - ochronny spray SPF 20 Z góry przepraszam za ewentualne błędy, robiłam to na podstawie skanów, a nie "żywych" katalogów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Możesz zamówić, ale nie będzie ich w paczce, ponieważ spakują je dopiero po tym, jak wystawią Ci fakturę z opłatami za szkolenie. nie może być tego w jednej paczce. np. I termin -faktura z 70 zł za szkolenie II termin-zamówienie na zestawy. innej możliwośći nie ma. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tej nowej serii na słońce zastanawia mnie ta kulka z kremem dla dzieci ![]() ![]() ale kupię to, bo wydaje mi sie, ze mój dwuletni bąbel sam siebędzie chciał tym smarowac, a mi pozostanie tylko końcowe dokładnie roztarcie ![]() no i dla siebie wezmę trenspanentny żel ochronny spf 10; obydwie rzeczy w demo 06, więc najpierw trzeba bedzie proównac z cenami w 07, żeby się w kuku nie zrobić ![]()
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, czy moze mnie ktoras uswiadomic gdzie ta linia bronze jest w katalogu 4? bo obejrzalam go wlasnie 2 razy i nie widze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co? U mnie też nie da się złożyć zamówienia ![]()
![]() |
#1339 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1341 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Rozeznanie
|
hmm tez sie zastanawiam nad zapisaniem Tż zeby zgarnac ta torebke, bo narazie chyba nie bedzie nic lepszego, ale poczekam jeszcze jakie bede miala zam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zastanawiam się czy warto bawić się w to .... ![]()
![]() |
#1344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
szeryfcio
|
Dziewczyny, jeszcze a propos tych promocji na serię Bronze do opalania.... Wydaje mi się, że gdzieś w materiałach widziałam ofertę kilku kosmetyków za 55 zł netto. No i kurcze nie pamiętam gdzie, tyle już tego w ostatnim tygodniu obejrzałam
![]() Cytat:
Ja mam normalną, lekko się przetłuszczającą gdzieniegdzie i lubię ten podkład, ale nie przeszkadza mi delikatne błyszczenie.
![]() |
#1346 |
Wtajemniczenie
|
Podłączę się do pytania o żel Sunset...kilka katalogów temu był przy nim dzwoneczek?? coś mi sie kojarzy, że chyba wycofali mój ulubiony żel ale może sie mylę...ktoś wie czy jeszcze wróci?
#1347 |
Wtajemniczenie
|
Jutro dam na katalogowy zdjęcia torebki Batyckiego w kolorze limonki wraz z kosmetyczką, taki zestaw łączny jaki otrzymują nowe kk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Wtajemniczenie
|
hej, czy ma ktoś może torebkę Verena (kopertówka w zielononiebieskoturkusowe paski) ? Chciałabym przed kupnem zobaczyć, jak się prezentuje "na żywo"...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-02-28 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Avonowe sa na tyle miękkie, że łatwo się nimi maluje, a na tyle twarde że się nie osypują. Przyszła mi w piątek paczka - znowu z naszyjnikiem Adima ![]() ![]() Zamowiłam tez komplet próbek nowych szminek - może któraś z klientek się skusi ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-28 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.