|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Dzi ja zrobiłam sobie obliczenia na tej stronie Dukana. Wg niej na I fazie powinnam być 2 dni, a na drugiej 1,5 miesiąca.
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Dzi ja obliczyłam na tej stronce, że na pierwszej fazie powinnam być 2 dni, a na drugiej ok. 1,5 miesiąca... ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Kurcze, nie wysyła mi postów :/ w każdym razie chciałam się odnieść do diety Dzi. Na tej stronce obliczyłam, że n 1 fazie mam być 2 dni, a na drugiej ok. 1,5 miesiaca. |
|
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
To zależy ile schudnę w ciągu tych pierwszych 5 dni proteinowych. Generalnie nie mam dużo do zrzucenia,chcę max. 7 kg Myślę,że 20 dni tej diety naprzemiennej powinno mi wystarczyć
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co do Twojej siostry to ona chyba musi się już odżywiać zgodnie z zaleceniami Dukana by nie dostać jojo??
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() przepraszam, za wczorajsze linki, ze nie ostrzegłam. ja siedze u tzta, dopiero wstalismy tak cudownie sie do mnie przytulał cała noc kocham Go ![]() w ogole ostatnio sie zbulwersowałam. jade tramwajem, siedzi taki słodziutki mały chłopczyk z matka. cały czas sie na niego gapiłam, bo uroczy był wysiedli na tym samym przystanku co ja. chłopczyk miał ok. 1,5 roku, 2 lata max. matka wzieła go za reke i na czerwonym swietle przechodzi!!! az sie jeden facet jej zatrzymał, choc miał zielone przeciez. ona tego dzieciaka za rekę wlecze, wiadomo, mały to szybko nie chodzi, wiec w koncu wzieła go tak za reke do góry i wlekła go przez tą ulicę...mam na mysli to, ze mały nie dotykał nogami ulicy, tylko wisiał w powietrzu, bo matka go za tą reke trzymała... masakra... co za nieodpowiedzialna baba....a wczoraj jak zobaczyłam to zdjecie ze skrobanki na demotach.... mysle, ze takie kobiety po skrobance powinny zobaczyc, w jakim stadium zabiły swoje dziecko. zeby były swiadome, ze to było ich dziecko.
|
#3515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
aaaaaa jaaaaa NIE MAM KACA zdjęcia już są ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak ja napiszę że mój Ł to już wszyscy będą wiedzieć że Łukasz Cytat:
Ins wczoraj zapomniałam - taka tępa ze mnie głowa.... i nie zrobiłam zdjęcie swojej paszczy bez pomalunku lecę teraz to zrobić póki pamiętam
|
||||
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siostra już jest w tej fazie ostatniej czyli je to co chce tylko raz w tygodniu je czyste proteiny
|
|
#3517 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale okropne zdjęcia :/ :P
Cytat:
![]() Cytat:
Olej to olej, działa tak samo
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie co za nieodpowiedzialna baba biedne dziecko..
|
|
|
#3519 |
|
Zadomowienie
|
No fotki rewelacja!! Pozdrawiam krakowskie dziewczyny
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zdjęcia super ![]() pięknie wyglądałyście i zazdraszczam!!!
|
|
|
#3521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Helołłłłłłł!
DZI MOZESZ JESZCZE RAZ WRZUCIC TEN LINK DO KALKULATORA ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Carmelova pisała coś o kalkulatorze
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za wytłumaczenie powodzonka![]() Cześć ![]() wykorzystałaś wczoraj alternatywe? ![]()
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja na chwilkę i wracam zaraz do łóżka- mimo że slonko świeci, jest 10 stopni na plusie i piękna pogoda to coś czuję że dzisiaj mam typowo łóżkowy dzień i tak też zamierzam go spędzić ![]() crozee takich nieodpowiedzialnych jest chyba więcej niż much przy psiej kupie. Najbardziej mnie rozwala jak wymuszają pierwszeństwo na pasach (gdzie nie ma świateł). Ok, ja też wymuszam, bo jakbym stała i czekała aż mi się ktoś łaskawie zatrzyma to korzenie bym zapuściła, ale ja to ja, jestem sama i jak mnie samochód stuknie to ja będę cierpiała. A "mamusie" co robią? Pchają wózek na ulicę i czekają aż się ktoś zatrzyma. No litości!! Co do aborcji... nie wiem czy powinny, ja na swój sposób popieram aborcję i uważam, że takie umoralnianie na siłę nie ma najmniejszego sensu. Chcę mieć mężczyzne który mnie przytuli!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Z mojej strony to ja dziękuję za diety - wprawdzie mam tak z 5 niepotrzebnych kilogramów, ale muszą zostać. Teraz jak byłam u dentysty, okazało się, że musiałam mieć rozwiercane 6 zębów (a praktycznie nie miałam nigdy ubytków) - dentystka stwierdziła, że to może być wina diety, a także tego, że gwałtownie schudłam (coś koło 6-8 kg w ciągu wyjazdu, głównie ze stresu). Poza tym mam ciągłe wahanie się wagi, w związku z czym bardzo chcę żeby w końcu się ustabilizowała. W związku z czym mam zamiar się zdrowo odżywiać i się nie głodzić - żeby moje ciało nie cierpiało Ostatecznie mogę poćwiczyć. A i ta cała koncepcja się mojemu Tżtowi strasznie spodobała ![]() Ogólnie mówiąc - proszę dziewczyny dbajcie o siebie, o swoje zdrowie
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Jakie cudne zdjęcia ze spotkania, zazdroszczę Wam strasznie!!! Ja dziś spędzam popołudnie w pracy , więc z Tżtem widze się tylko na chwilkę wieczorem.A jutro koniec ferii i powrót na uczelnię. hawwa ![]() Miłej niedzieli
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko, żeby jeszcze zmiękło mu co niecoSuper, że zrobiłyście fotki. Widać po minach, że spotkanie było udane ![]() Poza tym to uważam, że powinniście wysłać swoich tż-tów do okulisty. Bo jeśli nie widzą, jak ładne jesteście to coś z nimi nie tak. No a takim laskom to przecież każdy by się chciał oświadczać. |
||
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
tz zaczał mowić o 'zmowinach' czyli spotkaniu naszych rodzin :O .................
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ćwiczysz?![]() Czesc ![]() Witaj w klubie ja też jutro wracam na uczelnie ![]() Hawwa a co się stało????? ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
a Ty co na to
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamietam nawet jak to jest miec ferie... bo nie miałam ![]() co do zmówin- no wiadomo, ze sie ciesze tz zaczał mowic, ze by sie trzeba za sala rozejrzeć itd...mowił, zeby w swieta sie spotkac![]() wiec teoretycznie ma czas do lanego poniedziałku, zeby 'klęknąć". chyba ze zamierza to zrobić przy rodzicach...... :O ![]() obejrzałam zdjecia- zazdroszcze Wam fajnie pewnie było... sliczne wszystkie jestescie
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze,może faktycznie Twój Tż coś kombinuje ale fajnie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ale jestem nieprzytomna... idę na kawę...
|
|
#3535 |
|
Wtajemniczenie
|
Crozee zaręczyny przy rodzicach to chyba mój największy koszmar
![]() A ostatnio jechaliśmy gdzieś z rodzicami to mama powiedziała, że tatuś jej się tak ładnie oświadczył, no to dociekałam jak, no i też było to przy rodzicach. Zapowiedziałam im od razu że czasy się zmieniły i niech nie liczą, że my się w ten sposób zaręczymy . Co innego jak po oświadczynach M. pójdzie do rodziców i poprosi o moją rękę
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
a ja śpiąca coś jestem ![]() pagka niektórzy jeszcze to praktykują
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam sobie wasze zdjęcia ze spotkania i jeszcze baaardziej zazdroszczę.
Ale nasze spotkanie 20.03 będzie jeszcze lepsze i nam będą zazdrościć, a co!
|
#3539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idę, mój TŻ zabiera mnie na spacer w tą wspaniałą pogodę
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W teście na orientację wyszło, że jestem gejem Kawa, ładniutki avek Co do zdjęć na demotach... Nie wiem, mnie jakoś nie ruszają takie zdjęcia, emocjonalnie jakoś się już odcięłam od takich widoków... Chociaż jak widziałam w słoiku wyciętego mięśniaka z dzidziem to było mi smutno, ale takich się rzeczy naoglądałam przez te studia, że nie płaczę... Chyba, ze byłabym związana emocjonalnie. crozee, może twój tż na spotkaniu tylko formalnie Cię wykupi winkiem i kwiatami u rodziców
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-28 o 12:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

wysiedli na tym samym przystanku co ja. chłopczyk miał ok. 1,5 roku, 2 lata max. matka wzieła go za reke i na czerwonym swietle przechodzi!!! az sie jeden facet jej zatrzymał, choc miał zielone przeciez. ona tego dzieciaka za rekę wlecze, wiadomo, mały to szybko nie chodzi, wiec w koncu wzieła go tak za reke do góry i wlekła go przez tą ulicę...mam na mysli to, ze mały nie dotykał nogami ulicy, tylko wisiał w powietrzu, bo matka go za tą reke trzymała... masakra... co za nieodpowiedzialna baba....
A przecież to i tak nic nie zmieni...
:br zydal:

nawet prostowac nie musialam bo takie proste i gladkie - zachwycona nim jestem...

biedne dziecko..

Tylko, żeby jeszcze zmiękło mu co nieco