![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Witam w nowej siedemnastej części! ![]() weny kobietki weny wam życzę! ![]() i dziękujęęęęę za pochwały skarbeczki! ![]() ![]() + ja was tak szybko nie opuszczę chyba ,że mnie wygonicie,zlinczujecie itp ![]() a i chciałabym ucałować z tego miejsca te które poznałam na samym początku bycia tutaj [czyli od piątej części( dokładnie mój pierwszy post był: 2008-07-16, 23:37)] : abunee, styrana , frizz, plotkaraa, kee, snowball oraz dziendobry której już tutaj nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() --- 'Może słowa potrzebują ciepła, gdy się rodzą od nowa?' Najważniejsza jest ta miłość, którą czujemy w sobie i dajemy bezwarunkowo i bezinteresownie innym, a nie ta którą chcielibyśmy dostać od innych. ...taka ma natura beznadziejna. wiedząc jak jest, ściska serce.. bez Ciebie wszystko jest głupie ♥. Jestem wspaniałym elastycznym manekinem. Bądz zawsze sobą i nie bój sie swoich słabości. Jeśli je pokonasz staną się twoja siłą.. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Daj mi buziaka, a ja Ci dam dwa, potem przytulę i nie puszczę raz dwa..
Zapamiętaj czułe słowa, zapamiętaj piękne dni, które radość niosą sercu mówiąc: Dla Mnie Jesteś Tylko TY! ![]() Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku... Długo w me serce Amor celował, aż wreszcie dla Ciebie mnie upolował?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() marikab - więc lubisz wyzwania? ![]() ____________
Nie jestem prawdziwym człowiekiem, jestem pustką . Czasem przypominam gwieździste słońce. Czasem perłowy księżyc. Lekki podmuch wiatru lub Diamentową iskrę na śniegu. Lecz nie człowieka, nie istnieje... dla rodziców dziwna, dla przyjaciół wspaniała, dla chłopców piękna, dla świata nieważna. ale nikt nie wpadł na to że jestem po prostu nieszczęśliwa... Tańczyła na deszczu, krzycząc z radości . Za to że żyje nie chce wiele. Pragnę tylko bajkowego świata, księcia z bajki, mnóstwo pieniędzy, wspaniałej rodziny, dużo ciepła i miłości, nadziei, marzeń, wiary w ludzi, cierpliwości, roztropności, spokoju ducha. - to nie jest wielka zapłata w zamian za walkę z rzeczywistością. Widzę twój obraz przed sobą. codziennie. nie mogę cie zapomnieć. nie potrafię. srebrzyste łzy nie zawsze są oznaką smutku. Codziennie od nowa, ten sam scenariusz. Uśmiech, jego widok, płacz, smutek, tęsknota, piekielny ból. I jak tu zyć normalnie?
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
na dobranoc chciałabym podziękować wszystkim talenciarą, że czynią ten wątek wyjątkowym :
ruda wiewiora,agg_18,powiedzcos, xxgroszek07xx, One for all, be_kissable, beautiful_lie, TajemniczaPanna ,seventh heaven ,keeendy, Missi_16, Istotka z Bajki ,Magari91 ,Extremalna ,latin, blondii69, jednaZwielu ,Drift ,CookieCrisp , marikab , grise, agatte, Primadonna, TiS, ciiri, MrsUnfabulous, papergirl, Kaaate90, Nensie, cornels, uwielbiaj, dontgivemenames, m4dziar4, lovers friends, snowball, without_demur, larav, panna_miodowa, nienaruszona (jesteście moim guru, ale wszystkie wizażanki, które tworzą ten wątek są oczywiście wyjątkowe ![]() ![]() Wiem, że rzadko wspominam, że Was okradam ale robię to dosyć regularnie . ![]() ***twoje przebrane serce, w które tak trudno uwierzyć . i zastanawiasz się, czemu tu przyszłaś dziewczyno . co robię źle ? i myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu . połamany ludzik . przepraszaj natychmiast ilekroć uniesiesz się gniewem . prawdziwa miłość jest tylko jedna, reszta to ucieczka od niej . twoje wypowiedzi są k*rwa tak żałosne, że tracę wiarę w intelekt człowieka.
#95 |
Raczkowanie
|
Witaam w kolejnej części talenciary. ;*
I chociaż niewiem co będzie nie mogę się doczkaĆ. Jakoś ostatnio nie umiem niczego skleić..
Tak naprawdę nigdy Go nie poznała na tyle dobrze, żeby powiedzieć, że kochał. Tak późno sobie to uświadomiła. Za późno.. Nigdy nie mów mi najdroższa. To sprawia, że czuje się jak przedmiot. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Chcę być Twoim zegarkiem, który zamiast tykania obdaruje Cię pocałunkami.
Czasem mam wrażenie, że wszystko co robię, wędruję w nieopisaną próżnię. Opuszki jego palców były dla niej niczym najbardziej miękki puch. Nie muszę się upić, aby stanąć na krawędzi balkonu i krzyczeć do nieba, że Cię kocham. Lubię płakać. Wiem wtedy, że mam w sobie jeszcze odrobinę uczuć. Kobiety potrafią płonąć miłością, choć jeszcze nigdy jej nie zaznały. Kobiecie przyjaźń potrzebna jest tak, jak mężczyźnie samochód.
#97 |
Raczkowanie
|
Witam w części XVII
![]() chaos widzę chaos
Dlaczego jeszcze nie wiesz że Twoje słowa mnie krzywdzą?! Kocham Cię miłością niepojętą. Poznajemy kogoś - biała kartka... Zaczynamy pisać. Szkoda, że nasza już jest zapełniona i nie ma miejsca na więcej. Ty będziesz marionetką, a ja będę pociągać za sznurki, razem będziemy najśmieszniejszą parą na świecie
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-02-28 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
opisy nie są mojego autorstwa
![]() W miarę upływu czasu spostrzegam, że ludzie, których rozumiem najmniej, to Ci, których znam najlepiej. Moi przyjaciele są zagadkami. Masz to co ja, co ja chcę mieć Ja mam to czego Ty szukasz ! nie próbuj mnie zrozumieć. twoje słowa są niewystarczające. słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice . Mimo tego, że byliśmy razem pozostawił mnie na wolności i nauczył, że będąc z kimś wcale nie trzeba żyć w klatce ciągłych zakazów. by na Ciebie się znieczulić. lub chociaż przestać reagować. twoje bezwładne ręce milczą w kieszeniach. jeśli chcesz wiedzieć, nigdy nas nie było. jeśli chcesz wiedzieć, teraz też nas nie ma. to jest minuta ciszy po nas. i jeśli nawet się kochamy to tylko oddzielnie. jesteś tak bardzo egoistyczny, że sam siebie tylko bierzesz. nie umiem ci powiedzieć, czego od ciebie oczekuję. biegnę przez świat, ty biegniesz ze mną. weź tylko plecak. tu emocje są ceną. weź dobry humor, a wszystko wytrzymasz. weź dystans i pamiętaj, na zakrętach się trzymaj. W filmie premiera oznacza, że wszystko jest skończone, możesz już tylko usiąść w fotelu i patrzeć. A w teatrze to dopiero początek. powiedz, że ta miłość to jedyny nasz ratunek A potem znajdziemy powód by zwątpić czy to się opłaca. 'Bez Ciebie dzisiejszy dzień byłby jedynie martwym naskórkiem osobowości rozwieszam pastelowe zasłony, we wszystkich odcieniach różu, błękitu i fioletu. Od zachodu nadciągają granatowe chmury. Tuż nad moją głową rozgrywa się spektakl... ciemność walczy z jasnością, blask z cieniem. 10 tysięcy oddechów stąd . ;* doesn't it feel much better when u had a better day than yesterday? /czy nie czułaś się lepiej kiedy miałaś lepszy dzień, niż wczoraj?/ ostatnimi czasy często boczę się na Ciebie. lubię się boczyć.. najbardziej przy Tobie ;* wcale nie jestem taka silna jak Ci się zdaje. chyba, że ten żałosny płacz nazywasz siłą. wspomniałam dzisiaj jak nam było naj. pamiętam jak głęboko oddychałam czując w powietrzu szczęście. to było tak dawno że nie potrafię sobie przypomnieć tego Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz... i słuchać godzinami bicia twojego serca. zaufanie jest tak ważne w związku jak oddech dla życia. i tak samo kruche. kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. Wybacz, ale nie poczekam, aż znów zawiedziesz. Szkoda mojego czasu. Życie ma chore poczucie humoru. dlaczego uciekłam? bo głupia wierzyłam, że będzie mnie gonił. Moje życie ma niesamowity pośpiech. U mnie w życiu nie ma miejsca na błahostki. Pędzę ile sił w sercu. Skoro i tak pójdę do piekła to po drodze mogę zaszaleć. za dużo drżących powiek i hipokryzji cieknącej z ust. za dużo mnie i ciebie, ale wciąż jakby nas mało.
#99 |
Zakorzenienie
|
spodobało mi się bycie mebelkiem w Twoim dziwnym świecie.
Spędziłam z nim 88 dni i 16 godzin mojego życia. Żaden mężczyzna nie miał tak mało czasu i nie dał mi tak wiele. Nigdy nie mówił o smutku, a wiedziałam, że przeżył smutek ostateczny. Zarażał optymizmem. U niego deszcz był tylko krótką fazą przed nadejściem słońca. Zaprowadził mnie do tak cudownie grzesznych miejsc. cierpię przez każdą nanosekundę bez Ciebie. Był moim kochankiem i najlepszą przyjaciółką jednocześnie Cierpiałam jak dziecko, które oddało się na tydzień do domu dziecka i potem zapomniało odebrać. Kobiety żyją wspomnieniami. Mężczyźni tym, co zapomnieli. Życie przeważnie jest smutne. A zaraz potem się umiera... znowu Bóg niczego nie zauważył.
#100 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxxendżel moja
![]() Diva069, you know <3 tajemniczapanna, zapomniałaś dopisać siebie bąblu kochany ; ) hoe, dodaje Cię do mojego rudego serca ^^ primadonna, TiS, mandarynka, ciiri, Kamma1507, rozumiem, snowball, lall, cherry pie, caroline2324, RealGirl89 nie pozwalajcie tak tęsknić .. ______________ nie lubię mnożyć sobie kłopotów, więc odejdź, zanim będzie za późno "obietnice zachorowały na grypę " nazywaj mnie szeptem, czule i namiętnie możesz karmić mnie miłością o smaku waty cukrowej
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-02-28 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
dziewczeta ale pedzicie
![]() jak nic potrzebuje Ciebie no i moze troche wiosny Mój przez takie ogromniaste M
ma ten dołek w policzku i ku*wa mać- jest śliczny! kochamCiekochamCiekochamC ie wiesz? http://zalukaj.pl/polecony,154770/ - dziewczyny blagam pomozcie ![]() Edytowane przez MonaLiisa Czas edycji: 2010-02-28 o 21:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Człowieka 1 dzień nie ma a tu takie zmiany
![]() ![]() latin- dziękuję Ci Kochana ![]() You open your eyes and you see life,
waiting for you to reach out your hands. Just give love a chance and prove that you know You shouldn't waste the time you have otwierasz oczy i widzisz życie, czeka na Ciebie na wyciągnięcie ręki. Tylko daj szansę miłości i udowodnij, że wiesz Nie możesz marnować czasu który masz. (takie moje wolne tłumaczenie, jak coś widzicie to poprawcie kochane) Już zapisałam się na stronie Twego życia, więcej nie zrobię bo to byłby błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ruda wiewiora - Łał, dziękuję
![]() ale bądź przy mnie gdy będzie naprawdę źle. gdy wszystko będzie sie sypało. gdy będziemy się nawzajem nienawidzieć. wtedy najmocniej będę cię potrzebowała. ostatnio wszystko się pieprzyło, przecież wiesz. przepraszam, że tak późno przyszło mi na myśl to jedno słowo -nadzieja. This is my greatest memory: You by my side.. I can picture You here with me, and if a tried this cant be a crime, at least I can hold You in my mind. /To jest moja najlepsze wspomnienie: Ty przy moim boku.. Mogę narysować Ciebie tutaj ze mną, i jeśli spróbuję to nie może być przestępstwem, co najmniej mogę trzymać Cię w mojej pamięci./ and I know when I die, you'll be on my mind. /i wiem, że kiedy umrę będziesz w moim myślach./ now your pictures that you left behind are just memories of a different life. /obrazy które zostawiłeś po sobie, są wspomnieniami naszego życia./ there's no price I won't pay to say these words to you. /nie ma ceny, której bym nie zapłacił, żeby powiedzieć Ci te słowa. kochasz mnie tylko dla przyjemności
#104 |
Raczkowanie
|
Diva069 -dziękuję ![]() Kochałeś kiedyś tak naprawdę...? Tak mocno, aż do bólu? Tak, że nie przespałeś pół nocy, myśląć o niej...? Kochałeś tak...? Czasami przeraża mnie jego nieobecność.
Ogarnia mnie co chwilę poczucie n i e r z e c z y w i s t o ś c i. Nie jestem pewna do czego jestem zdolna, czego mogę się po sobie spodziewać i czego oczekują ode mnie inni. znowu chcę dostawać od Ciebie bukiety róż i chodzić z usmiechem na twarzy. różane policzki wypełnione tesknotami .
#105 |
Raczkowanie
|
Nie będę tu wymieniała, bo wszystkie jesteście BOSKIE, dziękuję , że dzięki Wam mój czas wolny przy komputerze stał się nadzwyczaj ciekawy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciągle rozpamiętuję, gdy był przy mnie...Wspaniałe uczucie. Ale zaraz pojawia się myśl: Głupia! Dla niego cały czas byłaś nikim. To wszystko dla niego nic nie znaczyło. -O! Spójrz. Znowu ma inną. - Daj spokój. On już mnie nie obchodzi. -Tak?! To dlaczego ubierasz sukienkę, w której najbardziej Cię lubił? Postanowiłam mu napisać życzenia urodzinowe: `Bądź z nią szczęśliwy, powodzenia!`. Miałam nadzieję, że odpisze, że szczęśliwy może być tylko ze mną. Odpisał: `Jestem szczęśliwy jak nigdy dotąd. Dzięki...` Zabrakło tylko jakiegoś głosu. Głosu, który szepnąłby mi do ucha wtedy: nie patrz temu chłopakowi w oczy, bo utoniesz i nikt już nigdy nie zdoła ci pomóc. .. Nie płacz, to jeszcze nie koniec. Jeszcze tak wiele może się wydarzyć. Czasami musi minąć wiele lat zanim ludzie zrozumieją. Tylko ja wiem ile mnie to kosztuje. Kłamię choć tego nienawidzę. Zachowuję pozory, chociaż nie rozumiem czemu. Czekam, a nie lubię czekania. - Pierwszy raz tak mówisz o jakimś facecie. - No... - Tylko się nie zakochuj! - Za późno... Czy jeśli założę sukienkę znajdzie się ktoś, kto mnie przytuli? Cały świat oddycha twoim imieniem wraz ze mną. Gdy go zabraknie poczuję jakby zabrakło mi tlenu. Udusi mnie brak sześciu liter. I wiesz... po tym co napisałeś, straciłam nadzieję... ale tylko ją, nic poza tym... Zgliszcza dawnych marzeń znikną, ich miejsce zajmą nowe. Coś musi odejść, żeby zrobić miejsce nowemu. Czasem trzeba stracić wszystko by to nowe się zmieściło. Powiedziałeś mi o miłości, która nie nadeszła. Obiecałeś mi uczucia, które się skończyły. Mówiłeś, że będziesz mój. Skłamałeś? Czekałam na Ciebie... tyle lat... Marzyłam o Tobie... straciłam Cię i odzyskałam... i nie mogę Cię mieć... A przecież zawsze dostaję to czego chcę... Jesteś moim niespełnionym pragnieniem. Jestem czymś co zbyt łatwo by Ci przyszło... Pewnego dnia zapomnę o tym wszystkim. To po prostu minie, zniknie jak zły sen. Wtedy popełnię kolejną niewybaczalną zbrodnię na sobie... Pozwolę sobie na zaufanie...
''zawsze bądź sobą. życie jest za krótkie żeby udawać kogoś innego''. Edytowane przez AluSska14 Czas edycji: 2010-02-28 o 21:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
ja ciągle muszę uczyć się na własnych upadkach....
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Diva069 - sercuj , sercuj!;* guru ? weź , aż się rumienie ;-p TajemniczaPanna , nie wiedziałam , że jestem Twoją ulubienica , miło ejj ;* latin , jesteś cudowna! :* suve , ? ______________ ktoś zwrócił mi uwagę , że już Cię nie kocham. na zawołanie , jak piesek , jak suka! wkładam sukienkę , wierząc , że wrócisz. Twoje kłamstwa doprowadzają mnie do szaleństwa.
#108 |
Wtajemniczenie
|
Endorfiny dożylnie
poproszę...
#109 |
Raczkowanie
|
"K" literkę sama postawię. "O" literkę Tobie zostawię. "C" literka tez może być, bez tego "H" nie może żyć. Później postawię "A" i "M"... A na końcu piękny wyraz- "CIĘ'' ![]() ___________ yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Kocha Cię nie ten który daje Ci wódkę , ale ten który trzyma Ci głowę kiedy rzygasz .
Bo każdemu , kogo się żegna ma zawsze , należą się łzy.. Jesteś jak diament , który zawsze będzie miał wielką wartość dla mnie . Czasami mi się wydaje, że mogę bez niego istnieć. Że wcale o tym nie myślę i niczego mi nie brakuje. I że to wcale nie jest istnienie połowiczne, niepełne, wybrakowane jak popsuty przedmiot. Chodzę, mówię, śmieję się, czytam, bawię się, myślę. Ale to nie tak. Zawsze przychodzi moment, w którym coś mnie nagle uderza, że mało nie zwala mnie z nóg. Jakaś porażająca, nagła świadomość niepełności, niekompletności, pustki. Jakbym otworzyła drzwi, za którymi nic nie ma.
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Standardowo witam miśki w nowej części.
![]() ________________________ wiem, że zamiast mózgu ma pan kasę fiskalną, a zamiast serca rubrykę zysk- strata. nie wiem co bedzie gdy skoncza sie baterie, czy wlozysz we mnie dłon i uruchomisz serce? potrzebuje uczucia, chociaż troszeczkę. nie w słowach, ale w gestach. w ruchu dłoni, która poprawi spadający na oczy kosmyk, czy pogłaszcze policzek. czy w takim zaborczym objęciu talii i spojrzeniu mówiącym 'nie oddam Cię nikomu. Kimkolwiek był, dla niej był ważnym, wręcz niezbędnym do pewnego momentu jej życia człowiekiem. zanim mnie poznasz pomylisz się tysiąckroc.
#112 |
Zadomowienie
|
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." bardziej niż wczoraj, mniej niż jutro. W nocy na posłaniu moim szukałam tego, którego miłuje moja dusza. Szukałam go, ale nie mogłam znaleźć. Wstanę więc i biegać będę po całym mieście, po wszystkich ulicach i placach, i szukać będę tego, którego miłuje me serce... Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny Kropla drąży kamień nie siłą, lecz ciągłością spadania.
#113 |
Rozeznanie
|
Witam w nowej części
![]() ![]() _ Z chwilą gdy decydujesz się stawić czoło problemom, przekonujesz się, że masz ich więcej, niż ci się zdawało. czasem chciałabym się nie bać mówić głośno o swoich uczuciach. o tym, że kogoś kocham, lubię czy nawet o tym, że jest dla mnie kimś ważnym, i że bez niego moje życie nie miałby sensu. mam ochotę pieprznąc uczuciami w kąt już nawet ruch twoich źrenic wskazuje, na co masz ochotę.
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wierzę, nie wierzę, nie wierzę. ![]() Talenciarooo, Ty tu jesteś najlepsza ;*** a te 2 biorę ![]() ![]() `Kiedy jestem smutna, czytam stare wiadomości od Ciebie i udaję, że otrzymałam je dopiero przed chwilą. Taki miały trik, aby na mojej twarzy przez chwilę gościł szczery uśmiech.` marikab - <3
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
i wtedy usiadłam obok Niego i zaczęłam myśleć. zastanawiałam się, co by było,
jakby przestał być częścią mojego życia. doszłam do wniosku, że nie stałoby się nic. ot, świat by się zawalił, a kilka wspólnych oddechów przestało by istnieć. myśli chodzą mi po głowie boleśnie, wyrywając przy okazji włosy. bo mi wystarczy żebyś słuchał, kiedy mówię. był, kiedy potrzebuje. i kochał. nie potrzebuje marzyć, od kiedy jestes przy mnie. i budzimy się. co dnia oplatamy swoje szare ciała tęczą, żeby poczuć iluzje szczęścia. i nie zawsze można tęsknić, bo nie zawsze ma się za kim. kochanaa - dzięki za pamięć królewno moja, żyje <3 moje pozostałe perełki <3 przepraszam, ale nie mogę bywać tak czesto, jak bym chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Siatkarka18 -
![]() CookieCrisp - a moje serduszko wedruje do ciebie ![]() TajemniczaPanna - Uwielbienie z odwzajemnieniem ![]() Chcę być powodem Twoich uśmiechów, mogę?
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
beautiful_lie & marikab - niezmiernie mi miło z tego powodu.
![]() RozowaSkeyterka - te brawa chyba nie powinny być skierowane w moją stronę ... ale dziękuję. ;> Elizabet0909 - idealnie?! ![]() TajemniczaPanna - uhuhuhu. również jesteś jedną z moich ulubienic. ![]() uwielbiaj - zawstydzasz mnie, Robaczku! ![]() Diva069 - ja, guru?! ![]() ______________ czasami chciałabym się nauczyć być obojętna na błędy, które tak często popełniasz. czasami wolałabym mieć serce z kamienia, niż co dzień czuć w sobie, że wciąż nic się nie zmienia. weź wszystko co posiadam. życie ... każda jego sekunda - to wszystko co mamy. tylko mocno, z czułością ściska mnie za rękę. jakbyśmy w stanie nieważkości unosili się w przestrzeni kosmicznej. jakbyśmy opili się do syta intergalaktycznego mleka i mieli cały wszechświat tylko dla siebie. wyruszam na poszukiwanie wielkiego BYĆ MOŻE. zaczęłam wrzucać Jego rzeczy do pudeł. ale trudno jest spakować czyjeś życie. musimy się przyzwyczaić do tego, że przed najważniejszymi skrzyżowaniami naszego życia nie ma żadnych znaków ostrzegawczych, ani drogowskazów. człowiek to rzeczownik, a rzeczownikiem rządzą przypadki.
![]() |
#118 |
BAN stały
|
witajcie.witajcie w nowej części ![]() TajemniczaPanna wiesz. że masz dobić do miliona postów na tym wątku . nie ? ![]() dziękuje ![]() . . . bo czasami nawet w najbardziej niepozornym człowieku tkwi agresywny potwór . chciałabym być słońcem . ktory pobudza Cię do życia . czy to tak wiele ? i miss You . / tęsknie. chwyć mnie za rękę i poprowadź na koniec świata . potrzbuje kogoś kto potrafiłby przykleić uśmiech na mojej twarzy. jeszcze wczoraj mówiłeś . że nie obchodzi Cię moje życie . jescze wczoraj mówiłeś . że to koniec. a dzisiaj ? dzisiaj tak poprostu przychodzisz do mnie i pytasz się jak mi minął dzień ? przecież Ciebie to nie obchodzi . mijały dni . miesiące . lata . a ona coraz mocniej go kochała . kochała go pomimo tego iż wiedziała . że nigdy nie będzie jej . . |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
.....
XVII
![]() nie posiadam recepty na szczęście, ale wiem że Ty należysz do najlepszych i najskuteczniejszych lekarstw... każda miłość jest pierwsza do każdego przyjdzie Miłość. nie ważne czy ktoś tego chce czy nie. przychodzi do każdego.. tylko dlaczego raz jest ona szczęśliwa a raz nie? nie pozwól bym zapomniała Twój zapach. napawam się szczęściem innych. a tak bardzo bym chciała swym
#120 |
Rozeznanie
|
TajemniczaPanna <3 Diva069 <3 crynow ![]() „nie chciała usłyszeć prawdy. Nie chciała usłyszeć tego że musi jakoś żyć dalej; pragnęła po prostu... zresztą sama już nie wiedziała czego pragnęła. Chciała być nieszczęśliwa... Wydawało jej się to właściwe i na miejscu." '...aż wreszcie doszło do tego, że nie chciała budzić się ze snów, które wydawały jej się bardziej rzeczywiste.' 'Boję się. Nie zachowuje się już tak jak dawniej. Zdarza się, że ziewa, kiedy czytamy siedząc koło siebie. Nie przybiega zziajany, kiedy rozstaniemy się na parę godzin, z miną nieszczęśliwego dziecka, które właśnie uniknęło katastrofy. Przytula mnie jeszcze do siebie, jak przed chwilą, ale teraz nie miażdży mi żeber. Zresztą nie ma już w sobie tej gorączki, tych nieopanowanych gestów, które zdradzały jego niecierpliwość, tych gestów, które często sprawiały mi ból. (z rozpaczą) Mamo, on mi już nie sprawia bólu.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.