|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
szczerze mówiąc to nie mam kontaktu z Cz., a po ostatniej imprezie, tj. w Żninie, jakoś nie potrafiliśmy się dogadać w realu.
a z R. i tak czuje, że nie potrafiłabym być . ale spotkać się możemy .
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=4fizh...eature=popular ciekawe czy temu typowi stał, jak to komentował
![]() Pogodziliśmy sie z tż, pogadalismy, powiedziałam mu, co mi sie nie podoba i było super. Ogladalismy film, mizialismy sie, ciumkalismy
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to pewnie gdybyśmy kontakt mieli i byśmy się spotykali, a atmosfera nie byłaby oczyszczona to pewnie w tedy bym żałowała. bo On taki pocieszny jest
. ale w chwili obecnej nie żałuje. :P.R., hymm.. naczy, w sumie to nie wiem do końca . bo ostatni raz rozmawiałam z Nim 2lata temu, a potem to tylko sobie pokiwaliśmy jak się widzieliśmy . dobrze mi się z Nim pisze, mokro mam na Jego widok i na razie tylko tyle :P. zobaczymy po spotkaniu
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-02-28 o 20:26 |
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jak ja jutro wstane do szkoły..
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie mów że byś nie potrafiła i nie przekreślaj go pipo! wmawiasz sobie, pewnie będziecie piękną parą!
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ja też nie wiem
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jutro rzekomo sprawdzian z chemii, trza bedzie iść wybłagać babeczke. Oby przeniosła na za tydzień, błaaaaagaaaaaaaaaaam!!!!! !!
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie jestem w trakcie pisania wypracowania z Pana Tadka..;/ wena mnie opuscila..;p
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4120 | |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam praktyki dopiero na 10
![]() będziecie trzymać kciuki ![]() Cytat:
ja mam to na szczęście dawno za sobą
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleee biadolicie Moj tz tez jest niesmialy i jak sobie stalismy nad woda razem przytuleni (jeszcze nie bylismy ze soba) to pierwsza sie na niego rzucilam xD on tak stal sztywno czulam ze byl mega zaskoczony i w ogole po chwili oderwalam sie od niego a tz "mozesz to powtorzyc?" i hejaaaa slimak ;D Faaaaajnie bylo ![]() Co do tych pol nagich fryzjerek ... Chryste Panie, zeby to one jeszcze mlode i ladne byly, a te jakies kurde ;D dobrze, ze ta panne co fryzure robila temu kolesiowi ubrala sie w gorset, chociaz i tak bylo widac to sadelko Ale musza niezle placic tym babczekom ![]() Bylam u tz. Uwielbiam go siedzimy tz wyciaga wodke kieliszki, ja taki lol pytam co robi, a on ze napijemy sie a ja okej nie polozyl wodke, i zaraz wyciaga tigery pytam a to na co? tz, ze on beddzie pil tigery ja na to: to sama mam pic ta wodke? on: no tak, przeciez ja prowadze Ja taki lol ale spoczko nie z 5 kielonkow wypilam i podziekowala![]() Aleee mam pieeekne rumience na twarzy huhuhu ; DDZielono w moim poscie ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
GADAŁAM Z MOJA KUMPELA I POWIEDZIAŁA, ZE NIE BEDZIE TEGO SPRAWDZIANISKA Z CHEMII, BO DZISIAJ NA TAKIEJ PREZENTACJI WIDZIALA SIE Z BABKA I POWIEDZIALA JEJ, ZE NIE ZROBI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kredzia, co do niesmialosci, to mowilam Ci juz kiedys, ze moj tez jest niesmialy, a nasz pierwszy pocałunek... Zaprosilam go do siebie, bo rodzice z sis wyjechali na podlasie zeby wyremontowac mieszkanie, ktoro wynajmujemy, bo babka z gory nas zalała. Ja zostalam w domu z babcia, ale nawciskalam jej, zeby poszla do siebie do domu, a ona szczesliwa, bo sobie posprzata i cos tam porobi, myhy, bo zapraszam kumpelki na babskie popoludnie i zeby wrocila po 20.30. Tż przyszedł, dałam mu ciumka w policzek, poszlismy po paru minutach na spacer. On nie wzial kurtki i mowil, ze mu zimno, wiec sie objelismy, a on dalej, ze mu zimno, a ja na to, ze moge sprobowac go rozgrzac i... CIUUUUUUM a pozniej mialam wyrzuty sumienia, ze moze on nie chcial czy cos i mowil, ze nie chce miec zabardzo dziewczyny w klasie i mi bylo tak cholernie przykro, ale nie dalam po sobie poznac, jak wrocilismy do domu, to zaczelismy sie ciumkac na lozku i wtedy powiedzial, ze chce sprobowac, bo jestem super dziewczyna i wierzy, ze nam sie uda ![]() Az sie wzruszylam piszac to... takie... wspomnienia mnie naszły, ach... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-02-28 o 21:12 |
|
|
|
#4123 |
|
Rozeznanie
|
ja po 5 kieliszkach to już bym sie troszkę wstawiła, nie tlyko rumieńce by sie pojawiły:P
|
|
#4124 | ||
|
Zakorzenienie
|
nienawidze historii.. ;/
Cytat:
nie wiem jak napisze mature, jak tu korzystam z dodatkowych zrodeł i w raz ciezko..;pCytat:
|
|
|
#4125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to on powinien wziąc od kogos moje gg i napisac. ale nie, kur*a nie wiadomo czego ten człowiek chce... Cytat:
napisz cos więcej ;> Cytat:
ja teeez ;( a mi SObotkee ;( tą co była
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz sie z***alam ze skarpy do rzeki xD ale bylo ciemno to nie widzialam gdzie sie skarpa kocznyu![]() Cytat:
Na szczescie nie bede musiala zdawaac dodatkowego przedmiotuo
|
||
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ogólnie to niby na początku było jasne, że On coś do mnie. potem niby B. do mnie, ale że Oni uważają się za przyjaciół to B. dał sobie spokój ze mną, tym bardziej, że częściej rzucałam się na Cz. .no a potem, jak niby gadali wszyscy razem, to G. powiedział, że chciałby ze mną.. no i po jakimś czasie Cz. mi o tym napisał i się zje*ało. ![]() w każdym bądź razie, kumpela, która kręciła potem z B. gadała z Nim na temat mnie i Cz. B. się pytał czy ja coś do Cz. kumpela powiedziała, że nie wie.. a gdy spytała o to samo tylko w odwrotną stronę to wyszło, że B. powiedział, że to nieważne, bo Ona i tak wszystkiego nie wie.. i może kiedyś się dowie. no, a od długiego czasu podgląda mnie na nk ex nażeczona Cz.
|
|
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad2. dlatego ja bede na korki biegac, moze juz niedlugo, babka ma mi dac odpowiedz do przyszlego piatku, czy ma czas i jak tak, to kiedy Ad3. Nie narzekaj Już niedługo...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-02-28 o 21:36 |
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
colds ale nakręciłas
![]() ![]()
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na miejscu tej kumpeli nie dałabym mu spokoju póki by czegoś nie powiedział
![]() ejjj dópy potrzebuję nowego OW ;D |
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac bo umre...
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Ow?
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() eh ja chyba jestem jakas naprawde psychiczna.. bo mi sie zaden inny chlopak nie podobaaaa... moglabym byc z 3 na powaznie, bo cos do mnie chcieli i na poczatku mi sie podobali, a jak potem juz cos, to ja nie..;/ to nie jest normalne..;/---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Obiekt Westchnien? ![]() jakie my mamy skroty wgl.. MNM.. TNT.. OW..;d
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
mnm- moj nie moj
tnt- twoj nie twoj to chyba wiem, teraz juz wiem OW
|
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
To odpuść sobie tego sąsiada, może myśli że jest gwiazdą!
![]() Ja też miałam tyle okazji, niektórzy nawet całkiem, ale nie mieli tego czegoś ja potrzebuję czegoś wyjątkowego
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem co mam robić z MNM
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Yes nie rozkminiam tego TNT, on jakby chciał i się wycofywał -_- może daj na luz i czekaj na jego krok, a jak nic nie zrobi to sobie go odpuść
![]() A ja już nie mam żadnego MNM! |
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale Ona to Ona i już teraz mówi się trudno ![]() nie umiem na tą historie ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- jes - a może nie idź na jedną impreze, na którą On się wybiera? i wtedy zobaczysz czy się w ogóle Twoją osobą jakoś bardziej interesuje. wydobędziesz info od znajomych czy wypytywał o Ciebie albo coś. |
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spaaac.
papapa ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

nie wiem jak napisze mature, jak tu korzystam z dodatkowych zrodeł
.
Już niedługo...