|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]() Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Zapomniałam napisać że jestem w klubie. Jak zamawiam za kwotę np. 140zł to w tym mam 14zł zniżki i nie przesyłka pokryta ![]() A co chcesz zamówić? Pochwal się
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem będą pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
Moj tz jest w klubie (chyba) jeszcze nie wiem dokladnie co chce zamowic ale moze jakies 2 bluzki, spodnie, bielizne i te sloiczki na przyprawy ale raczej wszystkiego naraz nie wezme tylko najpierw jakas 1-2 rzeczy na probe
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
sto lat dla Kubusia... jej jak ten czas leci... jeszcze niedawno na poczekalni nie mogłyśmy się doczekać narodzin ![]() Igor się puszcza jak stoi oparty o coś i powiem do niego żeby sam przyszedł to przychodzi ja jestem przeziębiona... głupio mi że wpadam tylko i piszę co u nas... ale od kiedy pracuję to każdą wolną chwilę staram się spędzać z Igorkiem
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
Sto lat dla Kubusia!!! Tort rewelacja |
|
|
|
#4445 |
|
Zadomowienie
|
czoornoo To jest całkiem zrozumiałe że nie masz czasu
![]() Ja spędzam z dziećmi całe dnie a i tak wydaje mi się że za mało. Dużo zdrówka! Buziaczku Ja właśnie czekam na bieliznę i piżdżamkę, ciekawa jestem jaka będzie. Nie mam czasu żeby biegać po sklepach a na allegro mają kosmiczne ceny wysyłek. Cieszę się że istnieją sklepy internetowe ![]() Na początku też wzięłam na próbę, teraz jak już wiem że zamawiam odpowiedni rozmiar i że jakość ciuchów jest świetna zamawiam częściej
|
|
#4446 |
|
Wtajemniczenie
|
Cassie i Czorno super, Wam się chłopaki puszczają
Buziaczek pochwal sie co kupiłaś ![]() Czorno skarpety na noc wkładaj! Zdrowiej łobuzie |
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiu Alkamorki wszytskiego Naj Naj naj naj
![]() ![]() z okazji 1 urodzin![]() dzień dobry wieczór ![]() Kupiłam farbę z dekolaru i sczypie w oczy jak jasna cholera, przy malowaniu płakałam jak małe dziecko, cały dzień było okno otwarte i nic to nie dało, tylko sie zamknie i znow to cholernie szczypanie...na dworze-2 wizja spania przy otwartym oknie mnie przeraza!
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
weszłam tylko na chwilę...żyję jakoś sie pomieściliśmy spać mi się chce a ponieważ samo słodkie bylo a ja cały dzień nic nie jadłam wysłałam męża do Biedronki po pizze to se zjemy
|
||
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze fotki
Kubuś z tortem i prezent od mojej siostry...własnoręcznie wyszyty Zygzak
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiu wszystkiego Naj Naj Naj
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic jeszcze nie kupilam musze jutro na spokojnie oblukac katalog i cos wybrac sobie dopiero---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
ale szczerze mowiac to jakos nie do konca jestem zadowolona z dekorala... lepsza jest chyba sniezka albo nobiles....Na pogrzeb wzielismy Dawida bo nie mielismy go z kim zostawic....strasznie zimno bylo rano i lalo! Dopiero w poludnie sie cieplo zrobilo i slonce wyszlo! Dawid zrobil furore w rodzinie ktora dawno nie widzielismy albo ktora Dawida nie widziala, byli tez tacy ktorzy mnie ostatni raz widzieli jako dziecko a Dawid sie strasznie wszystkim podobal....latal z rak do rak i co najlepsze nikogo sie nie bal, do wszystkich szedl, usmiechal sie, wyglupial sie byl bardzo grzeczny i spokojny i zjadl mi prawie caly obiad glupio mi bylo nakladac drugi raz wolal "da, da i da" i nie dal sie oszukac Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-02-27 o 21:46 |
||
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Piękne zdjęcia!!!
Ja dzisiaj wkleiłam fotki na nk ale żadnej z Was nie mam w kontaktach więc nie zobaczycie ;( Naszlo mnie na słuchanie płyt których słuchałam jako nastolatka. Kiedyś to była fajna muza ![]() Buziaczku raczej pooglądaj stronkę www bo tam masz wgląd co jest a czego nie ma szczególnie jeśli chodzi o rozmiary
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tez ogladne na www ale to jutro bo niedlugo tz wroci z pracy wiec musze udawac ze na kompie nie siedzialam (i tak nie uwierzy) a reszta tygodnia 1 zmianaMoj wujek (maz chrzestnej) powiedzial ze bardzo wyladnialam do pracy jak wrocilam to tez mi pare osob powiedzialo ze po tym porodzie to wyladnialam Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-02-27 o 21:50 |
|
|
|
|
#4454 |
|
Wtajemniczenie
|
10000000 lat Kubusiu!!!
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc!
|
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
Buziaczek no przecież fajna z CIebie babka! Co Ty kompleksy jakieś masz
Niepotrzebnie! Zazdroszczę, że Dawidek taki głodomór, ja mam za sobą wielogodzinną walkę o jedzenie, a waga Oli spadłaAlkamor Kubulek już taki doroślak na zdjęciach. A przystojny taki Robiłaś wróżbę z różańcem kasą i kieliszkiem
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza
Dzień dobry! Wczoraj Bartek miał mały wypadek jak go tata pilnował. Spadł z fotela i uderzył się o meblościankę. Krew się lała niesamowicie z buźki. Okazało się, że sobie w środku koło wargi rozciął. Całe szczęście jak już się uspokoił to miał dobry humor i chciał jeść. Dzisiaj trochę napuchnięte ma ale myślę, że będzie ok. Idziemy do Teściowej na obiad także zapraszam na wyspę. Że tak zacytuję klasykę z "Daleko od szosy": Się Panie częstują
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam i spadam z Kajką na spacer
oficjalnie informuję od 2-3 dni w spacerówce już ![]() ps. to z "naszych" mamuś narazie tylko Jaga się zdecydowała na drugie? znaczy "zdecydowała i zrobiła"
|
|
|
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Witam się z Wami po koszmarnej nocce... pobudki nawet co 15 minut, ledwo żyję. Coś mi się zdaje że młody będzie miał katarek bo z noska mu świszczało. Gotowy do zabawy był już o 4.20 Tunia dzięki za zaproszenie na nk ![]() Reszcie dziewczyn wysłałam zaproszenia ale tylko tym które miały takie samo zdjęcie jak na FB ![]() Zanka wczoraj oddałam na Ciebie chyba 15 głosów Przypomnij mi kiedy jest koniec konkursu??? Umknęło mi to.jo@n@ miłego dnia ![]() Młody śpi a ja na spokojnie sobie pooglądam Beverly Hills ogląda to któraś?A przypomniało mi się Xaviera zaplanowaliśmy w ten sposób że został "zmajstrowany" jak Kevinek miał rok i 6 miesięcy ![]() Mojemu mężowi marzy się córka. Zaczęłam się nad tym zastanawiać. Myślę że jeśli wyjdzie z taką propozycją (musi to wyjść od Niego, sama tematu nie rozpocznę) to za jakieś 5 lat mogę się zgodzić, póki co chcę się wyspać!!! ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Sie wkurzyłam polsat oczywiście nie puścił drugiego sezonu
Edytowane przez cassie24 Czas edycji: 2010-02-28 o 09:57 |
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawid tez tak zrobil tyle tylko ze posliznal sie i walnal o mebloscianke i rozcial pod gorna warga na srodku jest taka blonka (pomiedzy wagra a szczeka) i krew sie tez bardzo mocno lala...a dzis sie wyglupial ze mna i sobie warge przygryzl zebiskami ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Ja sie zdecydowalam ale jeszcze nie zrobilam jestem w trakcie realizacji a dokladnie oszczedzamy na gumkach bo za drogie ![]() Mama poszla z Dawidem na spacer, my gotujemy obiad i jedziemy do rodzinki w odwiedziny Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-02-28 o 12:53 |
||
|
|
|
#4461 |
|
BAN stały
|
I ja tez sie przylaczam do zyczen....
witajcie ![]() no jutro zaczyna sie marzec pamietam jak rok temu czekalam raz z Jarkiem na nasza Korcie troszke mi zal ze przez te rok tak sie zmieniolo w mym zyciu...ze nie jestesmy z Jarkiems szczesliwi,....eheh;( takie zycie a z 2 strony mam wreszcie kochanego TZ....i dzidzi 2 w brzuszku....![]() A u nas to tak sobie Korcia sie rozwija super.... a ja mam jak to bywa mdlosci i spac mi sie chce ciagle... pozdrawiam buzka |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ale pustki dzisiaj .... no ale wiadomo sobota... Ja strasznie śpiąca jestem :ziewa: ale jak chciałam się zdrzemnąć jak młody pójdzie spać to zanim jeszcze usnęłam on się obudził...znaczy się cały 30 min spał w nocy o 2 był taki wrzask, że lepiej nie mówić.ale to chyba zębiska bo ma takie napady...Teraz gotuję kluski Kubek zje rosołek i idziemy na spacerek...
|
|
|
|
#4463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Kaji sie to podoba?Alkamor niedziela dzisiaj Jak wyszła impreza? Jakie prezenty Kubuś zgarnął?
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
My wykorzytaliśmy pogodę i pospacerowaliśmy po obiadku. Teraz urwisy sobie śpią a ja mam chwilkę odpoczynku
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
dopiero weszłam do domu klikajcie bo mnie gonią w rankingu please
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG taka zamotana przez te urodziny jestem, że nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia no i w przyszłym tygodniu powinna przyjść ta krowa bawiskoczek i ta DJ dżdżownica bo to też prezenty urodzinowe ![]() My na dworku byliśmy a ja właśnie zapiekankę robię...ciekawe jaka wyjdzie... ![]() Aha...ponieważ poprzednie torty tzn. tą lalkę i ten prezent zapomniałam zważyć to zrobiłam to teraz jak to auto robiłam i ja mam wagę 2,2 kg i się spokojnie zamknęła więc jakieś 2,5-3 kg waży...ale powiem Wam, że ten samochód tzn dekorowanie go to jednak mnie wymęczyło trochę
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczor,
moje dziecko konczy dzisiaj 11 miesięcy |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
sto lat dla Mikołaja
Emilko dodaj proszę zdjęcie Filipa na kolejny miesiąc, o ile się zmieści jest TUTAJ Kupiliśmy młodemu kubek Lovi 360 i jutro pierwsza próba
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2010-03-08 o 18:17 |
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
a moje 10
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

to zamowie sobie cos na probe....glownie mi chodzi o rozmiarowke wlasnie bo z tym to lubia byc rozne cyrki

jak stoi oparty o coś i powiem do niego żeby sam przyszedł to przychodzi

ale szczerze mowiac to jakos nie do konca jestem zadowolona z dekorala... lepsza jest chyba sniezka albo nobiles....
byl bardzo grzeczny i spokojny i zjadl mi prawie caly obiad
glupio mi bylo nakladac drugi raz
wolal "da, da i da" i nie dal sie oszukac
(i tak nie uwierzy)
polsat oczywiście nie puścił drugiego sezonu
troszke mi zal ze przez te rok tak sie zmieniolo w mym zyciu...ze nie jestesmy z Jarkiems szczesliwi,....eheh;( takie zycie a z 2 strony mam wreszcie kochanego TZ....i dzidzi 2 w brzuszku....
w nocy o 2 był taki wrzask, że lepiej nie mówić.ale to chyba zębiska bo ma takie napady...Teraz gotuję kluski Kubek zje rosołek i idziemy na spacerek...
Jak Kaji sie to podoba?