Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 20:34   #3631
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
oj nie będzie tak łatwo bo będę siedzieć z Tobą i o jeden dzień dłużej.
Zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
no taaak patrze i wolne wtedy mam wieeec..zobaaacze zobaaacze jak z finansami bede stac

ja jestem spod wrocka jakby coooo

muuuusi kurde...jest za fajna zeby sie szlajala po ulicach :/ja mysle ze moze ona wrocila na osiedle z ktorego ja wzielismy..pojde obadac tam juz napisalam sasiadce zeby miala oko na okolice
No to w każdym bądź razie, zaaapraszamy.
Na pewno się znajdzie!
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Nie zostaniesz sama A z wygraną to nie bądź taka pewna bo ja jestem napalona na zwycięstwo

Zdaje mi się, że kilka dziewczyn jest z Wrocka i kiedyś nawet były jakieś plany, więc może się tam zorganizujecie?

Kciuki trzymam za odnalezienie kici
Ej ej i tak mam większe szanse na wygraną, więc się tak nie ciesz.

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
No może troszkę masz .
Wszędzie spotkanie , jest chyba koło 40 złościć , żadna z mojej okolicy ?
Łódź , Sieradz , Zduńska wola , Łask , Kalisz ?
Ja niestety nie kojarzę.
Pamiętaj, że w wakacje jest pomysł na dwudniowy zlot w okolice Motylka.
Stary 2010-02-28, 20:39   #3632
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość

Ej ej i tak mam większe szanse na wygraną, więc się tak nie ciesz.

Pewna jesteś?
Stary 2010-02-28, 20:39   #3633
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

Ja niestety nie kojarzę.
Pamiętaj, że w wakacje jest pomysł na dwudniowy zlot w okolice Motylka.
Fajnie by było taki zlot zrobić
ale miałam malutką taką ciutu ciutu nadzieję , że jednak jest w mojej okolicy jakaś złośnica jednak .
Stary 2010-02-28, 20:39   #3634
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Laski, B. ma już grafik na marzec i.... za tydzień ma wolny weekend, więc jedziemy do domu i nie będzie mnie na warszawskim zlocie
Buuuuuu Szkoda

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:50   #3635
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

no to wrocilam z kina dziewczynki - "Nine" jest niesamowicie fajnym filmem. Podobal mi sie bardzo - swietna muzyka, choreografia, kostiumy, plenery, gra aktorska - no wszystko na najwyzszym poziomie - bardzo lubie takie filmy jak ten no zachwycona nim jestem
Stary 2010-02-28, 20:53   #3636
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny - moje wlosy po oleju kokosowym wygladaja jakbym wlasnie od fryzjera wyszla - no cudo normalnie nawet prostowac nie musialam bo takie proste i gladkie - zachwycona nim jestem...
mmm, lecę kupić za następne kieszonkowe bo mnie wszystkie zachęcacie tymi olejkami do włosów. Tylko też nie wiem czy kłaść je na wilgotne czy suche włosy. Ja kładę na wilgotne żeby nie oklapły.
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a wczoraj jak zobaczyłam to zdjecie ze skrobanki na demotach.... mysle, ze takie kobiety po skrobance powinny zobaczyc, w jakim stadium zabiły swoje dziecko. zeby były swiadome, ze to było ich dziecko.
no właśnie z tego co ja wiem to takie dzieci jak na tym democie nie są po zwykłej aborcji do 12. tygodnia ale po aborcji partial birth, która jest przeprowadzana nawet do 7. miesiąca ciąży szok, ja rozumiem że może komuś pęknąć guma i cośtam cośtam... tzn. łatwiej to wybaczyć jak się usuwa dziecko, które jeszcze ma skrzela a nie takie, które już w zasadzie by przeżyło http://www.ebrzuszek.pl/ciaza/tydzie...tydzien11b.jpg to jest 11. tydzień ciąży. Jakby zupełnie różne od tych dzieciaczków na zdjęciach. Ja wiem, że można walczyć pro-life ale dlaczego kłamstwem i pokazywaniem starszych płodów żeby wyglądały bardziej jak człowiek ? Na pewno zadziałałoby tak samo pokazanie prawdy.
Cytat:
Crozee zaręczyny przy rodzicach to chyba mój największy koszmar
A ostatnio jechaliśmy gdzieś z rodzicami to mama powiedziała, że tatuś jej się tak ładnie oświadczył, no to dociekałam jak, no i też było to przy rodzicach. Zapowiedziałam im od razu że czasy się zmieniły i niech nie liczą, że my się w ten sposób zaręczymy . Co innego jak po oświadczynach M. pójdzie do rodziców i poprosi o moją rękę
oj racja, ja chcę mieć zaręczyny we dwoje a rodzicom wyprawić jakiś obiadek z powiadomieniem ich ale M. na szczęście ma taki sam pogląd
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
wiecie co?? myślałam że macie więcej oleju w głowie.......
dlatego właśnie nie piszę tego na okrągło ale TAK BĘDZIEMY MIEĆ WESELE W REMIZIE! nie pisałam tego bo wiedziałam że właśnie taka będzie wasza reakcja większość tutaj marzy o pięknej sali w pięknym hotelu/restauracji a to nie jest moja bajka ale nie krytykuję was bo każdy wybiera to co mu sie podoba, to co lubi. My nie wybraliśmy remizy bo mamy mocno okrojony budżet czy też bierzemy to co jest pod ręką, wybraliśmy ją bo ją znamy, wiemy że będziemy się w niej dobrze bawić i na pewno nie będzie nikt nikogo gwałcił fakt patrzymy na koszty za wynajecie remizy na tydzień zapłacimy ok1200-1300zł więc to jest śmiesznie mało a za wyśmienitą kucharkę zapłacimy 2600zł ale nie to są najważniejsze najważniejsze jest to jak my się będziemy czuli w tym ważnym dla nas dniu.

Ilsa to że Ty trafiłaś na takie wesele w remizie nie znaczy że każde takie są, ja mam podobna opinię na temat wesel w "bogatych" lokalach ale nie generalizuję wszystkich i nie narzucam swojego zdania nikomu pewnie się na mnie za to oburzysz ale jakoś nie specjalnie mnie to obchodzi..........
rozumiem, że mając dobre towarzystwo można się wszędzie dobrze bawić, jednak na wesele w remizie może chyba wejść każdy ? No bo jak to skontrolujesz ? A w lokalu na pewno czuwać będą ochroniarze. I zupełnie nie wiedziałabym jak przystroić takie wnętrze, dlatego napisałam że jest takie nie-ślubne. mam nadzieję, że Ty wpadniesz na jakies fajne rozwiązanie i Twój ślub i wesele będziesz wspominać z łezką wzruszenia w oku
Cytat:
muuuusi kurde...jest za fajna zeby sie szlajala po ulicach :/ja mysle ze moze ona wrocila na osiedle z ktorego ja wzielismy..pojde obadac tam juz napisalam sasiadce zeby miala oko na okolice
szukaj w oczywistych miejscach dzisiaj nam kot przepadł na cały dzień i w końcu poszłam na górę domu odłożyć mamie jakieś słoiki i otworzyłam drzwi, które wcześniej machinalnie zamknął tata bo lubi mieć wszystkie drzwi zamknięte. A tam oczywiście spał nasz kocio.

pójdę się teraz umyć żeby pięknie pachnieć dla moich zazdrośnic PRZEładnie wyszłyście na zdjęciach

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:55   #3637
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Pewna jesteś?
No po dzisiejszej rozmowie z TŻ 100% pewna.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
no to wrocilam z kina dziewczynki - "Nine" jest niesamowicie fajnym filmem. Podobal mi sie bardzo - swietna muzyka, choreografia, kostiumy, plenery, gra aktorska - no wszystko na najwyzszym poziomie - bardzo lubie takie filmy jak ten no zachwycona nim jestem
Tak? A TŻ nie chciał na niego iść.
Ale w takim razie muszę obejrzeć. Bo np. Chicago mi się niesamowicie podobało. (Czyżby dlatego, że grał tam mój Richard Gere? )
Stary 2010-02-28, 20:57   #3638
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

szukaj w oczywistych miejscach dzisiaj nam kot przepadł na cały dzień i w końcu poszłam na górę domu odłożyć mamie jakieś słoiki i otworzyłam drzwi, które wcześniej machinalnie zamknął tata bo lubi mieć wszystkie drzwi zamknięte. A tam oczywiście spał nasz kocio.
nie ma oczywistych miejsc na osiedlu ktorego kot nie zna :/szukalam pod schodami..po piwnicach..w ogrodkach i ni ma :/ przepadlaaa...a ze ona przyjacielska i malo strachliwa to moze ja ktos ukradl sobie

aaa Arrakis..a Ty nie jestes przypadkiem gdzies tu z okolic wrocka??
moze faktycznie sobie jakis zlocik tez urzadzimy hmm?;P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:58   #3639
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

rozumiem, że mając dobre towarzystwo można się wszędzie dobrze bawić, jednak na wesele w remizie może chyba wejść każdy ? No bo jak to skontrolujesz ? A w lokalu na pewno czuwać będą ochroniarze. I zupełnie nie wiedziałabym jak przystroić takie wnętrze, dlatego napisałam że jest takie nie-ślubne. mam nadzieję, że Ty wpadniesz na jakies fajne rozwiązanie i Twój ślub i wesele będziesz wspominać z łezką wzruszenia w oku
byłam na wielu weselach w remizie i moi rodzice też byli na dość dużej ilości takich wesel i nigdy się nie zdarzyło aby był ktoś nie proszony .
Stary 2010-02-28, 21:04   #3640
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam na weselach w domach weselnych, restauracjach, hotelach, remizach.... nigdy w życiu nie widziałam ochrony. Nigdy nikt na bramce nie stał i nie sprawdzał gości.

Stary 2010-02-28, 21:05   #3641
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Byłam na weselach w domach weselnych, restauracjach, hotelach, remizach.... nigdy w życiu nie widziałam ochrony. Nigdy nikt na bramce nie stał i nie sprawdzał gości.
no ale chyba łatwiej to ogarnąć kiedy jedyną możliwością spożycia alkoholu jest dla nich to, co dostaną. Może po prostu jestem pod wrażeniem gazecideł mojej mamy, gdzie co rusz jakaś dziewczyna jest zgwałcona za remizą

Stary 2010-02-28, 21:07   #3642
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam napisać to samo - nigdy, na żadnym weselu nie widziałam ochrony czy nawet sprawdzania listy gości...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:09   #3643
Candy Killer
Zakorzenienie

ja tam nie wiem ale wydaje mi sie ze zapraszajac ludzi na wesele ...zna sie ich i wie jak wygladaja wiec jesli pojawilby sie jakis intruz to raczej by nie zostal niezauwazony...

Stary 2010-02-28, 21:09   #3644
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
no ale chyba łatwiej to ogarnąć kiedy jedyną możliwością spożycia alkoholu jest dla nich to, co dostaną. Może po prostu jestem pod wrażeniem gazecideł mojej mamy, gdzie co rusz jakaś dziewczyna jest zgwałcona za remizą
Na weselach na których byłam ( w lokalach) nigdy nie spotkałam ochrony.
Eeee a to do restauracji nie mogą sobie przynieść więcej flaszek, a do remizy mogą? To na wejściu ochrona sprawdza paniom torebki?
Stary 2010-02-28, 21:10   #3645
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznaję, że nie zrozumiałam. A szmatławców nie czytaj Poza tym weź pod uwagę, że remizy zwykle są na wsi. A tam jest zasadniczo bezpieczniej bo w małych społecznościach wszyscy się znają i jest zjawisko kontroli społecznej. No ale to już zupełnie inny temat.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 21:11   #3646
Antii89
Zakorzenienie

Ja słyszałam o ludziach, chodzących na wesela, którzy nic wspólnego z rodziną nie mają. I chodzili sobie tak po weselach w restauracjach.
Stary 2010-02-28, 21:16   #3647
_Maya_
Zakorzenienie

Dobry wieczór Paniom
Ja jak zwykle w tyle, ale to sanie się od jutra normą dla mnie, a co za tym idzie od tygodnia zdążyłam się już do tego przyzwyczaić.

Z tego co nadrobiłam to :

po 1
Zazdroszczę Dziewczyny spotkania krakowskiego! straszliwie! i już wiem, że jak dostanę pierwszą wypłatę to jadę choćby na drugi koniec PL...
serio,serio
po 2
Justynko Twoje dróżdżówy piękne sama takie zrobię w ramach odchudzania
po 3
Grape zgadzam się z Toba w milionie procent, masz świętą rację co do wyboru miejsca, decyzji odnośnie kasy itp.

Czasami mam wrażenie, że ludzie pędzą tylko za tym żeby było: ładniej, więcej, drożej, lepiej, i generalnie naj, a tu w tym dniu przecież chodzi o Was/Nas itp...chodzi tylko i wyłącznie o przysięgę i tylko Wy powinniście się liczyć i już - sama mam wesele w stylu "biesiadnym" ale gdybym tylko mogła to zrobiłabym takie swojskie wesele w remizie (nie mam zaufanej ekipy kucharek) - sama łapię się też na tym oczywiście, że może jednak fajniej by było mieć takie wesele w stylu "hamerykańskim" z dopasowywaniem pierdółek do całokształtu, z wyborem przewodniego koloru, okrągłymi stolikami, i w dworku - ale wiem, że to nie za bardzo nasz styl

no to by było na tyle

Generalnie jutro mam PIERWSZY DZIEŃ PRACY i zaczynam się bać...
ale idę się postresować pod prysznicem i zmykam do łóżka

do zobaczenia
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:18   #3648
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznaję, że nie zrozumiałam. A szmatławców nie czytaj Poza tym weź pod uwagę, że remizy zwykle są na wsi. A tam jest zasadniczo bezpieczniej bo w małych społecznościach wszyscy się znają i jest zjawisko kontroli społecznej. No ale to już zupełnie inny temat.
no niby kontrola społeczna ale jak na wsi ktoś bije psa albo dzieciaka to nie bardzo jest piętnowany. Ostatnio wyszedł na wolność facet co jak byłam dzieckiem go wzięli do więzienia bo jakieś dziecko przewróciło się o jakiś worek i wypadła z niego głowa człowieka. Wyszło podobno że to on. No i kurczę, jeżeli pomstowali na policję że jego biorą za kratki to co trzeba zrobić w tym kraju ? Masakra wszystko zależy od towarzystwa na imprezie, ja się zastanawiam nadal czy chcę zrobić mały obiad i do domu czy faktycznie robić wesele bo co pomyślę to lista gości większa

Stary 2010-02-28, 21:19   #3649
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
mmm, lecę kupić za następne kieszonkowe bo mnie wszystkie zachęcacie tymi olejkami do włosów. Tylko też nie wiem czy kłaść je na wilgotne czy suche włosy. Ja kładę na wilgotne żeby nie oklapły.
ja nakladam na suche

Cytat:

Ale w takim razie muszę obejrzeć. Bo np. Chicago mi się niesamowicie podobało. (Czyżby dlatego, że grał tam mój Richard Gere? )
no faceci raczej nie lubia takich filmow - dla nich tam nie ma akcji, nic sie nie dzieje, i w ogole film o niczym - kolega z ktorrym bylam w kinie troche sie wynudzil

Cytat:

aaa Arrakis..a Ty nie jestes przypadkiem gdzies tu z okolic wrocka??
moze faktycznie sobie jakis zlocik tez urzadzimy hmm?;P
no srednio z okolic - z Jeleniej Góry - czyli ok 100 km od Wrocka
Stary 2010-02-28, 21:23   #3650
Candy Killer
Zakorzenienie

Arrakis..nooooo to kawalek dalej niz ja bo ja mam 60 km
moznaby cos zorganizooowaaac jak sie ociepli hmmm?

Mayu..powodzenia jutro

Stary 2010-02-28, 21:25   #3651
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
aż boję się zapytać co Twoja mama czyta...

Cytat:
ja tam nie wiem ale wydaje mi sie ze zapraszajac ludzi na wesele ...zna sie ich i wie jak wygladaja wiec jesli pojawilby sie jakis intruz to raczej by nie zostal niezauwazony...
zdecydwanie tak

ale tak w ramach wieczornego relaksu: nasza właścicielka lokalu opowiadała jak w tamtym roku na weselu była para młodych ludzi, którzy siedli przy stoliku Państwa Młodych tylko tak na końcu -normalnie bawili sie, jedli, pili - ba nawet normalny prezent daliJAk sie pozniej okazalo przyszli w zastępstwie za jakąś tam ciotkę pani mlodej, więc siłą rzeczy nikt nie wiedzieł o co kamman po impreze jak trzeba bylo rozwieść gosci a na sali zostal ojciec mlodych i oni to okazalo się ze oni domy weselne pomylili - bo jakies 300 metrow po drugiej stronie ulicy jest drugi lokal i oni powinni tam się bawic...grunt to wiedziec komu daje sie prezent i sklada zyczenia w dzien slubu

Cukiereczku... nie dziękuję

Edytowane przez _Maya_
Czas edycji: 2010-02-28 o 21:26
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:27   #3652
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
no niby kontrola społeczna ale jak na wsi ktoś bije psa albo dzieciaka to nie bardzo jest piętnowany. Ostatnio wyszedł na wolność facet co jak byłam dzieckiem go wzięli do więzienia bo jakieś dziecko przewróciło się o jakiś worek i wypadła z niego głowa człowieka. Wyszło podobno że to on. No i kurczę, jeżeli pomstowali na policję że jego biorą za kratki to co trzeba zrobić w tym kraju ? Masakra wszystko zależy od towarzystwa na imprezie, ja się zastanawiam nadal czy chcę zrobić mały obiad i do domu czy faktycznie robić wesele bo co pomyślę to lista gości większa
Nie czytaj Faktu Ja mieszkałam na wsi przez pół życia. Prawie cała rodzina ojca mieszka na wsi więc znam temat. I uwierz, że chociaż robią wesela w remizach, tańczą do disco polo i przekładają wałek między nogami na oczepinach to: nie gwałcą za remizą, nie biją się sztachetami, obcy nie wchodzą na wesele, nie mordują i ogólnie normalni ludzie.
A czy wesele czy obiad to nie koniecznie musi zależeć od ilości gości. Moja koleżanka była na weselu z tańcami i wszystkim na dwadzieścia kilka osób. Znajomi mieli obiad dla 6o gości. Tak więc każdy robi jak mu pasuje.

Stary 2010-02-28, 21:27   #3653
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
No po dzisiejszej rozmowie z TŻ 100% pewna.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Ale nie znasz mojego TŻta więc nie możesz wiedzieć na 100% że wygrasz

Gere? O matko nie cierpię Go

Ilsa na jakich ty weselach byłaś, że ochrona była? Ja byłam w hotelach, remizach, domach weselnych i nie widziałam ani jednego ochroniarza, a tym bardziej gwałtu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-28, 21:29   #3654
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Nie czytaj Faktu Ja mieszkałam na wsi przez pół życia. Prawie cała rodzina ojca mieszka na wsi więc znam temat. I uwierz, że chociaż robią wesela w remizach, tańczą do disco polo i przekładają wałek między nogami na oczepinach to: nie gwałcą za remizą, nie biją się sztachetami, obcy nie wchodzą na wesele, nie mordują i ogólnie normalni ludzie.
A czy wesele czy obiad to nie koniecznie musi zależeć od ilości gości. Moja koleżanka była na weselu z tańcami i wszystkim na dwadzieścia kilka osób. Znajomi mieli obiad dla 6o gości. Tak więc każdy robi jak mu pasuje.
no ja mam działkę na wsi i ten facet o którym pisałam to nie jest żadna urban legend tylko sąsiad, ale na wiejskich weselach nigdy nie bywałam więc w sumie wolę z ulgą posłuchać waszych uwag i uwierzyć, że superexpress przesadza

Stary 2010-02-28, 21:30   #3655
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość

Generalnie jutro mam PIERWSZY DZIEŃ PRACY i zaczynam się bać...
ale idę się postresować pod prysznicem i zmykam do łóżka

do zobaczenia
jutro pokarzesz jak dobrze zrobili że Cię zatrudnili
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:32   #3656
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja mam działkę na wsi i ten facet o którym pisałam to nie jest żadna urban legend tylko sąsiad, ale na wiejskich weselach nigdy nie bywałam więc w sumie wolę z ulgą posłuchać waszych uwag i uwierzyć, że superexpress przesadza
Jak czytasz superexpress to nic dziwnego, że masz takie informacje Ilsa opanuj się, tam są newsy typu - syn zabił matkę kiełbasą suchą krakowską, a później zjadł narzędzie zbrodni...
Stary 2010-02-28, 21:36   #3657
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
ja nakladam na suche

no faceci raczej nie lubia takich filmow - dla nich tam nie ma akcji, nic sie nie dzieje, i w ogole film o niczym - kolega z ktorrym bylam w kinie troche sie wynudzil

no srednio z okolic - z Jeleniej Góry - czyli ok 100 km od Wrocka
No tak jak się nie zabijają, nie strzelają, nie ścigają to już nie ma akcji i film nudny. Ograniczeni Ci faceci.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Ale nie znasz mojego TŻta więc nie możesz wiedzieć na 100% że wygrasz

Gere? O matko nie cierpię Go

Ilsa na jakich ty weselach byłaś, że ochrona była? Ja byłam w hotelach, remizach, domach weselnych i nie widziałam ani jednego ochroniarza, a tym bardziej gwałtu
Mimo wszytsko wydaje mi się, że mój TŻ jest znacznie oporniejszy.

Nie cierpisz? I dobrze, więcej dla mnie zostanie. Ja chcę, żeby moj TŻ tak się dobrze trzymał.
Stary 2010-02-28, 21:37   #3658
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
No tak jak się nie zabijają, nie strzelają, nie ścigają to już nie ma akcji i film nudny. Ograniczeni Ci faceci.
Mój nie jest ograniczony. Obejrzał ze mną prawie wszystkie istniejące komedie romantyczne i wcale nie marudził, że nie strzelają Ale chyba w kinie szuka się tego czego brakuje w życiu, a on na co dzień to mało romantyczny jest. A "Nine" jest wg. mnie dużo słabsze od "Chicago" i trochę się rozczarowałam. Nie jest złe ale nie byłam zachwycona, czegoś brakowało.

Stary 2010-02-28, 21:38   #3659
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Mimo wszytsko wydaje mi się, że mój TŻ jest znacznie oporniejszy.

Nie cierpisz? I dobrze, więcej dla mnie zostanie. Ja chcę, żeby moj TŻ tak się dobrze trzymał.
No nic, nie będziemy się kłócić, wyjdzie w praniu która wygra

A weź go sobie całego
Stary 2010-02-28, 21:39   #3660
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Mój nie jest ograniczony. Obejrzał ze mną prawie wszystkie istniejące komedie romantyczne i wcale nie marudził, że nie strzelają Ale chyba w kinie szuka się tego czego brakuje w życiu, a on na co dzień to mało romantyczny jest. A "Nine" jest wg. mnie dużo słabsze od "Chicago" i trochę się rozczarowałam. Nie jest złe ale nie byłam zachwycona, czegoś brakowało.
Dobra, to widocznie tylko mój taki ograniczony jest. Zdołowałaś mnie.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości