|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Do przyszłego roku utoniemy w słów potoku - PM 2011, cz.10
Cytat:
i pracuje dzieki temu mam teraz wolna niedziele
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
A mój nie studiuje a mnie się ciągle pyta czy mam zamiar się bronić w tym roku
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zakodowałam sobie ja tych 5 lat róznicy też nie widze Cytat:
i tak i nie najpierw zawodowka, potem technikum dla doroslych, rozpoczal prace wtedy juz, no i po maturze (a malo ich przystapilo) na studia poszedl... akurat najtrudniejszy kierunek sobie na politechnice wybrał (borok ) i skończył jako 3 ze swojego rocznika ale po 1,5 roku od oficjalnego terminu - prace w 2 miesiace napisał, no i zdecydował się ku mojej rodości na mgr iść ależ jestem dumna z niego
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-02-28 o 13:23 |
||
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
a my mamy maca 35 km od nas więc specjalnie nie jeździmy, ale że P będzie szukał butów to sobie zjem wreszcie
![]() Dottta niedziele spędza z TŻ bo on ma wtedy dużo więcej czasu Stysik będziemy się wspierać co do rodzin, a z Elą co do bratowej ![]() na księgowości aż tak się nie znam, a to jaką dana firma prowadzi chyba zależy od rodzaju działalności, obrotów itd ale nie jestem pewna u nas jest PKPiR, wiem jak wypełniać i w szczegóły się nie wgłębiam ![]() wzięłam tabletkę, co by się nie męczyć
|
|
|
|
#1295 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o kurcze
co Ty ziom! przecież my na nia nie wjeżdżamy tylko radzimy nie robimy jej na złość ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój robił ratownictwo medyczne, ale później zrezygnował i poszedł ze mną na FiR i ja się cieszę bo co by miał po tym RM
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-28 o 13:25 |
||||
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Wam calej historii odnosnie piatku nie napisalam
![]() Spie sobie smacznie i nagle tel dzwoni, odbieram na spiku i slysze glos mojego promotora!!!!! A ze mialam katar nie moglam oddychac przez nos, to bylo straszne! Myslalam ze sie udusze a nie chcialam mu parsknac w sluchawke no ale na szczescie krotko z nim rozmawialam uff dalam rade. Takze w poniedzialek jade do labolatorium i robie nawazki! Juz sie doczekac nie moge, bo ja nigdy tego nie robilam!!!! Ale z tego co wiem nie jest to straszne!!! No i zaraz po rozmowie dostalam sms'a od M ze mu slabo, no i juz pozniej akcja sie toczyla z zawrotnym tempem! A teraz siedze i mysle co to bedzie jutro!!!! Ale ze mnie panikara!!! No i mysle co ten moj promotor sobie o mnie pomyslal, bo bylo slychac w glosie lekkie zdziwienie!!! A najlepsze mam zajecia z jego zona w we wtorek jak sprawdzala obecnosc to przy moim nazwisku wyleciala z tekstem ooo chcialam pania poznac, fajnie ze wiem ktora to pani!!! A ja juz najgorsze mysli ze mnie obgaduja!!!! Tak jestem 86 Kaska fajnie macie!!! Ja wiem ze z moim bym nie mogla - zazdrosnik wielki Pracowac z nim tez bym nie mogla bo sie rzadzi!!!! Juz z nim pracowalam i wiem co to znaczy! Zreszta my sie codziennie widzimy i uwazam co za duzo to nie zdrowo!!! A mama chce zebym w M pracy pracowala, bo ja bezrobotna narazie = studia
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-28 o 13:30 |
|
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
promotor orzekł "bronicie sie pierwszego dnia sesji... po weekendzie majowym chce miec całą prace" ![]() Cytat:
moj ojciec ma PKPiR ale tylko przychody wpisuje... wydaje mi sie to za malo na prace, chociaz promotorka powiedziala ze moze byc, tylko porownac kims innym, juz widze jak konkurent ojca mi swoja ksiege udostepni zastanawialam sie czy nie pisac o rachunkowosci podatkowej malej firmy... nie wiem na razie sobie chyba spokoj dam a potem pomysle
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-02-28 o 13:31 |
||
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wykorzystuje do drapania główki ![]() Cytat:
i skończyliśmy w tym samym czasie ale na mgr nie dał się namówić pewnie dlatego że sam musiał płacić a teraz myślimy o ślubie i mieszkaniu i byłoby ciężko |
||
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam obrone 25 czerwca a z praca u mnie daleko w polu - doslownie i w przenosni!!!!
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy głupki bo nam to nie przeszkadzaStysik ja się z P. broniłąm też w 1 terminie bo tak chcieliśmy i fajnie było miec to za sobą ![]() i tak swoją drogą broniłam się 29.06 czyli w moje urodziny i imieniny P. ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-28 o 13:34 |
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też na ciebie liczymy ![]() ostatnio było niby obgadane a teściowa zaczęła coś wymyślać w kwestii mieszkania i teraz nie wiem jak będzie ![]() a to ja wpisuje przychody i koszty (zakup towarów i inne wydatki) |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za cynk ![]() Trzymajcie się zdrowo Cytat:
Jest układ: '85 i '86 ![]() _______________________ Obiadek zjedziny, teraz obejrze jutrzejszą "Majkę", a o 3 idziemy na spacer do lasu, bo jest cudna pogoda
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie zazdrosna jest co to jej maz to studentek dzwoni
![]() witaj w klanie 86 ![]() Cytat:
ale nie sa jakies drogie teraz... chyba 1400/semestr... moje by kosztowaly 2200 ![]() chyba dlatego ze "od zawsze" placi to nie czuje tego, dopiero jak przestanie studiowac (juz za rok ) to poczuje przyplyw gotowki Natalontko dasz rade
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jego szczęście, że dojrzał jest ![]() Stysik 9lat? co tak długo? Robi drugi kierunek? mój teraz powinien być rok po studiach, a jest na 4 roku, bo 2 lata ma w plecy przez to ułomne Ratownictwo medyczne no i jeszcze chodził do technikum
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-28 o 13:41 |
|
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo tak to sie ciesze ze promotorowi tez zalezy zebysmy sie obronili szybko ![]() co ta tesciowa wymysla? ![]() Cytat:
fajnie
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Super jestem w klanie
No mysle ze z mgr sobie poradze zreszta jakos sie tym narazie nie przejmuje, juz mam inz wiec jakos az tak na mgr mi nie zalezy No a po drugie mam prace typowo badawcza wiec wiecej bedzie tabelek i takich pierdul niz tresci Moj Tz tez konczy w czerwcu mgr tez placi ok 1400zl ze semestr, a najlepsze ze on jeszcze nie ma tematu pracy wybranego, rece mi opadaja przez niego! ![]() Wlasnie mi napisal sms'a ze juz wraca! Bedzie za 1h
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z kosciola
![]() i jakos tak dziwnie z chipsami;p T'ai dzieki.a moge Ci wyslac wiadomosc na priv w tej sprawie? ![]() moj jest rok starszy,a ja sie dzis tak wkosciele staro poczulam,z emasakra...same dzieciaki do bierzmowania;p i zdalam sobie sprawe,ze w dniu slubu bede miec 25 lat,a M. 26...jakos jak on nas mysle to ciagle mam w glowie nastolatkow
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej nie mówić co ona wymyśla ![]() do lasu narobić hałasu
|
|
|
|
|
#1310 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Karolinusienka dzięki za kopanie, ale ciężko mnie zmusić, żebym się wzięła za robotę. Nie mogę już patrzeć na tą moją nieszczęsną pracę ![]() Cytat:
![]() A ja dopiero teraz zauważyłam, że Ty Kasia jesteś z Wrocławia, a ja mieszkam tuż pod Wrocławiem ![]() Ja się na temat swojej mgr nie wypowiadam, jestem pół roku w plecy Edytowane przez Wiosenny Deszcz Czas edycji: 2010-02-28 o 13:53 |
||||
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moze troche dojrzalej![]() A co do bierzmowanych to mnie raz z kosciola kachetetka nie chciala wypuscic bo myslala ze ja do bierzmowania ide ale to juz dawno temu bylo Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-02-28 o 13:51 |
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam go 3 razy zmieniany bo sobie pod prace brałam ![]()
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam las niedaleko....
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
ale on nic nie ma nic nie robi! To nie jest tak ze sobie zmienia on nawet nie widzial listy z tematami!!!!!
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście
Cytat:
no my też w tym samym wieku a P jest szczególnie dojrzały bo szybko stracił ojca i musiał dorosnąć |
|
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie studiujesz![]()
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
Ja i P. niestety nie mieliśmy najlepszego dzieciństwa, więc oboje jesteśmy nazbyt dojrzali i nadodpowiedzialni jak na swój wiek.
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się jaram bo jest nowy dodatek do the sims 3 http://ww1.www.ea.pl/games/17892,pcdvd/Movies/9030/
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Studia już skończyłam, jedną nogą, bo nie skończyłam tej wstrętnej mgr pisać
ale jestem absolwentką polonistyki na UWr.Mieszkam 15 km od Wrocławia w kierunku na Trzebnicę, taka wisienkowa miejscowość może kojarzysz hehe. Poza tym pracuję we Wrocławiu w Empiku w Renomie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

ano rocznik 81 on jest
ale zapewne sie nie czuje
no i jeszcze studiuje
ja dobrze ze mu sie chce do pracy i na studia latac jeszcze.... zreszta ja jestem szczesliwa bo mam troche spokoju
i pracuje dzieki temu mam teraz wolna niedziele 

) i skończył jako 3 ze swojego rocznika ale po 1,5 roku od oficjalnego terminu - prace w 2 miesiace napisał, no i zdecydował się ku mojej rodości na mgr iść 

nie robimy jej na złość 

A najlepsze mam zajecia z jego zona w we wtorek jak sprawdzala obecnosc to przy moim nazwisku wyleciala z tekstem ooo chcialam pania poznac, fajnie ze wiem ktora to pani!!! A ja juz najgorsze mysli ze mnie obgaduja!!!! 

Rola gospodyni domowej (
ale nie sa jakies drogie teraz... chyba 1400/semestr... moje by kosztowaly 2200
fajnie