Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 16:56   #3931
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

Na poczatek dzidzi kupilam kolyske, pozniej o lozeczku bede myslala w zaleznosci czy sie przeprowadzimy czy nie szybko.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:12   #3932
tarasia
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.II

witam wszystkie i gratuluję zafasolkowania
wpadam z pewna propozycją:

Oddam za koszt przesyłki Poradniki dla kobiet w ciąży M Jak Mama
mam ich 16 sztuk. od lipca 2008 - grudnia 2009

Te gazetki są uniwersalne. artykuły się powtarzają więc nie ma sensu kupować nowych...

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:42   #3933
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Moj maz ostanio glaskal po brzuszku i widzielismy nozke dzidzi jak kopnela...ale jeszcze nie czuje tak mocno tych ruchow, jak sie skupie to czuje serce dziecka
Widzieliscie nozke? Ale taka ze wystawala przez brzuch? Jej to strasznie wczesnie, zwykle dopiero przy koncowce ciazy jak dzidzius sie "nie miesci" w macicy to tak wyraznie widac. Ja mam ten sam wiek ciazy co ty a kopniakow nie czuje, narazie takie rybki mi plywaja w brzuchu

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

jakie łóżeczka planujecie kupić? bo ja wcześniej myślałam o turystycznym ale teraz jednak wole drewniane.. już mi się takie jedno podoba na allegro... ale jeszcze troche czasu mamy
Ja kupuje drewniane, prawdopodobnie z Ikei

Kurcze wlasnie wzielam pierwsza tabletke na serce. Kardiolog przepisal mi beta-blokery na moje nadcisnienie, lek nazywa sie Labetalol. I powiem wam ze poczulam sie naprawde slabo, kreci mi sie w glowie i cisnienie spadlo do 100/60 w ciagu pol godziny i zastanawiam sie czy to normalne, bo w porownaniu do mojego zwyczajowego 140/90 to jest duza przepasc. Nie moge wstac z lozka bo odrazu sie chwieje.

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:52   #3934
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Widzieliscie nozke? Ale taka ze wystawala przez brzuch? Jej to strasznie wczesnie, zwykle dopiero przy koncowce ciazy jak dzidzius sie "nie miesci" w macicy to tak wyraznie widac. Ja mam ten sam wiek ciazy co ty a kopniakow nie czuje, narazie takie rybki mi plywaja w brzuchu

Ja kupuje drewniane, prawdopodobnie z Ikei

Kurcze wlasnie wzielam pierwsza tabletke na serce. Kardiolog przepisal mi beta-blokery na moje nadcisnienie, lek nazywa sie Labetalol. I powiem wam ze poczulam sie naprawde slabo, kreci mi sie w glowie i cisnienie spadlo do 100/60 w ciagu pol godziny i zastanawiam sie czy to normalne, bo w porownaniu do mojego zwyczajowego 140/90 to jest duza przepasc. Nie moge wstac z lozka bo odrazu sie chwieje.
Tak bylo widac jak kopie...taka czesc nogi...ja roznie czasem czuje, czasem cos innego...rozne rzeczy czuje...brzuch mi urusl juz dos widocznie...jak maz glaszcze ono reguje odrazu
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 17:58   #3935
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Duzo spadlo i pewnie dlatego sie tak czujesz bo nie przyzwyczajony masz organizm moze, ja mialam ostatnio cisnienie 95/60 ale ja mam niskie zawsze

Maciuś
Stary 2010-02-28, 19:01   #3936
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
farminka super ta koszulka, chyba tez taka poszukam

jakie łóżeczka planujecie kupić? bo ja wcześniej myślałam o turystycznym ale teraz jednak wole drewniane.. już mi się takie jedno podoba na allegro... ale jeszcze troche czasu mamy
My kupujemy drewniane z szufladą w białym kolorze.Wzór Radek VII albo VIII
Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Ja też na początku myślałam, że turystyczne będzie lepsze. Maluszek będzie mieszkał w moim pokoju, więc muszę oszczędzać miejsce Ale teraz zastanawiam się czy takie drewniane nie starczyłoby na dłużej - takie ze zdejmowanym jednym bokiem na przykład

Może do sierpnia się zdecyduję
Drewniane chyba są wbrew pozorom mniejsze niż turystyczne.My też musimy się pomieścić w jednym pokoju we trójkę,ale kupimy drewniane.Zwłaszcza,że szczebelki przydają się przy nauce wstawania.A turystyczne chyba swoją drogą będzie u rodziców i na wyjazdy
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:09   #3937
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
10 minut przed wyjsciem na impreze przyszly mi zamowione bluzki jednej zdjecie zamieszczam teraz (w tej ide) a nastepna jutro :P
Prześwietna ta bluzeczka, od razu wiadomo kto mieszka w Twoim brzuszku

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
W piatek bylismy na USG i na 90% bedzie chlopiec !! USG bylo fanstatycznym przezyciem ,smialismy sie caly czas i polozna razem z nami ,maly sie poruszal i najfajniejsze ,ze czulam jego kopniaki i widzialam na ekranie. Machal lapka ,ssal palec ,usmiechal sie ,ruszal usteczkami.. I bylam bardzo milo zaskoczona tym jak M. zachowywal sie podczas badania i po nim ,sam stwierdzil ,ze dotarlo do niego ,ze bedzie ojcem. Byl zachwycony tym jak maly sie poruszal ,zdjecia z USG w ramki chce oprawiac Wczesniej M.traktowal nasze dziecko ,troche wirtualnie. Ciesze sie z tej zmiany bardzo Teraz caly czas powtarza "Moj syn" i obmysla mu cala motocyklowa przyszlosc Teraz mamy problem z imieniem bo stawialismy raczej ,ze bedzie dziewczynka. Moze ktos ma jakies pomysly? Mi sie narazie podobaja Dawid ,Szymon ,Hubert.

GRATULUJĘ SYNA !!!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:16   #3938
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
My kupujemy drewniane z szufladą w białym kolorze.Wzór Radek VII albo VIII
A z jakiej jest firmy? Bo ja też bym chciała z szuflada, ale takie co znalazłam były bardzo drogie. Nie wiem czy nie kupic normalnego drewnianego i dorobić do niego szufladę. Zastanawiam sie też nad kupnem łóżeczka używanego.
Stary 2010-02-28, 19:17   #3939
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez myszka426 Pokaż wiadomość
Hej a może powiecie mi jak to się liczy , przeczytałam o tym dopiero tu i nie bardzo wiem jak to się robi? Jeszcze nie czuje wyraźnych ruchów , moja dzidzia jest bardzo uparta, na badaniach genetycznych lekarz bardzo długo próbował żeby dzidzia wyprostowała nóżki a ona nic dopiero po 20 minutach je wyprostowała . Mój mąż śmiał się że uparte po mamie
Wyczuwanie ruchów dziecka
Ruchy dziecka wyczuwane są przez matkę ok. 20 tygodnia. Kobieta, która rodzi po raz pierwszy, do tej daty dodaje 20 tyg. lub 140 dni. Wieloródki ruchy maleństwa wyczuwają już w 18 tyg. Do tej daty dodają 22 tyg. lub 154 dni.

Marta_d1 jak się czujesz po tych bańkach, pomogło, lepiej Ci troszkę?? Ja już 3 tydzień kaszlę, moja mała też - ona dostała antybiotyk a ja zwykły syrop .Nic mi nie pomaga

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:21
Stary 2010-02-28, 19:22   #3940
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Ruchy dziecka wyczuwane są przez matkę ok. 20 tygodnia. Kobieta, która rodzi po raz pierwszy, do tej daty dodaje 20 tyg. lub 140 dni. Wieloródki ruchy maleństwa wyczuwają już w 18 tyg. Do tej daty dodają 22 tyg. lub 154 dni.
Tutaj chodzi chodzi też o te bąbelki tak? Czy już o konkretne koniaki? Ja nadal czuje tylko bulgotanie.
jusdan kochana czuje sie jak nowo narodzona i pluje sobie w brodę, że we wtorek już ich nie postawiłam. Prawie mi przeszło, kaszle dużo mniej. Wczoraj rano i popołudniu tak mnie dusiło, że cały brzuch mnie bolał. A teraz jest super. Polecam naprawdę, bo żaden syrop mi nie pomagał.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:24
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:28   #3941
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A z jakiej jest firmy? Bo ja też bym chciała z szuflada, ale takie co znalazłam były bardzo drogie. Nie wiem czy nie kupic normalnego drewnianego i dorobić do niego szufladę. Zastanawiam sie też nad kupnem łóżeczka używanego.
Z Klupsia. To zależy co się uzna za drogie.Te co my upatrzyliśmy mają kosztować między 300 a 400zł,ale wszystko zależy od koloru.Gdyby brać zwykłe sosnowe to są tańsze niż to 300zł.Takie zwykłe proste bez zdobień są też tańsze.Te co mi się podobają to te:
http://www.allegro.pl/item897165451_...g.html#gallery

http://www.allegro.pl/item926682054_...mat_g_p_k.html

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Tutaj chodzi chodzi też o te bąbelki tak? Czy już o konkretne koniaki? Ja nadal czuje tylko bulgotanie.
Też właśnie się zastanawiałam nad tym... Ale mam nadzieję,że chodzi o kopniaki,bo wtedy oznaczałoby to,że się rozpakuję 2 tygodnie przed terminem,a jeśli chodzi o bąbelki to się chyba na maj załapię
Stary 2010-02-28, 19:29   #3942
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Z Klupsia. To zależy co się uzna za drogie.Te co my upatrzyliśmy mają kosztować między 300 a 400zł,ale wszystko zależy od koloru.Gdyby brać zwykłe sosnowe to są tańsze niż to 300zł.Takie zwykłe proste bez zdobień są też tańsze.Te co mi się podobają to te:

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Też właśnie się zastanawiałam nad tym... Ale mam nadzieję,że chodzi o kopniaki,bo wtedy oznaczałoby to,że się rozpakuję 2 tygodnie przed terminem,a jeśli chodzi o bąbelki to się chyba na maj załapię
JA widziałam takie za 600, 700 złotych. I to najczęściej bez materaca. A zresztą sam materac wcale nie jest drogi.
Bardzo ładne te łóżeczka. A ile kosztują zwykłe sosnowe bez zdobień. Bo w ofercie wszystkie maja zdobienia.

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:33
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:35   #3943
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
JA widziałam takie za 600, 700 złotych. I to najczęściej bez materaca. A zresztą sam materac wcale nie jest drogi.
Bardzo ładne te łóżeczka. A ile kosztują zwykłe sosnowe bez zdobień. Bo w ofercie wszystkie maja zdobienia.
To faktycznie drogo.Nie widziałam tak drogich.Materac to 20-80zł w zależności od typu.Popatrz sobie na allegro,bo pełno jest wzorów.Myślę,że sosnowe bez zdobień to nawet za 200zł się znajdzie.W ikei nawet za 99zł widziałam ale bez szuflady.
Stary 2010-02-28, 19:39   #3944
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
To faktycznie drogo.Nie widziałam tak drogich.Materac to 20-80zł w zależności od typu.Popatrz sobie na allegro,bo pełno jest wzorów.Myślę,że sosnowe bez zdobień to nawet za 200zł się znajdzie.W ikei nawet za 99zł widziałam ale bez szuflady.
Takie bez szuflady są za 100 na allegro i tak jak mówisz w Ikei za 99. Muszę sie jeszcze za używanymi rozejrzeć. Moja koleżanka kupiłą super łóżeczko z szufladą, właśnie w komisie. Oczywiście materac bym dokupiła.
Bardzo mi się fason tego wybranego przez Ciebie łóżeczka podoba. Nie jest taki surowy.
Stary 2010-02-28, 19:46   #3945
aniaa22
Zakorzenienie

dziewczyny a czy w lecie potrzebna jest taka posciel do wozka? plaska poduszeczka to rozumie ale kolderka to chyba zbedna

http://www.superdzidzius.pl/?p=1835&kat=278

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:

to pierwsze mi sie podoba ale raczej dla dziewczynki z tymi kwiatkami
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:48   #3946
farminka
Wtajemniczenie

aniaa22 wydaje mi się,że niepotrzebna.Nie będę kupować.Do okrycia pieluszka flanelowa albo kocyk,a pod główkę mała podusia.Wczoraj właśnie zamówiłam na all taką małą do wózka razem z innymi drobiazgami i czekam na paczkę w przyszłym tygodniu

Mnie to,że dla dziewczynki nie przeszkadza Ale nie wiem jeszcze które weźmiemy,bo TŻtowi bardziej podoba się to z księżycem,a i bardziej uniwersalne jest.Pewnie to które będzie ostatecznie tańsze

Edytowane przez farminka
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:50 Powód: dopisek
Stary 2010-02-28, 19:49   #3947
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:

Marta_d1 jak się czujesz po tych bańkach, pomogło, lepiej Ci troszkę?? Ja już 3 tydzień kaszlę, moja mała też - ona dostała antybiotyk a ja zwykły syrop .Nic mi nie pomaga
Mi mowila gin ze moge czuc juz w 18 bo mam duze dziecko dla porownania moja kolezanka w 16 tyg jej dziecko wazy 115g a moje wazylo 250g

Stary 2010-02-28, 19:50   #3948
Zuziunia
BAN stały

Hej laseczki.... ja p szkole, wpadłam na moment, bo zmęczona jestem strasznie.
Wczoraj jak Kowalczyk wygrała to maleństwo mnie skopało bo się rozemocjonowałam. hihi
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:56   #3949
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dziewczyny a czy w lecie potrzebna jest taka posciel do wozka? plaska poduszeczka to rozumie ale kolderka to chyba zbedna

http://www.superdzidzius.pl/?p=1835&kat=278

Wiesz nie zawsze upał na dworze w lecie , więc na pewno się przyda
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:58   #3950
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa22 wydaje mi się,że niepotrzebna.Nie będę kupować.Do okrycia pieluszka flanelowa albo kocyk,a pod główkę mała podusia.Wczoraj właśnie zamówiłam na all taką małą do wózka razem z innymi drobiazgami i czekam na paczkę w przyszłym tygodniu

Mnie to,że dla dziewczynki nie przeszkadza Ale nie wiem jeszcze które weźmiemy,bo TŻtowi bardziej podoba się to z księżycem,a i bardziej uniwersalne jest.Pewnie to które będzie ostatecznie tańsze
no tak wlasnie myslalam
ide popatrzec na allegro na poduszeczki

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Wiesz nie zawsze upał na dworze w lecie , więc na pewno się przyda
no tak ale mrozow tez nie ma wiec wydaje mi sie ze kocyk wystarczy
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:26   #3951
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
jusdan kochana czuje sie jak nowo narodzona i pluje sobie w brodę, że we wtorek już ich nie postawiłam. Prawie mi przeszło, kaszle dużo mniej. Wczoraj rano i popołudniu tak mnie dusiło, że cały brzuch mnie bolał. A teraz jest super. Polecam naprawdę, bo żaden syrop mi nie pomagał.
Chyba chodzi juz o takie konkretne ruchy ale nie jestem pewna, co do dodawania tych tygodni to przeczytałam na necie

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Mi mowila gin ze moge czuc juz w 18 bo mam duze dziecko dla porownania moja kolezanka w 16 tyg jej dziecko wazy 115g a moje wazylo 250g
No to spore to Twoje maleństwo Tak samo wcześniej czują ruchy kobietki bardziej szczupłe.
Stary 2010-02-28, 20:41   #3952
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba chodzi juz o takie konkretne ruchy ale nie jestem pewna, co do dodawania tych tygodni to przeczytałam na necie

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

No to spore to Twoje maleństwo Tak samo wcześniej czują ruchy kobietki bardziej szczupłe.
Choc ciezko sprecyzowac to uczucie...to takie hmmm...nie wiem kazda z was to poczuje ja mam wizyte dopiero 9.03 i juz nie moge sie doczekac...jutro ide zarejstrowac sie do dentysty na przeglad...i czeka mnie ciezki tydzien bo kolezanka ma 1 tydzien urlopu...i jeszcze bede szkolic nowa dziewczyne zobaczyc czy nadaje sie na zastepstwo za mnie

Stary 2010-02-28, 20:45   #3953
bassienkaw
Zakorzenienie

No właśnie nie wiedziałam jak to jest w przypadku drugiego dziecka... jeśli powinnam dodać 22 tygodnie, no to nie 10 lipiec, a 24 lipiec termin porodu... a wg OM 12 sierpień zobaczymy więc jak to będzie... lipiec by mi bardziej pasował hahaha albo początek sierpnia... bo 21 sierpnia siostra mojego TŻ będzie mieć wesele... i planujemy jechać. A to pod Tarnowem

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:47   #3954
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiedziałam jak to jest w przypadku drugiego dziecka... jeśli powinnam dodać 22 tygodnie, no to nie 10 lipiec, a 24 lipiec termin porodu... a wg OM 12 sierpień zobaczymy więc jak to będzie... lipiec by mi bardziej pasował hahaha albo początek sierpnia... bo 21 sierpnia siostra mojego TŻ będzie mieć wesele... i planujemy jechać. A to pod Tarnowem
Ja mam wesele 16 wrzesnia mojej kuzynki we wroclawiu, ale hmmm nie wiem czy pojedziemy, z takim maluszkiem w tak daleka podroz...zobaczymy jak to bedzie

Stary 2010-02-28, 20:51   #3955
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Mi sie jednak bardziej podobają turystyczne niż drewniane
na allegro są po 199-235 pln fajne - z pałąkiem zabawek, przewijakiem, dodatkowymi kieszonkami etc
Podoba mi się: http://www.allegro.pl/item929401183_...ti_de_lux.html

a co do pościeli do wózka to nie wiem, ale ja mimo że tp mam na połowę wakacji to będę chciała zaopatrzyć się w jedną taką kołderkę - nigdy nic nie wiadomo z tym naszym klimatem... jak będzie ciepło wystarczy pieuszka, ale jak będzie dużo chłodniej
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:52   #3956
bassienkaw
Zakorzenienie

No my pod Tarnów mamy 200km... No i że to weselicho Damiana siostry, no to jedziemy, zwłaszcza że Damian ma być świadkiem... wiadomo, że z wesela się za wiele nie nacieszę, że nie pobawię się tak jak bym chciała. Bo będziemy jechać z Łucją i maluszkiem... ale jedziemy

mlmFM
Myśmy mieli dokładnie takie łóżeczko jak wkleiłaś dla Łucji... Z Arti, niebieskie dla drugiego bejbi też będę miała łóżeczko turystyczne

Edytowane przez bassienkaw
Czas edycji: 2010-02-28 o 20:53
Stary 2010-02-28, 20:57   #3957
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
Chyba poduszka tez zbedna na poczatku bo niemowlakowi sie jej nie podklada

Maciuś
Stary 2010-02-28, 21:04   #3958
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
No my pod Tarnów mamy 200km... No i że to weselicho Damiana siostry, no to jedziemy, zwłaszcza że Damian ma być świadkiem... wiadomo, że z wesela się za wiele nie nacieszę, że nie pobawię się tak jak bym chciała. Bo będziemy jechać z Łucją i maluszkiem... ale jedziemy

mlmFM
Myśmy mieli dokładnie takie łóżeczko jak wkleiłaś dla Łucji... Z Arti, niebieskie dla drugiego bejbi też będę miała łóżeczko turystyczne
My mamy 500km...ale sie okaze co i jak...
Ja teraz mam drewniane z szuflada, ale nad turystycznym myslalam kupie, pozniej przyda sie dla dziadkow jak bede pilnowac

Stary 2010-02-28, 21:09   #3959
bassienkaw
Zakorzenienie

No u mnie chyba, że będzie tak, że urodzę dopiero po terminie... to raczej nie pojadę, no bo jak... pojedzie pewnie sam Damian

Wiecie, że jak kiedyś tam gadaliśmy z Damianem o drugim dziecku, nie planując jeszcze drugiej ciąży dokładnie, mówiłam mu, że drugie dziecko chciałabym urodzić pomiędzy czerwcem a wrześniem... by było cieplutko. A najlepiej sierpniowe jak tata.... i w sumie nie planowaliśmy, bo drugie bejbi było wpadką, a się udało spełnienie moich marzeń...
A Łucja jest jak mama grudniowa, i też strzelec

Stary 2010-02-28, 21:14   #3960
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
No u mnie chyba, że będzie tak, że urodzę dopiero po terminie... to raczej nie pojadę, no bo jak... pojedzie pewnie sam Damian

Wiecie, że jak kiedyś tam gadaliśmy z Damianem o drugim dziecku, nie planując jeszcze drugiej ciąży dokładnie, mówiłam mu, że drugie dziecko chciałabym urodzić pomiędzy czerwcem a wrześniem... by było cieplutko. A najlepiej sierpniowe jak tata.... i w sumie nie planowaliśmy, bo drugie bejbi było wpadką, a się udało spełnienie moich marzeń...
A Łucja jest jak mama grudniowa, i też strzelec
tez jestem strzelcem [ostatni dzień]

a co do drewnianych z szufladą jeszcze trafiłam: http://www.allegro.pl/item929401137_...s_materac.html za 279pln...
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości