![]() |
#2521 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17518499]tak to jest faceci to podludzie/niestety tak ostatnio doszlam do wniosku/nie doceniają, mimo ze sie czlowiek stara, pisze smsy, dzwoni, pyta o samopoczucie a oni myslą;
ze sie to im nalezy ![]() masz rację... a jak oni nie dzwonią, nie piszą cały dzień i potem się ich zapyta: "Dlaczego się nie odzywałeś?" to oni myślą, że to normalne i, że tak ma być ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17524796]kochana ja tak samo, zobaczyłam go pierwszy raz i sama zainteresowalam sobą bo ten d... ciemny był. a wczoraj wolal ogladac vancouwer niz do mnie wpasc ![]() Może wszyscy tacy są? Może nie ma co się martwić i cieszyć się z tego co jest? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Wtajemniczenie
|
Przymijcie mnie pod swoje skrzydełka bo zaniedługo ogłoszę bankructwo. Ze mną to jest jakaś porażka. Odkąd zamieszkałam sama, szaleję na całego. Dziennie wydaję jakieś od 10-15 zł na samo jedzenie! Czasem więcej, zależy w której pracy siedzę. Kosmos. W ciągu ostatnich 2 tygodniu poszło mi grubo ponad 500zł(z czego jeżeli chodzi o fatałszki kupilam tylko sweter, spodnie, bokserke i puder) Wszystko z przeceny. Reszta jedzenie
![]() Ale jak jutro mi się uda biegnę po skarbonkę, której nie będzie się dało otworzyć, dopiero na końcu stłuc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi też by się przydała skarbonka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Raczkowanie
|
Witamy
![]()
#2525 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2528 |
Zadomowienie
|
foltynka - mieszkałam po ślubie z moimi rodzicami dwa miesiące, zanim się wyprowadziliśmy na swoje. Wcześniej ze sobą nie mieszkaliśmy i na początku było kilka spięć. Wiadomo, młode małżeństwo musi się dopasować do siebie i ciągle się uczy. Wiem jedno, na pewno bym nie poszła mieszkać z rodzicami. Dwa miesiące wystarczyły, więc zbieraj fundusze i siły
![]() ![]() aneszna - ja też oglądałam Vancouver :P a mojemu mężowi to wnet serce wypadło jak Kowalczyk finiszowała ![]() Dzisiaj wydałam trochę kasy ![]() ![]() ![]() ![]()
#2529 |
Raczkowanie
|
a ja nie mam TŻta i Vancouver sama oglądałam
![]() a bieg Justyny to też mnie prawie o zawał przyprawił
#2530 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki . musze sie Wam troszke pozalic..znowu w tym tygodniu do pracy nie ide bo drugie dziecko chore i matka z nimi w domu zostaje..kolejna 100 w plecy..to juz 2..ehh masakra..szukam innej.moze mnie gdzies przygarna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Wracam do Was po wyjezdzie i mam całe 20 zl w portfelu >hahaha> nie pozwolcie mi ich wydac bo na bilet nawet nie bede miec...
#2532 | ||
Zakorzenienie
|
bravvurka tak, ostro oszczedzamy i mysle,ze w pazdzierniku juz kupimy swoje mieszkanie
![]() my obenie mieszkamy w 7 osob, wiec jest masakra, za duzo spięć ![]() Coffe i aneszna ![]() ![]() ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-02-28 o 22:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Podsumowanie lutego
Wydatki: 1068zł ![]() ![]() ![]() Największe porażki: perfumy - co prawda tylko 52zł, ale to tylko odlewki komunikacja miejska - 175zł sukienka - 200zł
#2534 | ||
Zakorzenienie
|
Również zrobie małe podsumowanie, ale inaczej.
Za tydzień w nastepny poniedziałek bede mieć wypłate ![]() w chwili obecnej na koncie zostało mi 401 zł ![]() ( z czego 200 zł wypłace i odłoże gdyż w kwietniu idziemy na wesele - ale sa to pieniazki głównie z wpływu z allegro ) zostaje 200 zł - z nich 100 zł zostaje mi na jedzenie na ten tydzien, ale mysle,ze nawet tyle nie strace - a 100 zł które zostanie przekaże na konto oszczednosciowe z następna wypłata - ogólnie jestem bardzo zadowolona- a wszystko dzieki sprzedazy na allegro - w tym miesiacu ok 500 zł na plusie ![]() ![]() Zobaczymy jaka bedzie za tydzien wypłata, bo miesiac był krótki, ale wstępnie miała byc jakas drobna podwyżka ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Wtajemniczenie
|
to i ja robię podsumowanie... włos na głowie staje jak teraz spojrzałam
![]() ![]() --> opłaty 750,- /w tym licze 300,- które pożyczyłam bratu, ale nie wiem kiedy i czy wogóle ![]() --> jedzonko niecałe 300,- /tu się zmieściłam w swoich założeniach ![]() --> no i teraz najgorsze - 950,- na inne fiu bździu.... ![]() ![]() ![]() 90,- zakupy na mazidłach 170,- ciuchy i buty ![]() 200,- leki 80,- kosmetyki ![]() 70,- pokrowiec na deche 50,- suszarka do włosów 150,- paliwo na kosmetyki, ciuchy, suszarkę i pozostałe gadżety pozwoliłam sobie tylko ze względu na to, że dostałam w lutym 13stke ![]() na konto oszczędnościowe przelałam 1900,- ![]() ![]() do tego w tej chwili na koncie jest 350,- , w portfelu 90,- no i 300 które pożyczyłam bratu zaoszczędzone 350,- pójdzie na zakup e na marcowy urlop |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | ||
Zakorzenienie
|
fifiorek wedlugo mnie suuuuper
![]() ![]() Mam nadzieje,ze wypłata bedzie na tyle duża, że bede mogła cały 1000 odłożyć na poczet naszego przyszłego gniazdka ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
kiedy ja w koncu bede normalnie zarabiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Wtajemniczenie
|
Ja na razie nie myślę o pracy, najpierw studia muszę skończyć
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- A co do podsumowania miesiąca, to ja lutego nie podsumowuję, bo zapominałam zapisywać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj poszłam na zakupy z myślą, że kupię deskę do krojenia, ale oczywiście nigdzie nie było i kupiłam:
stopki 3 szt. 0,99e łyżeczki 6 szt 1,49e miseczki 2 szt 2,58e segregator 0,99e 10 szt wieszaków 1,49e rękawiczki dla Tż 1,99e płatki śniadaniowe 375 g 2,99e wafle ryżowe 100 g 0,89e woda mineralna 0,99e mleko 2 litry 0,89e i batonik dla Tż 0,45e pocieszam się, że wszystko i tak planowałam kupić, więc niezbędnych rzeczy nie było, miałam wejść do sh i poszperać, ale akurat mieli przerwę |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Raczkowanie
|
dziś:
książka od niemieckiego - 18,80 lód ![]()
#2541 |
Wtajemniczenie
|
Jestem wściekła... bank zabrał mi 20zł za korzystanie z karty
![]() Wydałam dzisiaj 5zł na pomadkę ochronną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zadomowienie
|
zrobiłam dziś podsumowanie miesiąca i to co zobaczyłam to jest po prostu MASAKRA
163 zł na imprezy, spotkania ze znajomymi w barze(alkohol, papierosy) 9 zł bilety 18 zł ciuchy w SH 17 zł jedzenie i picie na uczelni 30 zł doładowanie 40 zł prezent dla koleżanki Wnioski: Ograniczać spotkań ze znajomymi nie mam zamiaru ![]() ![]() ![]() a dziś wydałam 1,50 na wode i 50 gr xero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Raczkowanie
|
ja podsumowania nie mogę zrobić, bo na dobre zaczęłam oszczędzać i wszystko zapisywać kilka dni temu
![]()
#2544 |
Zakorzenienie
|
a u mnie podsumowanie to po wypłacie będzie
![]() dzisiaj kupiłam shape ![]() ![]() ![]() no i musiałam kupić brystole i grafity na studia-19zł ![]()
#2545 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2546 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Przyczajenie
|
Jestem troszkę leniwa, czasami zapominalska, nie wiem czy to wyjdzie
![]()
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Ile ja wczoraj wydałam
![]() Prawie 300zł - giełda minerałów, końcówki do szlifierki, pudełka na kamyki, inne pierdoły ![]()
![]() |
#2549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Najlepszym sposobem na oszczędzanie jest chyba ciągła praca
![]() ![]() Prowadzę spory biznes i stale od rana do nocy jestem w pracy. Nie mam czasu iść do sklepu, więc nic nie kupuję.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.